- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
Előre szóltam, hogy lehet hülyeséget kérdezek
A lényeg ugye az lenne, hogy legalább a forrás veszteségmentes lehet, az erősítős dologra meg csak azért kérdeztem rá, mert akkor esetleg ki lehetne kerülni a telefonban levő DAC-ot a jobb hangminőség érdekében.
Tudom, tudom a telefont nem zenehallgatásra csinálták, de ha nem kéne hordani zenelejátszót és telefont, mert a telefon is kielégítő hangminőséget produkál, akkor azért egyszerűbb lenne az élet&rew: köszi, igazából csak erre voltam kíváncsi, hogy létezik-e szoftver, vagy pedig hardveres akadálya van a lossless audio lejátszásának
-
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok!
Valószínűleg nagy baromság, amit kérdezni fogok, de itt biztos kapok választ a kérdésemre. Szóval érdekelne, hogy létezik-e olyan androidos zenelejátszó progi, ami képes megbírkózni FLAC formátumú fájlokkal (vagy más veszteségmentes formátummal), vegy pedig ennek nem szoftveres, hanem inkább hardveres akadályai vannak (kell hozzá dedikált hangprocesszor vagy valami). Esetleg olyan, amivel a digitális jelet lehet kiküldeni a jack-kimeneten keresztül pl erősítőnek.
Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest