- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
darnellsmith #10375 üzenetére
Hmmm, akkor jól sejtettem én, hogy nem kilőtték a gumit az egyik utcában egy üldözés során, hanem defektet kaptam.
-
BITBOYS
addikt
válasz
darnellsmith #10372 üzenetére
hmm...én már csak ilyen zenés gyerek vagyok. mondjuk ki is próbáltam szinte az összes gépjárművet
nagyamte: 3K-ért már kapsz pl. a Saturnban is.
-
proper
őstag
válasz
darnellsmith #7652 üzenetére
ugy értve jó hozzá hogy van tizenpár féle router amivel nem igazán lesz hajlandó kommunikálni
-
pap
senior tag
válasz
darnellsmith #7584 üzenetére
club nemrossz csak unalmas már a 2.résztől
-
MixY
tag
válasz
darnellsmith #7536 üzenetére
Ez gondolom nekem jött!
Hát nem tudom, azért mondom hogy csaknem, azért durva lenne ha ezek az új fajták is olyan százalékban romolnának el mint az elődök... -
pap
senior tag
válasz
darnellsmith #7507 üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith #7507 üzenetére
valamelyik konzolboltban láttam a netes árlistán...nem tom hol
-
válasz
darnellsmith #7460 üzenetére
jah, múltkor pl xboxhoz akartam venni átalakítót. még jó h nem mutert küldtem. mert az eladó kapásból szart vetetett volna meg a maga 8 álltalánosával...
-
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith #7454 üzenetére
bakker. gyorosan olvastam a hsz-ed és 82centis ventit olvastam
na gondolom valami őrült box hűtő cucc...
keresem a linken a ventit de csak egy tv-t találtam
aztán elolvastam mégegyszer -
válasz
darnellsmith #7454 üzenetére
ma bementem az EURONICS-be, leguggoltam elé a szönyegre én nem akartam felállni. nagyon szép mind a tv képe és külleme is. csak arra lennék kíváncsi h komálja -e az xbox-ot...mer nem akarok kiadni ennyi pénzt felelslegesen
-
válasz
darnellsmith #7452 üzenetére
EGY ILYENRE GONDOLOK: [link]
-
MixY
tag
válasz
darnellsmith #7449 üzenetére
Igen, egyik haveromtól, őt meg azért ismerem, nem b@sz át... amúgy 30-40-ért adná a Premiumot, bontatlan csomagolásban, de nuku papírral... azért kérdeztem, hogy hogyan működik a garancia, mert ha ebben az esetben nincs, akkor inkább "legálisan" veszem... jah és ha már itt vagyok... 72cm-es, Orion SDTV-n Xboxoznék, szerintetek ígyis érdemes venni? (max. 1 éven belül lesz HDTV, de az nagyon max.) Mert ha olyan, mint a PS2-é, akkor jó az nekem addig, míg nincs HDTV...
-
Ticsike
tag
válasz
darnellsmith #7390 üzenetére
Szia!
Ha az assassins-re gondolsz akkor karácsonykor vettem meg, és tegnap előtt fejeztem be, de nem mindennap játszottam vele, mert vagy fáradt voltam, vagy már unalmasnak találtam, ezért nehéz meghatározni
Te is végigtoltad? Te milyennek találtad? Nekem a grafikával meg úgy az egész környezettel nem volt bajom, k...va szép volt minden, csak egy picit unalmas volt, hogy 9szer ugyanazt kellett végigcsinálni
nagyon elszúrták ezzel a gamet szerintem. Ha lesz második része, akkor remélem azt jobban kitalálják majd.
ui.: köszönöm a válaszokat
-
proper
őstag
válasz
darnellsmith #7346 üzenetére
vettem egy aksit de töltöm nincs hozzá
ahogy néztem a konzolos oldalakat 6k körül van a töltö+1 akksi és 2 akksit tud tölteni egyszerre, lehet majd beruházok egyre de ráér mert kaptam asszonytol elemet meg töltöt valentinra -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
darnellsmith #7250 üzenetére
Überkonzol
ott tuti nem baxnak át ha Falcon-osat kérsz azt is kapod
-
bwoay
nagyúr
válasz
darnellsmith #7200 üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith #7194 üzenetére
ubisoft az csak a kiadó. most nem vágom így fejből kik készítették a gémet.
-
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith #7192 üzenetére
hát igen azok sem valami jók. jópár dolgot máshogy csináltam volna.
ezek nem játszanak a saját készülő játékaikkalha igen akkor nem vágom miért nem változtattak...
-
pap
senior tag
válasz
darnellsmith #7189 üzenetére
Nem,pláne hogy egy idő után unalmas.
-
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith #7187 üzenetére
hamar? a mai 8 órás játékok mellett az a 60 óra nem olyan rossz azért. a blue dragon is ott volt hogy 100 óra ha 100%osra mentek. ez is ott körül van...
-
bwoay
nagyúr
válasz
darnellsmith #7169 üzenetére
közeli, és ismerem a gép előéletét, aludj nyugodtan
-
bwoay
nagyúr
válasz
darnellsmith #7161 üzenetére
nem biztos, lehet, hogy egyszer már bekapcsolták
-
Bagira01
veterán
válasz
darnellsmith #7140 üzenetére
Nem lehet hogy itt is mint a hdd-nél van elkülönített rész
-
Bagira01
veterán
válasz
darnellsmith #7127 üzenetére
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
darnellsmith #7091 üzenetére
Nekem meg pont az nem teteszik és sajnos rávenni sem tudom magam hogy játsazk vele
Lhete hogy csak én vagyok így vele de nagyon eröltetett ez a tuningolás így az X edik részek után...
-
sakeee82
aktív tag
válasz
darnellsmith #7029 üzenetére
Pro Streetben csak az nem tetszik, hogy jobban szaggat mint amit még elviselek, ennyi!
-
eddie17
addikt
válasz
darnellsmith #7013 üzenetére
Nem félek, hogy tönkre menne, nem vagyok vadulós
Nekem is tetszik így külsőre a joy.
-
eddie17
addikt
válasz
darnellsmith #7002 üzenetére
Miért amugy masszív a cucc?
-
Gebriel
veterán
válasz
darnellsmith #6963 üzenetére
Egyikkel sem fog mellé az is tuti.
-
eddie17
addikt
válasz
darnellsmith #6963 üzenetére
Most így átrágtam a dolgot, szerintem sem. Még ha valami gyíkja is lesz, ott lesz a gari, ami legalább 3 év, ez is örömteli(legalább is a rod-ra) de ettől nem félek.
Legjobban a PGR4 miatt választottamA többi ami tetszett az meg multis(assasin, cmd4, dirt, cod4, ja meg ott halo, bár azzal még sosem toltam
) mondjuk egy két játék odaát is van ami jó lenne, de majd egyszer
-
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith #6707 üzenetére
én ezt jól tudom
-
pap
senior tag
válasz
Miaz hogy másolt?
-
Prof01
veterán
válasz
Még szép.
Te talán nem?
-
feka007
veterán
válasz
-
feka007
veterán
válasz
darnellsmith #6699 üzenetére
Minden nagyobb topicnál szoktak lenni ilyen átmenetek...
-
bwoay
nagyúr
válasz
darnellsmith #6697 üzenetére
-
pap
senior tag
válasz
darnellsmith #6675 üzenetére
na már jön is lefele ez table tennis,hála misiruleznek
Akinek kell link privimbe tolom -
pap
senior tag
válasz
darnellsmith #6673 üzenetére
igen,de sehol nincs fenn,egy torrenten és egy ftpn sem
-
pap
senior tag
válasz
darnellsmith #6659 üzenetére
Ez a top spin 2,ez a ping-pongos?
-
pap
senior tag
válasz
darnellsmith #6657 üzenetére
Hát nem,de akkor nem játszol vele soha?
-
pap
senior tag
válasz
darnellsmith #6653 üzenetére
Végleges
-
proper
őstag
válasz
darnellsmith #6626 üzenetére
van egy két érdekes dolog, de hát ugye ez csak egy játék és élvezetessé kell tenni
de a valoságban is lehet épiteni 700kw-os autokat csak temérdek pénz szükséges hozzá
ugyhogy annyira nem rugaszkodtak el a valoságtol csak a való életben ezeket az autókat gyorsulásra használják nem pályaversenyzésre -
misirulez
senior tag
válasz
darnellsmith #6619 üzenetére
Jah, de tuning nélkül, 3.-ik helyről indultam volna és esélyem sem lett volna előre jutni, se egyenesben se kanyarban...
Mind1, mostmár túl vagyok rajta....
Ezentúl sokkal-sokkal jobban szét fogok nézni az autófelhozatal lehetőségek között, mielőtt belekezdenék egy komolyabb versenybe -
(Kolombusz)
veterán
válasz
darnellsmith #6605 üzenetére
Nekem gond nélkül viszi a TDK, Maxell, Verbatim, Philips lemezeimet.
Nem egy válogatós fajta hálistennek. -
Prof01
veterán
válasz
Verbatim 400ft-ért.
-
feka007
veterán
válasz
Nálam a Verbatim az egyetlen, amit kifogástalanul lejátszott eddig, bár sok félét még nem próbáltam, de nem véletlenül mondják annyian a Verbát a legjobbnak.
-
pap
senior tag
válasz
Én 10dbos memorexet szoktam venni nyomtathatót 4500ért.
Nekem bejönnek,és még nyomtatni is tudok rá.
De biztos van jobb is -
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith #6596 üzenetére
nem kell hozzá sok lóvé.
szabályok:
1. nem szabad már a megjelenéskor megvenni az adott gémet. pár hét után már 10k-ért meg lehet venni újonnan fórumokról.
2. ezt tessék használni: jatekaim
3. cserélgetni kell, mert ha mindent meg akarnék tartani amit megvettem akkor tényleg kőgazdagnak kék lennem.
4. 10-nél több játék felesleges
5. havonta max. 10-15k játékra (cserékkel együtt ez havi 2-3 új játék, aminek elégnek kell lennie a régiek mellett ha jól választ az ember, ebből az egyiknek olyannak kell lennie amivel sokat multizol, így garantált hogy nem fogsz unatkozni). ennyit kibírok a kedvenc hobbimra.
na asszem ennyi. így senki nem rokkan bele. régen én is warezoltam pc-re rendesen, sztem legalább minden 2. játék ki volt írva
egyáltalán nem érzem hogy kevesebb pénzem lenne, pedig ugyanazok a körülmények mint akkor, és nem vagyok milliomos, a magyar átlagfizum van. pedig mérnökként többet kéne keresnem de hát ezvan
-
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith #6592 üzenetére
pedig live-ezni jó, méghozzá nagyon
habár nekem warez nélkül nagy a szám -
Def26
félisten
válasz
darnellsmith #6589 üzenetére
Ezt, hogy érted?
-
Ebit
addikt
válasz
darnellsmith #6557 üzenetére
Nekem a Nec-en 2005-s , és tőkéletes.
-
pap
senior tag
válasz
darnellsmith #6559 üzenetére
Hát én semmi nem vettem észre a 110hez képest csak más a csatija
-
pap
senior tag
válasz
darnellsmith #6557 üzenetére
Nekem is 212es piom van és 1.24es fw-el.Számit az valamit?
-
Ebit
addikt
válasz
darnellsmith #6554 üzenetére
Nekem a másik gépemben van a 212-s.
Miért is király?
-
woodbear
addikt
válasz
darnellsmith #6532 üzenetére
-
misirulez
senior tag
válasz
darnellsmith #6507 üzenetére
Detto ez volt velem.
Csak velem még az első részével.
Kb. 8-9 óra kemény játék után gyorsan ki kellett szaladnom valamiért a boltba, és mennék ezerrel át az utcán aztán jut eszembe, hogy héló nem sietek sehova a kocsi tényleg elüt -
Skynet258
veterán
válasz
darnellsmith #6496 üzenetére
De srácok, nem is ezzel van a baj. Oké, hogy kevés a lé, meg annyi minden másra is el lehet költeni, nekem is a dvd-gyűjteményem jogdíjai csak az Artisjus címkék miatt léteznek (
), de ha már nem fizettek a játékért, nem fizettek a letöltésért, legalább ne azon menjen a problémázás, hogy miért nem adják még a lemezt is ingyen...
Bár ami azt illeti, vicces is ilyet olvasni, mert: a konzol alsó hangon 50k, mellé sok embernek van HD tévéje (legyen mondjuk arany közép 150k), ez cirka 2 kiló. Aki ennyit költ a szórakozására, az ne mondjon már ilyet, hogy kurvára a földhöz csapja az az 500 Forint....Mod: nem vitaindító témát akarok pedzegetni, úgysincs ennek értelme. Csak egy vélemény olvasható a fenti sorok között
-
woodbear
addikt
válasz
darnellsmith #6496 üzenetére
én már meg sem merek szólalni
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
darnellsmith #6472 üzenetére
hát nem rossz de az FF hiánya meglátszik rajta és minőségre se olyan jó mint a gyári ms kormánynak
nekem volt egy logitech de inkább eladtam és gyűjtök az ms kormányraegyébként ne g25 meg momo féle kormányra gondolj hanem ez egy alacsonyabb kategóriás kormány olyan 15k körül mozog újonnan
-
bwoay
nagyúr
válasz
darnellsmith #6432 üzenetére
és miután kitapasztalta az ember, a TV-t vagy a kanapét célszerű mozgatni?
-
Ebit
addikt
válasz
darnellsmith #6417 üzenetére
Ez a panelokra elméletileg megadott idő, sajnos ez idő alatt bármelyik részegysége elromolhat.
Természetesen az érdekes lenne, ha valaki a fenti üzemidőn belúl, de garanciaidőn túl visszavinné a gyártónak hivatkozva az általa megadott územidőre.
-
Def26
félisten
válasz
darnellsmith #6417 üzenetére
Jó ha 7 évig használunk manapság egy TV-t... nemhogy 47 évig.
-
Prof01
veterán
válasz
darnellsmith #6391 üzenetére
Hát kinézetre a samsung-ok szebbek, de tudásban és árban ez jobb sztem.
-
woodbear
addikt
válasz
darnellsmith #6346 üzenetére
háát majdnem....1. menetbe 3pofont kaptam azt már padló...majdnem hívnom kellett a M$-ot egy joy ért
-
feka007
veterán
válasz
darnellsmith #6328 üzenetére
Ja. Érdekesek ezek a gamer lapok amúgy, elég ha van vmi kiemelkedően jó benne (Burnout esetében a torés, fizika), meg jó a neve, és máris 90% feletti értékelésekkel dobálkoznak...
Mondjuk a fullt még nem próbáltam (elfogytak a lemezek
), de azért a Most Wanted jobbnak tűnt anno.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
darnellsmith #6302 üzenetére
darnellsmith:
A kérdéseimre szerettem volna választ kapni, nem pedig egy kioktatás-szerű valamit olvasni.
Főképpen demók és dashboard frissítés érdekel torrentről, mivel LIVE-ot nálam sajnos nem lehet varázsolni, másrészt pedig gyűjtöm az eredeti szoftvereket. Persze van egy-két olyan játék, ami gyenge minősége ellenére is a közel 20k-s árkategóriába tartozik megjelenésekor; igen, párat biztosan leszedek, de úgy vélem a nagyobb címeket szentségtörés lenne nem eredetiben megszerezni.
Prof01:
1.
Xbox sky néven kerestem rá, de akkor nem dobta ki. Legközelebb alaposabb leszek, bocsi.
2. Köszönöm!
bwoay:
Igen, a fórumot olvasgatta láttam, hogy az Elite-ek is többször szóba kerültek. Furcsálltam azt is, hogy páran úgy gondoljátok/tudjátok, hogy nem olyan régen jelentek meg; sőt volt aki azt mondta, hogy az összes Elite már 65 nm-es CPU-val van ellátva 175W-s fogyasztással. Nos, ez nagyon nem igaz.
Más fórumokon már volt téma, hogy alig van 175W-s Elite, én személy szerint még nem is láttam. Itt olvastam erről először, hogy páran már láttak ilyet.
Az M$ is azt nyilatkozta, hogy ez a fajta fog utoljára átállni a kisebb csíkszélességre, de én úgy emlékeztem, hogy csak idén fognak megjelenni ezek. Az én Elite-m még nem is számít annyira réginek, már jóval előbb voltak.
-
woodbear
addikt
válasz
darnellsmith #6301 üzenetére
Használj vmi jó kis tölthető akkut! az jobban megéri mint a microfos, akksi
-
feka007
veterán
válasz
darnellsmith #6291 üzenetére
Ja, masszírozónak sem utolsó egyébként.
A fogyasztása is teljesen korrekt, két hét volt mire megzabálta a gyári elemeket napi 3-4 óra játék mellett. A hülye pc-s egerem meg 4 naponta állandóan lemerül, persze mindig játék közben, aztán ha nincs elem akkor gebasz van...
-
n0_gAboR
őstag
válasz
darnellsmith #6291 üzenetére
Barcsak tolhatnam neten, a pc-m kicsit gyenge hozza...dehat parazok hogy bannolnak
-
Skynet258
veterán
válasz
darnellsmith #6254 üzenetére
Örülök neki, de mint írtam én meg is szeretném venni
-
woodbear
addikt
válasz
darnellsmith #6282 üzenetére
ok ok!
-
woodbear
addikt
válasz
darnellsmith #6276 üzenetére
ne bántástok a cs-t! 5évig nyomtam rendszeresen!! ha azt néznénk, hogy húú de reális az fps xboxon, de könyörgöm, nem ez a cél a játékokkal...hanem a szórakozás! mert az reális, hogy egymagad megmented a világot, meg maximum powerrel házakat döntesz össze? meg a válladon van 2 berzerk kígyó mert újraéledtél? és akkor a célzás az élethű.....semmi más....cs-be meg talán akkor minden más az-....
-
feka007
veterán
válasz
darnellsmith #6245 üzenetére
Mint a disznó.
-
Djuree
félisten
válasz
darnellsmith #6236 üzenetére
töltsd le a demót.
nem rossz, nagyon jól meg vannak csinálva az ütközések. de hosszútávon sztem unalmas. -
feka007
veterán
válasz
darnellsmith #6226 üzenetére
Azért mindig akad pár nagyon elfuserált játék, pont ma szedtem le a Vegast, hát nem mondhatnám, hogy folyik.
Persze PC-n is ilyen volt, csak ott nem fps dropok voltak, hanem szaggatott (8800 gtx-szel)... És azért meg kell hagyni, hogy Xboxon szebb. Jóval.
-
feka007
veterán
válasz
darnellsmith #6210 üzenetére
Tudom, ezért is leszek kíváncsi, hogy hogy fog menni PC-n.
Aktív témák
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Eredeti PS4 játékok
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest