- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
JamesHolden #22187 üzenetére
Minek után cirka 8 eredeti játékot vettünk mióta megvan a box (2 hónap)
És csak amiatt kéne, hogy éjjel lehessen játszani vinyóról, mert elég hangos a box DVD meghajtó folyamatos kerregése nélkül is.....ezért sztem ide tartozik
egyébként meg rossz aki rosszra gondol, ha ta warezolsz, te dolgod
-
BullZeye
veterán
valami hír az új ixtreme firmware -ről?
-
BullZeye
veterán
köszönöm! végre
hétvégén telepítve is lesz
XPLOLER 20-120GB-OS MEREVLEMEZEKHEZ
ez mit takar? főleg hogy 60 gigás nincs is köztük :S
[OFF]
Meg ez kb mennyi igazat takar? Egyértemű hogy nem a warez miatt, hanem hogy vinyóról is játszhassunk, úgy nem olyan hangos a box
itt is írnak róla, de ez egyértelműen warez szagú így :\[/OFF] -
BullZeye
veterán
válasz
(Kolombusz) #21670 üzenetére
tudsz adni egy linket?
mert media update, vagy media update downloadra, egy csomó gears of war jön keresések között...csak az...
Vagy ilyen oldalakat találok a Microsoft oldaláról, de egy nyamvadt letöltési linket nem? Mit gondolnak Microsoftnál mindenki szarja a netet az Xboxhoz or wtf?
Dashboard is beletellett egy 10 percembe mire megtaláltam, mert miért is kéne jól előre rakni...ott ugye senki se keresné >< Microsoft supportja hihetetlen mekkora gány....
szerk.: nem is beszélve arról, hogy a microsoft oldalán lévő DOWNLOAD résznél az Xbox meg se jelenik, de 15 fölösleges alkalmazás ott van, csaka lényeg nem ><
-
-
BullZeye
veterán
válasz
OddMan #21605 üzenetére
ezen mit nem lehet érteni? nem tudom rákötni routerre, mert kb 100 méter kábel kéne, amit meg Xbox nem szeretne, meg senki se, Wirelesst meg a box nem tud....sztem teljesen egyértelmű volt, annyira nem kell hülyének nézni az embereket, még a végén én foglak téged
a kérdésem még mindig áll, mi van ha offline a box, és kéne codeck pack hozzá, honnan szedhetek le ilyet?
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #21495 üzenetére
Üdv, segítség kéne, videó lejátszáshoz, Xboxhoz van valami codeck pack szerűség? Mint már régen írtam, nem lehet netre kötni Xboxot (hacsaknem kezeli a Wireless USB ketyeréket)
Most raktam fel az új dashbordot még csak, elképesztő mennyivel szebb O_O és jobban használható az egész, igényesebb no, meg bnőm az Avatar mékingeléssel eljátszadozott annyit mint én Fable2 vel
Ha tudnátok segíteni, hogy még miket érdemes felrakni Xboxra megköszönném (codeck pack, és még esetleg valami értelmes cucc ami hasznos is?)
-
BullZeye
veterán
Üdv, segítség kéne, videó lejátszáshoz, Xboxhoz van valami codeck pack szerűség? Mint már régen írtam, nem lehet netre kötni Xboxot (hacsaknem kezeli a Wireless USB ketyeréket)
Most raktam fel az új dashbordot még csak, elképesztő mennyivel szebb O_O és jobban használható az egész, igényesebb no, meg bnőm az Avatar mékingeléssel eljátszadozott annyit mint én Fable2 vel
Ha tudnátok segíteni, hogy még miket érdemes felrakni Xboxra megköszönném (codeck pack, és még esetleg valami értelmes cucc ami hasznos is?)
-
BullZeye
veterán
az lesz akkor, megvárom hivatalos offline verziót
TVt átvinni, hááát
esélytelen, tekintve hogy egy qrwa nagy LCD tévéről van szó, megfogni nem igazán tudom, bnőmet meg nem kérhetem meg hogy segítsen
meg ahol van a net, odáig 2 szoba ajtón kéne átmenni XD
offline frissítési mód az ugye egy sima 8 gigás kingstone pendrival megoldható, nincsenek extra igényei, hogy NTFS partíciós legyen, vagy hogy speciálisan formázni stb stb?
-
BullZeye
veterán
üdv, hallom kijött az új dashboard, tudnátok adni egy linket, meg egy gyors talpalót hogy lehet telepíteni anélkül hogy teljesen galyra tenném?
még nem csináltam ilyet, és nem is az enyém a box, és elég cink lenne ha tönkre menne, nem is szeretném
Link pedig azért kéne, ami 100% full, és vírus, trójai, és egyéb kártevő mentes, nem bízom a googlebe ilyen téren, félek hogy elszáll pár dolog miatta...
Xbox Live-ról is lelehet tölteni azt láttam, vásárlástól számítva 1 hónapig van ingyen live? Vagy meg van adva hogy mikortól meddig? Vagy első használattól, vagy mint a feltöltő kártyás szerüség és amikor aktiválom?
-
BullZeye
veterán
ezt csak hallottam valahol, asszem haverom mondott ilyesmi, lehet félreértettem ;)
500 gigás vinyó pedig nem más mint ami gépbe van
picit félreértetted XD
-
BullZeye
veterán
hmm, ez a vállság eléggé rányomta az Xboxokra is a bélyeget...70k körül találok csak Premiumot Elektro Worldbe....meg Arcadeot (de nem írják hogy lenne hozzá vinyó), azt hittem most hogy volt ez a nagy árcsökkentés Xbox téren lement azért 50k körülre
tévedtem
-
BullZeye
veterán
válasz
Djuree #18381 üzenetére
google google google
sajna nem segít, és hiába olvasok ezer HSZ-t gondolom benned még nem merültek fel ezek a kérdések,, mert csak 1 fajta Xbox volt mikor vettél ;) (csak tipp no offense)
és "sürgős" lenne, mert bnőm apja nem a megfontoltságról, és türelemről híres. Monitort is úgy vett, hogy ebéd közbe eldöntötte hogy kell monitor, és mire befejeztük az ebédet, már meg is vett egyet...és ha most olvasok egy fórumot, lehet, hogy épp nem a mai helyzetről írnak, mert télleg asszem 1hete olvastam valahol, hogy valaki eladna Xboxot, AMIN még mennek a NEM eredeti játékok....így most ezzel nem kéne befürödni ^^ remélem megértesz
-
BullZeye
veterán
Üdv!
Bnőm édesapja venne Xbox 360 játék konzolt, mivel eddig csak egy PS2vel találkoztam, ezért fogalmam sincs mit mondjak neki. Ő nem ért hozzá, és az eladók hajlamosak átvágni az embereket (tapasztalat) így inkább megkérdem itt, hogy Xbox360 vásárlásnál MOST mire kell figyelni?
Valahol olvastam, hogy jön új fajta Xbox360...új hardveres vagy új kinézetü (pl slim), ebből mi igaz?
Meg olyat is hallottam hogy nem lehet NEM-eredeti-játékot futtatni az új Xboxokon sehogy, ebből mi igaz?
És végső soron, régen (pár éve) azt hallottam, hogy az Xbox 360-t nem is Chipeltetni kell, mint PS2t, hanem erre van szoftver amivel házilag lehet összehozni dolgokat, ebből mi igaz?kösz a válaszokat előre is!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest