- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
-
-
tiv83us
veterán
Siman fogta a porszivot es kiporszivozta minden negyzetmilimeteren, ennyi
Utana bekapcs es azota is latom, hogy mindig nyomatja a Pure-t Live-on, ugyhogy nem buga.
Djuree: majd varom a fejlemenyeket
1010: 12:00 EST, azaz itteni ido szerin elvileg ejfelig nem lesz Live. Nalatok reggel 6. Elvileg.
Peat;): "4. wii féle játékélmény és x360 hang és melegedés a porszívó által pár perc erejéig"
Ezen bef*stam
-
Peat;)
veterán
1. porszívó elővesz
2. xbox letesz
3. on gomb (porszívón)
4. wii féle játékélmény és x360 hang és melegedés a porszívó által pár perc erejéigvagy mire gondoltál? áthegesztette a box alaplapját a porszívóba? nem rossz ötlet, a drágám megyek porszívózni az lcd tv-hez új értelmet nyerne, de nem hinném hogy ilyen mélységű dolgokra kéne gondolni
aztán lehet én vagyok a nagyon hül*e és szűk gondolkodású
Pinata bajnokunknak részvét, ahogy láttam többnyire eredeti játékokkal nyomtad, murphy nem változik...
-
Mr.Grincs
veterán
Nem jön be az oldal....
Én is GTA fan vagyok, de szerintem nem lesz olyan óriási nagy gépköveteleménye, mint ahogy sokan gondoljuk. Én is most számolok, be a gépembe egy új vga kártyát, egy 4850et abból egy toxic változatot. ezen kívül 2gb ram van a gépbe és filléres dolog belerakni még 2db 1gb/800as ramot, szóval az is bele fog kerülni még.És egy E6750 ketyegő dolgoik benne. Nehogy már ennyi ne legyen elég neki.
-
west
őstag
ez most komoly?
macira windozt?bun ra rakni.
amugy csunya lenne ha nem lenne eleg egy 4870x2 vagy egy gtx320.
en ezt csinallnam.
core quad 3.6ghz
4gb ddr2
raptor raid...
ez szerenyebb azert sokkal.a next gen konzolokrol annyit hogy a turokot 20fps re huzta 1-1 anime nal.
pcn meg sem rezzent.
szoval sracok nem kell itt agyon parazni. -
-
bwoay
nagyúr
ismerek olyat, aki kontrollerrel is rágyógyult,
és végignyomta a 3-ik részt boxon.én is elég sokat "pengettem" a demoval, és igazából a gitár max az ergonómia,
meg hát az érzés miatt jobb, de azért ez nem Rockband drumkit,
amivel tényleg dobolni kell. A GH gitáron megtanulni játszani annyira "hasznos",
mint ugyanez kontrolleren, csak utóbbi nem olyan menőA GH III sikerélményhez amúgy nekem elég volt az,
hogy a Pat Benatar tracket végig tudtam nyomni easy-n elsőre, 8x%-al. -
tiv83us
veterán
Kb 5 honapja vettem meg Amazon.com-rol ket Ghost Recon-t, GoW-t, F.E.A.R....stb gondoltam majd jol ellatom magam, azota kb 5 perc jutott mindegyikre, mert vagy Kidus Rock Band-ezik, vagy en Guitar Hero-zok vagy CoD4-ezek, kb ennyiben ki is merult. Ja meg a Mass Effect lekotott vagy 2-3 honapig.
Mire megjelenik a GoW2, addigra eljutok az egyig... -
Fusion01
tag
Vannak itt olyanok akik nem számolnak be ilyen "balesetekről".Én legalább bevállalom.
Nem tom ki a marha...Hülye az az ember aki egy premium áráért vesz egy vízhűtést.
Átlehetne írni a fórum címét 1010 pofázása a hülyeségről.
Én -=Balázs=- mellett állok mert mindenkinek pofázol a hülyeségeidről és így azt hiszed h "menő" vagy. -
-==Balazs==-
csendes tag
Kész szánalom
Legalább önálló ötleted lehetne, ne azzal vágj vissza amit én írtam
Egyébként valamiben igazad volt. Abban hogy egy senki vagyok. Tényleg az vagyok itt a fórumon, hsz-em sincs sok, de őszintén szólva nem nagyon hat meg a dolog.
A való életben (hála istennek) igencsak sikeres vagyok, tudod engem az jobban érdekel mint hogy legyek valaki egy fórumon
Igazából pont ezért nem tudsz felhúzni semmilyen szinten
Szép jó éjszakát mindenkinek, majd holnap lereagálom a többi támadást, ismételten jókedvvel
-
-==Balazs==-
csendes tag
Az hogy válaszolok, az nem azt jelenti hogy keltett
(Mint mondta, ahhoz te nagyon kevés vagy. De nagyon-nagyon
)
Miért ne válaszolnék? Időmből kitelik. Ahogy elnézem inkább benned keltett, te vagy az aki alig bírja visszafogni magát
Én csak élvezem a fórumozást, sikerült jókedvre derítened így este, jókat nevettem
-
bwoay
nagyúr
ha semmi értelme, akkor számodra nincs is annál jobb hír,
minthogy nem is kényszerít rá senki arra, hogy használdén viszont örömmel fogok élni a lehetőséggel,
miután tökéletesen meg fogja szüntetni a DVD-ROM zaját,
aminek köszönhetően az x360 minden idők egyik leghangosabb gépe.
Pont azon gondolkodtam, hogy meddig lehet csökkenteni
a lemezpörgetési zajt. Aztán leesett, hogy miután BD-n az adatsűrűség
jóval nagyobb, mint DVD-n, ezáltal sokkal alacsonyabb sebességgel is elég forgatni,
mint utóbbit. Szvsz ennek köszönhető, hogy PS3-nál
max a fejpozícionálás zaja hallatszik ki a gépből.Ezzel az update-tel eléri a MS, hogy a gép csendes maradjon,
pláne, ha a Jasper masinánál kicsit bütykölnek a hűtésen is,
elvégre oda kisebb hatékonyságú is elég lesz.
Emellett valszeg javulni fognak a töltési idők.Én még reménykedem abban is, hogy többlemezes játékoknál
csak egy korongot fog bekérni, miután az ember felmásolta mindet.
Ezt követően annak sem lesz jelentősége,
ha akár 8 lemezen akanak kihozni valamit.Szóval én csak előnyét látom.
Az meg természetes, hogy meg akarják nyújtani az életciklusát.
Vagy te szeretnél egy x720-at jövőre? Én nem akarok 3 évente konzolt cserélni... -
sakeee82
aktív tag
A tojásos példa nem azért született, hogy lenézzelek vele, hanem érzékeltetni szerettem volna, hogy hány ember engedheti meg magának egy elit xbox megvételét! Nekem sincs 120 gigás vinyóm hozzá, de még csak vinyóm sincs!
De ha te ezt a szívedre vetted, akkor elnézést kérek tőled most azonnal!!! -
sakeee82
aktív tag
Azért adták ezt a feature-t, hogy akinek van egy 120 gigás vinyója és nem akarja a gyári lemezeit szétkarcoltatni, az tegye fel és királyság van. Ha neked nincs akkor szívtad, de ez nem az ő hibájuk! Te élsz olyan helyen, ahol 35Ft egy db tojás
A soklemezes gamek engem nem zavarnak, jójaz. Anno az összes final fantasy minimum 3 lemezes volt, mégsem sírt senki.Nem is fogok emiatt vinyót venni -
bwoay
nagyúr
3 dolgot tudok elképzelni
1. nem olvastad ezt a hsz-t
2. olvastad, de nem ismered az opcionális szó jelentését
3. arra megy ki az egész, hogy bebizonyítsd mindenkinek,
mennyire értetlen vagyaz egész onnan indult, hogy lehurrogtál valakit,
aki téjékozottabb volt nálad a témában. Azóta próbálunk felvilágosítani,
de mintha direkt nem akarnád megérteni, pedig nem egy bonyolult dolog.
HA AKAROD, feltelepíted.
HA NEM AKAROD, akkor játszol tovább úgy, ahogy eddig.
Kész skandallum, hogy miket ki nem találnak a MS-nál,
hogy az életünket megkeserítsék... -
Def26
félisten
Nem a mi pénztárcánkhoz vannak ezek a dolgok belöve. Épp tegnap néztem a game.co.uk -n PS2 játékokat a kölöknek, (ilyen SHREK 2, SCOOBY DOO, SPYRO) és hihetetlen hitvány áron adják őket 4-5 font (1500ft). Látszik, hogy kint a kutyának sem kellenek ezek a cuccok, nálunk meg ebből is bizniszt lehet csinálni, csak meg kell nézni a PS2 árakat.
Rendeltem használt PS2 -őt 15000Ft -ért, itthon ennyiért csak hibásat kapok. Kint még a vacsi új is 25k körül van 3 játékkal.
Nah, puffogást befejeztem..
-
sakeee82
aktív tag
Vesz persze, én is vennék csak én telhetetlen vagyok és mindent gyorsan akarok, azonnal, mintahogy le is írtam!
Amúgy én anno sok super nintendós és N64-es gamet vettem, és akkor sem a felnőtt gamerek jöttek játékot venni, hanem azok a gyerekek akik a pénzt kapták játékokra. És sztem manapság sem a felnőtt gamer az aki játékot vesz, hanem a fiatal suliba járó kölök tisztelet a kivételnek aki 14-18 éves korában melózik! -
sakeee82
aktív tag
Hát pedig azt hittem nem.
Általában az oprendszer az ami 10ből 9 embernek nem eredeti!
Amúgy sztem nagyon lejárt téma ez a warez vs eredeti program dolog. Warez mindig is lesz, amíg vmiért fizetni kell! A kérdés az ki hajlandó és ki nem hajlandó fizetni érte! És sztem mindenki tudja melyik oldal a "nyertes"! (És abban mindenkinek igaza van, hogy nem jó dolog és nem kell világgá kürtölni feleslegesen, hogy márpedig nekem a fél lakás verba dvdből áll) -
sakeee82
aktív tag
Megpróbálom elmagyarázni neked miért is nem veszek eredeti gamet, de tudom mi a vége, az, hogy, hogy aki warezol mocsadék és miatta lett lyukas az ózonpajzs!
Vannak emberek, pl én, aki kíváncsi az összes új!!! játékra. Nem fog várni fél-egy évet amíg elérhető árszintre kerül a termék, hanem letölti, kiírja, kipróbálja. Közben lehet, hogy egy nagy rakástrágya a game és megkárosította vele Hottentotta Yerilt, de legalább nem érzi azt, hogy pénzt dobott ki az ablakon vmire, amiről lehet hogy a Gametrailers stb stb azt harsogja, hogy istencsászárüberkomoly mégsem ér egy fabatkát sem, gondolok itt a GTA4-re ami sztem, hangsúlyozom sztem egy akkora ballépés, hogy az nem igaz. Bugos, szaggatós, pakolgatós retek. És erre most kiadtam volna 12-16k-t egyrészt lehet, hogy kettétörtem volna a lemezt, így viszont csak 500ft-om bánta és nyugodt szívvel vágtam ki a megérdemelt helyére!
És ha hiszed ha nem van!! eredeti játékom és még venni is fogok. Jól megférnek egymás mellett. Pl a Kameo-t 10kért vettem és nem sajnáltam rá, mert az egy csoda. Ahogy a Final Fantasy és a Star Ocean is az lesz.Jöhet a megkövezés...Eredeti XP és Vista amúgy kinek van a gépén, és most mindenki tegye a szívére a kezét???
-
bwoay
nagyúr
ennél nagyobb bűnt sose kövessünk el.
ezt nem a warez védelmében mondom, inkább a sajátoméban.
ha az általam hallgatott mp3-ak a játékokhoz hasonlóan
karnyújtásnyira lennének tőlem a boltok polcain, lemezen,
akkor is meghallgatnám őket először tömörített verzióban,
ha már adott a lehetőség.
Viszont ugyanilyen célból sosem mókolnék meg egy asztali konzolt,
ezzel elbukva a garanciát, hiszen egy játékról
szerintem mindig sokkal jobban fel tudja mérni az ember,
hogy tetszene-e neki, mint valami zenei anyagról.vagy vettél már olyan játékot, ami kurvára nem jött be?
nekem még nemigen sikerült, ez a Bélák kiváltsága,
amikor ész nélkül irkálnak ki mindent...
A többiek veszik a fáradságot, és rendesen beleássák magukat a témába
(reviewk, videok, fórumok), mielőtt elköltik a pénzt.
Utána meg rászánják az időt a játékra,
nem hajítják ki, ha az első 20 perdben még nem indul be a dolog. -
MarKoo
addikt
Nem tudom mi a problémád. Feltettem egy teljesen normális kérdést, amire egy normális választ vártam volna. Keresek rajta vagy sem, neked ahhoz nem túl sok közöd van. Dicsekvés? Istenem.....
Igyekszem általában korrekt lenni azokkal akik vásárolnak tőlem, éppen ezért tettem fel ezt a roppant egyszerű kérdést. Úgy néz ki nem mindenkinek volt az.
Prof01: Köszi, akkor jól saccoltam, hogy 50-55.000 Ft között mozognak használtan.
-
30z.Samu
félisten
A GTA4-et tapasztam már, az nem vészes.
Én úgy vagyok már ezzel a PC Vs Xbox dologgal, hogy netezni meg ilyesmi dologra elég egy kisebb gép (én is ezért szeretnék notit), játékra meg egy játékkonzol. Nem kell vele szórakozni hogy "Jajj, ilyen videokártya, meg olyan processzor kell hozzá", fogod, berakod és tolhatod is. Meg sokkal kényelmesebb távolabbról nézni a képet, mint a billentyűzet fölött görnyedni. Igaz, én még csak egy 17"-os CRT moncsin tolom, de tervben van egy nagyobb TV (bár perpill hagyományosra telne csak). 1 éve persze én is PC-s voltam, mindig bennem volt a varázs, amikor újabb alkatrészt tettem a gépbe, és akkor "Na, próbáljuk ki hogy megy a San Adreas (csak egy példa)". De beleuntam, anyagilag is, és időben is fárasztó a folyamatos PC építés (időben azért, mert kb 1 évig ütős egy adott alkatrész). Vettem egy Xboxot, rákötöttem a monitorra és joccakát! 1 hónap után azt kell hogy mondjam nem bántam meg a döntésemet. Bocsi az ilyen hosszú hsz-ért!
-
bwoay
nagyúr
hát én hiszek a mesében, mert fórumokon jópár emberrel találkoztam már,
akik rendszeresen vásárolnak Live-ról. Sőt, olyanokat is ismerek,
akik eredeti lemezeket raknak a boxba, amikor játszanak!azt mondjuk nem vágom, hogy ha elszáll a winyó (annál optimistább vagyok,
hogy kapásból ezen aggodalmaskodjak), akkor mi a helyzet.
viszont ez jobb, mint amikor leszeded a rockband kiegeket
az amerikai store-ról, ahol olcsó, aztán az EU verzióval meg nem kompatiblis...
pénz-ki-ablakviszont a gépet szigorúan winyó nélkül küldöd, ha beszarik
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest