Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz CoolBoy323 #9998 üzenetére
Köszi.
-
erikke17
őstag
Nem tudja valaki hogy a Youtube kliensem miért nem talál megy jó pár videót? Betűről betűre pontosan ugyan azt irom be de nem találom találatok között Pl: Nobody Moves - Boys FK Girls, PC-n gond nélkül meg van. Előre is köszi
Más: SoundCloud alkalmazással lehet zenéket hallgatni vagy csak keresni zenéket amik vannak fent rajta, vagy csak előadót keresni?
RazorGTR1- Ehh pedig nem régen volt feltöltve a videó, ezért kössz.
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
legiaap
félisten
Aki frissítette a Google Maps-át, annak nem lett lassabb a program?
Én ma frissítettem (rootolt Spicán) és sokkal lassabban tölti be a térképet, mint eddig és nem tudom ez most miért van. Mert szar a telefonom, vagy a maps lett szarabb.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
őstag
válasz CoolBoy323 #9996 üzenetére
Mondjuk wiki-ben csak ajánlott kliensek vannak felsorolva, nem kizárólagosan használandók. Próbáltad már ttorrentet, vagy valamelyiket? Miért nem lehet kiírni a nevét? Az még nem warez. Csak azért torrentezek, mert úgy gyorsabban lejön az egyébként is szabadon hozzáférhető, ingyenes adat...
Eladó minőségi AM4 konfig ssd/hdd nélkül -> https://tinyurl.com/mryvxyfp
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz johnny82 #10008 üzenetére
nyilván nem most jöttem le a falvédéről ne altass
volt a mag főoldalán is erről szó, meg a fórumban is, h csak azokat lehet használni, mert ha mást használsz, és csalja az arányod, kivágnak mint macskát egészségügyi sétára...
de kérdezd meg az ottani Staffot, ha nekem nem hiszel
-
erikke17
őstag
Valaki használ SoundCloudot? Jó? Zene jó minőségű? Vagy valami egyéb....
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
őstag
válasz CoolBoy323 #10010 üzenetére
Oké, majd ott kérdezek. Köszi!
Eladó minőségi AM4 konfig ssd/hdd nélkül -> https://tinyurl.com/mryvxyfp
-
flushman88
tag
válasz legiaap #10007 üzenetére
Nekem a Maps Frissítéstől nem csak lassabb lett hanem zabálta is az akksit úgy h ki vlt minden lőve task killerrel de az akksi infoban mégis azt írta ki h a maps zabálta le természetesen Gps jel minden le van tiltva de már töröltem a maps frissítést... És már nincs gond...!
A Szomszéd Jó zenét hallgat... (ha akar, ha nem) Z5500 :D
-
bozont
veterán
válasz legiaap #10007 üzenetére
De, pontosabban 1-2 perc scrollozgatás, nagyítás-kicsinyítés után eléggé belassul. Annyira hogy kell 5 másodperc, hogy reagáljon bármit csinálok. Az alkalmazás újraindítása megoldja úgy 1-2 percig megint. A frissítés előtt nem volt ilyen. Egy Galaxy Ace telefonom van.
-
customrobi
tag
A következő a gondom. Titanium Backup pro. Nem tudok azonnali mentést csinálni, csak időzítettet. Az azonnali lehetőségeknél inaktív a run gomb. A Batch Backup/Restore-All menüpontnál próbálom. Visszaállítás/törlés működik. Mit csinálok/állítottam be rosszul?
A Battery Monitor Widget tudja az egy százalékonkénti léptetést. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Vessetek az oroszlányok elé.
-
legiaap
félisten
válasz flushman88 #10016 üzenetére
Én is kénytelen voltam törölni,mert nagyon gáz volt. A sárga és zöld utak helyett, minden utam fehér színű lett, meg hát rettentő lassú volt. Akkor ezek szerint a Google tolt el valamit?
Amúgy a párom X10 minijén meg tökéletesen megy...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
BeLuke
csendes tag
Tudnátok nekem olyan app-ot ajánlani amivel egy gombnyomásra eltudom rejteni a telefon számom?
-
Wajk
addikt
hali
egy kérdés, frissítettem a Google Navigation-t, de nem tudom előhozni belőle a 3D épületeket.
hogy kell?
két ujjal bedöntöm, Terrain módban a hegyek megvannak, de épületek nem.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
lefkosia
őstag
Tudnátok ajánlani egy jó system info widget-et?
The Truth Is Out There
-
citkar
addikt
üdv
hátha tudtok segíteni (SE X10 mini pro)
motoron van, hogy egyszerre hallgatnék zenét és a gps-t
az a gondom, hogy nincs külön hangerőszabályzója a lejátszómnak (winamp) és a gps (iGo) nem elég jól hallgató mellette
van-e mód arra h csak a winampot halkabbra vegyem? vagy szedjek egy equalizeres lejátszót és minden húzzak lejjebb? -
Sblessed
csendes tag
Érdeklődöm, hogy tud-e valaki olyan trükköt vagy egy teljesen új naptár alkalmazást, ahol hosszabb ideig lehet megszólaltatni a riasztást egy eseményhez. Az a gond, hogy a gyári naptár risztás hangja az sms hang. Ez jellemzően rövid, amit nem feltétlenül veszek észre, ha a készülék nem mellettem van az asztalon, hanem mondjuk a zsebemben. Azért állítok be emlékeztetőket, hogy felhívják valamire a figyelmem, de egy pittyenés ehhez kevés lehet. Ha viszont hosszabb csipogást állítok be, az zavaró lehet sms érkezésekor. Amennyire láttam, nem lehet külön hangot adni az sms-eknek és a naptár bejegyzéseknek.
Tud valaki erre megoldást, vagy ismert olyan naptár alkalmazás, amelyik képes a telefon alaprendszerétől független hangbeállításra?
Ja, Samsung Galaxy 3 a készülék.[ Szerkesztve ]
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok a témában, úgyhogy megkérdezem:
PC - Wifi Router - Wifis telefon összeállítással hogyan lehetne egyszerűen kiváltani a Bluetooth adaptert? (Néhány fájl küldése PC-ről Android telóra vagy vissza)
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
-
canniball
nagyúr
válasz mclaren777 #10036 üzenetére
SwiFTP FTP Server - FTP szervert csinál a telefonodból.
ES File Explorer - wifin keresztül tudsz matatni a megosztott mappákban (is).https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
petipetya
nagyúr
válasz mclaren777 #10036 üzenetére
Nekem a legjobban a dropbox vált be erre a célra, melyet nemrég ajánlottak nekem ugyanitt.
"nincs rá lezsóidő"
-
-
Pubszon
veterán
2.3.4 van a telefonomon.
Szeretném rárakni az új GTalk-ot amiben van voice chat.
Honnan tudom megszerezni ezt?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
petipetya
nagyúr
Telepítettem a google translate-t, majd a fordítást beállítottam magyarról-magyarra. Bármit írok be, azt felolvassa a női hang.
"nincs rá lezsóidő"
-
mar1boroman
tag
Hali,
van olyan szótár droidra, amihez nem kell netkapcsolat?
Üdv -
canniball
nagyúr
válasz mar1boroman #10045 üzenetére
English−Hungarian Dictionary
Már ha angol kell, mert pont azt nem írtad milyen nyelv.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-
Cholard
tag
Üdv mindenkinek!
Tud valaki olyan hívás-forgalommérőt, ami külön tudja mérni a 20-as, 30-as hívásokat? Jó lenne nyomon követni a havi számlát, épp hol tartok...
THX!"A világegyetem két leggyakoribb eleme: a hidrogén és a hülyeség..."
-
canniball
nagyúr
válasz CoolBoy323 #10049 üzenetére
Ez az sms-ket is külön tudja számolni szolgáltatók szerint?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest