- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
atillaahun #2751 üzenetére
Forintba mostépp sok, de euróban idehaza nekem nagyon is jó.
Az izmosabb hardver, és a masszívabb, minőségibb készülékház miatt döntöttem úgy hogy váltok.kelzsoca: Nekem már a Blade is egy imax mozi volt, a Skatet már-már túlzónak éreztem, sokszor nehézkes is volt kezelni egy kézzel. Ettől függetlenül egyértelműen egy bestbuy teló
-
blueMerle
veterán
válasz
atillaahun #2732 üzenetére
200 euró webshopban 2 év garival kártyafüggetlenul.
kelzsoca:
xtr3m3: Az azért egy picit drágább lesz.
-
blueMerle
veterán
Eladtam a Skatet, az utódja pedig egy Ideos X5 Pro lesz.
Szép volt jó volt, de ennyi volt
-
blueMerle
veterán
válasz
Roxbury #2498 üzenetére
Az AGPS (=Assisted GPS) olyan GPS vételi módszer, mely földrajzi helymeghatározásra képes, de a műholdak helyzetének pontos számításához segédprogramra és adatokra van szüksége, melyet a mobilszolgáltatón vagy WiFi hálózaton keresztül kap meg (megkapja a következő 7 napra a műholdak pontos helyzetét). Ezt az információt a vevő adatbázisában tárolja, így a koordináták pontos meghatározása pár másodpercet vesz igénybe. Ha nem használunk segédprogramot, akkor is megtalálja a műholdakat a vevő, de akár 12,5 percet is igénybe vehet a folyamat, míg kiszámítja a helyzetet. Normál GPS vételénél a vevőnek 40-50 másodpercre van szüksége az első koordináta vételéhez, de még le kell töltenie a műholdak pályaadatait amely több időt vehet igénybe - figyelembe véve a műholdjel megközelítőleg 50 b/másodperces adatátviteli sebességét.
Működése a telefonban lévő GPS és a mobilszolgáltató szervere közötti adatcserén alapul. A mobiltelefon a navigációs adatokat nem csak a műholdaktól, hanem a mobilszolgáltató szerveréről kapja meg. A műholdjel lassú adatátviteli sebességének kiküszöbölésére találták ki az AGPS-t.
(wikipedia)
Magyarán van benne normális GPS amihez nem kell net, az A-GPS pedig egy kiegészítés, egy plusz funkció. Be- illetve kikapcsolható opció.
-
blueMerle
veterán
Jólvanna, én ennyire nem értek hozzá, azt hittem ics
-
blueMerle
veterán
válasz
agressor12 #2322 üzenetére
Tényleg, lehet tudni bármi infót arról hogy lesz-e hivatalos ICS frissítés Skate-re?
-
blueMerle
veterán
válasz
kelzsoca #2307 üzenetére
Felesleges kör lenne mert utánajártam: azok csak a bétás készülékek voltak, illetve néhány nagyon korai pre-sale teló amit újságíróknak dobáltak. Pontosan ezért gondolkoztam el az Ideos X5-n ami matt készülékházat kapott. Ezt viszont 150 Euróért vettem (új, kártyafüggetlen) az Ideos X5 a legjobb helyeken is 200 EUR, úgyhogy nem volt kérdés melyik legyen.
-
blueMerle
veterán
válasz
Luissimo #2301 üzenetére
Enyém sem kopott majdnem egy évig, utána 3 hét alatt mintha levedlett volna, pedig semmi nem volt vele csinálva, semmilyem szélsőséges hőmérsékletnek nem volt kitéve, nem is esett és ugyanabban a tokban volt mint előtte (pierre cardin). Csak lestem mint hal a szatyorban elhiheted
A Skate ebből a szempontból ellenállóbbnak tünik, cserébe sokkal könnyebben karcolódik. Mondjuk nem bántam volna ha az eredeti elképzelés szerinti matt hátlap kerül rá a végső modellre.
Szólni kellene a kicsi sárga embereknek hogy ebben van biznisz, gyártsanak hozzá matt müanyag hátlapot
-
blueMerle
veterán
válasz
megint én #2296 üzenetére
Időlimitből kifutottam
Esetleg még ilyet tudnék ajánlani neked, nekem is ez van a telón
-
blueMerle
veterán
válasz
megint én #2296 üzenetére
A másik meg, hogy ezt a gagyi fröccsentett műanyagot mennyiér lehet cserélni?
Legyártatsz hozzá valami jobbat
Egyébként ugyanilyen gagyi fröccsöntött müanyag van pl. a Galaxy S-en is
Nálam az előd Balde hátlapja 1 év után irgalmatlanul elkezdett kopni holott állandóan tokban volt, ez ebből a szempontból strapabíróbb, viszont könnyebben karcolódik
De komolyra fordítva a szót, a Bladehez lehet kapni ebay-en külön hátlapot, pár hónap és ehhez is zsákszámra lesz [link]
-
blueMerle
veterán
Hivatalos T-Mobile infó:
[..]
Köszönjük megkeresését termékünk iránt!
Sajnáljuk, azonban társaságunk nem tervezi a ZTE Skate készülék értékesítését.
[..]Erről ennyit
-
blueMerle
veterán
Valaha megjelenik ez a telefon?! Májusra volt igérve, azóta is várom, a Bladet szeretném lecserélni a nagyobb kijelző miatt, de úgy néz ki hogy ennek soha nem jön el az ideje. Volt néhány urban legend hogy már volt aki megvette UK-ban, de ez számomra nehezen hihető.
^Clown: 55K felett kártyásan bőven felejtős...Annyiért már van Omnia 7-es újonnan kártyafüggetlenül boltból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged