- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Mintha csak a saját véleményemet olvastam volna. Ezert használok én (nagyrészt) lopott programokat, mert tudom, hogy 90%-a, ha nem is totális szemét, de jó bugos szar, és még pénzt is kérnek érte. Van néhány program amikkel közel teljesen elégedett vagyok azokat meg is vettem, de a nagy részéért nem vagyok hajlandó fizetni én sem. Ha nem lenne lehetőségem ellopni, akkor inkább nem használnám, úgyhogy kárt éppen nem okozok, így lelkiismeret furdalásom sincs miattuk. Sőt ha úgy nézzük még reklámozom is némelyiket, amikor itt/bárhol beszélek/írok róluk.
IM+ -hoz annyit (én is töröltem egyébként a picsába hosszas használat után csak más okból), hogy ha push mode-ba teszed, akkor nem fogyaszt semmit, még a memóriából is kimászik, ha jön üzeneted egyből értesít, de magától nem nyílik meg, és ha te megnyitod, és egy darabig nem használod, akkor automatába visszamászik standby módba, szóval szerintem ez a része viszonylag korrektül meg van írva.
Csak éppen a fos faszbukk üzenetek felét nem képes továbbítani (ez, és egyetlen más im app sem).
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő