- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sendrov
csendes tag
válasz
kelzsoca #2955 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors és részletes segítséget!
A probléma megoldódott a Proximity szenzor kalibrálásával.
A telefon végre tökéletesen működik!
Egyébként nekem nagyon bejött eddig a Skate. Főleg a nagy képernyő miatt.
Pl. AutoCadWS-t is telepítettem rá, így gyakorlatilag az összes .dwg kiterjesztésű műszaki rajz elfér a zsebemben. Nem kell lepedő méretű papírokat, vagy laptopot cipelnem magammal. A rajzokba pl. belejavíthatok vele a helyszínen stb. Ez kisebb kijelzőn azért körülményesebb lenne.
Még1x köszönöm a gyors segítséget!
Közben Chelsea - Valencia 2:0 -
-
-
Harapos
csendes tag
válasz
kelzsoca #2861 üzenetére
Este feltöltöttem teljesen ( 20 óra körül ) mikor ébredtem ( 06 óra ) már csak 10 %-on volt az akksi. Feltettem töltőre, 100%-ot kijelzett, telefont kikapcsoltam akkut kivettem és úgy 15 mp után visszaraktam tölteni, ezt még 2 x megcsináltam.
Minden töltését hálózati töltővel csináltam.
Az utolsó töltése úgy 09.30 óra körül lett vége és most 68%-on áll, igaz beírtam vagy 10 névjegyet, de semmi 3G.Task killert nem tettem fel mert olvastam itt az egyik fórumozó írását, egyébként az segítene?
-
Harapos
csendes tag
válasz
kelzsoca #2857 üzenetére
Szombaton vettem át a készüléket. Azóta vagy 3 x volt töltőn.
Gyári szoftver van rajta, ismerkedem még az androiddal. Nem rootoltam meg ilyenek.
Minden gyári rajta, ma akarok rá programokat telepíteni, de semmi olyat ami állandóan fut.
Leteszem az asztalra a készüléket és merül magától. -
Gorky01
tag
válasz
kelzsoca #2846 üzenetére
Aha értem köszi bár úgy terveztem, hogy minden nélkül, csak az alaprendszerről csinálnék egy backup-ot ahogy megkapom gyári állapotban. Gondolom akkor az nem olyan nagy. Későbbiekben lesz benne egy 8 Gb kari, csak nem várnék addig, mert fel szeretnék tenni rá már kapásból valami custom rom-ot.
-
Sommi
aktív tag
válasz
kelzsoca #2837 üzenetére
Értem, tudom persze, kicsit én is tartok a dologtól, de holnap még csak megnézem a difájt, nem akarok ráfázni. De úgy érzem az emberem nem egészen van tisztába a dolgokkal telefon téren.
Aztán lehet hogy van valami alattomos problémája a telefonnak, ettől félek is kicsit, de igyekszem mindent kipróbálni rajta.
Egy garancia papíron minek kell rajta lennie ? Vagy honnan tudhatom ha hamis ? -
-
^Clown
addikt
válasz
kelzsoca #2788 üzenetére
Ezt leszámítva nagyon korrekt telefon, főleg 40.490Ft-ért
Édesapámnak bőven elég a gyári rom, eddig egy Nokia 3100-ja volt, elég éles a váltás.
A nagyobb kijelző tényleg nagy királyság, nehéz kérdés, hogy lecserélném-e a Blade-emet az utódra. Ez szerintem a később érkező romoktól függ
-
bagyusz
őstag
válasz
kelzsoca #2758 üzenetére
hát igen, csak a skate cm nem az igazi.
Még régebben írtam, hogy ha bármilyen módosítás történik egy rom esetén legyen az, pl.: törlés gyári appokból, vagy hozzáadása, akkor utána egyszerűen BT-n nem lehet fogadni dolgokat, küldeni lehet. Ez mitől van? Rom telepítés előtt és utána is csinálja. Ha békén hagyom és úgy lakom be a romot akkor működik rendesen. Pedig még Autosign-t is megcsináltam az update.zipes romoknak.Elkezdtem ubuntu-n romot főzni, és ott is ugyan ez a helyzet berakok appot vagy módosítom a build.propot, csinálok az appoknak egy sign-t, le futtatok egy új scriptet és semmi. BT fogadás nuku.
Esetleg van egy jó rom készítés tutorialod? Ez alapján keztem el csinálni
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #2745 üzenetére
Én is úgy tudom.
De ő is mobilnetet említett nem?
(#2747) pacman789
De az is úgy van, hogy ugyanazon WiFi-s hálókártyával nem lehet fogadni meg osztani is a net-et, 2 kell hozzá nem?
Én legalábbis annak idején nem tudtam megcsinálni XP alatt, pedig minden szart kipróbáltam. -
dodo76
tag
válasz
kelzsoca #2452 üzenetére
Bocsánat ezt nem tudtam!!(annyira nem vágom ezeket a dolgokat)!!Természetesen nem arra akartam célozni hogy esetlegesen is rossz romot,progi egyebet tennél fel netre.Akkor a Te Big Brother romod az ok?De ha jól értelmezem abból is van sima s Big Brother1.Esetlen linket tudnál dobni hogy akkor melyiket tegyem fel s honnan tudom feltenni amihez van leírás is hogy hogyan csináljam!Amugy én a blademen Swedish blue romot használtam.Köszönettel dodóka
-
giigz
veterán
válasz
kelzsoca #2452 üzenetére
Letöröltem a régi drivereket, aztán csatlakoztattam a telót, feltelepített valamit. Elindítottam a recovery programot, és kiírta a "device find" dolgot, vagy mit is. Ekkor előjött egy ablak, amiben engedélyeznem kellett, hogy a windows update rendszeren keresse a drivert. Ezt megcsinálta, és készen is volt.
-
blueMerle
veterán
válasz
kelzsoca #2307 üzenetére
Felesleges kör lenne mert utánajártam: azok csak a bétás készülékek voltak, illetve néhány nagyon korai pre-sale teló amit újságíróknak dobáltak. Pontosan ezért gondolkoztam el az Ideos X5-n ami matt készülékházat kapott. Ezt viszont 150 Euróért vettem (új, kártyafüggetlen) az Ideos X5 a legjobb helyeken is 200 EUR, úgyhogy nem volt kérdés melyik legyen.
-
-
scyllarus
veterán
válasz
kelzsoca #2264 üzenetére
Tudom, hogy nem vagy jó véleménnyel a turbo simről, de mi lehet a helyzet az újabb, ISmarttal? A 3G hibája nem érdekelne. A T-s előfizetésemben van mobilnet bőven, de én a céges kártyámmal használnám, amin le van tiltva a net elérése. Úgyhogy használnám a wifit, ha meg nagyon kell, visszatenném a T-s kártyát. Az alapvető hálózati funkciók (telefonálás, sms) mennének vele?
-
Frozzy
őstag
-
Jano_023
őstag
válasz
kelzsoca #2103 üzenetére
Köszönöm, már több handbookot töltöttm le Androiddal kapcsolatban csak az érdekelt hogy jó helyen kezdjem. Még egy kérdés a Romokat és az irt appokat csak élesben telon tudjátok tesztelni vagy van valamilyen emulator virtuális környezet ahol tesztelhető hogy mondjuk ne a készüléket végd haza. Köszönöm
-
Regiee
aktív tag
válasz
kelzsoca #2069 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, meg is csinálta!!!
Még egy utolsó kérdés! Letöltöttem a ZTE Skate: Big Brother-t.
Van ott ez a leírás:romot lehetőleg így tegyétek fel:
(minden adat törlődni fog!)Recoveryből menjetek végig ezeken:
mounts and storage menüpont alatt
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
Itt nekem az nem tiszta, hogy akkor csak a letöltött rar filet másoljam fel az sd kártyára és kész?
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #2025 üzenetére
Igen, végülis ha így nézem azt leírta mire való a swap, csak arra nem válaszolt, hogy minek kell ez 512 MB RAM-mal. Bár esélyes, hogy nem volt egészen egyértelmű a kérdésem.
És ennek van értelme: "... and see how App2SD occasionally fills your swap."? Mármint hogy jön a kettő egymáshoz?
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #1932 üzenetére
Szerintem kizárt ,hogy a romtól megy el a mac cím. Nekem is volt fent és nem csinált ilyet. Mondjuk gondolom nem ellenőrizted az MD5 számot....
A BB I. mitől lett rosszabb mint a BB? Úgy értem, hogy úgy tűnik kevésbé megbízható.
Más az alapjuk?Nekem az elérhetők közül a BB tűnt jónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest