- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Gebriel #49450 üzenetére
Én is játszottam wiin és nekem annak az irányítása jött be legjobban FPS-re, sokkal pontosabb mint a joy bár nem olyan pontos mint az egér. Ugyanakkor kellően gyors, 3d célzás és nem 2d, sokkal több érzék kell hozzá mint a többi fajta irányításhoz, élvezetesebb. Már az alap wiimote is tűrhető érzékenységű és gyorsaságú ráadásul. Ezért is tartom hatalmas szánalmas baromságnak mind a natalt mind a move-ot. Lemásolták ugyanaz a módot, csak drágábban és fejlettebben, miközben az egyik már alapból lassú lett és kérdéses a minőség, míg a másik tök feleslegesen olyan pontos amilyen, mert még a terminátor 16 főszereplője sem használná ki. És ehhez évek kellettek két ekkora gyárnak.
-
Peat;)
veterán
A régi gépek ára pont hogy lefele tart, a raktárkészletet ki akarják tisztítani a boltok így akcióznak illetve sokkal több használt is lesz a piacon. Szerintem már most is túlkínálat van.
Igazság szerint akinek a külső nem számít és nem áhítozik a wifire az jobban járhat egy akciózott/nem öreg és garanciális fat elit géppel. Aki meg váltani készül...azt pláne nem értem, max ha nagyon hangos régi verziós gépe van.
Egyébként én a képek alapján nem látom azt a hatalmas méretbeli különbséget. PS3-nál sokkal látványosabb volt pl. Ha hangtalanná teszik akkor méltó frissítés, de ha csak a méret változik akkor olyan semmilyen.
-
Peat;)
veterán
-
Peat;)
veterán
válasz
burgatshow #46599 üzenetére
Szerintem is lesz single, azért elég sok a fan akiknek a multi lehet nem jön be de a világ annál inkább. Na meg utolsó bungie halo játék, szerintem el akarnak "köszönni".
-
Peat;)
veterán
Tegnap kipróbáltam halo reach bétát, valóban sokat javult a játék. De a multija engem annyira nem fogott meg én inkább a singleben reménykedem, hogy ott fog nagyot alkotni. A grafikára való utalások, x360 legszebb játéka lesz stb. meg...baromság. De sokat javult az tény.
-
Peat;)
veterán
Kérdés hogy nálunk is, vagy csak a hivatalos live! területeken. Nekem van egy tippem.
Én is most játszom ODST-t, de nekem a single is sok itt ott, nekem baromira zavar a sisak szenzornézete, vagy mi a fenéje. Este ugyebár muszáj használni, de ahogy körülvonalazza a tárgyakat jujj, karakterek se semmik szegények. Végigjátszom, mert a hangulat az jó és a zene is, csak kicsit elmaradott játék a látvány területén, persze a nagy terek és csaták még így is pompásak. De szerintem ez az a játék aminek az este kifejezetten nem a nyerő napszakasza lett.
Az új résznél lesz mit kalapálni az biztos, az eddigi videok még nincsenek összhangban az ígértekkel. -
Peat;)
veterán
Én még sima képet sem tudok berakni a profilomról
inkább játszok
nah csoda:
-
Peat;)
veterán
válasz
woodbear #45574 üzenetére
Mivel a játék saját motorjával csinálják az átvezetőket... Kicsit lejjebb megy a részletesség és kész is az ingame, itt meg a trailerből közvetlenül fogták és elénk tolták, látszanak is a hibák gazdagon. Közel sem olyan átbaszás mint pl a forza3 képei, korrekt. Rég nem láttam egy rohadt recét, illesztési hibát sem egy "next-gen" játék egy "screenshotján" sem...
Mass effect2 nekem kidolgozottabbnak tűnik egyébként, majd kiderül, de ennyi grafika egyelőre bőven elég egy jó játékhoz.
-
Peat;)
veterán
válasz
Xirtam #45563 üzenetére
Minimális bennük a javítás, onnan látni hogy ezek inkább ingameek, hogy van egy kis rece a karaktereken(pl első kép ujj és fegyver...hát találkozása), megvannak a szögletek és az elmosódott textúrák. Nem is értem miért ne lehetne ingame, a kettőben is volt pár nagyobb jelenet elég sok karakterrel a képernyőn.
-
Peat;)
veterán
válasz
Jon Mathias #44778 üzenetére
Itt le van írva hogyan lehet beállítani, ne kmplayerezz meg stb, a media player calssic home cinema egy kiváló program ráadásul nem telepít semmi szutykot a gépre sem. Egy ac3filter kell mellé(ami amúgy is kell) és megy minden. Cikkben le van írva.
Ati mér régóta támogatja a gyorsítást, 4000-es széria biztosan mert nekem is abból van egy butított a notimban. Annyi hogy új driver legyen fent és utána végezd el a cikkben írtakat. Úgy egy sempron is elég lesz a hd filmekhez.
-
Peat;)
veterán
válasz
Jon Mathias #44769 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz mkv gyorsítás alatt, de már nagyon olcsó vga-k is képesek rá, főleg ati ajánlott. Én notimban is egy gyenge vga van és az mkv-ök 99%-ban besegít a lejátszásban, így alig van terhelve a cpu.
De jó megoldás egy médialejátszó vétele is, már 25k körül is vannak. (vinyó nélkül)
-
Peat;)
veterán
válasz
Jon Mathias #44767 üzenetére
Nálam mkv egy idő után elkezd akadozni ha van felirat ha nincs, szerintem a kábelem a vacak vagy már nem tudom...mindegy marad a gépen/gépről a filmnézés. De érdemes kipróbálni, majd jön egy új verzió is mostanában belőle én arra várok hátha megjavul.
(a gépem sem rossz, mert van egy 1080p-s transformers2 amitől jobb minőséget még nem láttam, ráadásul a vga driver sem eszi meg így egy az egyben a cpu nyomja ki és akkor sem megy 70-80% fölé a cpu...)
-
Peat;)
veterán
válasz
Devil111 #44664 üzenetére
Ez egyéni szokás kérdése is. A gta4 hajlamos hosszabb időn át is 30 fps alatt menni, az emberi szemnek pedig 30 fps a folyamatos. Sok nagy cím a 60 fps-re törekszik(pl forza3) és nem véletlenül.
A gta4-et le is tesztelték ebből a szempontból. Én addig a tesztig csak azt tapasztaltam hogy valahogy vontatott a kép...majd a fejem is fájt és zavart az egész..a teszt meg igazolta utólag hogy nem a szemem csal. Na meg attól függ mint játszol, 82cm-en még jobban érezhető ha valami belassul mint pl egy monitoron, de leginkább szokás kérdése. Tény hogy nincs meg a folyamatos sebessége. Másrészt egy konzoljátéknál nem kellene olyannak lennie hogy belassul ha sokan vannak. Ha van akkor az el van baszarintva.
"Szerintem amúgy nem számottevő konzolon ha egy játék belassul. Pc-n már kellemetlenebül tud hatni.
"
Engem mindkettőn ugyanúgy zavar ha valami akad, vagy 30 fps alatt, vánszorog a kép. (jobb szót nem tudok rá, kicsit mátrix féle bullet time-os a kép..valaki érzékeli valaki nem, én a szerencsétlenebb kategória vagyok) Pc-n ugyanakkor állítható elvileg. (ugye ez nem mindig működik..a pc az pc, azért valljuk be ezernyi konfigra optimalizálni nehezebb dió mint egyre-kettőre)
Részemről kitárgyalva.
-
Peat;)
veterán
válasz
FefeeX #44651 üzenetére
Attól hogy te nem játszottál olyan játékokkal amelyek akadnak nem egyenlő azzal hogy nincsenek ilyenek. Az NBA pont az a sorozat aminek nem illene megakasztania a konzolt..azért nem mass effect 2 grafika van benne teli effektekkel.
Pc-n olyannyira akad a crysis hogy még a mostani notimon szaladtam végig rajta médiumon...szerintem logikus hogy a medium és sima high-ra optimalizálták. Emlékszem még p3-on is megmutatták hogy játszható állapotba hozható. Szóval ez eléggé felemás.
A másik gta4 meg x360-on is lassú. Nagyon sokakat zavarja a 30 fps alatti érték, a gta4 folyamatosan produkálja. Pc-re még jobban elcseszték oké...de pl én konzolon sem tudtam sokáig játszani vele. Az egy szutyok game minden hardwaren optimalizáció szempontjából.
De hiába vitatkozunk, tény hogy pc-re nehezebb optimalizálni ami erősen látszódik is. De az is tény hogy már van nem egy játék ami elhagyta a mostani konzolgenerációt kinézetben. Mivel a Metro nem egy fantasztikus játék, hanem a grafika a fontos benne ezért érdekelt volna a dolog.
Egyébként írtad feljebb hogy a patch is szokatlan a konzoloknál. Nos manapság már nem az. Az elmúlt pár játéknál asszem mindegyiknél jött a patch. Ez van.
-
Peat;)
veterán
válasz
FefeeX #44645 üzenetére
Dehogy tettem be az eredetit előtte, csak ünnep következett ha jól emlékszem és pont e miatt meg akartam venni, hogy akkor már tudjak játszani vele és ne kelljen megvárni míg újra nyitnak a boltok. A boltban is figyelmeztettek. Persze megszegték a szabályokat, de ez az az eset ami belefér szerintem.
Konzolon meg van akadás. Erre nem egy példát tudok mondani. Az optimalizáció meg túlzás hogy ennyit ér, sokat ér, de pl a ps2 emulátor azért nem megy a pc-ken megfelelően mert tök más a felépítése. Valószínű lehet csinálni olyan konzolt is aminek az emulátora pc-n a 2d-s amőbától is meghalna.
Pc-n már vannak olyan játékok amik egyértelműen szebbek mint a konzolos társaik. Szerintem a Metro is biztos ilyen, ezért érdekelne mekkora a különbség. Illetve az optimalizáció, mert pl egy gta4 szintű sebességtől nekem émelyeg a gyomrom, de pl x-men wolverine is itt ott akadt, még mass effect 2 is bereccent néha ahogy a viking battle for asgard is. Sorolni lehet a játékokat amik itt ott akadnak konzolon ne hülyéskedj.
-
Peat;)
veterán
Bevallom megjelenés előtt egy nappal már megvolt (eredeti) a játék, de azóta sem próbáltam online. Majd valaki megírja milyen, én arra tippelek hogy csak sima futamokat lehet menni és ennél fogva jól ki is van dolgozva/nem döcög. De versenymódok tárházát biztos nem fogod meglelni benne...bár lehet előbb rá kéne néznem mielőtt ilyeneket írkálok
Más a Metro 2033-at valaki már próbálta xboxon? Nagyon elmarad a grafika a pc-stől? Illetve sebesség folyamatos, vagy akad rendesen? (pc-n nagyon panaszkodnak, xbox vga-tól jóval erősebb csodakártyákkal is)
-
Peat;)
veterán
Szebb lett, jobb lett, de maga a hangulat szerintem csökkent az előző részhez viszonyítva. Nincs benne élet talán ez a jó kifejezés, a karrier mód simán versenyek egymás utánja, monotonan, semmi különlegességgel. Értsd van egy naptár és menj végig a rengeteg versenyen...semmi cél igazából. Ettől még remek játék, van benne kihívás ha úgy állítod be és eddigi legjobb autós játék boxon.
Ha hangulatra vágysz autósból akkor talán várd meg az f1-eset, ott nagyon jól kiépített karrier mód lesz. Én meg reménykedem hogy multiban is lehet majd évadot és esetleg karriert játszani. Ott a live! illene jobban kihasználni ilyen játékoknál is.
-
Peat;)
veterán
[link] Eladó ME2.
-
Peat;)
veterán
"warez nem warez a gyári v a másolt dvdket is felakarnám másolni h kíméljem az olvasó fejet."
"Egy 1xerü kérdés tettem fel amire jött a válasz h ha warez akkor pc miközben szó nem volt warezről a kérdésemben. Még utalás szintjén se."
No, ha a másolt dvd-t felmásolod akkor jót tesz az olvasófejnek, ha megtörtént majd gyere live!-re cod6-ba. Várlak.
-
Peat;)
veterán
Nézd azt látom hogy nem tudod miről írok, ahogy azt is látom hogy önmagad írásának jelentése is komoly gondokat okoz számodra. Én mint warez irányú céleszközt leminősítettem a boxot, az hogy ez benned ilyen indulatokat vált ki, magadra veszed az a te dolgod. Akit nem érint figyelmen kívül hagyja, nem reagál, vagy megjegyzi hogy kösz nem aktuális. Ha érint valakit az meg utánanéz ez a tanács alapján hogy miért is nem jó.
"Tudtommal az meg nem warez h egy játékot legyen az eredeti v írott felmásold a vinyóra h gyorsabb legyen és ne dögöljön meg az olvasod x hónap múlva." ez a mondat mosolyogtató, avagy különleges érzést vált ki az emberből a "nem warez" majd az "írott" szó kapcsolata. Persze nem is értem ez alapján ki és miért gondolna arra a témára amire én egy fél mondattal reagáltam.
Vannak érdekes arcok a világban, sajnos már túl érdekessé kezd válni a világ.
-
Peat;)
veterán
válasz
heihachi #44310 üzenetére
Nekem nem hiányzik igazán, meg a fizikát nem hinném hogy ki lehetne dolgozni, inkább csak a látványt. De elég sokaknak fontos, illetve ha valami kéne nekem akkor az csak az este, én azt használnám azért. Meg karrier módot fel lehetne dobni vele.
Nekem inkább egy jobb törésmodell kéne, még több pálya és egy két új, ilyen környezetben kivitelezhető versenyág(1-2 bajnokság reális adatokkal, pilótákkal történő integrálása normális karrier móddal..tudom ez kissé sok) illetve a hibák javítása.Nekem a forza3-ban egy igazán nagy bajom van, a karrier része valahogy lapos. Túl steril, élettelen, mű, gyakorlatilag nem érzem hogy karrier módban megyek, azt érzem mintha szimpla gyorsfutamokat teljesítenék, így nincs igazán motiváció.
Sakab: ha warez egy pc-vel sokkal jobban jársz szerintem, a konzol nem való warezra és kész. Ezt el kell fogadni.
-
Peat;)
veterán
válasz
Osiris #44305 üzenetére
Idejük nem bírta meg a makacsságuk. Minőséghez képest nagyon rövid idő alatt hozták össze ezt a forza3-at, le a kalappal. Csakhogy el is szálltak a fejlesztők, olyan dolgokat basznak javítani/hibásan adták ki alapból, amely elszomorító és inkább csinálják a fizetős dlc-ket ezerrel, mint magát a játékot tökéletesítenék.
Napszak és időjárás nagy meló, megvonták a vállukat és úgy gondolták így is tökös játékot hoznak össze, ami nagy előrelépés, amit sokan megvesznek, őket a többi nem érdekli. Én kb ezt érzem át az egész 3. részből, nem a tökéletesre mentek rá, sokkal inkább egy szimpla minőségi új részre.
-
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #44271 üzenetére
Meg ez is meg Alan srác is, meg Assassin2-őt is kéne pótolni, meg FF, új Medal of Honor...asszem muszáj lesz válogatósat játszani.
Basszus akinek ps3-a is van az mit csinál?
Én régóta játszom és sosem voltam megszállott, de azért annyi rálátásom van hogy ennyire a játékpiac nem szokott pörögni....
-
Peat;)
veterán
válasz
adalbert1 #44289 üzenetére
Ha erős a pc-d akkor azon már szebbek ugyanazon címek és olcsóbbak is általában. Én a bugokra kérdeznék rá a pc-s topikjában, ha nincs elárasztva akkor arra venném.
Egyébként Mass Effect 2-vel játszottam mostanában, a legvégén tartok már, de nincs kedvem elővenni. Nagyon akcióközpontú lett, alig van karakterfejlesztés, alig van fegyver/páncél (értsd pár darab). Grafika nagyon szép, a történet magával ragadó, most hogy sejtem a végét már kicsit leálltam, de ez már nem az a szerepjáték féle kategória. Igazság szerint pl. az x-men wolverine-ban is komolyabb volt a karakterfejlesztés mint itt.
-
Peat;)
veterán
válasz
Gebriel #44026 üzenetére
Just Cause2-t én is leszedtem, elég sokat lehet a demoban is ökörködni. A grafika szerintem marha szép, olyan mint a far cry1, szép színes, mint egy videojátéknak kell és marha jól oldották meg a kilométeres látásteret, nincs az a megszokott textúratöredezettség, szép egyenletesen rajzolódnak ki a részletek.
Remélem valami más témához felhasználják ezt a grafikát. Mert maga a játék elég fura..demo elég bőven.
FF-ban szerintem az ingame jelenetekben semmi egetrengető dolog nincs. Teli van videoval pakolva, de nem videoval játszunk majd.
-
Peat;)
veterán
válasz
Dency01 #43130 üzenetére
Ha arra a pc-re felnyomod a ps3 media servert amivel össze van kötve az xbox akkor bármit tudsz steamelni és ha odarakod feliratot akkor az is megy.
Nekem win7 64 bit és 2,1ghz-es amd procival valami gondja van, mert sajnos akad. (a gépen önmagában meg minden simán megy) De ha nem akadna teljesen jó lenne, egy próbát megér.
-
Peat;)
veterán
Én is kipróbáltam BF2-őt, engem nagyon zavar a mozgás. Mindenben elakad a csóri karakter. A hangoknál is túl lőttek a célon, olyan mint ha az mp3 lejátszómon benyomnám az összes létező hangeffektet kb.
A grafika az szép, meg nagy pálya, szóval kár érte, de én kihagyom. -
Peat;)
veterán
válasz
SFONarayan #41678 üzenetére
Privátban még mindig nem kaptam linket. Pedig várom, ha elolvastad a fentieket akkor tudhatnád hogy csak meg kéne keresned a rosszul jártak közösségét és már kérnék is elnézést, leírtam feketén fehéren. Mivel olyat állítasz amit senki nem tapasztalt még, ezért illene alátámasztanod így járt felhasználókkal. Ameddig ezt nem teszed meg egyszerűen nem tudok adni a szavadra. Rád is illik amit írtál: összegezz és válassz szét dolgokat, nem rólam van szó hanem arról amit állítasz. Igazold felém, köszönöm.
Én itt befejeztem, ha jön privátban link akkor mindennek vége azonnal (természetesen ha egy hét múlva jön részemről akkor is áll amit vállaltam), ha nem jön nem jön, azt nem fogom beírni, de áll amit gondolok arról amit képviselsz. Duma a nagyvilágba, nagyot mondásokkal. Hiába akadsz ki ezen (bár teljes jogod hozzá), mint írtam nekem szükségem van linkre mert nem értek hozzá. (úgy néz ki ahhoz is érteni kell hogy halljunk egy létező hibáról)
-
Peat;)
veterán
válasz
Fusion01 #41567 üzenetére
Mert egy porszívót is integráltak az x360-ba, a dvd olvasó és a hűtés keretében. Nekem is búgott, ha lenyomtam a tetejét nem búgott. Kikapcsolt állapotban kicsit jobban megnyomkodtam, megpofoztam..azóta nem búg. Lehet a te búgásod az más búgás... Ritka szar minőség hangügyileg ez a konzol valljuk be, szinte minden darabnak más a hangkibocsájtása és annak típusa is, tiszta vicc. Akiknek halk azok összetehetik a két kezüket!
-
Peat;)
veterán
válasz
Csabee. #41341 üzenetére
Ha gyári a box akkor biztos valami hardware gond, remélem még egy éven belül vagy mert erre csak annyi jár.
Ha nem gyári a készülék, akkor vagy lemezanyag gond vagy a módosítás általi változások jobban megviselik a dvd olvasót gondolom. (a gyári "prés" dvd könnyebb is és könnyebben is olvasható ugyebár)
De szerintem ezeket te is tudod
. Nem hiszem hogy drága egy új olvasó, ez a legrosszabb eset ha nem tévedek.
-
Peat;)
veterán
válasz
Integrator #40697 üzenetére
Legalapvetőbb puritán szabály: nő a kereslet (ünnepek) nő az ár, csökken a kereslet (január) csökken az ár. Ez brutál egyszerű és ma már közel sem mindig érvényesülő dolog mert sok a tényező, de ez az alapelmélet.
-
Peat;)
veterán
válasz
Gebriel #40171 üzenetére
Nekem megvan egy hete. A single-t lassan befejezem, szerintem az eddig viszi a prímet és hülyeség hogy nincs előrelépés grafikailag. Hihetetlen hogy milyen változatos, story miatt nem lőhetem le a dolgot, de elég sok környezettel lehet találkozni és ezek ki is vannak dolgozva. A fényekkel és füst/részecske effektekkel ez a játék bánik legbőkezűbben azok közül amiket én ismerek. Ráadásul ezektől nem is akadozik, bizonyára nem a legújabb effektek, viszont látványos és gyors. Az emberek mozgása is marha jó, élethű minden. Én hardon nyomom, így nem tűnik rövidnek sem
, pont jó.
A multit csak az ingyenes időszak alatt próbáltam ki, itt is a szokásos szintlépéses rendszer működik, perkekkel meg új fegyverekkel, kiegészítőkkel. Itt viszont nincs olyan nagy előrelépés grafikailag, de egyáltalán nem csúnya. Rendben van a dolog lehet nemsokára én is előfizetek live!-re egy évet mert tetszik, ha fél órája van az embernek az is elég 1-2 menetre. A töltés elég gyors, single-ben is. Látszik hogy sokat optimalizáltak, gondolom ez a grafikus motor lesz az alapja a további részeknek ebben a generációban.
Ja és rengetegen játszanak vele. 700 000 online playert láttam általában amikor beléptem és a rangsorban 5,400,000-edik hely környékéről indultam.
-
Peat;)
veterán
Elfelejtettem beírni hogy ingyenes LIVE! hétvége volt/van, remélem más megtette. Hétvégén új codoztam, vagy sok a kocka vagy én lettem lassú. Lehet még ma is ingyenes, akkor visszavágok.
-
Peat;)
veterán
válasz
alien_ #39837 üzenetére
Aki jelenleg csak a konzolhoz vesz tv-t, mint írtam annak szerintem pénzkidobás egy nagyobb, esetleg full hd lcd. De ezen nem veszünk össze, aki a fotelt, törökülést nem a tv előtt akarja csinálni hanem attól 5 méterre az vegyen egy 200cm körülit.
Mert maga a kép részletessége tök ugyanaz lesz a 2 millás ledes tv-n is, max szebb színekkel, mint egy 82 cm-es hd ready tv-n. A 66cm-eshez már nagyon közel kéne ülni és majdnem annyi mint a 82cm-es. Azért írtam ezt, mert ez a legelterjedtebb és legjobb ár érték arányú lcd tv méret jelenleg.
-
Peat;)
veterán
válasz
pety27 #39831 üzenetére
"az XBOXokhoz csak a csúcskategóriájú tvk érik el a várható színvonalat"
Xboxhoz és ps3-hoz is tökéletes egy hd ready 82cm-es, legolcsóbb fajta lcd tv. A többi felesleges, mert mint írták előttem a hd ready a max felbontás amit tudnak ezek a konzolok. Szóval ha csak játékra majd valamikor veszel lcd-t akkor nem igazán éri meg ettől jobbat venni.
A tv-d nem tudom milyen lehet, de pont a választott játék az ahol nagyon fontosak a részletek, már ha multiplayert is szeretnél vele játszani. A single playere miatt meg nem érdemes konzolt venni, az olyan 4-5 óra játékidő. Végignyomod két délután egy konzolboltban
-
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #38503 üzenetére
Neked lehet hogy halkak, de egy jó érzésű ember a falra mászik egy dvd-től, ami tekeri a lemezt mint az őrült. Maximálisan kihasználják már a dvd technológiát és ennek ez az ára. Lehet bármilyen meghajtó lesz hangja és kész, különböző de lesz és zavaró.
A blu ennyiből jobb, a következő konzolnál én meg titkon reménykedek valami spéci memóriakártyában...Retekbe az optikai meghajtókkal.
Nekem egyébként simán az xbox is túl hangos és nem csak én érzékelem annak, remélhetőleg azt is javítják a következő generációban, hogy aki nem a 5.0-ás javított verziót veszi meg az se süketüljön meg... -
Peat;)
veterán
válasz
Kasza08 #38411 üzenetére
Én koptattam el a kettőben annyira a gumit, hogy 10 másodperccel mentem rosszabb kört mint jó gumival. Nagyon "örültem" már ennek is, úgy a 20. kör tájékán, az valahogy már nem érdekel hogy most szimplán nem tudom bevenni a kanyart vagy közben szikrázik is amit max a visszajátszásban látnék ha használnám azt az opciót.
-
Peat;)
veterán
válasz
kisJack #38401 üzenetére
Én nem játszottam vele, szóval igazat adok akkor hogy merőben újat mutat. Nekem a videokon nagyon nem jött át hogy egy kategóriával szebb lenne a mai játékoknál, csak az hogy a legszebbek egyike. Akkor rossz a szemem.
Meg ezen a szinten az is nehéz hogy valóban sokkal többnek nézzen ki valami, mert régen egyszerű volt, ha egy kocsikerék háromszög helyett hatszög lett akkor leraktuk az állunkat, de itt már melósabb a dolog hogy érzékeljük a javulást...
-
Peat;)
veterán
válasz
Djuree #38376 üzenetére
"minőségben, tartósságban már most is." ezzel abszolút nem vitatkozom, de a programozás..arra a gépre a megjelenése előtt már egy évvel programoztak (és blu miatt sokat is csúszott, megint plusz idő volt a programozóknak!), pl a gt5 több mint kétszer annyi idő alatt készül el rá mint a forza3 boxra és az autók lesznek csak szebbek, azok sem sokkal. Dupla annyi melóval.
5 éve csinálják. (5 év alatt meg xboxból is többet hoznának ki mint bármely mai xbox cím, mivel nincs ilyen hosszú fejlesztésű játékunk sajnos) A gépet 10 évre tervezték, amiben már az átfedés is benne van a ps4-el. Magyarul az 5 év az aktív életciklusának több mint a felét teszi ki. Van max 3 éve a ps3-nak kb az új konzolokig amiknek többszörös lesz a teljesítményük, ez idő alatt hirtelen meglódul valami? Majd visszatérünk rá akkor. Én bátran fogadok hogy nem lesz nagy különbség. Multi címekben 1000%, exkluzívokból meg már 3-4 éve kéne fejleszteni valamit hogy esély legyen a szebb kinézetre 1-2 év múlva, amik mostanában jelennek meg címek én nem láttam semmi olyat ami merőben más látvány. Amit ma kezdenek el fejleszteni azt már valószínű nem tudják leprogramozni a hátralévő időben olyan minőségben hogy többet nyújtson. Ha megnézed a crysis konzolos verzióját az x360 gyorsabban megy. Szerintem a grafikával már le is kéne állni, mert többet elérni már csak kín a programozóknak ezekkel a gépekkel. Jött most pár jó játék, inkább kövessék azokat, a remek hangulattal és egyediséggel. (pl borderlands, brütal legend...)
-
Peat;)
veterán
válasz
heihachi #38343 üzenetére
Az egyikben erősebb a vga és innentől kezdve kész a dolog. Ha megpusztulnak sem tudnak látványosan többet mutatni ps3-on, amire a ps3 celljét akarták használni mellékesen, besegítésnek az az amire az nvidia és intel már több éve fefjleszti a gpu-t. Aki elhiszi hogy egy nap a cell mégis beindul az bugyuta, még a boxhoz képest jobb fizikára sem tudják kihasználni miközben az sokkal primitívebb dolog mint a grafikai dolgok. A sony a cellt nem csak a ps3-ban használja. Ahogy a blu rayt sem. A ps2 sikerét akarták felhasználni az új méregdrága és nem egyértelműen jó irányt mutató fejlesztéseik alapjainak megszilárdításaira. Úgy ahogy sikerült, mert a microsoft meg nem tudott évek alatt egy normális minőséget prezentálni. Magyarul a ps3 nem csak játékkonzolnak készült, a játékosoknak, hanem annál jóval összetettebb a dolog. Ezért is mondták az első évében hogy a játékosok le vannak...most már szuper konzol az is. Lehet én is azt venném, fej vagy írás alapon mehetne ma már a választás a kettő között. Ez sem jó, szerintem...
-
Peat;)
veterán
válasz
BloodyEddie #38281 üzenetére
off: korrekt bolt volt akkor amikor a telefonom vettem ott, ráadásul két óra alatt szerezték be, gyári garpapírokkal, bontatlanul, az eredeti áron..konzolnál nem tudom milyenek.
-
Peat;)
veterán
Majd beszállok ebbe a forzába, ehhez nem kell gold live ahogy ti méritek össze az időeredményeket ha jól gondolom.
Ha bejelölök valakit (max este) friend listen akkor a PeatSz néven teszem.
Kipróbáltam brütal legend demoját, 15 perc után kinyomtam. Nem akarok semmi több poént megtudni, majd a teljesben, ezt basszus nagyon összerakták
kötelező vétel
-
Peat;)
veterán
Szintén, egy játék miatt nem fogok goldot előfizetni, ugyanakkor időm sincs olyan marha sok. Nálam az optimális az lesz hogy ha az új cod tényleg jó akkor veszek live!-t egy évre és forza3 meg cod együtt már az a kategória számomra ami megéri. De ehhez megvárom a cod-ot és a teszteket. A cod waw eléggé bejött, az egy hónap ingyen goldot ott használtam el.
-
Peat;)
veterán
válasz
heihachi #37497 üzenetére
Szerintem a kettőben bevált módszert kár volt megváltoztatni. Na és ha bekavar a time attackingba, akkor össze kell jönni haverokkal live!-en és szélárnyékokat generálni...
még mindig jobb. Persze azt nem tudom milyen mértékben bünteti egyáltalán a szélárnyékot lehet tök minimálisan és akkor csak a felkiáltó jel irritációja marad meg. Engem is irritál hogy csak akkor nincs ha már meglógva megyek elöl (vagy hátul...) Én az elején azt hittem ráadásul hogy velem van a baj és elhagyom a pályát, elbaszták, nem egyértelmű mi a pálya része. Aztán volt már hogy a kerékvetőket kissé túlhasználtam mégis felkiáltó mentes lett a kör!
Hiába tökéletes játék nincs. Ez a dolog mondjuk javítható lenne könnyedén, de szerintem így akarták, meg valóban van rá magyarázat. A mögöttem lévő kap szélárnyékot büntit viszont kivehetnék. Vagy legyen kikapcsolható és ne töltse fel a köridőket online de ne legyen bünti.
-
Peat;)
veterán
válasz
Crazyman33 #37452 üzenetére
Nem, nem jelöltelek be. Meg jelenleg live!-om sincs és az elkövetkező hetekben nem is lesz meló miatt. (priviben megírtam már tegnap este)
Aranyozott hdmi: egyik tv-nél sima van, nálam aranyozott. Notit (hdmis) mindkettőre kötöttem már rá, tök ugyanaz. Egy hdmi-t meg nem is húzogatunk ki be naponta, így nagyrészt csak vakítás az aranyozott, ha nem drágább akkor ok. A szupravezető meg szerintem is sántít, ha jól rémlik azt valami mínusz 200 fokon érik el nem tudom milyen anyaggal, de elméletben sosem voltam jó fizika órán.
-
Peat;)
veterán
válasz
eddie17 #37369 üzenetére
Én ugye megvettem csütörtökön, mert nem hívtak. Csütörtök este nyolc körül írtam mailt (oldalukon nem lehet lemondani semmit...) hogy korrekt legyek részemről és nem tartok rá igényt. Erre utána 1 órával kaptam az sms-t hogy mehetek érte szombaton. (megnéztem, 20:23-kor kaptam). Szóval elég fura a rendszerük. Ha nem küldik, hétfőn meg tudod venni szerintem a legtöbb konzolboltban.
A karrier mód meg teljesen jó most már, az event menü pont alatt gyakorlatilag ugyanaz mint a kettő, tehát csoportonként vannak a futamok és lehet választani ami már nem lakatos. Rohadt sok futam van. 2% körül tartok carrierben, tehát legalább olyan hosszú mint elődje. Már a vezetést is megszoktam, kicsit más mint a kettő, de most már hardon is nyerek ha jobb az autóm, pl e szériás bajnokságot kis fiat-al hardon, manuális váltással behúztam. Teljes az öröm
30z.Samu: halo ostd vagy mi is 10 alatt van újonnan, legalább már a kiegészítők területén olyan árral dolgoznak ami tényleg közelít a korrekt felé. De forza3 sima is 11k újonnan. Ez azért korrekt hogy nem nyúlják le az embert ha beindul a bolt! (eddigi legnagyobb nyereségét érte el a microsoft xbox+zune részlege)
-
Peat;)
veterán
válasz
Crazyman33 #37331 üzenetére
Olvastam nyugi.
Hardon persze hogy több pontot kapsz, +10 vagy 15% már nemtom. De számomra esélytelen a móka, második tudok lenni egy felsőbb osztályú autóval akkor még fejlődni kell.A 2-ben autó váltással nyomtam! Itt viszont a nehézség miatt akarom megtanulni a manuálisat, mivel egyértelmű időveszteség az auto mód. Viszont médiumon, de manuális váltással most sikerül nyeregetni, most megyek így. Egyelőre sokat is koccanok, a kettőben hardon sem koccantam az autókank ennyit. Szimplán agresszívabbak az ellenfelek szerintem, ez ide pedig nem kellett volna, a kettőben tökéletes volt az egyensúly.
-
Peat;)
veterán
Forza3-at csak benyomtam ma, láttam más fórumon hogy már nyomják, akkor nagy baj nem lehet.
A karrier mód nekem kicsit fura, a 2-ben ugye az volt, hogy az elején alapból hardon nyomtam, meg segítségek nélkül és simán nyertem a futamokat. Utána fokozatosan erősödött és ahogy fejlődtem úgy tudtam tartani a szintet, de volt hogy nem fejlődtem annyira mint kellett volna és médiumra kellett rakni az AI-t. Na itt nehéz fokozaton már ez elején is vért izzadok, esélytelen általában hogy közelébe legyek az elsőnek, még úgy is kikaptam hogy egy kategóriával feljebb volt már az autóm a fejlesztésekkel.. Vagy totál megszűnt (szerintem ez) a második részre jellemző fokozatosság, vagy még durvább lesz a gép később. Minden esetre a hard most már tényleg hard
pedig a demoban még ment a dolog, jól becsaptak.
A fizika is más lett parányit, a kettőben kicsit olyan mint ha egy sínen mennének az autók, úgymond simán jár egy jól beállított autó. Itt jobban érezni a dolgokat egy picit, de nagyjából ugyanaz.
A műszerfalos nézet alaphelyzetben sem jó és ha a trükköt alkalmazzuk amit már valaki leírt a fórumban (90 fokra kell rakni egy menüpontban a nézetet) nekem akkor sem jó. Így én maradok a klasszikus kocsi orra elejéből látom az egész utat+visszapillantó párosnál. Ez elbaszták..driftelni nagyon jó a kormánnyal, mármint hogy látom hogyan kormányzok ellen vagy valami az igaz, de nekem igazából nem jön be hogy alig látok valami az útból. Igazából ezt egy játékban nem is lehet megcsinálni szvsz, max majd 3d-ben/homorú tv-kkel...
A zenék jobbak, a játék szebb, töltés ügyileg sem vészes, magát a verseny sokáig tölti de utána ok. Egy versenyt aki szereti a kihívást párszor újra kell kezdeni hogy megtaláljuk azt a szintet ami még megy, az újrakezdés meg gyors.
Az ellenfelek kicsit agresszívabbak, szerintem ezt nem kellett volna, egy nagy mínusz pont. Mínusz pont még a menüben egy két logikátlan rész. Pl. ha egy autóval akarok menni egy futamra amire az nem jó akkor felajánlja hogy butítja/upgradeli. Ide egyszerűen nem rakták be a manuális módot (kettőben csak ez volt ugyebár), hanem kettő backet kell nyomni. Illetve a már említett műszerfalas nézet állítása is kacifántos, emelem kalapom az előtt aki rájött.
Ezeket leszámítva nagyon ott van, semmi akadás, tényleg szebb. Több autós játékom asszem nem is lesz 360-ra. Részemről manuális váltást meg kell tanulnom, muszáj ha akarok valamit, pedig kettőben nélküle mentem és boldogultam. A limited editionös pendrive meg semmi extra, de világítani világít mint a franc. A kulcstartó meg minőséginek tűnik. Mivel jó nehéz.
-
Peat;)
veterán
válasz
Crazyman33 #37196 üzenetére
Kettővel sokat játszottam, de kösz az élménybeszámolót. Karriermód bevallom így kicsit negatív nekem, hogy nem fix, de gondolom így is elég tartós lesz időt tekintve.
Én nem húzok ki semmit, másfél nap azért nekem még nem a világ vége. Csak majdnem. Addig megnézem hogyan világít a pendrive...
-
Peat;)
veterán
válasz
tiv83us #37191 üzenetére
A magyar feliratok/kommentárok lehet csak akkor jönnek elő ha magyar régiós a beállítás az xbox menüben, vagy ha maga a regisztrált user magyarhont(és ezzel no live!-t) jelöli be?
Nem tudom pontosan de szerintem valami ilyen van a háttérben. Bár ha leírja az elérési utat, akkor elvileg van remény, de a legtöbb játéknál nincs ilyen ha jól tudom és a régió alapján lövi be a nyelvet stb-t.
Grincs: nem adtak blokkot(érthető...
), így csak egy eredeti dobozom van amit bármikor beszerezhet egy warezos is ha ott a baj. Boltos is ajánlotta hogy holnapot várjam meg, de mivel az nálunk ünnep...Így szerintem célszerű megvárni a dolgot szombatig. Bár a regem angliai de az ip-ből megint tudják hogy magyar. Szóval bonyolult ez, inkább maradok szombatnál
-
Peat;)
veterán
-
Peat;)
veterán
válasz
Crazyman33 #37128 üzenetére
Még mindig külső hdd-ről beszél a srác, miért nem értelmezitek azt amit elolvastok? Általában célszerű lenne
-
Peat;)
veterán
válasz
eddie17 #37075 üzenetére
Amikor megrendeltem én hülye a személyes átvételt választottam mert melóból útba esik hazafele. A megjelenést én meg nem vágom ennyire fejből meg hogy mikorra esik. No mindegy, akkor nekem marad hétfő vagy szombat talán. Engem basztak értesíteni, de 576-tól már nem is várok más hozzáállást.
-
Peat;)
veterán
-
Peat;)
veterán
-
Peat;)
veterán
válasz
Gebriel #36810 üzenetére
Még nem, felemás teszteket láttam őszintén szólva. Egyébként nekem egyelőre nincs live!-om, csak akkor fizetek elő ha lesz olyan game, na most ez pont olyan lenne. De forza3 miatt is lehet kéne meg új cod az ami igazán vonz (és az új cod az ami miatt idegenkedem az of2-től). Ördögi kör
. Nagyon időigényes a játék egyébként? Sajnos sok időm nincs (ezért is a cod vonzó számomra, mert azt fél órára is be lehet nyomni) de ha nem vészes akkor lehet beszerzem jövő héten.
-
-
Peat;)
veterán
Szerintem a hőfokhoz nincs is akkora köze a dolognak mint sokan hinnék. Szimplán olyan a forrasztás hogy kiszámíthatatlan a minősége, van olyan gép ami 3 nap alatt lesz 3 ledes van ami 3 év alatt egyszer. Úgy hogy lehet hogy a gyártó sorról egymás után gördültek ki. A hűtés minősége nem ingadozik ilyen mértékben hogy ezeket a nagy eltéréseket megmagyarázná, pár fok lehet két xbox között több nem. Magyarul ha a hűtés lenne a legfőbb felelős akkor minden xbox hasonló időben krepálna be. Erről viszont szó sincs.
-
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs #36786 üzenetére
A felső értékek sem sokak. Ezeknek kell bírni ennyit, konzolba alapból olyan a chip hogy bírja is. Maga az összeszerelés van elcseszve, ilyen hőfokot produkáló hűtés már nem hibáztatható a gép haláláért. Marad a forrasztás vagy a fene tudja mi.
Egy átlagnotebookban is előfordulnak ilyen értékek, mégis a legritkább eset az hogy meghal a proci vagy vga, az összes integrált vga gyakorlatilag 80 fok körül van játék alatt és a legtöbb notebookban az van. A külön álló vga-k közül is csak a hibás nvidia sorozatról hallottam hogy meghal, másról nem. Nekem sem volt még problémám a hőfokok miatt, pedig egy msi (integrált vga-val, 80-90 fok) most megy egy acer gépem van(70-80 fok melegben), tehát nem épp a minőség bajnokai.
-
Peat;)
veterán
válasz
alien_ #36692 üzenetére
Lesz második része is. Nekem is egyik legjobb cím xboxon, jobban bejött mint pl a gow sorozat. Másik ilyen kisebb cím, de meglepetés még a viking battle for asgard volt nekem, olyan harci jeleneteket azóta sem láttam mint abban, csak a többi része itt ott gyenge, vagy monoton volt.
-
Peat;)
veterán
Azt nem tudom hogy Anglia miket lobbizott ki EU tagként, csak azt hogy Magyarországon jobban védték a fogyasztó érdekeit a hazai törvények, csak jogkiigazítás/egyeztetés történt az EU-s jogokkal, úgymond jogharmonizáció. A leggyakoribb ilyen dolog, a hibátlan terméke 3 napon belüli visszavásárlása/cseréje. Ezt a magyar jogok kikötötték az EU-s pedig nem. Volt is meglepi, cikkeztek róla eleget, azóta vannak boltok akik meghagyták ezt a pluszt, mivel annyira hozzászoktak az emberek és vannak akik nem. Anglia akkor ügyeskedett ezek szerint, avagy az képviselőjük jobban mosolygott az egyik brüsszeli vacsorán.
A témához kapcsolódva: úgy gondolom hogy a microsoft szervizek azonos szabályzat szerint dolgoznak, akár ott ahol a magyar gépeket javítják, akár ott ahol az angolokat. Ezért rossz a szállítós garancia, nem lehet bemenni személyesen és elmondani a problémát.
-
Peat;)
veterán
Nem ülök mindig gép előtt. Vagy de de ott nem ph-zok. Most az előtt ülök amin megy a ph, a pechedre, de ezek szerint minden egyes warez dologért elvárod hogy kiabáljak, leszámítva a tiedet. "mi bajod van?"-ezt a tükörbe. Igen sok fajta hozzáállás van, van egy "menjen de kussba, vélemény jöhet" és van a mi bajod van ember, kb mint a kopasz a merciben amikor megáll a tólószékes helyen, nem nagy gond. Nem hal bele senki. Csak valaki érzi hogy ez nem kéne valaki nem. Abszolút magyarok vagyunk mindketten, ilyen hülyeségeken csak két magyar tud lovagolni, mert makacsok vagyunk. Az egyik szentimentális barom a másikra jelző még nem született amit én használni tudnék.
Nekem a 3-as fn megvan, a négyes nem tetszett. De most nincs live előfizetve, talán majd forzanal, ha már a felénél tartok kb.
-
Peat;)
veterán
LoL képed az van. Ha valamiről beszélnek/írnak azt úgy hívják kicsi Def26: téma. A témának van tárgya. Rakd le az érettségit, hasznos az, majd megérted a magyart. Engem rohadtul nem érdekel hogy ki milyen verziót honnan hogyan tölt le, másol, játszik. Az igen ha itt erről olvasok és közben megy a nyavalygás ha szóvá teszik. Egy fórum amiben tilos elvileg ez a téma, de aki szól mit kap? "neked mi bajod van"? No, ezt meg úgy hívják JELLEM. Ez a magyar negatívabbik jelleme aki még vissza is írja arra aki szól az ellen ami tilos. Meg van a dolog kulturális gasztronómiája.
-
Peat;)
veterán
Annyira nem nagy ár, mivel 576-ban 99ft-al drágábban rendeltem elő. Vagy csak betegek lettek, 576-ra minden jellemző csak az nem hogy egy új játék olcsó legyen.
A warezos hozzászólásokat meg tessék bannal kicseszerinteni a fenébe, attól hogy egy régebbi tag ír szerintem még szigorúbb is lehetne rájuk a szabály. Tipikus magyar mentalitás, hogy a normálisak várják az átvétel napját, erre benyögik hogy ők már mindjárt kezdhetik benyomni a torrentet. Nincs azzal semmi baj. Ha nem pofával menne. Magáról a játékról persze én szívesen olvasok majd élménybeszámolót, az ilyen userektől is ahol a tájékoztatás a cél nem az arcoskodás...warez és warez között is van különbség. Off vége.
-
Peat;)
veterán
Bushról annyit, hogy az ő uralma alatt is virágzott az a törvényháttér ami előidézte az ingatlanválságot, a bámulatos jelzálogos részvénypiacukkal. Szerencsétlen amerikai professzorok ott nyavalyogtak, hogy ez így nem lesz jó, amikor már harmadjára csináltak részvényszerű csomagokat a jelzáloghitelekből és már senki nem tudta azok kockázati szintjét. Majd jött a bumm, utána meg a világválság. Ezt konkrétan azóta már lemerte hozni az összes gazdasági lap, interneten is írásban is és már így tanítják is. A válság egyetlen igazi felelőse az USA, utóbbi jó pár éves munkájukkal. Ennyit az összeesküvés elméletekről
-
Peat;)
veterán
válasz
Mr.Grincs #36412 üzenetére
Arról az oldalról nem ez az első hülyeség. Én a pc-t kötöttem össze vga-val, utána a notit hdmi-vel. Hogy is mondjam, valóban a vga-nál nincsenek gondok a széleknél mert elmossa és pontatlan. Ráadásul ha nem megfelelő a vga kábel akkor még zaj is belejátszhat a dologba, tehát halvány vonalak futnak a képen. A hdmi meg az amire kitalálták: hd anyag megjelenítése. Az hogy egy x360-as játék recés tetszik vagy sem a kép pontosságát jelzi. Egy két játéktól eltekintve nincs egy 2x élsimításnál nagyobb xboxon. Ha ők mégsem látnak recéket ilyen felbontáson (mivel kisebb a felbontás annál jobban látszódik a rece, nos 1280*720 nem a legnagyobb...) azzal önmaguknak mondanak ellent, hiszen beismerik hogy részletek vesznek el. Pc-n próbáljátok ki mi a 2x élsimítás. Az amit hdmivel láttok az xbox által. Recés. Ez van.
Áhh, szintén kicsit kibukik a dolog ott, hogy el akarják adni a jó régi vagy potom pénzért átvett 3 ledes még hdmi kimenet nélküli (de megjavított) konzoljaikat, illetve javítják azokat jó pénzért. Egy konzol javítása nagyobb haszon mint egy új eladása. Nem azt fogják mondani hogy cseréljék le az újabbra, amivel ráadásul kevesebb is a garanciális baj. De persze lehet csak én vagyok gonosz és én érzékelek ilyen csúnya dolgokat. -
-
Peat;)
veterán
OFF:
A következő játékok:
-Star Wars FU- 4,5 e
-Gears of War2- 4e
-Bioshock-3e
-Golden Axe: Beast Rider-3,5eEladóak, cserélhetőek. Egyben 13 ezer a négy játék. Szeretném lehetőleg egyben eladni. Csere érdekelne: Wolverine, CoJ : BiB, HALO odst, Batman: AA, Ninja Blade, más nem. Árak nálam fixek. Csak Budapest, négy játékot nem postázok.
Ennyi belefér remélem az offba.
-
Peat;)
veterán
válasz
Gebriel #33389 üzenetére
Ez az új halo most egy multiplayer dolog vagy van benne normális single rész is? 1-2 videot néztem, az egyikbe nem volt szinte ingame, a másik meg csak multit mutatott. A másik két játék nem ismerős, gondolom jó gagyik, de 2 ezret biztos érnek és 6-ot nekem megérne a halo ha single is van benne...köszi
-
Peat;)
veterán
válasz
don_peter #33307 üzenetére
Én nem poénkodtam mint a modi, a golden axe fika az tök jogos. Semmiben sem kiemelkedő, gyenge alkotás. De a mass effectre ez egyáltalán nem igaz, pl ahogy a burnoutra sem. Mindkettő nagyot alakított egy rétegnek a kategóriájában, mass effect kifejezetten. Attól hogy te nem a réteg tagja vagy nem a játék a ratyi! Míg a golden axe minden rétegnek az. Ééértem?
A másik plusz pont egyébként az én szememben az a mass-nak hogy mert scifi világba átlépni. Nem tudom ki hogy van vele de a fantasytól én már falra mászok. Fallout3 az ami még elüt a fantasy középkortól, de nekem nem jön be, mert az előzményeit játszottam és ez nem fallout már számomra...de attól még f3 is fasza game csak nem nekem.
-
Peat;)
veterán
válasz
Xirtam #33279 üzenetére
Golden axe megvan nekem. Voltam olyan hülye hogy a star wars fu után raktam be...
. Irányítás nekem nem gond. Grafika: hát elég régi féle, de azért nem bűnronda. Történet: puritán, kurta vacak valami. Játékmenet: menj előre, öld meg a rosszakat, üss szét egy-két kapcsolót eddig. Lovaglás valóban van, jól néznek ki a dögök, de a hangulatot nem annyira dobja meg. Karakterfejlődés sokkal kisebb mértékű mint star warsban, szinte nincs mondjuk úgy. Nagyon konzolosítani akarták, ezért az aranyt ahogy megszerzed a képedbe nyomja nagy karakterekkel, ez is rontja az élményt.
Viszont a nehézség az rendben van, le kellett vennem legkisebbre. Azt nem tudom hogy végigviszem e, ha a star wars fu 85% nálam akkor ez olyan 60%.
-
Peat;)
veterán
válasz
don_peter #33275 üzenetére
Mass Effecthez annyit, hogy számodra kilőve. De azt mondani rá hogy ratyi csak gratulálni tudok. Ez olyan mint ha az arab milliárdosok beszélgetnek, hogy neki csak ferrari kell, a lambo meg porsche nem mert az..ratyi. A mass effect is egy jól összerakott, minőségi játék, nagy játékidővel és remek történettel. Neked nem jön be. De attól még nem ratyi
. Nekem is vannak játékok amelyek nem jönnek be, de nem írom le hogy ratyi, pl ilyen a burnout sorozat, fél órát leizzadtam vele majd azt mondtam nem. De akinek bejön a stílusa annak isteni game. Mert minőségi, szép és gyors, jól összerakott. Látni rajta. Míg egy nfs prostreet-re kapásból mondom én is hogy ratyi. Szóval ratyi és nekem nem jön be az nem ugyanaz, lehet elég lett volna ez az egy mondat is
Mass effectnek is van jó kis zenéje.
[link] már aki szereti a scifi szerűt.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest