Aktív témák
-
szilchi
őstag
Köszönöm a válaszokat
.Egy éve volt már tabletem és ott sem találkoztam ilyen gonddal.Hogy esetleg hardver/memória gond lenne nem tudom.A gép 1Ghz/512 Mb Ram.A szabad memória olyan 330 Mb.Ja és ICS fut rajta.Mondjuk annak épp elég az 512 ram.Most a PlayerProt tettem fel.Az most stabilnak tűnik,eddig nem volt gond a zene lejátszással.
-
szilchi
őstag
Mivel nem megy fel a Mort player,megvettem a PowerAmp-ot.De azt tapasztaltam,hogy míg a Mort Player-nél úgy 2-3 számnál volt egy kisebb megakadás addig a PowerAmp-nál minden számban 2-3x mintha leállna a lejátszó.Mindegy,hogy a tablet memóriájában volt vagy az SD-kártyán.Van még valami használható zenelejátszó?
-
szilchi
őstag
Hi.Csináltam egy factory reset-et.Vissza akartam tenni a Mort Musikplayer-t.De androidos play-ben nem is mutatja,PC böngészőjében mutatja,de azt mondja a Play,hogy telepítve van.Mit és hol kellene törölni,hogy megint fel tudjam tenni?Meg fennt van a Superuser,de Terminálban azt mondja "su"-ra,hogy permission denide.Reset előtt ment.
-
szilchi
őstag
válasz
atillaahun #49010 üzenetére
Köszönöm
.Itt egy kép,ezeket mentette le
-
szilchi
őstag
Megkérdem itt is,hátha valaki itt tudja
.Adott egy Icoo D50 Lite tablet A13-as SoC-al.Feltettem rá az A10-es SoC CWM recovery-jét és megy is vele.Csináltam egy backup-ot.Ezzel a backup-al kellene egy másik D50 Lite tabot feléleszteni.Melyik fileokat töltsem fel,mi kell a felélesztéshez?Köszönöm.
-
szilchi
őstag
Van egy tabletem,egy Icoo D50 Lite.Erről szeretnék egy rom backup-ot csinálni.A CWM recovery azt írja,nincs vele kompatibilis verziója.A gyári recoverybe nincs ilyen backup funkció és a Onandroid backup hibaüzenettel leáll:md5sum not found in path! Exiting...Van még esetleg valamilyen másik lehetőség,hogy lementsem a jelenlegi rom-ot?A gép rootolva van.
-
szilchi
őstag
Na..jött ismét egy frissítés az Autocad WS-hez és ismét jól működik.Ezek szerint érdemes volt elküldeni a hibajelentést.
-
szilchi
őstag
Az Autocad WS-en kívül van még olyan program,amivel meg tudok nézni Autocad fileokat?
-
szilchi
őstag
-
szilchi
őstag
Üdv.Valaki használja az Autocad WS-t?Nekem utolsó frissítés óta nem megy,folyton leáll ha betöltök egy rajzot.Valaki ismer esetleg valami megoldást?Újratelepítés megvolt,de maradt ugyan az.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest