Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Lefotózták a Honor 300-at
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- pitvarfibrilláció (Afib) felismerése okos eszközzel
Aktív témák
-
hurrikan
addikt
1. Watchdog-ot tedd fel
2. tedd fel az Advenced Task Killert és a következőképp állítsd be:Auto Start: pipáld be
Show Notifaction: ha aztakarod hogy fent kintlegyen az ikonja pipáld, ha nem akarod akkor ne pipáld, ez rajtad áll.
Auto kill level: Állítsd Safe-ra
Auto kill Frequency: When Screen Off-ra állítsd
Security Level: Medium legyen jelölve
Amiket nem soroltam azokon ne állíts.
Az egésznek a lényege, hogy takarítja a RAM-odat, bezárja a rosszul bezáródott programokat, vagy amik feleslegesen futnak. A felsoroltakat pedig azért kell Ignore listára tenni, hogy azokat sose zárja be. A felsoroltak közül minden olyat tegyél Ignore listára aminél nem akarod hogy bezárja. Ilyen pl az adatforgalom számlálód, hiszen ha bezárja nem tud számolni.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
llaszlo
veterán
Én 15 hónap múlva vettem új telefont. Bevittem 2x szervízeltetni a régit, de miután még mindig volt hibája harmadszor már cserét kértem. Persze azt mondták, hogy nem lehet meg beszéltek össze vissza. Én meg mondtam, hogy a hatályos jogszabályok értelmében lehet. Aztán 2 nap múlva hívtak, hogy vissza vásárolják a telefonom. Vissza kaptam a pénzt és vettem egy új telefont. És ha +/-5000 Ft az eltérés még a hűséget sem kell meghosszabbítani.
-
St3ven
addikt
Az Abduction! nagyon komoly, én is csak ajánlani tudom.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
Aktív témák
Hirdetés
- Ps4 Playstation 4 Pro fehér konzol 1TB Cuh-7216B
- MacBook Air 2017 Újszerű/ Dobozos! /8GB/128ssd/12-Hónap garanciával, számlával!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga Gen3 - i5-8350U, 16GB, 256GB M.2, LTE, WIN11
- Gamer PC! Ryzen 5 5600x // RX 6700 XT // 16Gb // 1TB SSD
- Apple iPhone 16 új, Pink , független, 1 év apple garancia, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest