- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baliii
senior tag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget!
-
baliii
senior tag
Sziasztok!
A skatemen a távolságmérő vagy mi hol működik, hol nem... Néha normálisan feljön a kép ha telefonálás közben elveszem a fejemtől a készüléket és elmegy ha közelítem, de egy ideje nem akarja csinálni. Újraindítottam, akkor ment egy darabig de megint elment... Ez miért lehet? -
baliii
senior tag
Sziasztok!
Az akkuval kapcsolatban lenne 1 kérdésem! Kicsit több, mint 2 hete van meg a telo, eddig 3 napig ment egy töltéssel, de vasárnap este levettem a töltöröl, és ma dél fele már rá kellett tenni, vagyis most 1,5 nap alatt lemerült, azaz az üzemidő a felére csökkent. Mindez ugy hogy mondjuk összesen vasárnap estétől ma délig kb 10 percet beszéltem, írtam 4 sms-t, neteztem wifi-n mondjuk összesen negyed orát, az adatforgalom 3g-ről és a GPS, valamint a BT is ki van kapcsolva, fényerő autmatán, pontosan ugyanúgy van minden, mint eddig. Semmi új appot nem szedtem le, amikor láttam hogy elég gyorsan merül, akkor ujra is inditottam hátha vmi fut a háttérben de nem történt semmi. Ennyire csicska lenne az akku, vagy csak vmit nem veszek észre ami szívja az energiát? -
baliii
senior tag
Sziasztok!
most vette egy ilyen telot elöfizu mellé, eddig nagyon bejön, de nem akarom h random 3g forgalmat generáljon... kikapcsoltam a settingsben a data enable módot, akkor ezzel el is intéztem a dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Le Mans Ultimate
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged