- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
customrobi
tag
valaki dobjon meg egy névvel
Az enyém már nem jó.
Szóval, hanglejátszás, wma fájlokhoz. (nyilván is) A gyárim nem kajálja, leszedtem valamit ami vitte, de most kiderült, hogy csak próbaverzió.
Moboplayer lefagy, de mikor nem akkor is gyűlölöm,mert számomra logikátlan az egész.
Szóval egyszerű lejátszó, béna júzer által is használható logikus felépítéssel, ilyet szeretnék.
Ha nem segít senki, nem tudok megtanulni németül, és akkor itt maradok a nyakatokon.
Ez kicsit zsarolásízűnek tűnik? Van benne valami -
customrobi
tag
Advenced Telephone-hoz hasonló appot keresek, mert az sajna nem megy Huawei Ideos-on. (2,3)
Kipróbáltam A Tiny Call Confirm-ot is, de az sem bírja a dolgot.
Nincs kedvem az összes hasonlót végigpróbálni, szóval ha lenne tuti ötlet, hálás lennék. -
customrobi
tag
Van egy cardio trainer nevezetű progi, lehet, hogy én raktam fel. Nem tudom törölni. Mi az oka? Vagy gyári alkalmazás lenne, csak eddig kussolt a háttérben? Mert most állandóan fut, és baromira kezd idegesíteni.
-
customrobi
tag
Tényleg senki nem tud sima fm rádió progit? Léccilécci.
-
customrobi
tag
Sziasztok
Biztos volt már, de láma vagyok a keresőhöz (is). A gyári FM rádiókezelő borzadályt szeretném lecserélni valami barátibbra.
Ötleteiteket előre is köszönöm.
-
customrobi
tag
A következő a gondom. Titanium Backup pro. Nem tudok azonnali mentést csinálni, csak időzítettet. Az azonnali lehetőségeknél inaktív a run gomb. A Batch Backup/Restore-All menüpontnál próbálom. Visszaállítás/törlés működik. Mit csinálok/állítottam be rosszul?
A Battery Monitor Widget tudja az egy százalékonkénti léptetést. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
customrobi
tag
Sziasztok,
Olyan battery alkalmazás, vagy widget minden? vágyam ami nem 10%-ot esik fel-le, hanem 1 százalékonként változik.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged