- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
Sanastus #41623 üzenetére
Beteszed a lemezt, várod amíg beolvassa, majd a képernyőn ahol elindítanád a játékot fel fogja dobni, hogy nyomd meg az Y gombot (game details talán), megnyomod ott kiválasztod az install to hard drive opciót, megvárod amíg felmásolja és utána már csak indításnál fogja ellenőrizni a lemezt utána mindent olvas vinyóról.
-
BaLee
addikt
válasz
norbitális #39678 üzenetére
Ilyen?
-
BaLee
addikt
Mr Grincs pont hogy nem így járt, hanem ő csatlakozott fel Live-ra és utána lett bannolva. Azért kis különbség...
Amúgy én úgy tudom, hogy ezekben a Forza3 meg MW2 bundlekban valami új tipusú LiteOn meghajtó van amire nem is nagyon van még hack szóval szerintem ennél a bantól nem kell félni. Sőt ha még live accountot sem csinált rajt akkor tényleg nincs mitől tartani.
-
BaLee
addikt
válasz
SFONarayan #39213 üzenetére
Írom amit én hallottam: regisztrálnod elég akkor ha gond lesz vele, addig nem kell, mert ha eladod akkor nagyobb hercehurca átregisztrálni más nevére.
Számla meg semmi nem kell hozzá, ezért tök mind1 melyik boltban vetted, csak az Xbox száma alapján kell beregisztrálni. -
BaLee
addikt
válasz
Mr.Grincs #39158 üzenetére
És hogy működik ez a pack? Illetve hol lehet kérni? Tényleg ingyenes?
Én még nem vagyok bannolva ami nem jelenti azt, hogy ha felmennék Live-ra akkor nem lennék, de ugye ezt nem fogom kipróbálni.
Viszont ha a profilomat átmásolnám egy új gépre akkor semmi probléma mivel gép alapján bannol az MS nem profil alapján. Ezért is mondják, hogy a bannolt profillal új gépen minden probléma nélkül lehet tovább játszani. -
BaLee
addikt
válasz
Mr.Grincs #39094 üzenetére
Ez egyértelműen így működik.
Aki jót akar magának Live közelébe sem megy többet.Én töröltem is a Live-os profilomat. Hozzáteszem Liveon szinte nem is játszottam sosem de bannoltak olyan embert is aki csak annyira ment fel Silver Live-al, hogy frissítse a gépét...
Az updateket meg fel lehet rakni pendriveról is. Egyedül a játék updatek ugranak.
-
BaLee
addikt
válasz
Csabee. #39036 üzenetére
Basszus nyolcmilliószor le lett írva, hogy a bannolásnak köze nincse a vinyóhoz. Csak az adott géphez esetleg profilhoz.
Írjátok itt a fél(re)információkat aztán ebből indulnak majd ki a mendemondák.
Megveszed a bannolt gép vinyóját, beteszed, leformázod aztán használod. Ennyi.
-
-
BaLee
addikt
válasz
Gebriel #38638 üzenetére
Valahol meg lehet érteni a Konzolvilágot is, hogy ha a nagyker drágít akkor gondolom veszteséggel nem akarják szórni a cuccot.
Egy Amazon lehet megengedheti magának, hogy a negyedáron rosszul árazott Elite-kez kipostázta holott náluk is fel volt tüntetve, hogy elirásokért meg hibákért felelősséget nem vállalnak.Legkorrektebb viszont szerintem az lett volna a KV részéről is, ha az előrendelésnél feltűntetik jól láthatóan, hogy ez egy irányár, ettől a végleges változat ára eltérhet.
Mert ha valaki ránézett az 576kbyte reklámjára látta, hogy ami ott 90k az a másik helyen 75...
Aztán a végén meg kiderül, hogy náluk is el lehet hozni 85ért, mint ahogy a KV-nál is annyi lesz. Mégis hányan fikázták az 576-ot hogy milyen drágák...Mindenesetre a jövőben erre jobban figyelnék a helyükben, hogy feltüntessem, hogy az ár változhat. És nem valami 25. aloldalon apró betűkkel, hanem az előrendelésnél a termék ára mellett.
-
BaLee
addikt
Ha veszel egy Elitet (58.9k) és egy COD6ot (13k) akkor is még bőven 75 alatt van. Még egy HDMI kábel is belefér.
És fekete.
Amúgy ez a 75k tényleg bomba ár lett volna érte de ez a 83-84 már nem annyira. Igaz, hogy 250es vinyó meg plusz egy controller de lehet, hogy egyiket sem használod ki...
Ráadásul nekem az extra kinézet sem jön be annyira. -
BaLee
addikt
válasz
Csabee. #38174 üzenetére
Mert az MS beletette ezt az optiót valami nemrég kijött frissítésbe. Volt itt a fórumon is olyan aki belefutott. Ugye az új játékokhoz muszáj feltenni a frissítést különben nem indult el, viszont ha a géped bannolva van onnantól nincs másolás HDD-re. Elég gennyes húzás de hát ez van.
-
BaLee
addikt
válasz
Csabee. #38171 üzenetére
Amiket én hallottam aszerint magát a gépet bannolják, bónuszként újabban már az accountot is, plusz bukik a HDD-re másolás.
Volt olyan (külföldi) páciens állítólag aki megvette az eredeti játékokat amivel live-on akart játszani, amivel nem azt meg letöltötte és így is megkapta a bant, pedig gondosan ügyelt arra, hogy még véletlenül se menjen fel másolt játékkal. Szóval elképzelhető, hogy valami logfile-t is készít a gép és azt is figyelik.Magyarul 100% biztonságban csak akkor vagy ha mindened eredeti.
-
BaLee
addikt
Lehetséges egy játékállást egyik profilomból átvinni valahogy a másikba ugyanazon a gépen?
-
BaLee
addikt
válasz
kgergo89 #38090 üzenetére
Szerintem nincsen mód a régi dashboard visszatételére. Valahol olvastam erről.
Elég nagy kibaszás ez az MS részéről, mert nem hiszem, hogy megemlítették bárhol is, hogy a bannolt konzolokon ilyen dologhoz fognak folyamodni.
Viszont ha követted volna a híreket ezzel tisztában lehettél volna mert már majd 1 hónapja ez folyik mindenhonnan. -
BaLee
addikt
Ezt az Xbox beregisztrálást garancia miatt hol kell megtenni?
Vettem én is egy gépet pár hete de erről nem kaptam infót. Amikor beregeled onnantól kezdődik az 1+2 év?
Nem elég az, ha akkor regelem be ha valami gond van vele? -
BaLee
addikt
válasz
HarapósKutya #37733 üzenetére
Meglepő módon ebben a topicban Xbox360 lesz a válasz a kérdésedre, a PS3 topicban meg más.
-
-
BaLee
addikt
Valami ötlet, honnan lehet olcsón WiFi adaptert rendelni?
Dealextremen elfogyott, itthon meg nem fogok venni 18 vagy 20 ezerért.
-
BaLee
addikt
válasz
rudymester #37053 üzenetére
Rendben köszi!
-
BaLee
addikt
Megjött az Elite gépem. Egy gyors kérdés. Kitettem a nappaliba, nekiálltam játszani a kölcsönkért GTA4el de írta az elején, hogy loginoljak be live-ra különben nem tudok állást menteni.
Ez azt jelenti, hogy csak akkor tudok menteni a játékban ha rá van dugva a netre a gép??
Remélem nem mert kicsit körülményesen oldanám meg. -
BaLee
addikt
válasz
szaszlaci #36989 üzenetére
Ha én irogatok egy fórumra aminek regisztráláskor elfogadtam az alapelveit akkor igyekszem betartani azokat. Főleg ha a téma címében még kis is van emelve.
Meg mintha már lett volna ígérve egy topicbezárás ezzel kapcsolatban, nem tudom te hogy vagy vele én nem örülnék neki.Főleg mert most készülök gépet venni.
-
BaLee
addikt
válasz
alien_ #36936 üzenetére
Nem semmi!
Respect az amazonnak, hogy kiszállította. Bár lehet van valami erre vonatkozó szabályuk.
Ha tudnád hány hasonló eset volt hazai webshopoknál (köztük nagyobbaknál akik simán bevállalhatták volna) és a legszánalmasabb kifogások jöttek vissza rendelés után. Pl. a 9900Ft-os P4 konfigra azt írták vissza, hogy sajnos elfogyott a készlet és nem kapnak újat. Közben csak simán elírták az árat.
Meg volt még pár hasonló.Más. Mit tudtok erről az új Dashboard és a Live ban viszonyáról?
Valahol olvastam (lehet itt) hogy nemrég óta már nem gépet bannolnak hanem Live accountot. Viszont a mostani Dash update után állítólag a bannolt gépekkel a frissítés után nem lehet vinyóra másolni a játékokat.
Nem érint a dolog (még gépem sincs) csak kíváncsi vagyok erre mert logikát nem látok benne. Nekem ez úgy tűnik, hogy akik régen kaptak bant azokat jól megszopatják az újaknak viszont csak az accountját bannolják mert rájöttek, hogy a gép bannal magukkal szúrnak ki? Logikát nem látok benne. -
BaLee
addikt
válasz
Mr.Grincs #36208 üzenetére
Ha azt nézem, hogy a sima pack 120-as vinyóval ugyanitt 65k, itt meg 75ért kapsz plusz egy controllert (~9k), 250-es vinyót (~?), egy játékot (~13k) meg egy spéci kinézetet. Azért így már nem rossz ajánlat szerintem.
Persze a kérdés mindig az, hogy kinek micsoda mennyit ér meg max.Van olyan ismerősöm aki ha valamit vesz meghatároz egy maximum keretet és mondjuk egy procinál hiába van 25ért egy nagyon akciós sokkal jobb proci, ha 23-at szán rá maximum akkor nem veszi meg a jobbat.
-
BaLee
addikt
Upsz ezt nem ide akartam.
-
BaLee
addikt
Ez a Forza3 jól irányítható controlerrel is vagy kormánnyal nyomjátok?
Nem vagyok olyan nagy autós játék fan PC-n is 2x volt kormányom mindig eladás lett a vége, de gondolom Xboxon az analóg karokkal jobban lehet irányítani mint billentyűzeten nem? -
BaLee
addikt
válasz
szaszlaci #35212 üzenetére
Kösz a tippeket így már azért tisztább a helyzet.
Elsősorban azért kérdeztem a dolgokat, mert több helyen láttam, hogy árulnak ilyen módosított boxokat ugyanúgy 1+2 év garival.
zack: amint aktuális lesz a vétel hívni foglak (gondolom ebben tudsz segíteni), most még csak infókat próbálok gyűjteni
-
BaLee
addikt
Ezek már egész jó árak nem?
-
BaLee
addikt
Eljátszottam a gondolattal, hogy veszek én is egy Xbox360-at. Elite változatot a színe miatt, meg a hdmi amúgy is kell.
Mit gondoltok meddig fog lemenni még reálisan az ára, mikor lesz érezhető ez a legutóbbi 100$os árcsökkenés nálunk? Mivel annyira nem sürgős a dolog, érdemes várni?
Esetleg tudtok ajánlani valami jó helyet ahol olcsón lehet venni ilyet (flashelt változatot) garival?Láttam itt a PH!-n is hirdetéseket de még 79-77 körül mennek ezek, közben már van olyan webshop ahol 70 alatt van.
Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest