- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
atillaahun #2751 üzenetére
Forintba mostépp sok, de euróban idehaza nekem nagyon is jó.
Az izmosabb hardver, és a masszívabb, minőségibb készülékház miatt döntöttem úgy hogy váltok.kelzsoca: Nekem már a Blade is egy imax mozi volt, a Skatet már-már túlzónak éreztem, sokszor nehézkes is volt kezelni egy kézzel. Ettől függetlenül egyértelműen egy bestbuy teló
-
blueMerle
veterán
válasz
atillaahun #2732 üzenetére
200 euró webshopban 2 év garival kártyafüggetlenul.
kelzsoca:
xtr3m3: Az azért egy picit drágább lesz.
-
blueMerle
veterán
Eladtam a Skatet, az utódja pedig egy Ideos X5 Pro lesz.
Szép volt jó volt, de ennyi volt
-
blueMerle
veterán
válasz
Roxbury #2498 üzenetére
Az AGPS (=Assisted GPS) olyan GPS vételi módszer, mely földrajzi helymeghatározásra képes, de a műholdak helyzetének pontos számításához segédprogramra és adatokra van szüksége, melyet a mobilszolgáltatón vagy WiFi hálózaton keresztül kap meg (megkapja a következő 7 napra a műholdak pontos helyzetét). Ezt az információt a vevő adatbázisában tárolja, így a koordináták pontos meghatározása pár másodpercet vesz igénybe. Ha nem használunk segédprogramot, akkor is megtalálja a műholdakat a vevő, de akár 12,5 percet is igénybe vehet a folyamat, míg kiszámítja a helyzetet. Normál GPS vételénél a vevőnek 40-50 másodpercre van szüksége az első koordináta vételéhez, de még le kell töltenie a műholdak pályaadatait amely több időt vehet igénybe - figyelembe véve a műholdjel megközelítőleg 50 b/másodperces adatátviteli sebességét.
Működése a telefonban lévő GPS és a mobilszolgáltató szervere közötti adatcserén alapul. A mobiltelefon a navigációs adatokat nem csak a műholdaktól, hanem a mobilszolgáltató szerveréről kapja meg. A műholdjel lassú adatátviteli sebességének kiküszöbölésére találták ki az AGPS-t.
(wikipedia)
Magyarán van benne normális GPS amihez nem kell net, az A-GPS pedig egy kiegészítés, egy plusz funkció. Be- illetve kikapcsolható opció.
-
blueMerle
veterán
Jólvanna, én ennyire nem értek hozzá, azt hittem ics
-
blueMerle
veterán
válasz
agressor12 #2322 üzenetére
Tényleg, lehet tudni bármi infót arról hogy lesz-e hivatalos ICS frissítés Skate-re?
-
blueMerle
veterán
válasz
kelzsoca #2307 üzenetére
Felesleges kör lenne mert utánajártam: azok csak a bétás készülékek voltak, illetve néhány nagyon korai pre-sale teló amit újságíróknak dobáltak. Pontosan ezért gondolkoztam el az Ideos X5-n ami matt készülékházat kapott. Ezt viszont 150 Euróért vettem (új, kártyafüggetlen) az Ideos X5 a legjobb helyeken is 200 EUR, úgyhogy nem volt kérdés melyik legyen.
-
blueMerle
veterán
válasz
Luissimo #2301 üzenetére
Enyém sem kopott majdnem egy évig, utána 3 hét alatt mintha levedlett volna, pedig semmi nem volt vele csinálva, semmilyem szélsőséges hőmérsékletnek nem volt kitéve, nem is esett és ugyanabban a tokban volt mint előtte (pierre cardin). Csak lestem mint hal a szatyorban elhiheted
A Skate ebből a szempontból ellenállóbbnak tünik, cserébe sokkal könnyebben karcolódik. Mondjuk nem bántam volna ha az eredeti elképzelés szerinti matt hátlap kerül rá a végső modellre.
Szólni kellene a kicsi sárga embereknek hogy ebben van biznisz, gyártsanak hozzá matt müanyag hátlapot
-
blueMerle
veterán
válasz
megint én #2296 üzenetére
Időlimitből kifutottam
Esetleg még ilyet tudnék ajánlani neked, nekem is ez van a telón
-
blueMerle
veterán
válasz
megint én #2296 üzenetére
A másik meg, hogy ezt a gagyi fröccsentett műanyagot mennyiér lehet cserélni?
Legyártatsz hozzá valami jobbat
Egyébként ugyanilyen gagyi fröccsöntött müanyag van pl. a Galaxy S-en is
Nálam az előd Balde hátlapja 1 év után irgalmatlanul elkezdett kopni holott állandóan tokban volt, ez ebből a szempontból strapabíróbb, viszont könnyebben karcolódik
De komolyra fordítva a szót, a Bladehez lehet kapni ebay-en külön hátlapot, pár hónap és ehhez is zsákszámra lesz [link]
-
blueMerle
veterán
Hivatalos T-Mobile infó:
[..]
Köszönjük megkeresését termékünk iránt!
Sajnáljuk, azonban társaságunk nem tervezi a ZTE Skate készülék értékesítését.
[..]Erről ennyit
-
blueMerle
veterán
Valaha megjelenik ez a telefon?! Májusra volt igérve, azóta is várom, a Bladet szeretném lecserélni a nagyobb kijelző miatt, de úgy néz ki hogy ennek soha nem jön el az ideje. Volt néhány urban legend hogy már volt aki megvette UK-ban, de ez számomra nehezen hihető.
^Clown: 55K felett kártyásan bőven felejtős...Annyiért már van Omnia 7-es újonnan kártyafüggetlenül boltból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest