- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Időkép volt korábban, ha jól emlékszem, de ebben a hírgyűjtő appban benne van (nem próbáltam ki).
lalakov: Nem számít a verzió, ha a mentő verzió régebbi a visszaállítónál. Visszafelé biztosan kompatibilis. A rendszer appokat nem ajánlatos visszaállítani, így menteni se.
-
xSide
őstag
Durva eltérések akadnak, de általában minden app ugyanonnan szedi az infókat (Accuweather, Google, Yr.no, Foreca.hu), én a Palmary free verzióját használom (foreca.hu) homscreen widgetként és az adatok szinte azonosak a Köpönyeg app-al, amit pedig a riasztás miatt raktam fel...
Míg nem volt droiodom a foreca oldalán lévő előrejelzések jöttek be legjobban!!
Korábban a BeautifulW volt fenn Accuweather infóval és néha-néha voltak vele gondok...
Az imént kipróbáltam a getjar-t és le is szedtem izibe a BeWeather-t, ami szép kinézetre és méretre csak épp aktuális értékeket nem mutatjaUninstall!!
Viszont itt fenn van a TuneIn Pro ingyenesen rádióhallgatáshoz
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest