- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Hát pl ha lenne utángyártott xbox 360 kontroller akkor biztos nem venném meg, hiába olcsóbb. Valahogy nem bízom az ilyen cuccokban, mint ahogy az utángyártott 120as hdd ben sem, mert azt is lehet venni pár ezr ft tal olcsóbban mint az eredeti 120as. Lehet ezt az utángyártottat is lerugják és akkor buktam a lóvémat.
-
szaszlaci
addikt
Az ólommentes ón nem gagyi, hanem nem megfelelő a konzol GPU-nak.
És igen, simán el tudom képzelni, hogy ilyet használnak, így újra és újra visszakerül hozzájuk a gép.
Szerinted miért fél évnek szokták mondani az élettartamát? Mert nem jó ón, a gyári forrasztás minőségét meg sem közelítő végeredménnyel.És mint mondtam, ezt hallottam, nem az én fejemből pattant ki.
Majd ha megy 3-5 éven a módosítatlan újragolyózott gép, akkor raktak abba rendes ónt. -
-
BullZeye
veterán
köszönöm! végre
hétvégén telepítve is lesz
XPLOLER 20-120GB-OS MEREVLEMEZEKHEZ
ez mit takar? főleg hogy 60 gigás nincs is köztük :S
[OFF]
Meg ez kb mennyi igazat takar? Egyértemű hogy nem a warez miatt, hanem hogy vinyóról is játszhassunk, úgy nem olyan hangos a box
itt is írnak róla, de ez egyértelműen warez szagú így :\[/OFF] -
Atomgeszi
nagyúr
Hát nem tudom, nálam 60hz-en az egész képet eltolja. Pld forza 2-ben amikior az elejés a folytatás gombot kell megnyomni(a) akkor ott az A gömb szürke, mellette picivel meg elvan tolva szín, és arrébb jeleníti meg nem pedig a gombon ahogy kéne. Meg nekem nagyon nem tetszik a grafika akkor, Daewoo 10 éves tv. De haveromnál szintúgy hány a graf a 4 éves tv-n :S
-
Def26
félisten
Ezt akartam én is mondani, egy hyper, vagy műszaki nagyáruház nem fog szarakodni egy cserével. Osztályos visszaveszi, azt ad egy újat. (még csak azt sem nézi, hogy megvan e a gari matrica, de ezzel most nem tippeket akarok adni
)
Más: Tegnap Pesten hallottam egy autóból a GTA IV sountrack-jét üvölteni. Állat volt visszahallani az utcáról. Kicsit körbenéztem a neten és tényleg "megjelent" a CD.
-
-
ez_meg_emaz
őstag
Nem teljesen. Én arra értettem hogy mig a crt-t bármien felbontáson használod ugyanolyan jo a képminösége(csak felbontás változik) mig a tft-t csak nativba jo használni mert egy kicsit lejjebb rakod már nem szép. Szal ugy értettem hogy egymás mellé teszel egy crt-t pl 1440-ben meg egy tft-t nativ 1440-ben. Aha szép mind2. Aztán állitod crt-t 1366x768 meg a tft-t is. És ugy már látszik hogy a crt-n csak a felbontás lesz kissebb mig a tft-n a képminöség se az igazi. Kicsit pixelesebb. Szal szvsz csak nativon érdemes használni. Tehát boxhoz nem tökéletes. HA ez igy van ahogy hallottam, olvastam.
Amint tudom megnézem és akkor lesz biztos a dolog. Addig csak egy nagy LEHET.
Bnöm moncsijábol(tft) meg inkább nem általánositok. 2éves és nem is az ismerteb márkák közül valo. De ott én ezt tapasztaltam amit fentebb leirtam.Amugy a beidézett hsz-nél nem a freki volt a lényeg. Azt énis tudom hogy 60hz-en is jo meg 70-en is. A felbontásra értettem hogy énis ugy tudom.
Nah ezt már tényleg lezártnak tekintem. -
ez_meg_emaz
őstag
Szerintem ő azért emíltette a 60hz-et mert olyan jelet küld a moncsira a box és igy 60hz-en megy crt-n és tft-n is. De tft-n a 60hz nem zavaro.
spammer: "Én azt mondom, hogy TFT-ből egy 22" Wide kell minimum, TV-ből mondjuk 66 vagy 82cm
Jól belőve olyan képe lesz, hogy magad alá csinálsz"
Ja meg fizetésböl vagy havi 300k aztán nekem se lenne gondomDiákmelohoz azért elég drágák ezek a cuccok. Annyira meg nem kell hogy ezekre kuporgassak több havi fizut. Akkor már inkább box vagy uj pc.
Ezt azé dunc-nak is mondanám részben hogy mihez képest jo az áruk. A minöségükhöz képest is csak annak éri meg akinek van annyi pénze rá. Abbol az összegböl nagyonsok más fontosabb dolgot lehetne venni. Jo ez pc-nél is igy van de ott a gamek miatt muszáj néha újítani. Szerintem nem vagyok vele egyedül ha azt mondom drága mulatság egy lcd tv vagy egy tft. Persze 1 évvel ezelött még drágább volt, ahhoz képest hogy mennyi volt régen bizti megéri de (nekem!) ár/érték arányban meg csak ugy magát az árat tekintve nem éri meg egyik tft se. A jobbak azé mert drágák a legolcsobbak meg azért mert nem elég jok. Meg minek vegyek uj monitort ha müködik még a régi?
Olyan hatalmas hátrányom nincs hogy megérje cserélni. -
GyuZa
tag
Szerintem arra gondol, hogy a gépjárművek sokkal nagyobb környezetszennyezést visznek véghez, mint pár konzol... Eleve ahoz, hogy egyetlen szén dioxid-molekula lebomoljon több mint száz év szükséges, gondolj bele, hogy egyetlen autó hány grammot pöfékel egyetlen kilométeren...
Na, de szerintem megint elég rendesen témát váltottunk...
-
ez_meg_emaz
őstag
Környezetszennyezéssel kapcsolatban igazuk van, ha nem muszáj akkor minek szennyezzük. Szerintem ezekre is simán vonatkozhatna a szabály miszerint ien anyagokat nem szabadna tartalmazniuk. De én a szemétlerakás miatt mondom mert szerintem ezek az anyagok veszélyesebbek a környezetre mint az emberekre. Az meg hogy nemi (fejlödési) zavarokat okoz azon jot röhögtem
Szerintem max igen szélsöséges esetben. Kb ha megenné a borítást az illeö
Meg hát ha egésznap a box elött kockul szerencsétlen tizenéves akkor még jo hogy megzavarja a nemi fejlődését.Persze, mert ki se mozdul.
-
Xelo
addikt
-
tiv83us
veterán
Nem hiusult meg, mert meg letre sem jott. De igen, nagy szerepet jatszik benne.
Most bele mehetnenk abba is, hogy miert "haldoklik" a PC-s jatekipar? A haldoklik az tulzas, de nezd meg, mennyi jatekot adtak ki 4-5 eve PC-re /sot, nagyon sok exclusive jatekot/ es most mennyit. Es miert? Mert nem eri meg. Mert torrentrol lekapjak, es nem hogy haszon nincs a jatekeladason, de meg a fejlesztoket is alig birjak kifizetni. Es itt nem csak a magyarokrol beszelek.
Egyebkent privat ment. -
tiv83us
veterán
-
bwoay
nagyúr
Egyetértek. Sőt, igazából nekem furcsa,
hogy az egy év teljeskörű, és a 3 év RROD-ra vonatkozó garanciát
miért akarja valaki érvényteleníteni egy olyan beavatkozás által,
ami
1. további (raádásul elég komoly) költséget jelent
2. korántsem garantált gyógyír az RROD-re
3. jelentősen megnehezíti a konzol esetleges eladását a későbbiekbena Microsoft 3 évig vállalta a 3LED-es gépek javítását.
Nyilván nem azt mondom, hogy ez milyen jó,
mert én is jobban örülnék egy atombiztos gépnek,
pláne, hogy nekem már elpatkolt egy Premium gépem.
Viszont én nem éreztem akkor olyan drámainak a helyzetet.
Persze szar érzés volt, kétségkívül,
de tudtam, hogy csak egy telefonomba kerül,
és elviszik, aztán visszakapom megjavítva. -
misirulez
senior tag
Főleg, hogy majdnem minden játékban checkpoint rendszer van és auto-save, tehát az előzőt felülírja az új.
Csomó játékkal játszottam és 5 hónap alattsikerült kábé 80mb-ot elfoglalni, ha nem lenne a fránya pop-up a GTAIV-ben, meg az extra pályák a halo-ban, akkor eszem ágába se lett volna vinyót venni. -
alien_
őstag
A konkrét tapasztalat nekem elég hiteles.
Valószínű, hogy teljesen külön javítják a három ledes xbox360-akat az egyéb hibásoktól, mert annyi RROD -os box van, hogy biztos gyorsabb, ha le van az egész bontva részfolyamatokra:
valaki szétszereli, valaki lekezeli hőléggel a gpu-t, valaki összerakja, aztán szoftverezés, tesztelés (minőségellenőrzés). Mire a dolog eljut odáig, hogy a firmware verziókat megnézzék, már meg van javítva a cucc. Persze M$ berakathat egy külön lépcsőt az folyamatba, hogy valakinek csak az legyen a dolga, hogy ellenőrízze a FW eredetiségét, amíg a javító a gpu-t pirítja, de abból nem igazán profitálna, sőt, még azt a szlovákot is fizetni kelltiv83us: Engem csak elméletben érdekelt a dolog, szervízben dolgozok, a kíváncsiság szakmai jellegű volt... Ha veszek, premium + gta4+pgr3 boundle -t veszek, túl sok a rizikófaktor a buherált gépnél, x íróval y márkájú dvd a z típusú meghajtóval épp hogy fogja mosni a gta4 textúráit, vagy hol fog fagyni melyik játékkal.. Ennyit nem ér meg
-
30z.Samu
félisten
És az jó minőség? Erre gondoltál?
hocika: Hagyományos TV-re gondoltál? Azon elég tré a minőség, nem? -
Skynet258
veterán
Várható volt... bár ha kijönne sem biztos, hogy megvenném. Inkább a következő generációs boxra lőném el ezt a lehetőséget (sőt, érzéseim szerint ott már kötelező is lesz), bár ha normális árban jönne...
Hát a frász tudja, ha rá leszünk kényszerítve (tehát a játékok nagy része, és az ütősebb címek blu-rayen jönnek), úgyis megvesszük. -
spammer
veterán
Jó, hát adataim, statisztikám nincs róla, de túlnyomó többségben a fórumok és videók alapján szinte csak 3 ledes hibát láttam. Persze lehet egyéb hiba is, táp, dvd olvasófej, de szerintem nem ez a legvalószínűbb. Előbb lesz 3 ledes, mielőtt más hiba előjönne. Szerintem. De persze nyilván nem kell készpénznek venni, nem is azért mondtam. Hiszen senki sem jövőbe látó. Adja Isten, hogy ne legyen semmilyen hiba és ne kelljen erről beszélgetni.
Egyébként ha jól tudom a PS3-ra is csak 1 év gari van, ha nem lenne ilyen a box amilyen (hanem kb olyan megbízható mint más, pl. PS3), akkor alapból ugye az is 1 év maradt volna.
De a 3 ledre vállaltak +2 évet, mivel gondolom az fordul elő legtöbbször. (Ez is valamennyiben igazolja szerintem a fentebb elmondottakat.)Persze SZVSZ.
-
Skynet258
veterán
Nekem inkább azzal lett tele a tarisznyám, hogy az elmúlt időszak másról sem szólt, csak "milyen szaroslemezre írjak, milyen íróval írjak, ja, és leszedhető a legújabb sikerjáték torrentről". De biztos inkább velem van a baj. Egyébként csodálkozom, hogy itt lehet ilyet, míg más topikokban keményen törölve szoktak lenni a hasonló hsz-ek...
P.S. : ne vegye senki magára, nem azért mondtam, csak ha már topikromboló hatások kerültek szóba, szerintem ez is az.
-
GeneraL_XTX
veterán
már hogyne lenne multi?
az hogy hivatalosan nem elérhető még nem jelenti azt hogy nem létezőként kell kezelni szinte mindenki használja a live-ot így igenis érintett hogy vannak olyan játékok pl az új burnout ahol vagy nem működik vagy nem 100%-osan használható ki anetes játék a winyó hiánya miattaz meg hogy vehet bele később vinyót az oké csak több pénzbe fog neki fájni összeségében mintha most venne egy winyósat
és a későbbiekben még több problémára lehet számítani a vinyó nélküli géptulajoknak -
GeneraL_XTX
veterán
-
-
feka007
veterán
Én inkább elviselem a felpörgetett ventik zaját (amire nem is figyelek játék közben), minthogy azon idegeskedjek, hogy mikor lesz már 3 ledes, és mikor várhatok három hónapot egy új gépre... de ha ígyis 3 ledes lesz egyszer, akkor visszaállítom a ventit, hátha nem veszik észre a módosítást... Vagy már akkor ugrott a garancia, hogy felnyitottam?
6051: Hát örülünk nagyon mi is...
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DOOM - The Dark Ages
- Kompakt vízhűtés
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest