- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
fatal` #28044 üzenetére
Van, de ez inkább olyan egyéni preferencia. Kb. így illusztrálnám: "Ne már, 13 mega ez a böngésző? Amikor itt van másik nyolc, amik csak 1-2 megát foglalnak? Akkor inkább válogatok ezekből."
Akksi widgetet is addig kerestem, amíg nem találtam egy rendes kinézetűt, aminek minimális a mérete (mondjuk 150 kB alatt), mert zavar, ha 1,5 mega egy egyszerű progi, ami csak annyit csinál, hogy kiír a képernyőre egy számot egy színes keretben.
-
Mercutio_
félisten
válasz
fatal` #27683 üzenetére
Telefonbeszélgetés, vagy diktafon funkció?
Előbbire ezek vannak amiket próbáltam:
AllCall Recorder
CallRecorderUtóbbira:
Hi-Q MP3 Rec
RecForgeHi-Q jó, a free verzió 10perc limites, egyébként minden funkciója megy.
Ami szomorú, hogy pl. az AllCall ami nekem bejött annó csak gyári rom-okon megy rendesen
(Blade-en legalább is) szóval ilyesminek érdemes utánakérdezni a konkrét mobil topicjában a rom típusát is megjelölve.
-
frisco
aktív tag
válasz
fatal` #27410 üzenetére
A LauncherPro-t már nem fejlesztik? Tetszik, de gondolom nem ICS kompatibilis
Májusi a legutolsó update.
A hivatalos fórum szerint lesz további fejlesztés is, kérdés mikor.
Az ICS-en megy a LP, ezt tudom mert nálam is fent volt de nem éreztem annyira gördülékenynek mint az ICS előtt így leszedtem..
Egyelőre jól elvagyok az ICS launcher-jével is bár nem nagyon lehet konfigurálni, főleg az nem tetszik, hogy alapból 5 oldalt ad, nekem pl. nem kell ennyi így 3 üresen árválkodik.
Egy bug azért van a hivatalos fórumban is a LP + ICS "házasságról", ha LP widgetet adunk hozzá akkor FC az eredmény. -
ko9
addikt
válasz
fatal` #27285 üzenetére
Nekem van egy mindenesem, SUPER Manager névre hallgat. Elég sok minden van benne, nekem nagyon tetszik. Hátha neked is fog
-
petipetya
nagyúr
-
Arween
senior tag
válasz
fatal` #27103 üzenetére
nem!
K&H-nál eddig ment minden jól,vásároltam itt is -ott is,karácsonyig, akkor kitalálták csak akkor engedélyezik a tranzakciókat ha a vásárláskor a CVC-kód is elküldésre kerül.De a google + paypal ezt nem küldi el ezért buktam a vásárlást:"A Google Wallet csak a kártya első alkalommal történő ellenőrzésekor küldi el a CVC adatokat az Ön bankjának. Bankkártyája biztonságának érdekében a Google nem tárolja a CVC-kódot, a további ellenőrzésekhez már nem küldi el."
Azt nem tudom más banknál is van ez?A K&H-tól készülök épp megválni lehet jókor..
-
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
fatal` #26206 üzenetére
Na,ezt most kipróbálom!
Bevallom azt hittem,ha kilépek belőle, pláne,ha bontom a wifi kapcsolatot,akkor megszabadulok,de ezek szerint nem
Ha beválik oltárt állítok neked!Foose Isten ments, tiltok amit csak tudok.
Persze minden héten jön 3 adatvédelmi beállítás, amiről nem tudok.
Borzasztó erőszakos ez a facebook,várom már,hogy mikor szabnak neki gátat.kavics325i Köszi,én is használom,de említett elfelejtkezés miatt,nem akarom ezt beállítani, mert aztán meg tuti az lesz,hogy mikor kéne,akkor nem érnek el éjszaka
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #25952 üzenetére
Az összeset levették egyébként, csak kb. a magyar kivételével az összes vissza is került rá 1-2 napra.
---
Volt 1 ilyen kiírás náluk, de már a múlt héten:
"For this time, we update the translation files after releasing GO Launcher to android market (maybe Tuesday or Wednesday), and recycle translated completely files on Friday. So there will be some difference between the Language pack and GO Launcher. It’s hard for us to make them match up perfectly.
Anyway, thanks for your great effort for helping us to translate GO Launcher."
(#25950) Psychonaut:
Olyan ismerős ez a link. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
fatal` #25771 üzenetére
Ezekben sehol sem olvasni, hogy lehet fizetni vele.
"Ezek szerint a PayPal-számlával ki lehet majd egyenlíteni az Apple App Store-ban, a Blackberry App Worldben és az Android Marketen vásárolt alkalmazások ellenértékét is."
A hangsúly a "majd" szón van. És ez azóta sem változott, legalábbis az Android Market esetében.
-
xSide
őstag
válasz
fatal` #25250 üzenetére
Sajnos a LauncherPro már nem fejlesztődik
Maradt a Go, az ADW-vel az volt a gondom nincs benne dock görgetési lehetőség.
A Go-ban még ráadásként van testreszabható "kézmozdulat" is, felfelé csúsztatva a dock ikonján teljesen más funkció adható neki
Miről van szó?
Az egyik ikon az opera mini-re mutat, ha itt finoman felfelé csúsztatom az ujjam a gyári böngésző jön be, a gmail-ra ha rányomok az olvasás, csúsztatva az írás, az APP ikonra nyomva a drawer, csúsztatva pedig az értesítősáv...
Ez a nagy pozitivum, ami megtetszett benne!Most a folder editort próbálom ide szabni, amivel buborékként több minden rakható bele:
-
Paca2
senior tag
válasz
fatal` #25277 üzenetére
de, 12 órásra, én meg teljesen hülye vagyok...
sztem azért van eltérés, mert én hiába várom, h pl Kondoroson frissítsen, ha ők egy helyet ismernek M.on, Bp., így már lehet nagy eltérés
most egyszerre 5-öt tesztelek, összehasonlítva az időképpel (jut eszembe, miért nincs időkép app?)
-
xSide
őstag
válasz
fatal` #25270 üzenetére
A Fancy-ben van Accuweather is
Az alkalmazások geolokalizációja lehet oka a pontatlanságnak és az időjárás szolgáltató is, ahol nagyobb hatókört adnak egy-egy városnak, helységnek...
Hiába pl Kispuszta a helyem, ő(k) Nagyréthez fúzik az adatokat!
Már alig várom az időkép applikációját droidra, eltünt a régi verzió marketről, ami szerintem ennek előjele lehet
Erről jut eszembe az idokép google geopos-t használ és ez alapján a droidon nem Miskolc, hanem Kisgyőr, Sajószentpéter időjárását adja be helyzetemként (cellainfo alapján) az m.idokep.hu oldalon!
Összességében ez egy összetett hibasorozat, ami az eltéréseket okozhatja.Van egy Rainy Day app, ami mutatná a google alapú időjárás csapadék térképét, na ez pl épp országunk felett nem mutat semmit
-
sqpp
őstag
válasz
fatal` #25250 üzenetére
Azt nem ismerem de megnézemUpszt azt hittem Gora.xDDD
azért nem ismertemha úgy irtad volna hogy Go-ra
akk már értem
Egyébként csak azért kérdezem mert
a minicm 7 et egyéni alkalmazásokkal csinálom meg tehát
h az alkalmazások már rendszertelepítésnél is azok legyenek
meg legyen rajta swift keyboardDde én sztem az adw ex-et választom
-
chab7
addikt
válasz
fatal` #25153 üzenetére
Én is feltettem most ezt a hóesésest, mert egész jól néz ki, és tetszik, hogy napszakra változik. (Mondjuk a tengerpartost azt nem tenném fel - bocs párduc
- mert ez is csak most hogy jő a karácsony, egy kis hangulatnak. Állandóra nem kell ilyesmi.)
Viszont nem merít jobban. Az elmúlt órában főzőcskéztünk, addig nem "buzeráltam" a telót, vissza is állt szépen 16mA fogyasztásra - és "fut a hóesés".
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DOOM - The Dark Ages
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest