Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Fridok
csendes tag
válasz
Fridok
üzenetére
Na ezt belestem újabb segítség kellene, mert most sztem egyedül már nem tudom megoldani.
A helyzet a következő, hogy a problémát kiszűrjem feltettem egy másik ROM-ot, eredetileg az Ice Armor 2 reborn volt fennt ez alatt jelentkezett a hiba.
Feltettem a Blade_Sweet_Dreams_IV-t ez tökéletesen futott de valamiért nem tudtam beállítani rajta, hogy az asztal háttere együtt mozogjon a csusztatásokkal, ezért fel akartam tenni az anno régebben már bevált Swedish Snow RLS4b-t ami még megvolt.
Megcsináltam a szokásos módszerrel reboot majd halál
Eljut az Android jelig felvillan a back gomb pirosan majd semmi sem történik, kiveszem az aksit és ugyanez és semmit sem tudok rajta állítani vagy belépni bárhová.
esetleg ötlet valakinek? -
Dottore
addikt
válasz
Fridok
üzenetére
"akkor a bal oldalról, addig a pontig míg ikonba sötét részbe nem ütközik az alap háttér, akkor az előtte lévő program csíkozott rendszerrel fehéredik ki az előtte lévő fekete alapú program is."
Ezt már nem értem. Ami előtte van azt talán, de esküdni nem mernék rá. Azt hiszem mindenkinek jobb lenne ha mutatnál egy képet illetve pontos fogalmakat használnál. Értem ezalatt, hogy a "kiteszem a widgeteket fekete alapon" az tartalmilag widget, fekete háttéren.
Amúgy qrva jó kis rejtvény.

Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Gitáros topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Trollok komolyan
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Ford topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest