- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
Fridok
csendes tag
(43981) Inkább hagyom elindítom recoveryben és visszateszek mindent
-
Fridok
csendes tag
válasz
Fridok #43952 üzenetére
Na ezt belestem újabb segítség kellene, mert most sztem egyedül már nem tudom megoldani.
A helyzet a következő, hogy a problémát kiszűrjem feltettem egy másik ROM-ot, eredetileg az Ice Armor 2 reborn volt fennt ez alatt jelentkezett a hiba.
Feltettem a Blade_Sweet_Dreams_IV-t ez tökéletesen futott de valamiért nem tudtam beállítani rajta, hogy az asztal háttere együtt mozogjon a csusztatásokkal, ezért fel akartam tenni az anno régebben már bevált Swedish Snow RLS4b-t ami még megvolt.
Megcsináltam a szokásos módszerrel reboot majd halál
Eljut az Android jelig felvillan a back gomb pirosan majd semmi sem történik, kiveszem az aksit és ugyanez és semmit sem tudok rajta állítani vagy belépni bárhová.
esetleg ötlet valakinek? -
Fridok
csendes tag
válasz
Dottore #43946 üzenetére
Nekiestem a dolognak, olyan launchert nem találtam aminek lett volna ilyen áttetsző fekete szürke alapja de találtam mást, így már kissé aggódok, főleg hogy leszedtem mindent a telóról és csináltam egy frissítést. Igaz wipe nem volt csak a progik vannak kilőve és mint írtam a frissítés.
1. képen fehér mégsem látszik hibásnak 2. képen előjön a hiba és ez az alap képnézegetővel vanhttp://kepfeltoltes.hu/120621/screenshot-1340297418885_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/120621/screenshot-1340297517177_www.kepfeltoltes.hu_.png
-
Fridok
csendes tag
Marketről van onnan is frissítek, nem rakok fel minden noname helyről appot
-
Fridok
csendes tag
válasz
Dottore #43933 üzenetére
Szóval most hogy hazaértem feltöltöttem pár képet, így kicsit jobban érezhető mire gondolok.
http://kepfeltoltes.hu/120621/screenshot-1340288397161_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/120621/screenshot-1340288379614_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/120621/screenshot-1340288703099_www.kepfeltoltes.hu_.pngAz 1. 2. képeket jól látszik amit írtam is hiba, az utolsó képen viszont semmi hiba nincs mivel az alap háttérben sincs fehér szín, és a két háttér között semmit sem állítottam ugyanazon beállítások alatt volt mind a két kép.
-
Fridok
csendes tag
Hello! Kicsit elbizonytalanodtam a problémámat illetően, és eddig sehol sem találtam rá ésszerű magyarázatot, így remélem tudtok segíteni.
A probléma a következő:
ZTE Blade telefonom van Ice Armor II-re frissítve (ezt csak azért hátha segít)
Feltettem már pár hónapja rá a Go Launcher EX programot, ami nagyon jól működött.
És itt jön a gond, pár nappal ezelőtt lehet frissített rá a telefon egyet (mármint a launcherre) de ebben nem vagyok biztos, azóta a fehér háttereknél balról jobbra a fekete előprogik alatt becsikozódik.
Most ezt úgy kell elképzelni hogy pl kiteszem a widgeteket fekete alapon, vagy belépek a menübe azok fekete áttetsző alapon dolgoznak, a háttér alatta látszik, ha ebben a háttérben van hófehér (teljesen fehér, kicsit sem szürkés, mert akkor már nem jön elő a probléma)
akkor a bal oldalról, addig a pontig míg ikonba sötét részbe nem ütközik az alap háttér, akkor az előtte lévő program csíkozott rendszerrel fehéredik ki az előtte lévő fekete alapú program is.
Remélem jól le tudtam írni.
Azért gondolom, hogy a launcherrel lehet probléma mert az alap témánál vagy win7 témánál nem jön elő ez, és a kijelző sem mutat semmilyen hibát.
A launchert letöröltem majd újraraktam is ugyanúgy újra előjön.
Ki lehetne védeni sötét háttérrel vagy hogy másik progit használok, de a téma tetszik és inkább a problémát orvosolnám, mint elfedném.Ha valai tud hasonló problémáról esetleg megoldásról szívesen veszem a segítségét.
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest