- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
warezxts
senior tag
Keresem azt a programot ami galaxy S2-ben alapból benne van, de nemtudom mi a neve.
Úgy érhető el, ha nyomom a középső HOME gombot (ICS és JB), bejön az amit mostanában inditottam programok. és alul van egy "Feladatkezelő" extra gomb, amivel az aktiv taszkokat tudom kilőni. Másik romnál ami nem gyári nincas ilyen plusz gomb.
Marketrő szedtem már egy csomót de egyik sem az.Illetve olyan facebook klienst keresek mint a FBTouchHD volt, ami a webesre épül, egyszerű, akkor inditja el ha rányomok nem fut háttérben. Valamiért ez a progi megszünt. Sokat kipróbáltam, de olyan hülye sorrendbe rendezi a market a programokat hogy na!
Előre is köszi!
Aktív témák
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest