- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #41195 üzenetére
ha jól tévedek,talán 128kb/s...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
atillaahun #41195 üzenetére
Terheli a hálózatot, ha több eszköz használja a mobilnetet, mint amennyit eladtak... A nagyobb terhelés lassít, így akik a céleszközön használnák a netet, anyázni fognak a szolgáltató irányába...
Ha minden fogyasztó teljes kapacitáson használ egy rendszert, az hamar lefekszik. Ez igaz, víz, gáz, villany stb. rendszerekre is... Ha az eszköz sávszélessége lehetővé teszi azt, hogy akár még két készüléket wifin ellásson akkor egy eszköz háromszor akkora forgalmat generál, mint normál esetben, ha megosztja a netet... -
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #41187 üzenetére
upsz,dupla:-)
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #41187 üzenetére
vodás vagyok,néha érzem a lassítást, néhány hónapban egyáltalán nem...megosztani simán tudok,szoktam is minden gond nélkül...:-)
-
club1
veterán
válasz
atillaahun #41170 üzenetére
Azért nagyon ne éld bele magad, két ok miatt:
1., A közeljövőben muszáj nekik kijavítani, különben megdől a gagyinetjük.
2., A 3G lefedettségük eléggé pontszerű, mindenképpen ellenőrizd váltás előtt, hogy ahol akarod majd használni, legyen 3G!
Viszont ami mellettük szólhat: Nekik még egyetlen mobilnet csomagjukban sem jutott eszükbe VOIP-ot és/vagy tetheringet tiltani. -
macilacus
senior tag
válasz
atillaahun #41170 üzenetére
A 3G Watchdog Pro igenis tud wifit
is és apponként bontani is
Ezen a képen láthatod az apponkénti bontást, ha pedig a google playon megnézed a képeket ott láthatod, hogy tudja a wifit is és ott is ott az apponkénti bontás
-
club1
veterán
válasz
atillaahun #41161 üzenetére
Ez a flexi csomagjuk korlátozási irányelve. De csak elv, mint írtam, közel egy éve nincs korlátozás a Telenornál.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #41135 üzenetére
Csak azt ne feledd, ha készüléket kedvezményesen vettél, akkor nem szabadulsz olyan könnyen a hűségidőtől, ottmarad a kötbér.
-
barnam_
nagyúr
válasz
atillaahun #41085 üzenetére
Sajnos nekem nem lassítanak, hanem pénzt számolnak fel.
Bár így sem tudtam még kihasználni az 500MB-t. -
Deck
titán
válasz
atillaahun #41085 üzenetére
Hát ezt jó tudni
-
VD
őstag
válasz
atillaahun #41057 üzenetére
Passzolom! Igazábol csak azért tartom a f@szbukot, hogy meglegyen a napi hülyeség adagom általa.
De mindkét widget esetében, beállítható, hogy a webes felületre dobjon, onnan meg lehet mindent csinálni. -
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #41018 üzenetére
Most nézem, hogy lehet, elsőre félreértettem a kérdésed. A fiókokat külön-külön, pár napos / hetes eltéréssel maxoltam, viszont egyhuzamban, kíméletlenül etettem velük a fake címeket. Sőt talán 2 fiókot egy délután.. Különben honnan tudnák, hogy nem egy tanár vagyok és nem a diákjaimnak csináltam accountot? Nem hinném, hogy a cheat gyanú lehet olyan erős, hogy megkockáztassák a fájljaim törlését, ami nem kicsit az üzletpolitikájuk ellen szólna. Különben sem tiltott több fiók használata.. egy szó mint száz, nincs értelme ilyenek miatt parázni.
-
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #41018 üzenetére
Én azért eléggé elosztottam a dolgokat, nem is egyszerre volt szükség a felhúzásra. De külön-külön mindegyik megvan már jópár hónapja (azóta vált lehetségessé a 16 GB).
-
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #41016 üzenetére
Nekem bőven elég az egyetlen 16 gigás acc, viszont windows és egyéb cikkeket ettől függetlenül írkálok, oda nem árt az egyszerűsítés, pontosítás. És lehet a jövőben lesz még olyan kliensem (ügyfelem, barátnőm, bárki), aki szintén kihasználná a nagyobb tárhelyet, én sem kívánom mindannyiszor kifolyatni a szemem a procedúra alatt, hogy segítsek nekik. :]
-
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #40969 üzenetére
Kösz, kipróbálom majd ezt a MAC-es dolgot is. Úgy tudtam, hogy valamiféle hardware ID-t néz (nem MAC-et), és emiatt kell neki mindig egyedi virtual masina.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #40964 üzenetére
Tud szinkronizálni, legalábbis PC-n. Telefonon a Dropbox sem szinkronizál, ha jól tudom (ne is töltögessen le nekem több gigát oda).
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #40964 üzenetére
100 gigához ha jól tudom, nem juthatsz ingyen, de legyen igazad. Szinkronizálni még valóban nem tud, de szerintem fogja tudni.
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #40910 üzenetére
Nem a fórummotor a lényeg, hanem ami megtölti. Nézd csak meg a HWSW színvonalát... mindkét oldalon.
Aki szavaz, az szavaz, aztán meglátjuk mi lesz belőle.
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #40908 üzenetére
Szeretnétek-e külön Android alkalmazás ajánló topikot?
(Így gondoltam.)
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #40905 üzenetére
Na, megkaptuk a választ hogy lehet szavazást kitenni: sehogy. Úgyhogy ötlet eltemetve, megyek inkább megnézek egy sorozatot.
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #40901 üzenetére
Az én ötletem is!!
A szavazást google űrlappal simán meg lehet oldani, ha ez lesz a legnagyobb gond.
atillaahun: Google Docs-on egy Spreadsheet!
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #40895 üzenetére
Majd még gondolkodom rajta/figyelem, hogy lenne értelme!
Más: olyan program van, aminek segítségével gépen realtime látom a telefon képernyőjét, és vezérelni is tudom? Kvázi TeamViewer visszafelé...
-
stvnppp
senior tag
válasz
atillaahun #40887 üzenetére
előbbi (opera felirat)
-
barnam_
nagyúr
válasz
atillaahun #40878 üzenetére
Én is kipróbáltam, tényleg úgy működik ahogy írta. A porté módban fényképezett képet elfekteti, vagyis akárhogy fordítod a telefont, mindig fordítva lesz a kép.
-
barnam_
nagyúr
válasz
atillaahun #40796 üzenetére
Most kipróbáltam, nálam sem úgy működik. Megállítom a filmet, nyomok egy home gombot, majd mikor újra megnyitom, akkor a fájl listát dobja fel, kiválasztva a filmet, onnan folytatja, ahol megállítottam.
-
barnam_
nagyúr
válasz
atillaahun #40794 üzenetére
Megállítod a filmet, nyomsz egy home gombot. Ha folytatni akarod, nyomd hosszan a home gombot, és előjön egy lista a legutóbbi alkalmazásokról. Ott ráböksz a Mobo-ra, és megy a film. Nem biztos hogy van nálad ilyen lista, de gyári romban is láttam, szóval gondolom ez egy alap android feature.
-
punky10
addikt
válasz
atillaahun #40784 üzenetére
Böngészőben még mindig az Opera mobile a nyerő.Van ami kevesebbet eszik,de kassabb is.És ez nálam az összesre igaz,most is van a tabletten a Dolphin HD,Dolphin Tab,Maxthon,Crome,a gyári ICS,de a legtöbbször használt az az Opera.
Lejátszonál pedig szerintem a filmtől is függ,most néztem egy AVI-val,mind a Mobo,mind az Mx,mind a BS ugyanott folytatta.Viszont van egy szintén AVI formátumu film(a Csatahajo mozis verzioja)annál nem működött egyek lejátszonál sem... -
darvinya
titán
válasz
atillaahun #40784 üzenetére
Eddig csak az Opera a legkisebb memória zabáló.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
atillaahun #38893 üzenetére
Bocs, elkerült a figyelmem:
Igen, a mobilnet minőségére gondoltam.
Szóval nekünk van egy kis "okos" Fritz!Box nevű routerünk, ami többek között telefonvonalak kezelésére is alkalmas. A kimenő hívásokat képes továbbítani az analóg/ISDN telefonvonalra (ha pl. azon olcsóbb), és IP-telefonra. Ezt persze be lehet állítani benne. Normál analóg telefonokat lehet rákapcsolni. Elég drága dolog, de Vaterán pl. töredék áron be lehet szerezni. Nekünk már régen visszahozta az árát.
Ezen van beállítva az ActionVOIP kb. 8 hónapja (de más szolgáltatót is kezel, akár több is beállítható, és kimenő telefonszám alapján tud választani közülük automatikusan). Eddig nem volt vele probléma, pedig napi szinten használjuk kábelneten keresztül. -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #40756 üzenetére
Kernel Wakelocks 1, Kernel Wakelocks 2
Pl. mi a pöcs az a suspend ott a process-eknél, és miért olyan sok, meg piros az egész?
Meg a Partial Wakelocks-nál az első kettőnél a wifi és az ActivityManager (az is micsoda), az most tényleg igaz, hogy ~2000-szer ébresztik fel a telefont, ilyen tizedmásodpercekre? Mi ennek az értelme? Meg a százalékos értékeknek a végén? -
twine
veterán
válasz
atillaahun #40693 üzenetére
pld: Könyvtárszerkezet...Könyvtárrrendszer
Ezen kívül pár olyan "csúnya-ronda" dolog, amit a srácok 90%-a használ, "drága programoknál"(is) de mégis sokuknak meggyűlik a baja vele...én meg nem írhatom itt le, mert illegális és flame keltő vitákat generálna, hogy van e joguk hozzá vagy nincs.... -
aimettirlz
tag
válasz
atillaahun #40641 üzenetére
be van telve eléggé a memória ez igaz, de amúgysem sok az alapja sem... igazából nm tudtam szerintem megfelelően optimalizálni a dolgokat lehet
-
chab7
addikt
válasz
atillaahun #40663 üzenetére
Jesszus
van olyan, hogy belassul???? Nekem is fog majd valamikor?
TRob: Nekem is egyre furább hogy bármerre járok kelek a neten mindenhol jóval fiatalabbak nálam (és a mai fiatalok már nem olyan műszaki érzékűek mint régen, viszont a hajukkal többet törődnek már mint a lányok - az unokaöcsém is már ilyen. Ez van, öregszünk, csak ez egy-egy nickből nem látszik. A fiatalok meg azt hiszik minden nick mögött valami hasonszőrű szenzitív van. Volt is, lesz is ilyen maihoz hasonló összezörrenés még.
Na de ne offoljunk, legyen valami on-topic is->Machinarium - jó kis játék , csak a döfire nem kompatibilis
(Felmegy ugyan külső forrásból és akadásmentesen fut is, de az eszköztár (az amelyikbe a kis robot a felvett cuccokat teszi) nem fölül van ahogy kellene, hanem jobb oldalt és a teteje nem látszikígy már a második pályán elakadok mert nem tudom elővenni ami a továbbjutáshoz kell.
Viszont akinek jó a telójára az játszhat egy jót vele
-
zho-lee
addikt
válasz
atillaahun #40630 üzenetére
Akárhogy is van,nekem ma állt csak össze a kép a rövid akkuidő,a zabálós wifi,a kuka bluetooth...
De mivel az én véleményem csak egy (a! szerviz meg 2 hét..), hát adok neki egy tök gyárit.
Aztán referálok. Ha nem is az akkuidőről, legalább a wifi, meg a kékfog is. -
Imdre
aktív tag
válasz
Így igaz, de...
Van egy 500MB-os belső memória (internal storage), és van egy belső 2GB-os flash memória, amit a rendszer sdcard-nak nevez el. Én pedig egy 16GB-os sd-kártyára (external_sd) akarom átrakni a dolgokat.
Ha a rendszerrel akarom átrakatni a dolgokat, akkor csak a belső (500MB-os) és a flash (2GB-os) memóriák között váltogat. Nekem pedig az kellene, hogy átrakja a valós sd-kártyára mindent.
Ez azért kellene, mert a különböző programok (navigáció, játékok) tartalmai miatt hamar megtelik ez a 2GB.Ezt kellene vhogy megoldani, de sem a rendszer által, sem az app2sd által nem kivitelezhető. Anno egy Atrix-on megoldotta, hogy CM7-et raktam fel - az megcserélte az elnevezéseket, de itt nincs mód főzött rom-ot feltenni.
-
válasz
Ok,de automatikusancsatlakozzon le ha a jelenlegi 1csíkon van míg a másik 3 csíkon.Ezt akarom.
-
zho-lee
addikt
válasz
atillaahun #40574 üzenetére
Bocsi, ki kellett lépnem.. (munkahely)
Egy napig a gyári volt rajta, arra nem emlékszem, mert ugye root/recovery felhegesztéssel töltöttem az időm
Utána ment fel a mentés, de ilyen rossz eredménnyel.
Aztán egy darabig a gyári, de kitchennel optimalizált változat jött hasonló üzemidővel.
ekkor battery stats wiped, és a legújabb cm7 rc2 rom ment rá.
Most épp 1,5 napos az akku..
Viszont átnéztem az auto indulásokat az "autostart" appal.. azóta jobb egy kicsivel.Szóval akkor szervíz..
-
Lasy
veterán
válasz
atillaahun #40566 üzenetére
igen jól értelmezed. az új alaplapos telóra tette fel a mentést...
-
mogyesz
aktív tag
válasz
atillaahun #40566 üzenetére
-
mogyesz
aktív tag
válasz
atillaahun #40564 üzenetére
Szia!
Nagy ritkán, ha valami gondom van, ez a 2 progi, és a BatteryWidget segítségével pikk-pakk megvan a bűnös... :-)
A betterBatteryStats-ot érdemes beállítani (Nálam így van):
Felső sor: Partial Wakelocks
Alsó sor: Since charged -
mogyesz
aktív tag
válasz
atillaahun #40553 üzenetére
-
Lasy
veterán
válasz
Talán az élő háttérkép ?
hogy ezt kiderítsd össze kell kötnöd képpel a telót, és folyamatosan rajtahagyni míg a hiba nem jön elő. akkor lesz egy szép logod, amiben megtalálod.
lehet van ilyen app is, de az meg folyamatosan megy.
tehát meríti az akkut -
Syd69
aktív tag
válasz
Nekem tegnap a kikapcsbekapcs megoldotta
-
Tyer
őstag
válasz
És arra, hogy ne akadályozza meg a Deep Sleep-et?
-
chab7
addikt
válasz
atillaahun #40539 üzenetére
"kellesz"
Csak nem szabolcsi vagy?
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #40539 üzenetére
Épp erre gondoltam, hogy oké, akkor ezentúl akinek van pl vibere, azt ezzel hívom.
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40472 üzenetére
Es ha az ESben katt egy ppt fajlra abszolút nem csinál semmit?
Esetleg alarrtelmezesek törlése ennek-annak...?
Vagy az esben adatok törlése? -
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40469 üzenetére
Doc ppt, txt,pdf gondolom xls is csak olyanom nincs, konkretan nekem a választó ablak jön fel, mert több olyan app van ami kezeli, es nincs kivalasztva alapértelmezett... de ott van közte az officesuite is.
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40467 üzenetére
Viszont nekem működik a, ES-ből is, szóval....
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #40465 üzenetére
Nah megnéztem közben Dropbox-ból is működik rendesen minden, úgyhogy akkor valszeg az ES Explorer-rel lesz a hiba. Pedig már kezdtem úgy megörülni neki. Asszem most megerőltetem magam is írok a fejlesztőnek.
-
gipsztigris
addikt
válasz
atillaahun #40414 üzenetére
De remélem megfeleztétek a munkát, nehogy mindketten ugyanazt próbáltátok ki!
-
gipsztigris
addikt
válasz
atillaahun #40407 üzenetére
Tényleg végigpróbáltátok mind a 400ezer alkalmazást?
......hogy ennyire tényként tudtok nyilatkozni a marketen lévő appok 90%-áról!
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #40344 üzenetére
És hogyan is működik egészen pontosan?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
atillaahun #40371 üzenetére
re!
(#40373) Polllen: marad az apk, mint utolsó lehetőség. bár ezt el akartam kerülni.
köszi a segítséget!
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
atillaahun #40353 üzenetére
Bocs rosszul írtam! Photosynth a neve!
ő az
3D-s képeket lehet vele csinálni, baromira tetszik, remélem van valami ilyen app droidra is! -
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #40341 üzenetére
Nahát...
-
TRob1
veterán
válasz
Akkor: "Manage files from LAN PC(Remote manager in settings)"
Más ötletem nincs.
-
randras
veterán
válasz
SkyDrive!
szerk.: Reméltem is, hogy nem ennek szól az öröm!
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40333 üzenetére
Sőt,ha órák múlva újra szerkeszted a recentből,akkor is újra feltolja a dropbox :-) :-) :-)
----------
Egyébként úgy tünik,ez az OfficeSuite sokkalta jobb, és kényelmesebb mint a DocsToGo.. .. -
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40325 üzenetére
Ha új fájlt hozol létre, akkor persze nevet,útvonalat kér, de jelen esetben egy már létező fájlról van szó( speciel a dropboxban), amit ilyenkor letölti a temp mappába, és onnan nyitja meg az Office,illetve oda is menti el automatice, és mivel a dropbox észleli a változó(tat)ást,onnan töltött vissza.... szintén automatice :-) :-) :-) :-)
-
Ronyn
senior tag
válasz
Whááááá, neked milyen van?????
De szerintem te félre vagy nem értesz valamit.. ...
-
Ronyn
senior tag
válasz
Például Docs Togo, Officesuite pro,Quickoffice Pro HD, meg az osszes tobbi szerkesztő alkalmazás
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40308 üzenetére
" A dropbox alkalmazásban kattintok rá,akkor letölti és megnyitja a hozzárendelt alkalmazás (pl. Office) ,szerkesztem, aztán sima mentés, és a dropbox (mire visszalépek) ,már töltött is vissza"
Én pl. így használom a keepass adatbázisát is, és így nem kell külön szinkronizálni
-
Melack
veterán
válasz
atillaahun #40311 üzenetére
pH! sajátja - megelőztek
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #40311 üzenetére
Ööö, megcsináltam képet, felmásoltam (a kérdéses es file explorerrel) a gépre WiFi-n keresztül. Majd IrfanView-al megfeleztem a méretet és úgy töltöttem fel a PH szerverre..
-
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40293 üzenetére
Én sem PC ről beszélek,hanem smart tab 7 és moto defy ről !!
Ha dropbox ból nyítok meg, akkor vissza is menti!!
A dropbox alkalmazásban kattintok rá,akkor letölti és megnyitja a hozzárendelt alkalmazás (pl. Office) ,szerkesztem, aztán sima mentés, és a dropbox (mire visszalépek) ,már töltött is vissza -
Ronyn
senior tag
válasz
atillaahun #40288 üzenetére
Azt a dropbox. Is tudja,szóval abban nyitódik meg valamivel, akkor mentes után vissza tölti.
-
macilacus
senior tag
válasz
-
mipityu
tag
válasz
Mire válaszoltam, módosítottál.
Kipróbáltam Neked (meg magamnak is)
A módosított fájlt egyből visszatölti a Dropboxba :-) (onnan hívtam le, tehát gondolom akkor tesz így, ha onnan letöltött fájlt módosítasz). De ennyi próbálgatás elég volt :-) A többit majd élesben. Megérte az árát :-) -
válasz
atillaahun #40239 üzenetére
Ok, köszi! Leszedtem Az ingyenest, hogy kiprobaljam, és akkor szembesultem, hogy root kell
Az meg még nincs. De már rajta vagyok az ügyön
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
atillaahun #40200 üzenetére
minden kis vacak műveletre külön programot kell telepíteni.
ha neked 30-40-...-100.. app egy mozdulattal való telepítése nem komplexitás, akkor nem tudom mi lehet nálad az
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #40198 üzenetére
Recovery-t miért kellene felrakni? Ha romot cseréltél, gondolom már fent van a recovery. És ha ezt az appot időbe tellik felrakni (jelzem csak egyszer kell, mikor elkészíted vele a zip-et), akkor számítsd bele, hogy a TB-t is fel kell rakni.
Nem értem a kötözködést, senki nem fikázta a TB-t, pusztán felmerült egy alternatíva.
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #40176 üzenetére
Mert ha sűrűn cserélgetsz romot, akkor ebbe a zipbe belerakod azokat az appokat, amit mindig használsz, és pár gombnyomással fenn van az összes.
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #40150 üzenetére
Mert mielőtt megcsinálta nem volt bennem biztos, hogy: "elég minimális különbségek vannak köztük, hogy érdemes legyen ezzel foglalkozni".
-
stefi68
addikt
válasz
atillaahun #40125 üzenetére
Még abban sem vagyok biztos, hogy ezen típusú programok mindegyike a RAM használatot jelzi, lehet hogy az adott alkalmazás méretét (tárhely használatát) írják ki
-
Nocsesz1
senior tag
válasz
atillaahun #39807 üzenetére
Én ez miatt töröltem.
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #39807 üzenetére
nálam megy...ha számít valamit,én a prot használom...:-)
-
tomy_cz
senior tag
válasz
atillaahun #39688 üzenetére
Köszi, kipróbázom!
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #39659 üzenetére
Az a másik irányhoz van (astroval lásd a pc-s megosztást).
A Samba serverhez nem kell fájlkezelő, de root igen. FTP egyszerűbb.
(#39664) indifv: GMailt perpill nem jelez az sem. Egy időben működött, aztán istentudja miért kivették.
-
royalka
őstag
válasz
atillaahun #39213 üzenetére
Hát nem egyszerű a Tasker de bőséges beállításban. Elkeztem állítgani, de feladtam. Hosszadalmas lett voln. Arra jutottam hogy Timer marad ugyan így a Tasker meg lelővi a netet majd. Elfut a 2 egymés mellet és nem esznek sokat???
-
gyuszmó
őstag
válasz
atillaahun #39174 üzenetére
ok köszi megnézem
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #39193 üzenetére
Mi az boot óta mér.
Felteszed és onnétól mér napi, havi, éves lebontásban.
Külön WiFi, MobilNet, összesítet.
Aztán programok alapján küldött-fogadott és itt is érvényes a lebontás.
És a többi dolog… riasztás stb…
Hogy mennyire pontos?
GB-n alatt ezt használtam csak bit mérésnél nincs pontosabb.
Az kutya meg sem rezzent egy e-mail-nél, a monitor meg pontosan mutatta le/fel forgalmat.
Az a 5KB-os levél mennyi is valójában mire elmegy.ICS alatt már nem kell, mert már benne van egy ilyen mérő.
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #39177 üzenetére
De mit akarsz resetelni?
Meg milyen pontoság? -
darvinya
titán
válasz
atillaahun #39174 üzenetére
SPB Wireless Monitor bit-ekként mér és lebontja alkalmazásokra is.
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #39081 üzenetére
Annyi akkuidőt szerintem nem nyersz vele, hogy megérje folyamatosan futtatni. Ha merülök és nincs lehetőség tölteni, akkor órákat elkocog a telefon, ha békén hagyom.
-
fdisk
őstag
válasz
atillaahun #39078 üzenetére
Valahol a neten találtam rá.
Mr X:Én is így gondolom.Amit a program megcsinál,azt én is meg tudom csinálni.
Prien:Én most próbából feltettem a free-t.De semmi eget rengető plusz-t nem ad.
-
Mr X
veterán
válasz
atillaahun #39078 üzenetére
Bizonyos töltöttségnél kilövik a wifit, mobilnetrt, ilyesmi. Semmi olyat nem csinálnak, amit az user maga ne tehetne meg.
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
atillaahun #39022 üzenetére
Nem próbáltam, de olyasmit olvastam, hogy küldi az sms-t is, meg engedélyt is kér telepítésnél.
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
atillaahun #38997 üzenetére
Avast-hoz kis kiegészítés, akit érdekel
a! Commands
Don't learn all Anti-Theft avast! Free mobile Security commands by heart! -
darvinya
titán
válasz
atillaahun #38975 üzenetére
Csak egy kérdés a szolgáltató hogyan küldi le az internet és mms beállításokat.
Pontosan így lehet egy programnak egyéni su -t adni.
És ekkor tud ilyet okozni. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
atillaahun #38628 üzenetére
"ActionVoip sajna nagyon fos minőségű, nap közben meglátszik rajta, hogy foglalják a sávszélességet"
Nem az AV a fos, hanem a magyar szolgáltatók napközbeni sávszélessége. Mi a cégnél csak AV-n hívunk minden mobilt, de kábeltévés 8 Mbites neten, és teljesen tökéletes a hang, mintha normál vonalon beszélnénk.
-
punky10
addikt
válasz
atillaahun #38886 üzenetére
Se...e rugom a hülye dögöt...
Nem állitom,hogy mindentől megvéd,de egy kisvárosban még nincs ugy kifejlödve a "lopottmobil iparág"mint Pöstön.Legalábbis én idehaza még nem hallottam olyanokrol,akik kimondottan mobilra utaznának.Itt csak olyan alkalom(és Lakatosné...)szülte enyveskezü van,akiknek csak a tulajdonjog-változás a lényeg...
-
baandii
senior tag
válasz
atillaahun #38886 üzenetére
szerintem ezek az app-ok mint a cerberus is arra jók hogy miután elhagytad/ellopták a telód egy rövid ideig kb még 1 óráig tudsz tenni vmit pl törölni az adatokat mert addig még hátha nem kezdik el komolyabban buherálni vagy esetleg nem találják meg ha elhagytad...
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #38875 üzenetére
fene se tudja,de amikor titaniummal újraraktam az appokat,megkérdezte akarom e az avast antitheftet felrakni...szal elgondolkodtam...:-)
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #38866 üzenetére
még az sem...ROM cserénél a múltkor wipeolt alapból,egyedül a Cerberus jött velem szembe az appok között...:-)talán az ér valamit...
R19
LPP szvsz jóval kisebb:-) -
xSide
őstag
válasz
atillaahun #38780 üzenetére
A next-et csak használom kiváncsiságból mi újat hozhat a jövőben
De ez a guglis kereső link átírásuk az eddigi legrosszabb visszafejlődésre utal...
A sima miniben még szerencsére a korábban megszokott módon működik, és a mobil verzió nem produkál nálam karakter gondokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest