- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android szakmai topik
- Poco F7
Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
Úgy szeretem, mikor ilyen linkekkel dobálóznak az okosok. Akik ezt állítják, azoknak biztosan olyan telefonjuk van, amire van hibátlanul működő 2.3-as android. Én is mikor felraktam a Voda845-re a 2.3.3-at, akkor örömmel vettem észre, hogy nem akar állandóan minden program bemászni a memóriába, amit kilövök, azt nem látom viszont a következő indításig. Viszont a rettenetes kalibráció miatt kénytelen voltam visszarakni a régi jól bevált 2.1-et. Azzal pedig újra elkezdődött a balhé, a Navitel folyton berakta magát a memóriába, és mivel már több program is ott tanyázott, emiatt állandóan pont az Üzenetkezelést állította le a rendszer. Emiatt rendszeresen előfordult, hogy csak órákkal később kaptam meg az SMS-eket, amit az asszony küldött, természetesen sürgős választ várva. Na ezért kell használni task killert...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest