Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
fatal`
üzenetére
szerintem át fognak térni ők is.... kíváncsi lennék amúgy egy kimutatásra (ha van ilyen, ne kíméljetek), hogy hogyan alakul egy adott weboldal mobilról való látogatása a "hagyományos" pc-ről való látogatáshoz képest
nyilván vannak, lesznek olyan oldalak, melyeket nem fogok a büdös életben mobilról felkeresni...de én spec elég sokat netezek a telefonomról, és nem hiszem, hogy csak én...szerintem rohadt nagy az igény arra, hogy minél több oldal kompatibilisebb legyen mobil eszközről való böngészés terén! de van ahol még az "m.xyz.com" féle mobil változatot se képesek megoldani
ezért is hatalmas pacsi a PH-s csapatnak! 
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX3080TI O12G GAMING
- ASUS ROG Delta S USB-C
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nyilván vannak, lesznek olyan oldalak, melyeket nem fogok a büdös életben mobilról felkeresni...de én spec elég sokat netezek a telefonomról, és nem hiszem, hogy csak én...szerintem rohadt nagy az igény arra, hogy minél több oldal kompatibilisebb legyen mobil eszközről való böngészés terén! de van ahol még az "m.xyz.com" féle mobil változatot se képesek megoldani