- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
molnarpeter #9187 üzenetére
teljesen egyetértek. spica-t ne, ha fontos a gyors TELEFONÁLÁS. Nekem a Desire előtt spica-m volt. Imádtam, tényleg. Sose váltam volna meg, ha a telefon része működött volna rendesen. Csörgött a teló és eltelt kb 1-2 mp mire kiírta hogy ki hívott és láttam a képét is. Ezen kívül a főzött romok tényleg nagyszerűek voltak rá, de ezet a hibát egyik se orvosolta.
Ha ez nem annyira lényeges neked, akkor vegyél Spica-t, mert ezt és a 3d drivert hiányát leszámítva jó teló szerintem.
Ha viszont egy olyat szeretnél amihez nem kell nyúlni (buherálni), és emelett nem fogsz sok programot telepítgetni, akkor javaslom a HTC Desire-t. Ha ha olyat akarsz amihez nem kell nyúlni(buherálni) és sok programot akarsz telepíteni akkor javaslom a HTC Desire S-t.
Ezek amugy alapból tudják az Exchange-el való kommunikációt, szinkronizálást.
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- Trollok komolyan
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest