- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Tetszetős, letöltöm majd holnap.
Más: Készít itt valaki alkalmazásokat Androidra? Egy (feltételezem) egyszerű app kellene, ami egy weblaphoz kapcsolódik és az ott lévő account adatai menedzselhetőek vele. Konkrétan az Elosztó volna az, amit szeretnék viszontlátni Android app formájába.
-
asturel
őstag
ebuddy-t anno felraktam, viszont regisztracional azt irta, hogy foglalt a hasznalni kivant ebuddy id-m (lehet mar regebben regisztraltam), password recovery-re opciot meg sehol nem talaltam..
amugy nem feltetlen olyan appra gondoltam ami tobb IM+ protokolt is tamogat, nekem eleg lenne csak msn is, viszont az ne hasznaljon sok eroforrast -
deino
csendes tag
Anno appdroidra írtam pár jól sikerült játékról, ezeket érdemes kipróbálni.
Aktív témák
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest