- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
ko9
addikt
-
TRob1
veterán
válasz
default. #10158 üzenetére
Ez esetleg?
Google Sky Map
-
petipetya
nagyúr
válasz
default. #9907 üzenetére
Nálam ez így megy:
- Gmail webes címtárában a "címtár" csoportban csak azok maradnak bent akiket látni akarok a telón is.
- Ezután a telón rámegyek a kapcsolatok / opciók / megjelenítés beállításai (display options) / elsődleges gmail fiók lenyit részbe és csak a "system group: my contacts" részbe teszek pipát, a többibe nem.
- Ezután a fiókok és szinkronizálás részben szinkronizálom a névjegyzéket. -
St3ven
addikt
válasz
default. #9902 üzenetére
Én csináltam egy "Telefonkönyv" nevű csoportot a Gmail címtárában, és csak ezt engedem szinkronizálni a telómon. Csak a valódi névjegyeket címkézem fel vele, így a sok szemét emailcím nem is jelenik meg a telómon. (De utóbbialakat pl. egy kattintással is el lehet rejteni.)
Persze ez Neked valszeg nem lesz jó megoldás, mert ugye ehhez netkapcsolat kell.
-
morfondőr
addikt
válasz
default. #9880 üzenetére
GO SMS Pro-ban be tudod állítani, hogy ne chat-ként jelenítse meg az üzeneteket, meg egyszerűen, ha a főképernyőjén elhúzod jobbra vagy balra az ujjad, megjelenik az inbox, outbox stb. rendezés.
erikke17: windows-ban látod, ha fut egy rosszindulatú program? Általában figyelnek arra az ilyenek fejlesztői, hogy minél nehezebben lehessen észrevenni. Na meg nem is hinném, hogy "app"-ként futna, hanem a szolgáltatások (services) között. Ott meg elég sokminden van, és gondolom nem azzal töltené senki a napját, hogy bogarássza ezeket folyamatosan, hogy mi az amit ő felpakolt és mi az amit nem.
-
helixP
nagyúr
válasz
default. #9880 üzenetére
Mért akarsz mindent kikapcsolni?
Ha manual update van, akkor Te telepíted, amikor akarod, tehát nem fog zabálni adatot.
Az ignore azt jelenti, hogy maga a task killer ignore-olja, tehát figyelmen kívül hagyja a leállítandó folyamatok listájáról, ezért nem kapcsolja ki. -
schmo07
tag
válasz
default. #9876 üzenetére
GO sms pro-t is nézted?
Nem azt írták itt a topikban, hogy az tudja?
Rákerestem a marketen, a fenn lévő képek alapján elvileg tud valahogy inbox,outbox,stb-t kezelni : go sms pro -
citkar
addikt
válasz
default. #9427 üzenetére
Na ha lesz kis időm elmélyülök ezekben, köszi
(RootRuleznek is)másik: vannak programok amikkel egy mappába eldughatunk más programokat, kóddal védhetem
az a kérdésem van-e olyan, amivel kevésbé feltűnően tehetek el ikonokat? ha vki a kezébe veszi ne lássa h mik vannak rajta -
válasz
default. #8702 üzenetére
Csak annyit, h ha nem beszélek a telón van-e gsm forgalom. Vagyis, h lehallgatják-e a telót...
(#8705) llaszlo: Nem rólam van szó, én színtiszta becsület vagyok
De azért az n900-amon fent van egy ilyen monitor progi...
Akinek meg kell, üldözési mániás, mit csináljak vele? Én csak kíváncsi voltam, h erre a zöld robotra van-e ilyen cucc, de mint kiderült (találtam), van.
-
deino
csendes tag
válasz
default. #8616 üzenetére
Profile Valet. De ez nem enged túl sok dolgot beállítani (hang, wifi, bluetooth.). A Timerrific tud még ilyesmit, de az időpontok, és nem lokáció alapján.
EQ-s lejátszó: MixZing..
Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest