- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
Előre szóltam, hogy lehet hülyeséget kérdezek
A lényeg ugye az lenne, hogy legalább a forrás veszteségmentes lehet, az erősítős dologra meg csak azért kérdeztem rá, mert akkor esetleg ki lehetne kerülni a telefonban levő DAC-ot a jobb hangminőség érdekében.
Tudom, tudom a telefont nem zenehallgatásra csinálták, de ha nem kéne hordani zenelejátszót és telefont, mert a telefon is kielégítő hangminőséget produkál, akkor azért egyszerűbb lenne az élet&rew: köszi, igazából csak erre voltam kíváncsi, hogy létezik-e szoftver, vagy pedig hardveres akadálya van a lossless audio lejátszásának
-
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok!
Valószínűleg nagy baromság, amit kérdezni fogok, de itt biztos kapok választ a kérdésemre. Szóval érdekelne, hogy létezik-e olyan androidos zenelejátszó progi, ami képes megbírkózni FLAC formátumú fájlokkal (vagy más veszteségmentes formátummal), vegy pedig ennek nem szoftveres, hanem inkább hardveres akadályai vannak (kell hozzá dedikált hangprocesszor vagy valami). Esetleg olyan, amivel a digitális jelet lehet kiküldeni a jack-kimeneten keresztül pl erősítőnek.
Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest