- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Aktív témák
-
Fridok
csendes tag
válasz
Fridok #43952 üzenetére
Na ezt belestem újabb segítség kellene, mert most sztem egyedül már nem tudom megoldani.
A helyzet a következő, hogy a problémát kiszűrjem feltettem egy másik ROM-ot, eredetileg az Ice Armor 2 reborn volt fennt ez alatt jelentkezett a hiba.
Feltettem a Blade_Sweet_Dreams_IV-t ez tökéletesen futott de valamiért nem tudtam beállítani rajta, hogy az asztal háttere együtt mozogjon a csusztatásokkal, ezért fel akartam tenni az anno régebben már bevált Swedish Snow RLS4b-t ami még megvolt.
Megcsináltam a szokásos módszerrel reboot majd halál
Eljut az Android jelig felvillan a back gomb pirosan majd semmi sem történik, kiveszem az aksit és ugyanez és semmit sem tudok rajta állítani vagy belépni bárhová.
esetleg ötlet valakinek? -
Dottore
addikt
válasz
Fridok #43932 üzenetére
"akkor a bal oldalról, addig a pontig míg ikonba sötét részbe nem ütközik az alap háttér, akkor az előtte lévő program csíkozott rendszerrel fehéredik ki az előtte lévő fekete alapú program is."
Ezt már nem értem. Ami előtte van azt talán, de esküdni nem mernék rá. Azt hiszem mindenkinek jobb lenne ha mutatnál egy képet illetve pontos fogalmakat használnál. Értem ezalatt, hogy a "kiteszem a widgeteket fekete alapon" az tartalmilag widget, fekete háttéren.
Amúgy qrva jó kis rejtvény.
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest