Hirdetés
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ívelt kijelző és 14 nap üzemidő a Honor Band 9-ben
- iPhone topik
Aktív témák
-
Genius007
őstag
Lenne egy kis problémám.
A telefonom (ZTE Skate) szinkronizálta a telefonykönyvet a facebookal, viszont ezeket a neveket többségében csak akkor lehet látni, ha van net.
Próbáltam a telefonkönyvet kimenteni .vcf file-ba, aztán vissza tölteni, de csak azokat a telefonszámokat lehet látni, amiket én írtam be saját kezűleg.
Lényeg hogy azt szeretném megoldani, hogy vagy gmail-en, vagy egy file-ba ott legyen az összes contactom, telefonszámmal, mindennel. (amik facebookon is vannak).
Szóval ha esetleg Rom-ot cserélek, akkor net nélkül vissza tudjam tenni a telefonykönyvet.
Mert ha most szinkronizál a Gmail-el is, meg facebookkal is, akkor nagyon sok mindenkiből dupla van. (Akit annó én irtam be, meg akit szinkronizált facebookról).
Arról nem is beszélve, hogyha pl. 10x szinkronizálom fb-vel a telefonkönyvet, akkor mindenki 10x lesz benne, mert nem írja felül az előzőt.
Erre van valami megoldás, esetleg app. vagy ilyesmi?Üdv.

Mod.: Vagy van esetleg olyan program, mint anno pl. SE-re a PC Suit, hogy feltettem, összekötöttem a telefont a géppel, és a gépen láttam mindent ami a telóba van?
(telefonkönyv, naptár, sms-ek, stb stb, ez nagyon hasznos lenne) -
Genius007
őstag
Sziasztok
Nem rég beszereztem egy ZTE Skate telót, és lenne pár kérdésem.
1. Gyárilag valamiért elég halk ez a telefon, és fülessel sem a leghangosabb, valami olyasmi progit keresnék hozzá, amivel a hangerőt feljebb lehet még venni.
Próbáltam a Volume+ programot, de elég "bugos", legalábbis ezen a telefonon / rom-on.
Mert hol "beadja" a beállított sémát, és működik, hol nem ... O__o2. Tudtok valamilyen naptár (calendar) programot, ami jól is néz ki, és használható?
Mert a gyári elég ramatyul néz ki véleményem szerint.3. Facebookal szinkronizált a telefon, a telefonszámok ott vannak a telefonykönyvben, viszont "kimenteni" SD kártyára nem tudom őket. Vagyis látszólag tudom, mert kimásolja, viszont ha másik romot rakok fel, és vissza akarom tenni a exportált vcf-et, akkor csak azok a telefonszámok vannak benne, amit én írtam bele.
Szóval a lényeg, hogy net nélkül a telefonszámokat pici képekkel vissza tudjam tenni, amit annó a facebookal szinkronizált.4. Esetleg ZTE Skate-hez tudnátok témákat mutatni / linkelni?

Egyenlőre ennyi, szép napot mindenkinek!

Aktív témák
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Xbox 360 Kronos 500GB RGH3 - Dobozos gyűjtői állapotú
- i7 12700/ 32GB DDR4/ RTX3070Ti/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest