- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
Aktív témák
-
sssz
őstag
ejnye, látom te nagyon szeretsz kötekedni.....ok, akkor lássuk
először, amit a dockról írtam, azt Tyer kérdésére írtam válaszként, mert nem tudta milyen változás van az új adw-ben a dockoknál. egy szóval nem írtam hogy én ezt használom. ezt csak te gondoltad oda hozzá
a másik, a GO-t használtam kb 2 hétig (nem két percig), mindenféle verziós beállítást kipróbálva, nekem nem jött be. mondom ezt úgy hogy most is fenn van a legújabb hogy ha megjelenik a frissítése ki tudjam próbálni mi változott.
szóval, ha kérhetem, ne kötekedj légyszi....főleg mivel úgy látom főleg engem tüntetsz ki vele
azt hogy 2 perc után dönt valaki arról hogy milyen launcher, azt arra írtam, hogy dokee itt írta nemrég valamelyik szólásába, hogy nem jött be neki és vissza is állította a Go-t alapértelmezettnek. Én ebből azt szűrtem le, hogy kb 2 perc alatt kipróbálta most egy beállítását, nem tetszett és ennyi. De lehet hogy félreértelmeztem én is ezt.
de ennek a launcher vitának amugy sincs semmi értelme, nekem a Desire S-en az ADW EX a gyors, másnak meg lehet nem...ennyi.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest