Aktív témák
-
gyuszmó
őstag
válasz
TazLeacher #23511 üzenetére
Tudtok v.mi jó memória fejlesztő játékot,ami nem túl gyerekes?
köszi -
zozyk
addikt
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Root nélkül van-e lehetőség a játékok mentéseinek backup-olására? Ez az egy dolog, ami miatt rootolnék, mert nincs kedvem mindig elölről kezdeni, de ha lenne rá megoldás, akkor azt szívesen fogadnám.
-
llaszlo
veterán
válasz
domerator #23295 üzenetére
Tudom, hogy van ilyen app fent is van egy. Viszont sehogy sem működik. Hiába állítom be, hogy csörögjön nem csörög. Ezért keresek olyat ami megy MIUI-val. A hívásszűrést DND-t én nem hoztam elő. Az az app amit használok az whitelist-nek írja azokat a számokat amiknek csörögni kellene.
A MIUI-ban eleve máshogy van a hangkezelés. Pl van amelyik játéknál más romnál néma módban is volt hang MIUI-val meg nincs. Nem gond csak ez a néma módos csörgés. -
BalanceR
addikt
Ez lesz még nagyon nagy játék, ha végre elkészül....
Viszont dícséretes, hogy a béta ingyen tesztelhető...
Angry bots beta -
BalanceR
addikt
Én nem csaltam, csak debug volt... (hiba volt a harmadik pálya végére egy ennyire idegesítő bosst rakni, a 4,5,6 pálya bossai somán lezúzhatóak, a harmadik meg szinte legyőzhetetlen... a final bossba is belefutottam már, kemény lesz...
)
10"on biztos adja
Azt nem értem, hogy ha ennyire jó grafikát, mint a Shadowgun, meg pl a MC2,Samurai II ...meg lehet csinálni 2-3 évvel ezelötti hardverre, akkor mért nem használja azt a motort több játéknál is az adott gyártó? -
VD
őstag
válasz
BalanceR #23279 üzenetére
Akkor a Blood and Glory-t fel se ragd. Engem meg attól b@sz szét az ideg! Ilyen szemét, mocskos, rohadt, csaló módon megírt játékot még életemben nem pipáltam! Még jó, hogy ingyenes!
By the way!
A Sprinkle is megszűnt Tegra only lenni!
[link]
Hasonló mint a Burn the City, csak itt a tüzet kell egy locsolóval eloltani, minél kevesebb víz felhasználásával.
Van belőle free pár pályás verzió is. -
VD
őstag
válasz
BalanceR #23258 üzenetére
Az f@sza rész!
Cheat-ről nem tudok. (nem is szeretem, oda a játék élménye). De Youtube-on biztos van guide videó.
Nekem kb. 4.-re sikerült. Lefunti nem lehet, mert utolér és ledarál.
A trükk az volt, hogy futás közben felfelé kell célozni, így még látod a terepet, de amikor megfordulsz rögtön tudsz a zöld kapcsolókra (amiket befele menet kikapcsolsz, hogy tovább tudj jutni) lönni. Amikor a sugár telibelövi a fúrótankot, akkor pár pillanatra megáll, így van időd átfutni a következőig. -
half333
őstag
Tud valaki rendes programot,ami segitségével a hivó fél képét teljes képernyőre rakja,és nem huzza szét,ill. nem lesz homályos?? És esetleg tud valaki valami müködő leirást arra,h lehetséges-e a nagyobb méretü játékok(pl.:480x800) kisebb méretüre optimalizálni 320x480ra?
-
VD
őstag
Blood and Glory
[link]Infinity Blade (Swipe and Slash RPG) klón a GLU-tól.
A játék ingyenes, csak az extra cuccokért kell fizetni, ha valaki gyorsabban akar fejlődni. (szokásos GLU megoldás)
A Grafika állat.
A játékmenet meg vagy bejön, vagy nem. -
jano_77
nagyúr
Tud vki magyarul tudó Anagramma játékot?
-
petiwr
senior tag
Van valami olyan program amivel a Plant vs zombie játékot le tudom menteni hogy hol jártam?
-
bok92
addikt
Végre van magyar Milliomos játék !!
Töltsétek!
-
-
Hujikolp
őstag
Ismer valaki olyan sakk játékot, amit bluetooth-on kereszül lehet jársszani?
-
enginev3.0
félisten
Ha új romot rakok a telefonra, akkor mivel tudom elmenteni az angry birds játékállásaimat?
Hiába mentem ki a .android_secure mappát és rakom vissza. előröl kell mindig kezdenem -
Dyrtyho
őstag
Tudtok valami jó offline poker játék app-ot ?
-
Foose
addikt
Tud valaki olyan holdem poker játékot (2.2-re) amihez nem kell net? Amit találok az vagy nagyon gagyi,vagy netes
-
llaszlo
veterán
Aki szeretne valódi pénzben vagy akár játékpénzben pókerezni és valami ismert oldalt keres. Unibet póker.
A működése hagy némi kívánnivalót maga után. Én pl először nem tudom beírni a user accountot meg a pssword-öt. -
Dyrtyho
őstag
Ezt a játékot érdemes leszedni ? [link]
-
domerator
veterán
Valaki tud olyasmi játékról, ami a gyroszenzort használja és mondjuk hasonló, mint egy golyós labirintus... jól leírtam baccameg... szóval tök egyszerű játékot keresnék.
HTC-nek van valami saját "teeter" nevű efféle játéka, golyókat kell beterelgetni lyukakba.Köszi
-
Foose
addikt
Sziasztok! Létezik honfoglaló játék androidra?
-
petiwr
senior tag
Valaki játszik a(z) Order & Chaos online játékall kis segítség kellene.
-
tib78
tag
válasz
transmission #22253 üzenetére
A gépen belépsz a marketbe.
https://market.android.com/Belépsz, az tudja a telefonod típusát elvileg egyből.
Megkeresed a játékot, és az megmondja.
-
transmission
tag
Azt honnan tudom megállpaítani hogy egy játék kompatibilis e egy telefonnal?
-
szemtelen
tag
Júúj, thx
A rootolás még csak csak menne, de a link2sd-hez ki kell magam aludni, nem kicsit.
Holnap lesz időm neki ugrok, ha nincs más megoldás.
Az a baj hogy először csak pár program kell, és kicsik, de ahogy ismerem fel az androidot úgy nőnek az igényeim, skype, office, stb és még játékot nem is tettem fel, nem beszélve email progiról vagy olvastam pc távirányítót is ......
Kemény fába vágom a fejszém, de nem vagyok egyedül -
alexadh
tag
Sziasztok!
Van-e olyan alkalmazás ami megmutatja hol vannak a teló filerendszerén egy alkalmazáshoz
tartozó fileok.
Teszem azt van egy játék ami tárol mentéseket (látszik az alkalmazások kezelésénél
hogy foglal x mbot) de sehol nem találom se belsőn se sd kártyán .
Nem rootolt a teló.
Köszi.
Üdv. -
Land
veterán
És amúgy a Vissza gombbal vagy Home gombbal öli le előbb a programokat a Droid? Vagy mindegy hogy lépek ki a programokból? Pl 3-4 játékot kikapcsoltam a Home gombbal, megnéztem és 1 óra múlva is a futó alkalmazások között voltak. Csak tudnám, hogy a futó folyamat, ami nem kevés app alapból is, mennyit fogyasztanak.
Illetve bemegyek a Task Killerbe és 90 MB a free memória, Kill-re pedig 160 MB lesz. Jobban hangzik azért.ducsidu: Meg fogom nézni a programot. Amúgy ezt a 2 programot találtam Tippként: AnTutu Power Saver és a Green Power.
-
Land
veterán
Olvastam arról, hogy Task Killer használata baromság és pont, hogy káros. De gondolom nem mindegyik rossz. Sok TK értékelése 5 csillag közeli. Agyra főre dicsérik... Most akkor érdemes használni vagy nem? Ideje lenne végre egy írást összedobnia egy okosnak, amiben le lenne írva, hogy mit szabad és mit nem, mivel lehet tartani egy jó ROM alacsony fogyasztását fix beállításokkal. Nekem ne ingadozzon ennyire, mert így erőművet kellene kapcsolni a telefonra, hogy bírja így is... Az, hogy játék, netezés közben merül az okés, de nyugiban kérem ne tegye...
-
porse
őstag
válasz
transmission #21698 üzenetére
Nekem amik megfordultak a telefonon, akadás nélkül: bounce mouse, doodle jump, motox mayhem, paper toss, dragon fly, fieldrunners, cute the rope,speedx 3d, greedy spiders, nfs shift, ninjump, uno. Amitől már megakadt pl az a robot unicorn attack, meg a worms.
Persze alap rommal nem biztos ,hogy akadásmentesek lesznek neked is a játékok.Aláírásomban láthatod mi van fent nekem.giopro1.3
-
transmission
tag
válasz
TazLeacher #21697 üzenetére
Hát azt gondoltam hogy nem egy erőmű.. :/
És valami erre a telefonra megfelelő játék?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
transmission #21696 üzenetére
Szerintem ez a kettő egy kizárja egymást:
vagy
iszonyat jó 3D-s játék
vagy
galaxy gio
Együtt a kettő nem fog menni...
Ezeken a hardvereken még sokszor a normál működés is meg-meg akad, nemhogy valami durva 3D-s cucc.
-
transmission
tag
valaki tud ajánlani valami iszonyat jó 3D-s játékot galaxy giora?
-
TazLeacher
nagyúr
Szerintem sok dolog folyamatosan nyílik meg előttünk. Van olyan játék, aminek az ingyenes verziója letölthető marketről, működik, minden sirály, de a fizetősre meg azt írja, hogy nem kompatibilis. (pl.: aTilt Labyrinth).
A Smurfs' Village egyébként az én Ace-emmel nem kompatibilis, ott azt is írja.
-
Foose
addikt
válasz
Psychonaut #21678 üzenetére
Hm,az lehet. A smurf's village kellett volna,az olyan "erős" játék lenne?
-
BDave
őstag
Tudnátok olyan játékot ajánlani Galaxy Gio-ra a Marketből ami hosszabb volumenű és élvezetes? Lehet bármilyen kategória. A legjobban egy mászkálós, Mario-szerűnek örülnék (párat már próbáltam). Keresgélek itt a Marketen, de nem találok semmi jót. Egyedül az Angry Birs Rio az, ami fenn maradt a telefonon meg a Fruit Ninja.
Illetve van olyan, akinek nem indul el a Gun Bros vagy a Contract Killer Zombies? Nekem letölti azt a sokmegás packot, elindul a játék, egy pillanatra bevillan egy szürke háttér, aztán fekete képernyő, majd kilép és semmi hibaüzenet. Másnál is van ilyen?
-
Keresztapper
senior tag
válasz
droti25 #21566 üzenetére
(#21566) droti25
Írtam ezt is, szerintem nem rossz az andFTP, de a TotalCommander androidos változata is tud FTP kacsolatot létesíteni.
(#21567) porse
Már hogy ne működne! Pontosan úgy, mint ahogy filmet is lehet nézni kikapcsolt géppel. Próbáld csak ki. Én pl. szövegszerkesztéshez sem kapcsolom be a gépem, bár ez már igényel némi hozzáértést...
Amúgy ha van egy router is a hálózatban, ami képes erre, akkor esetleg a Wake On LAN nevű játékot is érdemes lenne megnézni...
-
mkRoland
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha találkozott valaki már ilyen problémával:
egy Android 2.2-es wifi-only eszközre (Huawei Ideos S7 Slim s201w) dugnék USB OTG kábellel egy USB-s 3G-s modemet (Huawei E1750 vagy ZTE MF637). Áramot meg is kapja, villog is... Na de szeretném elérni a világhálót is vele!
Ha jól gondolom, valami modem-, SIM-kártya és APN-kezelő progi is kellene hozzá, root nem akadály, viszont mivel ez nem a 3G-s változat, ezért lehetséges, hogy kihagyták a FW-ből ezeket a dolgokat.
Köszönöm a segítséget!Tyer@21487: Majdnem bármilyen androidos eszközt lemerítek 3-6 óra alatt! Van egy tabletem (3000mAh feletti akksival), egy Telenor One Touchom, egy Vodafone 845-öm (nem sokáig, eladósorba került). Ha használom, lemerül. Nézd meg a MA! TV iPhone 4S adását, mennyi idő alatt váltott pirosba az akksijelző! Én ezekre az eszközökre nem mobiltelefonként tekintek, hanem egy apró számítógépre, ami elfér a zsebemben (a laptopomat 3G-s nettel 1,5 óra alatt merítem le 100%-ra töltött akksiból max. fényerő mellett - ahhoz képest mennyei a GPS-es Wifi-s 3G-s 3-4 óra ezektől a cuccoktól).
Szerkesztés: 14:13-kor:
3G WatchDog
WatchDog Task Manager Lite
Többi WatchDog
A játékról eddig nem tudtam, de kipróbálom majd! -
Horsee
csendes tag
Space STG II leírás némi játékkal fűszerezve:
[link] -
törölt tag
Legjobb cimborám két androidos progija. Teszteljétek.
-
sssz
őstag
reklámmenetesség : játék alatt kikapcsoloma netet (nem tölt be reklámot)
full backup? :minek, nem akarok romot cserélgetni (és aki nem rootolt, az valószínűleg szintén nem). my backup pro amugy szinte mindent lement root nélkül
a rendszerprogik nem zavarnak, elférnekDe ne vitázzunk, úgyis meddő a vita
-
kommunism
aktív tag
Most nézem a gameloft játékokat, de mindenhol csak hd verziót látok, tényleg csak hd ba adta ki a gameket a gameloft,és esélyem sincs rá hogy xperia mini pro-n futtassam?
-
half333
őstag
Konyit valaki valamit egy Hd játék feltelepitése microsd-ről (HVGA)?
-
pethYeti
addikt
Root nélkül tudok backupolni játék mentéseket? Pl Cut the Rope mentését.
-
RexpecT
addikt
Hatalmas játék ez a Muffin Knight, érdemes megvenni
.
-
F-ECT$
titán
Van még olyasmi egyszerű irányítású ügyességi/sport játék, mint a Lets Golf 2?
-
dokee78
félisten
válasz
Jones528 #20537 üzenetére
SeekDroid Lite
Lookout Security & Antivirus
De van még pár a Marketen.sssz Ismerem a Polyclockot,de nem jön be,ezért is írtam,hogy XDA-s link is jöhet,hátha valaki kiguberálta a HTC vagy Samsungból.
A Smurfs' Village játék,miért incompatibilis a Mini-vel?
-
Dyrtyho
őstag
válasz
#40993792 #20463 üzenetére
Újra húzta az egész telefont,amiket úgy rá rakott a gyári romra az latitude,az officeSuite,a maps,a gmail,a talk,a geotags,a places,és a wisepilot,konkrétan csak ezeket rakta rá,meg 2 demo játék....és ennyi
szerk : Csak az a baj,hogy én ezen úgy nem látok gyári sms fogadó app-ot,és nekem valami magyar nyelvű cucc kéne
-
szasanyi
félisten
válasz
Mercutio_ #20360 üzenetére
Csak azért lepődtél meg ennyire, mert még nem telepítetted a BackStab HD játékot.
-
szasanyi
félisten
válasz
aggleány #19459 üzenetére
Az enyém sem az, de gondolom ezt sejted. És igen, valóban elégedett vagyok vele, de talán mondtam ezt is.
Már bánnám, ha az SGS2-t vettem volna! Nem azért mert nem lenne jobb, hanem mert +45k az nagyok sok(k), és nem használnám ki. Ez számomra tökételes, mondhatni több is mint elég. Amennyit használom 2, ritkán 3 naponta kell töltenem úgy, hogy éjszakára nincs kikapcsolva. Igazából 1x merült le a 2. nap estére, de akkor volt WiFi letöltés, net, játék és telefonálás is mind2 nap.
-
szasanyi
félisten
Köszi!
És éppen ilyesmire voltam kíváncsi. Azt meg én sem értettem... ráadásul ha valakinek vannak hiányosságai egy témában, az jelenti azt, hogy teljesen tájékozatlan, de kulturált emberek ugye akkor sem "hülyézik" le ha netán így lenne.
A kezdő, tapasztalatlan autóvezetőnek sem azt mondják, hogy menjen busszal vazze...
Ezzel sajna még nincs megoldva a dolog. No majd megnézem mik is vannak ott, amik "maradéknak" tűnnek, csak hát manuálisan kitörölni bármit- amiben az ember nem 100% mértékben biztos -, nem éppen veszélytelen.
De gondolom sokan vannak, akik hozzám hasonlóan telepítettek programokat, játékokat aztán törölték, mert nem tetszett vagy nem azt hozta amit elvárt, esetleg nem indult el. Na most ha elég sok ilyen van (lesz), és ezek valóban okozhat problémát, akkor csak kell(ene) foglalkozni vele. Meglátjuk hátha van tapasztalata, érdemi hozzászólása még másnak is a témához - esetleg ajánlás valami megoldásra, vagy biztos infó arra vonatkozóan, hogy nem jelenthet semmi problémát (némi fölösleges helyfoglaláson kívül). -
HollyBoni
veterán
-
Bdanyy
addikt
Milyen portrait módban játszható játékokat ismertek?
Pl peggle, block breaker 3, doodle god stb
Pegglet pl nem is ismertem volna sosem ha iosen nem játszottam volna vele, elég sok cucc nincsen fent a marketen, a cut the rope is csúszott ha jól rémlik.
-
postajoska
tag
Üdv!
Tudna valaki mondani Bluetoothon egy időben játszható multiplayer játékot ?
-
Wucky
senior tag
Sziasztok!
Kérdezném hogy tudtok e valami alkalmazást arra hogy a bluetooth több dolgot is tudjon egyszerre csinálni?
Vagy olyan játékot amit többen is tudunk egymással játszani? Mondjuk 3-4-en? Vagy az ilyen nem lehetséges? -
rokirobi
csendes tag
Üdv mindenkinek !!!
Tudnátok pár olyan játék címet adni ami előbb ios-ra ( iphone-ra ) majd Androidra is megjelent ! Szóval olyan játékokat amelyek iphone-on nagy sikert értek el mint pl.: Fruit Ninja
Előre is köszi a válaszokat -
volvoguy
addikt
Üdv! ismertek olyan Launcher-t, ahol az app drawer oldalra lapozható, és még csoportosíthatóak is az ikonok, hogy "Játékok", "Internet" "multimédia" stb???
-
rokirobi
csendes tag
Sziasztok !!!
Lenne egy kérésem összetudnátok gyűjteni olyan android játék címeket amelyek eredetileg ios-ra ( iphonera ) jöttek ki. Itt gondolok pl.: Fruit Ninja
Szóval olyan játékok amelyek Iphone után Androidra lettek kiadva
Köszi szépen -
postajoska
tag
Üdv!
Remélem jó helyre fordultam kérdésemmel. Valaki meg tudná mondani, melyik játékból van kivágva ez a kép.
-
szata.68
senior tag
Helló
Melyik szerintetek a legjobb "ugrálós" játék?
Mario-t nem találok,de valami olyasmi érdekelne.
Vagy esetleg amivel játszotok,és nagyon bejön.Köszi előre is
Üdv.
-
MerLinh
senior tag
válasz
spiritex #18750 üzenetére
jah hát le lehet menteni a játék állásokat is a my backup pro-ban, csak ahhoz root kell =) de csak akkor szól hogy lehet ilyet is ha van rootod és akarod-e. régebben azzal mentettem el a játék állásaimat és hozzá a programokat, igaz minden alkalommal új helyre mentett
-
chab7
addikt
válasz
aggleány #18751 üzenetére
Igen, és én spec., aki szeret romokat próbálgatni tesztelgetni, szeretem, hogy ki tudok menteni egyik romból valami "gyárit" és áttenni vele másikba (hacsak nem borul meg tőle).
A játék állás mentések is nagyon jók benne. Meg az appok egyesével kezelhetősége. És ha valaki még jobban bele akar nyúlni akkor a rendszer beállítások is. -
aggleány
addikt
válasz
spiritex #18750 üzenetére
Azért, mert van, akinek egy alkalmazásban már megvan egy csomó beállítása, pl. launchereknél vagy játékoknál. Ha az ember sokat szöszölt vele, mire megcsinálta tökéletesre, akkor ezt nem szeretné újrakezdeni. A Titanium menti a beállításokat is, ezért szeretik nagyon sokan.
-
Dexter-2000
őstag
tudnátok olyan programot javasolni amivel az applikációkat és a játékokat tudom módosítani? pl ne tudjanak hozzáférni az internethez.
telepítésnél szokta írni, hogy Engedélyek: és ott vannak a különböző hozzáférések -
spiritex
veterán
válasz
bohoc71 #18500 üzenetére
Nem így van. A kijelző nem éled fel érintésre. Csak a Home gomb megnyomására. Emellett ha az ember nagyobb településen lakik, tuti mindig lesz térereje, hacsak nem pincében dolgozik. Legalábbis velem soha nem fordult még elő olyan, hogy hálózatot keresett volna, csak Repülő üzemmód után 1-2 másodpercig. Ma reggel pl. 78%-on volt a teló amikor felébredtem fél 7-kor, most du. 4 van, és 74%-on van, és beszéltem olyan 10-15 percet. Természetesen nem volt sem wifi, sem gps, sem játék, sem kijelző, csak amíg fel nem vettem a telót. Ez a normális merülés ilyen felhasználás mellett.
-
rokirobi
csendes tag
Üdv, tudtok ajánlani olyan gondolkodtató játékokat mint ihpone-ra a CargoBridge.
-
spiritex
veterán
Ez csak light-os felhasználás mellett van így:
tehát napi kb. 20 perc telefon, kb. 10 perc kijelző világítás sms-írásra, olvasásra, ébresztő- és egyéb állításra, kb. 10 perc wifi, 0 játék, 0 zene, 0 film. Azért tartom fontosnak leellenőrizni, hogy ilyen alapfelhasználás mellett lassan fogy-e az akksi, mert ha mindenfélét csinál az ember, akkor egyszerűen ráfogja, hogy igen, a wifi merítette le, vagy a igen,a gps. Ha viszont fent van egy gázos app, vagy egy Task Killer, akkor alap felhasználás mellett is lemerül egy okosteló 2 nap alatt, viszont bírnia kéne min. 5 napot... Ilyen esetekben van az, hogy egy gázos app, vagy Task Killer miatt erőteljes (wifi, gps, stb.) használat mellett lemerül a teló 1 nap alatt, mert a gázos dolgok is folyamatosan merítik, és azt hisszük, hogy a wifi, vagy a gps merítette le... -
Dexter-2000
őstag
tud valaki olyan játékot javasolni ami olyasmi mint a defend your castle ?
tehát az lenne a lényeg hogy az adott egységeket (itt embereket) fel kell dobálni -
Lajdzsi
tag
Vannak játékok amik kihasználják az Xperia Mini Pro qwerty billentyűzetét?
-
HollyBoni
veterán
Tudtok ajánlani jó autós játékokat?
-
HollyBoni
veterán
Tudtok mondani olyan játékokat ami 2d-s,motorral kell menni,és a telefonnal bólogatni,hogy egyensúlyozz?
-
HollyBoni
veterán
Tudtok mondani olyasmi játékokat mint a guitar hero?Eddig kipróbáltam a gt 4-et,5-öt,de egyik sem tetszett,ráadásl picit szaggattak is.
-
kerjani
aktív tag
Nagyon fasza ez a játék
Tegnap volt ingyenes az Amazon Appstore-on. hihetetlenül addiktív, cut the rope szintű minőségi app
Apropó: "magyarosította" már valaki az amazonos accountját? Megmaradtak az appok?
-
nova001
senior tag
hello
kövi a gondom vettem egy galaxy s plust..felrakom rá pl a hawx vagy az nfs shiftet és a kocsinak nincsen grafikája ?? ez lehet telefon hiba vagy csakis játék _? a hawxbe a gépen nincsen textura -
GrandS
senior tag
A Nokiákon volt egy olyan játék, hogy vízben egymásra hullottak színes kockák és ha min. három összeért, akkor szétpukkantak. Van ilyen (biztos) Andoidon? Mi a neve?
Kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest