- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz
sakeee82 #15100 üzenetére
Meg használhatod a warez-argo-alvilági-szleng nyelv szótárat is.
-
Peat;)
veterán
válasz
sakeee82 #15076 üzenetére
Én azt nem értem a warezolóknál, hogy végülis mivel játszanak? Nekem már vagy 2 hónapja megvan az x360, ez idő alatt egy gears of wart vittem végig, meg forza2-ben vagyok a vége felé. Gta4-ben meg 30%-ig jutottam. Na most a warezolók mennyi játékot töltenek le 2 hónap alatt? Nem hinném hogy 3 darabot. De ha többet töltenek le honnan van annyi idejük a játékokra? Csak nem azért mert naplopók? (jelenleg én is az vok, nem szenteskedem) Akkor meg el kéne gondolkozni azon hogy napi x óra játék helyett egy munkahelyre kéne törekedni. Amennyiben eredeti játékokat vásárolnának a bélák akkor meg igen hamar megjönne az ösztönzőerő a munkára...
Gta4-et egyébként egy rendes boltban a megjelenése után 2 héttel kb 11k-ért vásároltam meg. Drága volt, külföldről már akkor 9k lett volna
9 vagy 11 és a 12-16 között olyan csúsztatás van, hogy nemigaz. De tudom "nincs idő" még azt sem megnézni hogy mi mennyibe kerül és hol a legolcsóbb. Nincs bajom veletek csak nem találni szinte olyan warezbélás írást amiben nincs minimum egy szánalmas mondat aminek köze nincs a valósághoz. Ezért a legjobb dolog: ha csöndben maradtok. Nem tudom a moderátor mennyire elfoglalt de az itt 4-500ft-ozókat minimum 1 hére kibannolnám a francba. Lopással kérkedni ugyanis elég primitív dolog. Mp3-akkal én is teszem pl azt amit ti, de most írtam le először fórumon ezt. Helyén kéne kezelni a dolgokat
de ez Magyarország, ahol lopni hősies cselekedet az átlagot tekintve.
-
Gebriel
veterán
válasz
sakeee82 #15076 üzenetére
Erre találták ki a demo-t
Kipróbálod,ha nem tetszik nem veszed meg.Ennyi
Az a kifogás,hogy azért werezolsz mert ki akarod próbálni a játékot nagyon gyenge.
Meg merem kockáztatni,hogy a Kameot még a flashelés előtt vetted meg,és azért eredetiSzerk: És nagyon is egyet értek bwoay-el
...vettél már olyan játékot, ami kurvára nem jött be?
nekem még nemigen sikerült, ez a Bélák kiváltsága,
amikor ész nélkül irkálnak ki mindent...
A többiek veszik a fáradságot, és rendesen beleássák magukat a témába
(reviewk, videok, fórumok), mielőtt elköltik a pénzt.
Utána meg rászánják az időt a játékra,
nem hajítják ki, ha az első 20 perdben még nem indul be a dologSzerk 2: Mp3 letöltése legális dolog nem ütközik törvénybe.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
sakeee82 #12240 üzenetére
Hááát...szkeptikus vagyok. Ennyire azé nem hinném hogy észrevehetö lenne. De mondom amint lesz vkinek igérem megnézem jobban.
Komolyan ha vkit tft-re akarnék rábeszélni ideküldeném az x360-as topikba.
Asszem átszokok a tft vs crt topik olvasására... Így okosodok is és nem offolom szét a topikot. -
tiv83us
veterán
válasz
sakeee82 #11502 üzenetére
Ugyanmar, nem ilyen "veszes"
60'-as evek beli Rolling Stones-on keresztul a 2007-es konnyeb rock zenekig sok minden megtalalhato. Itt egy osszefoglalo a zenekrol, bar ez a lista azota mar kb masfelszeresere bovult. -
Gazala
aktív tag
válasz
sakeee82 #11281 üzenetére
napi 1 oranal tobbet valoszinuleg nem jatszanek vele, de kell valami ami kikapcsol, engem peldaul a szamtech./konzol jatekok es nem akarok emiatt gepet epiteni csak jatekra, mert masra ott van a noti. tehat egy optimalis "befektetes" lenne.
mindenkepp egy premiumon gondolkodom Forza2 + Viva P komboval, csak meg nem talaltam meg az optimalis uzletet ahol megvehetnem, videkre eleg borsosak a szallitasi koltsegek
-
bwoay
nagyúr
válasz
sakeee82 #11019 üzenetére
hát, ha az nem zavar, hogy az irányításnak sok köze nincs a realitáshoz...
én a PGR-ben pont azt szeretem, hogy sokkal könnyedebb,
mint egy szimulátor (mondjuk a 3-ik rész még árkádabb volt a 4-iknél),
de azért az alapok rendben vannak, szóval ha jól kened a PGR4-el,
akkor a Forzával is elboldogulsz rövid átszokást követően.
A GRID-ben meg azt éreztem, mint a többi árkád játéknál:
teljesen át kell szokni, akárcsak a Burnoutra, NFS-re, Midnight Clubra, stb -
proper
őstag
válasz
sakeee82 #11018 üzenetére
hát meg kell szokni az biztos
messziről kell nézni, nagyon messziről
a fehér az nagyon vakitó igy baromi világos az egész kép de a szinek azért odavernek az tuti
200-ért tuti nem fogja eladni, én is 60-ért adtam el havernak de ő kimondottan projektorost akart, ez a perverzitása500k biztos volt amikor megjelent, de manapság már senkinek nem kell
forzánál néha nem láttam semmit a pályábol ha épp tükrözödött a nap a kocsi tetején
-
spammer
veterán
válasz
sakeee82 #10913 üzenetére
Hát igen, ez a különbség. A Forzának van köze a vezetéshez/versenyzéshez, a GRID-nek nem sok
Én is, meg szerintem először mindenki kisodródik egy ideig, gyakorolni kell. Ez nem az a játék ahol tökig nyomott gázzal veszem a kanyart, a kerék ragad mintha pillanatragasztóval lenne bevonva, és török zúzok össze vissza..
Érdemes megtanulni, mert nagy élményt és izgalmas versenyeket nyújt. Persze ha valaki nem fogékony erre (vagy csak nincs türelme), akkor nem kell erőltetni, nekik készült a GRID, NFS és hasonlók
-
Firestormhun
senior tag
válasz
sakeee82 #10649 üzenetére
Több fejlesztő csapat is kijelentette, hogy nem készítenek több exkluzív PC játékot, mert már gyakorlatilag nincs is piaca a gigantikus méreteket öltött warez miatt. Marad a multiplatform fejlesztés, ami egyben azt is jelenti, hogy kiaknázatlan marad PC többlet ereje.
John Carmack is azt mondta, nem fognak a konzolok képességeit és teljesítményét túlhaladó engine-t írni. Erre a riporter visszakérdezett, hogy mi lesz a pc adta teljesítmény és tudás többlettel(DX 10 stb...). Válasz: Nagyobb felbontásba és több AA-t, AF-t kapcsolhatnak, de a jelen piaci helyzetben hardvergyártók pénze nélkül nem fognak semmit sem turbózni azon.Valahol itt lesz majd az igazság. Konzolokon a játékok futnak majd 11**x630 vagy 1280x720 felbontásban kis AA-val AF-el vagy azok nélkül 20-30 fps-t, PC-n meg 1680*1050, 1920*1200-ban sokszoros AA-val AF-el 60 fps-t, de nagyrészt csakis a felbontás, látványjavítók és különböző LOD-rendszer közötti különbségek adják majd a képminőségbeli eltérést. Szvsz.
-
dunc
nagyúr
válasz
Ez igaz nem fejleszthető,de ez egy fix hardver amire optimalizálnak,és nem 1000 kölömbözőre kell programot írni(pc) tehát még rengeteg ütős darabot fogunk látni ,és lesz néhány jüó évünk még ...szerintem 3 év ahol toppon lesz az x....az iagz,hogy addigra már 4 magos pentium lesz 8 magra tükrözve (új eljárás amivel végleg ki akarják nyírni az AMD-t ) és ddr3-4 memoria fog ficegni a gépekbe istentudja hányas széria geforce társaságába,de ez mind semmit se számit ha vígan játszunk GTA4,és GOW2 színtű játékokkal.....
-
Kobe
veterán
válasz
[OFF]én inkább azt tartom röhejnek hogy 512 belső memoria, és egy lassan 3 éves cpu-gpu párosítás, ami emgvan 50 ezerből, röhögve hozza azt a minőséget amihez PC-n 8800 GT meg egyebek kellenek 150K+ ért. - nem mintha most nem hallanád, hogy bakker erre adtam ki 100ezreket, inkább konzol kellett volna.Nekem régi, még radeon 9600os,, a64 es gépem van de eszembe nem jutna cserélni, most lesz box, ha jön uj, az se lesz nagyon 100 fölött és az is veeri majd sztem a PC-t.
azért az üzletpolitika nem gyengén meglátszik így a PC-szektorban: optimalizálj szarul, adj ki hetente új hardwaret, az hozza a lóvét...szóval durván emglátszik, hogy egyes dolgokat simán ki lehetne hozni a "készlet" negyedéből kb
ha 3 évente cseréli az ember a konzolját, akkor is oclsobban kijön mint a pc -trend követésévelén személy szerint a konzol és a htpc összeolvadását jósolom egy 5 éven belül, ami nagyjábol ki is iktatja a hagyományos asztali PC-ket és régi hardcore játékos társadalmat.[/OFF]
-
30z.Samu
félisten
válasz
sakeee82 #10221 üzenetére
Értem!
Egy oldalon láttam hogy az Arcade 48k a HDMI nélküli Premium pedig 58k. Szerinted inkább az Arcade-hoz vegyem a vinyót (mert az újabb kiadás), vagy vegyem meg a Premiumot? Mert én eddig Arcade-ot akartam venni "játszani elég lesz a 256MB" elvvel, de most kicsit tanácstalan vagyok.
-
Vekiboy
tag
-
nsrking
senior tag
válasz
sakeee82 #9899 üzenetére
sztem nem rossz a ProStreet.Sőt nekem nagyon is bejön.Pc-n végigtoltam.Alapból nem azt kell várni tőle mint egy szimulátortól.+ elég jól néz ki a hangok is iszonyít jók.Szvsz jobbak mint a PGR4-ben pl.A Füstről meg ne is beszéljünk.AZ eddigi legszebb amit autós játékban látni lehetett....
-
bwoay
nagyúr
válasz
sakeee82 #9899 üzenetére
fogalmam nincs, mert én letölteni nem fogom az ázsiai korlátozott prologue-ot,
megvenni meg max 5-6 rugóért lennék hajlandó az európait
(70-nél is több autó meg asszem 6 pálya)szóval annyit tudok, amennyit te, illetve az 576 konzol tesztjét olvastam legutóbb,
az egész objektív írás, érdemes megnézni -
Def26
félisten
válasz
sakeee82 #9625 üzenetére
Bele kell lesni a dobozba. Egyébként gyanítom, (mivel a Magnew -nak van kizárólagos terjesztési joga xbox -ra magyarországon), hogy ha volt is ilyen dolog azt a szart ők kavarták. Abszolute analfabéta banda, csak remélem, hogy más is beszáll a ringe, hogy legyen egy kis piaci verseny... jah, és itt most nem a kis konzolboltok áraira célzok.
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
sakeee82 #9633 üzenetére
Szia!
Tudnád mennyi ideig szenvedtem, és böngésztem a netet, mire rájöttem, hogy a gugliba nem audio switcher- t kell írni, hanem a magyar megfelelőt, az átkapcsolót, és már csak 10perc volt míg felállt a koncepció, amit belinkeltem képRemélem nem lesz baj a DVI-VGA kábellel, ezzel parázok a leginkább, de lehet, hogy sima DVI-DVI kábel leszen belőle, és lecserélem a kisgépet egy másikra
Monitortémában valószínű, hogy nekem is olyan lesz, de még se monitor, se box, se hangszóró, csak a gépAmint eladom a nagygépet, jöhetnek a rendelések
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
sakeee82 #9626 üzenetére
Ezt nézd: Nekem tetszik
Az nem zavart egy percig sem, hogy nem jack dugós, két pillanat egy átalakítóval
Ami aggaszt, az a monitor digitális (DVI) bemenete, és a számítógép analóg (VGA) kimenete. Nem tudom lesz- e kompatibilitási probléma, vagy ilyesmi. Erre vonatkozólag van valami tapasztalat erre vonatkozólag?
-
30z.Samu
félisten
-
-
-
bwoay
nagyúr
-
eddie17
addikt
válasz
sakeee82 #7026 üzenetére
Hogy miért ilyen az EA? Nem tudom, pont pár napja tettem fel a HP2-tőt, és teljesen jó, van benne még valami, na meg a PU is jóra sikeredett. Nekem a U1-től kezdve meghalt az nfs széria. (A legtöbbet NFS3 al nyomtam, a 4-et pedig előszőr egy PS1-en próbáltam ki, pc-n még nem is volt
)
-
feka007
veterán
válasz
sakeee82 #6916 üzenetére
Hát nem tudom ki az a szerencsétlen, aki képes konzolon webezni... Ahol van egy Xbox vagy PS3, ott már csak van vhol egy akármilyen vacak gép netezésre, akkor meg ki akar szenvedni a kontrolleren gépeléssel?
Tudom, jó hecc megnézni a youtubeot 107 centin, de a PS3 bugos webböngészője akkor sem érv az Xboxszal szemben.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobilinternet
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Eredeti PS4 játékok
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest