- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Bemész a SIM alkalmazásokba, Ott van olyan menő hogy mobil parkolás, ha nincs akkor T-mobile oldalán tudod telepíteni, ideiglenes kóddal, Ott kiválasztod a Várost, beírod az automata kódját, és akkro oda ad jegyet, ha lejár a parkolás 18:00-kor 17:59kor kapsz egy smst, hogy leállítva és mennyi lesz..
-
hecktor
aktív tag
melyik akkor a legjobb konyvolvaso ami pdf et is kezel?
masik kerdesem, mikor tudok fizetos cuccokat leszedni marketrol?
bongeszo nektek melyik jon be? alapbol ami rajta van nem rossz, de az opera 2 szer gyorsabb cserebe butabb. skyfiret hasznalok meg flash tartalmakra
tudom ajanlani mindenkinek: SPD TV ! m1, m2, hirtv, duna gyonyoruen megy rajta
-
Istwan
tag
Én is használtam ezt a hangfelvevöt. fülessel egyértelmü hogy nem fogod hallani a felvételen.: Mivel HTC gépeken nem a belsö rendszerböl veszi fel a partner hangját hanem a külsö hangszoróból (ahol te is hallod), igy rafinált módon (hogy hallhato legyen a felvételen), ugy felerösiti a hangját, mintha kihangositva lenne. Én belefáradtam hogy minden hiváskor le kell vennem a hangeröt hogy a mellettem álló ne halja.
Sajna meg kellett szabadulnom az Astro file managertöl is mert a régebbi verz kb. 800-tol számol vissza és kéri az ujabbik verzt. Az ujabb verzio meg 2 naptol számol vissza "mert" béta.
Ha valaki tudna segiteni abban, hogy tudnék fájlokkal teli mappákat a föképernyöre kitenni, megköszönném.... de szerintem még sokan.... -
kalmarattila
csendes tag
-
vendingo
veterán
Ha van boltod, vagy valamid, akkor ott nagyon hasznos tud lenni.
Egy egyszerű példa. veszel 10 féle csokit különböző időbe, mindegyik vonalkódját betáplálod, és hozzárendelsz adatokat, pl a szavatossági idő lejártát, és amikor lecsekkolod, hogy mindek mikor jár le a szavija, csak leolvasod a vonalkódot.
Ez egy egyszerű példa volt, mivel 10 csokin egyszerűbb szemrevételezéssel megnézni, de kisebb üzletek, boltok nagy hasznát tudják venni, nagyobb tételeknél.
Meg még 1001 dologra jó...
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PH! Darts
- Hardcore café
- Steam Deck
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest