- Netfone
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
llaszlo #23297 üzenetére
Hmmm... végülis három-négy postodból jött össze az az infó halmaz, amit egy rendes kérdésbe elsőre illik beleírni... de mindegy...
Ha keresgéltél - márpedig minden bizonnyal ugye... akkor nem akadtál bele pl. egy Selective Silence appba? Mert rögtön ott van a többi mellett... én nem kerestem tovább - nem ennyire bonyolult a telefonálási szokásom, hogy whitelist---némamód---és még abból is egy kicsi whitelist... te hát ez már a te problémád... a lényeg, hogy egyetlen pillantással sikerült újabb appot találni a nehéz feladatra, szerintem lesz több is. Én nem tudok helyetted kipróbálni efféle programokat, ugye tudod?
OFF: az mit jelent az adatlapodon, hogy: * A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük! ?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest