Aktív témák
-
szemtelen
tag
Júúj, thx
A rootolás még csak csak menne, de a link2sd-hez ki kell magam aludni, nem kicsit.
Holnap lesz időm neki ugrok, ha nincs más megoldás.
Az a baj hogy először csak pár program kell, és kicsik, de ahogy ismerem fel az androidot úgy nőnek az igényeim, skype, office, stb és még játékot nem is tettem fel, nem beszélve email progiról vagy olvastam pc távirányítót is ......
Kemény fába vágom a fejszém, de nem vagyok egyedül -
szemtelen
tag
Hail!
Úristen mennyi mennyi program, már szédülök az olvasástól, valaki segítsen plz.
Kéne egy olyan program amivel halál könnyen telepíthetek a mem. kártyámra, ez elég nehéz nekem mivel 2.1xxes a telóm (x10minipro) és csak frissebb verziókra halottam ilyen progiról , nekem viszont a SE nem frissít :S
Egy olyan progi is kéne ahol könnyen tudok appsokat törölni, végleg hogy ne zavarjanak be a memóba, illetve be tudjam állítani hogy működhetnek vagy nem
Azért olvasok vissza, de ha valakinek pont a fejében van az infó sokat segíthetne nekem
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest