- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Időkép volt korábban, ha jól emlékszem, de ebben a hírgyűjtő appban benne van (nem próbáltam ki).
lalakov: Nem számít a verzió, ha a mentő verzió régebbi a visszaállítónál. Visszafelé biztosan kompatibilis. A rendszer appokat nem ajánlatos visszaállítani, így menteni se.
-
xSide
őstag
Durva eltérések akadnak, de általában minden app ugyanonnan szedi az infókat (Accuweather, Google, Yr.no, Foreca.hu), én a Palmary free verzióját használom (foreca.hu) homscreen widgetként és az adatok szinte azonosak a Köpönyeg app-al, amit pedig a riasztás miatt raktam fel...
Míg nem volt droiodom a foreca oldalán lévő előrejelzések jöttek be legjobban!!
Korábban a BeautifulW volt fenn Accuweather infóval és néha-néha voltak vele gondok...
Az imént kipróbáltam a getjar-t és le is szedtem izibe a BeWeather-t, ami szép kinézetre és méretre csak épp aktuális értékeket nem mutatjaUninstall!!
Viszont itt fenn van a TuneIn Pro ingyenesen rádióhallgatáshoz
Aktív témák
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest