Hirdetés
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelius
aktív tag
válasz
schellj
üzenetére
Felraktam a Miui Viperát.Csak kinai nyelv van benne de telepítettem a Morelocale-t és félig angol félig magyar nyelvet kapot. Így nem sokáig volt fent.
-
angelius
aktív tag
válasz
schellj
üzenetére
Akkor megnyugodtam. Most a Rom Galaxy-zte-S3 cm7dx van fent ebben minden mükszik és szépen muzsikál.
-
angelius
aktív tag
válasz
schellj
üzenetére
A CrossBreeder az teljesitmény növelést csinál a romnál. Én megvoltam vele elégedve a [Miui V5 ] rommal egyedül a radió nem ment. De amúgy nagyon jó.
-
Dexter68
addikt
válasz
schellj
üzenetére
Mivel 4-es verziójú, nálam fel sem merül lehetőségként. Most még ebből várom a final-t: Rom Galaxy-zte-S3 cm7dx ...6/07/2013 pre-final, mert ezt már polírozza egy ideje Tirimosqui, de nem biztos, hogy nekilátok, mert annyira jó az, ami fent van.
-
Dexter68
addikt
válasz
schellj
üzenetére
Még, amikor Tirimosqui kiadta, volt nálam fent, de valamiért legyalultam.
(igazán fel kellett volna jegyezzem, hgoy melyik romban mi nem tetszett, mert olyan káosz van már a fejemben, hogy borzasztó)
Most valami miatt az rémlik, hogy az értesítési sávról lehúzott rolón integetett egy kis zöld droid, ami kicsapta nálam a biztosítékot, de nem biztos.
Viszont június 7-e óta még mindig ezzel tolom és még mindig maximálisan elégedett vagyok úgy a funkciók, mint a sebesség terén. -
Dexter68
addikt
válasz
schellj
üzenetére
[4.2.2][AOSP] ParanoidAndroid 3.60 [Halo] 29/06/2013 youtube video. Screenshots.
Rom galaxy-zte-s3 cm7 ...29/06/2013 nueva version screenshots.
-
-
Dexter68
addikt
válasz
schellj
üzenetére
Nem egy nagy tigris... mondjuk, ha már 2.3.5 és eltekintünk a MachSpeedtől, akkor talán erre úsznék rá.
-
Dexter68
addikt
-
-
Dexter68
addikt
válasz
schellj
üzenetére
monnyuk nekem ma volt vagy öt rejtélyes restartom... aminek nemannyira örülök. Ebből az egyik olyan volt, hogy mire betöltött a launcher, már indult is újra.
Juteszembe: töltöttem le témafájlokat (mtz formátum), felmásoltam az sd-re, majd próbáltam importálni, de semmi nem történt... van valami trükk?
-
Dexter68
addikt
válasz
schellj
üzenetére
A kettest próbáltam, az sem győzött meg, bár jól nézett ki. Az a patch micsinál? (PARCHE PARA QUITAR LA VERIFICACION DE RED AL INICIAR..GRACIAS AL MAESTRO FBLACK)
Most a Suite Snap-ot használom, elsőre a kinézete elég rémisztő, mert nem teljesen HDPI a téma, így a rendszerikonjai elég elmosódottak, de CM7-es témákkal meg Dunát lehet rekeszteni, úgyhogy most szép is, jó is.
De persze már töltöm a MIUI3-at
(sszameg, hogy nem tudok nyugton maradni) -
Dexter68
addikt
válasz
schellj
üzenetére
Én már ilyet fel sem merek tenni... se adrenaline, se nitroglass... úgy hozzászoktam a laggolásmentes élethez
A fiamén V2 van még, aminek a sebességével nagyon elégedett voltam annó, de már annál is zavarnak az apró kis akadozások... pedig igazán tényleg nem számottevőek. -
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
schellj
üzenetére
Elég sok mindent. Hadd ne soroljam fel inkább. Pin képernyő, különféle biztonsági üzenetek, zárképernyő napjai, maga az óra ahogy van, meg amik most biztos nem jutnak eszembe még...
Ilyenek: mint pl. a stat. bar értesítési szövegek. Szerintem jobban jársz, ha beleolvasol. ez az egyik legnagyobb szöveg konténer az Android alatt. 
-
Indiant
addikt
válasz
schellj
üzenetére
"mert előfordul, hogy néhány alkalmazás nem fut megfelelően."
Na ez már asszem megvan. De a hozzá való int2ext még nincs.
Az EXT3-am 487MB és 37%-a foglalt.
A System 162MB. A Cache 2MB. A Data 472MB.(viszont a TPT kiosztás alapján a Data-nak csak 278MB marad.)
Akkor most hogy is van ez??
(Ha az EXT-et használja Data-nak, akkor hol a Data 278MB-ja?)angelius: köszi, megnézem majd azt is
-
Dexter68
addikt
válasz
schellj
üzenetére
A helyzet az, hogy feltettem, felinstalláltam minden appot. Néha furán laggolt, de – ez gondolom a scriptek sajátja – az idő haladtával kezdett egyre jobban ficánkolni. Viszont irgalmatlan hosszú ideig bootolt másodszorra-harmadszorra is.
Aztán felpakoltam a témákat is. Na, ezt nem kellett volna. Sajnos részint a szorgalom nem minden esetben párosul jóízléssel, de ez a kisebbik baj, a nagyobb az, hogy a telefon némelyiktől teljesen bekavarodott és a háttéren kívül nem mutatott semmit. Az elég érdekes volt, hogy nagy nehezen beléptem a Theme Chooserbe, na, ott megkaptam az üres hátteret és gyakorlatilag vakon kellett odébbvinnem és leokéznom, hogy hátha a másik működik is.Éjféltájt elfogyott a türelem és visszatoltam a MachSpeedet.
-
-
Adamis
őstag
válasz
schellj
üzenetére
Na akkor mondom (bocs, nem voltam hétvégén, de volt időm próbálgatni):
+ fürge!

+ nagyon kezes, jók a beépített cuccok!- nem tudom, csak nálam fordult-e elő, de amikor hívnak, van, amikor hirtelen nem tudja, kihez társítsa a számot, így nem a névjegy jelenik meg a hozzá társított képpel, hanem csak a telefonszám kép nélkül. Aztán mikor felveszem, akkor már mutatja, hogy kivel beszélek, csak így egy kicsit fura.
Blútyúkról nem tudok nyilatkozni, mert nem használom, így felőlem akár jó is lehet...
A kamera pedig nekem ugyan olyan, mint a 4.2.2-ben, szóval akár azt is pimpelhetnéd, vagy a 4.1.2-t, mert nem rosszabb a kamera része. É abba már a rádió is bele került!

De amúgy nem rossz próbálkozás!

@callvote: akkor hozzá se kezdj... TPT kell!
-
csirad
csendes tag
válasz
schellj
üzenetére
Köszi a segitséget.hát nem vagyok nagy android buheráló,kamera müködjön,meg birjak zenét meg rádiot halgatni rajta,kezdetnek ennyi.ha sikerülne felraknom életem elsö romját,késöbb talán keresnék valami komolyabbat.tehát az elöbbin kivül mit tudnál még ajánlani?és kell e valamit telepitenem számitogépre hogy el tudjak indulni vagy csak kábellel rá kell dugni a telot a gépre és enyi?amugy win 7 van a gépemen.ja és hogy kezdjek neki és mennyi idöt vesz ez igénybe.bocs a helyesirásért.elöre is köszi.
-
Dexter68
addikt
válasz
schellj
üzenetére
Na, itt van valami a nitroglass telepítéséről, csak ki kéne bogozni.
-
-
Dexter68
addikt
válasz
schellj
üzenetére
Próbáltam ezt a Faia féle Miui-t, amibe olyan szerelmetes lettél, embertelen jól néz ki, tán még a Launchert is megtartanám, bár nem szokásom a jól bevált holo-launchertől megválni. Viszont nem tudom, hogy az ext-partíciót hogyan kezeli. Nem láttam, hogy magától felépítené, mint mondjuk a Mach-Speed, de a Link2SD-vel sem működött együtt normálisan. Azt vettem észre, hogy ordít, hogy nincs több hely, pedig alig tettem rá valamit.
Kérdés: Mit néztem be?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem normális, de nem is vagyunk normálisak, az tutter... az egyetlen bánatom ezzel a rommal (eddig), hogy az értesítési rolón miért kell arra a sötétszürke szövet alapra feketével írni?