Hirdetés

Hirdetés

2013. május 19., vasárnap

(#49101) coyote55 válasza krisz12071 (#49100) üzenetére

coyote55
(senior tag)

Egyébként furcsa ez a 2.3.7...
A képernyőfotókon csak 2.3.5 szerepel, a régi kernellel.
Próbáld a drivereket újratelepíteni, mert így nem fog menni a dolog.

Memento Mori! ..............."Oh Lord, help me to keep my big Mouth, until I know what I'm talking about!" (Óangol napi ima az 1200-as évekből)

(#49102) quailstorm válasza krisz12071 (#49100) üzenetére

quailstorm
(őstag)
LOGOUT blog

(#49103) coyote55 válasza quailstorm (#49102) üzenetére

coyote55
(senior tag)

XP-t használ...

Memento Mori! ..............."Oh Lord, help me to keep my big Mouth, until I know what I'm talking about!" (Óangol napi ima az 1200-as évekből)

(#49104) quailstorm válasza coyote55 (#49103) üzenetére

quailstorm
(őstag)
LOGOUT blog

Az gáz. Mert nekem működött elsőre is...

(#49105) krisz12071 válasza quailstorm (#49102) üzenetére

krisz12071
(tag)

:R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R

Sikerült a driverekkel felrakni!Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 17 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 167 pozitív visszajelzése van a Vaterán!

(#49106) coyote55 válasza krisz12071 (#49105) üzenetére

coyote55
(senior tag)

A szmájlikkal bánj kissé takarékosabban, mert a fejedre koppint egy modi.
Ez tényleg 2.3.7?

(#49107) krisz12071 válasza coyote55 (#49106) üzenetére

krisz12071
(tag)

Azt írja telefon!
Egyenlőre próbálgatom!
A Play áruházból letöltésre hibát ad ki!

Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 17 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 167 pozitív visszajelzése van a Vaterán!

(#49108) coyote55 válasza krisz12071 (#49107) üzenetére

coyote55
(senior tag)

Az nem jó...
Nem találtam ilyen hibát a leírásban. Próbálj meg egy resetet, hátha...

(#49109) krisz12071 válasza coyote55 (#49108) üzenetére

krisz12071
(tag)

Úgy néz ki,hogy bizonyos játékokat enged,mást meg nem!Például a Jetpack -re és Angry Birds-re hibát ad,másokat meg telepít!

(#49110) coyote55 válasza krisz12071 (#49109) üzenetére

coyote55
(senior tag)

Válogat a nyavalyás?
Használd egészséggel, legyen sok örömöd benne! :K

(#49111) krisz12071 válasza coyote55 (#49110) üzenetére

krisz12071
(tag)

Keresztfiamnak görcsöltem vele,mert a 2.1-en nem ment semmi sem normálisan!Például a market sem.
Remélem minden más jó lesz rajta!Köszönöm a segítségeteket!

(#49112) Comecee

Comecee
(újonc)

Sziasztok!
Én is csatlakozom azok táborába aki telefont cserélt. A GT540 közel 3 év alatt bevezetett az android világába, a "romolásba".
Most egy Galaxy S Advance-re váltottam, úgyhogy részemről vége a rom cseréknek, mivel ezen gyári 4.1.2. van... (köszi telenor).
Aki még "bírkózik" az optimus-al, annak kitartás kívánok.

Bye

Motor nélkül is lehet élni, csak nem érdemes... :-)

(#49113) coyote55 válasza Comecee (#49112) üzenetére

coyote55
(senior tag)

Én ezt a kijelentést kissé elhamarkodottnak érzem: "...részemről vége a rom cseréknek, mivel ezen gyári 4.1.2. van..." ;)
Akit a mozdony füstje egyszer megcsapott... :D

(#49114) quailstorm válasza coyote55 (#49113) üzenetére

quailstorm
(őstag)
LOGOUT blog

Nincs rá semmi. Könnyű dolga lesz betartani.

(#49115) coyote55 válasza quailstorm (#49114) üzenetére

coyote55
(senior tag)

Előbb-utóbb elkezd keresgélni a neten, hátha talál valamit... ;) ;]

(#49116) quailstorm válasza coyote55 (#49115) üzenetére

quailstorm
(őstag)
LOGOUT blog

??? Ezt most nem tudom értelmezni. Nem nyíltak a források. Van rá gyári ROM+root+téma+deodex. Tehát egy féle.

(#49117) coyote55 válasza quailstorm (#49116) üzenetére

coyote55
(senior tag)

Most van hozzá. És két-három hónap múlva? Ki tudja, hátha valamelyik orosz, vagy ukrán csodagyerek elkezdi piszkálni...

(#49118) quailstorm válasza coyote55 (#49117) üzenetére

quailstorm
(őstag)
LOGOUT blog

Úgy látszik nagyon nem érted. Amíg a SoC-hoz sincsen, meg semmilyen hardverelemhez forráskód, és driver, addig semmit nem tudsz csinálni. Nem azon múlik hogy van-e kedv hozzá. Lehetetlen. Legalább olyan mintha iPhone 4S-re akarnál droidot fordítani.
Most az OK, hogy kiköpte a gyártó (ST-Ericsson) a drivereket, de attól még a fél telefon nem fog működni...

[ Szerkesztve ]

(#49119) coyote55 válasza quailstorm (#49118) üzenetére

coyote55
(senior tag)

Értem már!
Azt hittem, elszántság hiányzik csak... Így már más a leányzó fekvése! ;)

(#49120) Smoker84

Smoker84
(lelkes újonc)

Van egy gt540 alaplapom esetleg ha valakit érdekelne egy normálisan működő aksiért megválnék tőle !

(#49121) Smoker84

Smoker84
(lelkes újonc)

Melyik a legjobb jelenlegi 2.2 rom a gt540 re ? mit ajánlotok ?
illetve amit ajánlotok mi nem működik benne?

Köszönöm előre is.

(#49122) Tyer válasza Smoker84 (#49121) üzenetére

Tyer
(senior tag)

Miért 2.2?
Mérnem jo a 2.3.7?

Tyer ( Tier! Nem Tyer, Tájer, vagy Tájler) - HTC One X 4.1.1 (3.20.401.3) Sense 4+

(#49123) Smoker84 válasza Tyer (#49122) üzenetére

Smoker84
(lelkes újonc)

Jó az csak müködjön benne ami nekem kell !

Most ezzel probálkozom .

CyanogenMod 7 Final = SwiftDroid 2.0

(#49124) Tyer válasza Smoker84 (#49123) üzenetére

Tyer
(senior tag)

Amit quailstorm ajánl, az jó.

Tyer ( Tier! Nem Tyer, Tájer, vagy Tájler) - HTC One X 4.1.1 (3.20.401.3) Sense 4+

(#49125) quailstorm válasza Tyer (#49124) üzenetére

quailstorm
(őstag)
LOGOUT blog

Amennyit te használod :DDD
Bár eddig 3/3 embernek (2 haver meg Tyer anyukája) jó volt, szal nem értem mi a gáz vele.
De ja a Swift Droid ASIS 2.0 CM7.1 az stabil meg könnyű. Miroslav 2.3.7-jei túl vannak pakolva és újraindulgatnak...

[ Szerkesztve ]

(#49126) Tyer válasza quailstorm (#49125) üzenetére

Tyer
(senior tag)

De engem dicsér, hogy jó:P
Meg hidd el, többet foglalkozok vele, mint ö, és minden jo rajta.:)

[ Szerkesztve ]

(#49127) Smoker84 válasza quailstorm (#49125) üzenetére

Smoker84
(lelkes újonc)

Eddig meg vagyok elégedve vele,nem indul ujra nincs felesleges app,gps müködik ahogy kell stb.remélem nem fog belassulni,lassan megjön az újj aksim is és akor ujra király lessz a teló :) 2.2 a proba kedvéért kerestem,hogy kiprobáljam milyen,stb. :DD

(#49128) Tyer válasza Smoker84 (#49127) üzenetére

Tyer
(senior tag)

Honnan, és milyen akku?

(#49129) Smoker84 válasza Tyer (#49128) üzenetére

Smoker84
(lelkes újonc)

netröl,utángyártott.kb 1-2 honapot volt telefonban.a srác eladta a teloját és a régi aksit adta hozzá ez meg megmaradt neki (elmondása szerint) és azért adja el, a zsir ujj aksi számomra drága,legalább is amiket találtam,de majd kiderül,bizakodom hogy nem leszek átverésnek áldozata,kicsit bennem van a para. :)

Ja és 2013 végéig garis az aksi.

[ Szerkesztve ]

(#49130) Smoker84 válasza Smoker84 (#49129) üzenetére

Smoker84
(lelkes újonc)

Ö lessz az

(#49131) Tyer válasza Smoker84 (#49130) üzenetére

Tyer
(senior tag)

Ez elég gyengének tűnik, mindezért mennyit adtál?

(#49132) wwenigma válasza quailstorm (#49125) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mennyi ideig hasznaltam ezeket a "sz*rokat" napi szinten, hiba nelkul...

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Elektromos cigaretta fórum-apróhirdetés-chat | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma ---- | ---- OT995 utolso gyari ICS rom: http://d-h.st/users/wwenigma

(#49133) Smoker84 válasza Tyer (#49131) üzenetére

Smoker84
(lelkes újonc)

2ezer+posta

(#49134) Smoker84 válasza wwenigma (#49132) üzenetére

Smoker84
(lelkes újonc)

Szóval azt mondod ahoz képest hogy utángyártott nem olyan rosszak ?

(#49135) quailstorm válasza wwenigma (#49132) üzenetére

quailstorm
(őstag)
LOGOUT blog

Ne kezdd már megint.
Kinyúlt az érintő haver telójában, annyira, hogy az újrakalibrálást nem fogadta el. Kellett olyan 2.3 ami tudja a kalibrációt. AOSP 2.3.7--> brick. Alig bírtam visszahozni. SDSL 4.0---> állandóan újraindult. Most én erre mit mondjak?
Aztán felraktam a te általad kipucolt SDSL1.1-et, az meg olyan kibaszott lassú volt mint a tetű(ASIS 2.0 után). Hozta vissza azonnal hogy így nem kell. Miroslav is azt mondta hogy én vagyok a béna, nem tudok ROMot telepíteni. Csak azt nem tudom mit lehet rajta elrontani... Nem egyedül vagyok a véleményemmel, tele van az SDSL topicja a sírással, hogy instabil szar.

(#49136) Smoker84

Smoker84
(lelkes újonc)

Lehet hogy kevesebbet bir,de annál jobb hogy a jelenlegi aksimmal kinlodjak,ami egyszer 100% os töltést,majd 70 majd 90 és igy tovább mutasson,tehát ha már kevesebbet is bir mondjuk 1 teljes napot és pontosan mutatja a töltöttségét,már jo vagyon.egyenlöre megfog felelni. :DD

(#49137) Smoker84 válasza wwenigma (#49132) üzenetére

Smoker84
(lelkes újonc)

bocs,nemfigyeltem,azt hittem az aksiról beszélsz :W

(#49138) Smoker84

Smoker84
(lelkes újonc)

kinek mi a véleménye az utángyártott aksikról ?

(#49139) coyote55 válasza Smoker84 (#49138) üzenetére

coyote55
(senior tag)

Ha hihetetlenül nagy kapacitás van ráírva, nem szabad megvenni...
Például ami a képen van, az hihető, de ha 1500 mAh szerepelne rajta, az már túl sok lenne.

(#49140) wwenigma válasza quailstorm (#49135) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jolvan akkor en vagyok a hulye hogy jol ment nalam. :) (megsugom, ha vissza lehet hozni akkor nem brick)

Erintot nem kell kalibralni illetve gyári alatt volt lehetoseg ra de ujabbakban elokalibraltak. Ha elmaszik akkor sz*r az erinto Csere.

Lassusag. 600as procitol 256 mega rammal miert varja mindenki a megvaltast? Lemerem fogadni nem alapfrekin rebootolgatott. Ésszel kell hasznalni ezt a telot, vagy lehet venni nagyobbat amin 1G ram mellett dual/quad procival nem kell foglalkozni azzal hogy mennyire túrjuk tele minden xarral. :) Kar hogy mar nem talalok backupot az eladas elötti romról. :( pedig még egy csomó minden ittvan gépen.

Smoker84: ajanlott a gyári, utangyartottból ahogy irtak vagy pedig a Mugen HLI-400NSL 1800as akksi de aranyárban van, annyit egészen biztos hogy nem ér meg. Viszont tudni fogja azt ami ra van irva.

[ Szerkesztve ]

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Elektromos cigaretta fórum-apróhirdetés-chat | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma ---- | ---- OT995 utolso gyari ICS rom: http://d-h.st/users/wwenigma

(#49141) quailstorm válasza wwenigma (#49140) üzenetére

quailstorm
(őstag)
LOGOUT blog

Tekintve hogy nem az enyém, természetes hogy 600MHz-en ment... És sokkal lassab/instabilabb volt minden más mint az ASIS 2.0...
Nem kell tőle csodát várni, csak amit tud. Mondjuk az nem androiddal lehetséges... De ugyanezen hardverrel az X8 jobban repeszt. Jobb a fejlesztés rá.
A kalibrálás meg segített. De már le van cserélve rég a teló. OT-993D-XperiaS-SGS3LTE a lista ami utána volt a tulajnak.

(#49142) kopepe

kopepe
(kvázi-tag)

CM7.2 RC0-val 768mhz-el egész jó napi használatra ,bár már eladtam,és nem kéne újra,azért szívesen gondolok vissza a régi szép időkre a gt540-el :K

Gondoltatok már arra, hogy ha Edison nem lett volna, gyertyafénynél néznénk a tévét? Minden tiszteletem a mentősöké - ők mindennap áldozatot hoznak!

(#49143) quailstorm válasza kopepe (#49142) üzenetére

quailstorm
(őstag)
LOGOUT blog

Anno olvastam hogy az SDSL 1.1 csak akkor éri el a megfelelő sebességet, ha húzva van, de nem tehettem meg, mert nem az enyém a mobil. Leginkább a RAM fájó benne, 384 alatt már nehéz manapság létezni...

(#49144) Smoker84 válasza wwenigma (#49140) üzenetére

Smoker84
(lelkes újonc)

Köszi a tippet,véleményt,ha itt lesz és használom 1-2 napja majd megírom a véleményem róla.

(#49145) Tyer válasza coyote55 (#49139) üzenetére

Tyer
(senior tag)

Akkor ez szar?
Vagy ez?

[ Szerkesztve ]

(#49146) coyote55 válasza Tyer (#49145) üzenetére

coyote55
(senior tag)

Nem azt írtam, hogy sz.r, hanem azt, hogy gyanúsan nagy a ráírt kapacitás. A gyári(nak tűnő) akkut miért nem adják alapból a telefonhoz? Miért nem azzal árulják? Szerintem rengetegen fizetnének többet a telefonért, ha lehetne választani - mint opciót - a nagyobb teljesítményű akkut.
Lehet, hogy én vagyok túl óvatos, de csodák nincsenek, az akkuk fajlagos teljesítménye alapján ebben a méretben az 1500 mAh nálam a lélektani határ, ami már gyanús. A csúcs egy kínai koppintás, ahol nagyon elszálltak, 20.000 mAh volt ráírva egy ennél valamicskével méretesebb akkura... :D

(#49147) Smoker84

Smoker84
(lelkes újonc)

Lg Gt 540 fekete,vodás eladó Csak ma 10000ft csak a hátlap kopott,sehol máshol egy karc,kijelzö foliás,nagyon lett rá vigyázva.Pécs

+2000ft pot alaplap panel

[ Szerkesztve ]

(#49148) Tyer válasza coyote55 (#49146) üzenetére

Tyer
(senior tag)

De gyárlag is 1500-as...

(#49149) coyote55 válasza Tyer (#49148) üzenetére

coyote55
(senior tag)

Tudtommal 1200-as...
Rosszul tudom?

(#49150) Tyer válasza coyote55 (#49149) üzenetére

Tyer
(senior tag)

MA tesztben 1500 van, és ha jol emlékszem mikor megnéztem a teloban iy valami iylen volt irva az akkura:D

(#49151) coyote55 válasza Tyer (#49150) üzenetére

coyote55
(senior tag)

OK. A lényeg az, hogy a gyári akkunál nem valószínű + 25-30% teljesítménynövekedés.
Így már érthetőbb? Ott már valami nem kerek. Természetesen, ha az akku típusa változik (Li-Ion -> Li-Polymer) az már más, bár a +30% ott is sok.

(#49152) Comecee válasza coyote55 (#49113) üzenetére

Comecee
(újonc)

Nem hinném, hogy mostanában érdekelne a dolog. Ez a rendszer jól működik. Nincs rá szükségen, hogy mókóljak vele, mert amire szükségem van az működik, egy-egy "hiányzó" alkalmazásnak meg mindig van alternatívája...

Motor nélkül is lehet élni, csak nem érdemes... :-)

(#49153) klaudiia

klaudiia
(újonc)

A telefonom nem fogadja el a memóriakártyát, azt írja hogy mincs benne.A memóriakártyát beleraktam másik telóba és a kártya jó.Így nem lehet vele fényképezni se, zenét hallgatni se meg semmit.Nem lehet a telefon memóriáját se megnézni.

(#49154) wwenigma válasza klaudiia (#49153) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Meg kell nézni a microSD slotban az érintkezőket, nincsenek-e elhajolva. Ha nagyon le vannak ülve RENDKÍVÜL ÓVATOSAN meg kell emelgetni őket egy fogpiszkálóval - előfordulhat érintkezési hiba és ezért nem látja.

[ Szerkesztve ]

(#49155) Smoker84

Smoker84
(lelkes újonc)

Valaki tud nekem segiteni gt540 en dualtouch ot beaktiválni ? nem találok hozzá leirást :W

(#49156) wwenigma válasza Smoker84 (#49155) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ugy tudom nem létezik ilyen, volt rá próbálkozás de nem működött annak ellenére hogy a touch képes lenne rá.

(#49157) Smoker84 válasza wwenigma (#49156) üzenetére

Smoker84
(lelkes újonc)

Értem,egyéb trükk van a telohoz?

(#49158) kopepe

kopepe
(kvázi-tag)

Hüpp hüpp barbatrükk ;)
[link]

Gondoltatok már arra, hogy ha Edison nem lett volna, gyertyafénynél néznénk a tévét? Minden tiszteletem a mentősöké - ők mindennap áldozatot hoznak!

(#49159) aprokaroka87

aprokaroka87
(kvázi-tag)

Hello valaki aki ért hozzá:),egy olyan kérdésem lenne,hogy ha egy CM10-es Rombol a System/lib/hw könyvtárból a hwcomposer.so és hwcomposer msm7227.so fájlokat átmásolom egy CM7.2-es Romba,ugyanugy a system/lib/hw könyvtárba,az befolyásol valamit közben.?
Ugyanis én kiprobáltam és az FPS meter nevű app elindul viszont nem méri a Frame/sec-et eggyátalán,teljesen nullán van.
Eltávolitva pedig szintén méri.
A Hw composer nem ICS és JB-hez tartozik?

(#49160) kopepe válasza aprokaroka87 (#49159) üzenetére

kopepe
(kvázi-tag)

Sajnálom,de fingom sincs. Valaki ? :U
Döglődik a fórum? :(((
Vagy már mindenki tud mindent ? :D
Tizeneggyedike óta csak ezt a hozzászólást nézegetem.
Mindeki elutazott,vagy telefont cserélt? :O

[ Szerkesztve ]

(#49161) coyote55 válasza kopepe (#49160) üzenetére

coyote55
(senior tag)

Most azt írjam be, hogy halványlila gőzöm sincs?

(#49162) wwenigma válasza aprokaroka87 (#49159) üzenetére

wwenigma
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Privatban megkaptam a kérdést, ezt válaszoltam rá:

Erre most igy hirtelen annyit tudnek mondani, hogy a CM10 az ICS alapra epul, olyan szinten pedig nem ismerem az androidot hogy nev alapjan tudjam melyik lib mit csinal. :) Jo ideje nem kovetem a GT540 romokat, de ha nincsenek ezek az so fileok a "proprietary" fileok kozott akkor jo esellyel a rommal egyutt fordul le es annak a resze.

Tehat halvany lila gőzöm sincs. Sajnos ennek a telefonnak már lejárt az ideje, több mint 3 éve jelent meg. Szerettem de szép lassan kikopik a használatból. :(

(#49163) kopepe

kopepe
(kvázi-tag)

Okés jólvan :D

(#49164) brioskifli

brioskifli
(újonc)

hali valaki tud nekem mondani 1 okosat arra a problémára. ami be bele estem?? LG GT540 telom van és ezt írja ki (Sajnálom com.android.phone váratlanul megállt probája újra) hálozat se jön be ez véget

Miklós Gábor

(#49165) aprokaroka87 válasza brioskifli (#49164) üzenetére

aprokaroka87
(kvázi-tag)

1:Eredeti Rom vagy Moddolt Rom?
2:Ha Moddolt rom akkor a CWM-ban csinálj egy dalvik cache törlést,mert előfordulhat hogy a .dex fájl valami miatt sérült.
3:Ha feladatkezelőt használsz,fontos hogy ez mindig müködjön,azaz nem szabad hogy bezárja.

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.