- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Brown ügynök #9146 üzenetére
Azt leszedtem már, csak odáig még nem jutottam el a sorban.
Ez lesz a következő, köszi. -
llaszlo
veterán
válasz
Brown ügynök #9122 üzenetére
Csodálkozol? Még mindig azt a trágya FAT32-t kell használni, mert nem képesek egy normális fájlrendszert készíteni vagy más módszert kialakítani (pl iTunes - iPhone). Azt meg nem, hogy titkosítani nem lehet, de csoda, hogy ha normálisan működik.
RootRulez: És miből tart kivenni az SD-t a telefonból? Ha már ellopták akkor úgyis mindegy.
-
RootRulez
félisten
válasz
Brown ügynök #9122 üzenetére
ha mást ne, levédve a fájlkezelőket az előbb említett programmal és amíg a telefonban van a kártya nem férnek az SD-hez.
-
RootRulez
félisten
válasz
Brown ügynök #9120 üzenetére
Van ez az App Protektor, én ezzel védtem le pár programot pl a facebook alkalmazás, mert egyszerűbb beírnom 4 számot, mint külön bejelentkezgetni... Mem kártyát nem tom le lehet-e vele...
Aktív témák
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest