- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Don47
tag
válasz
Sefter #18973 üzenetére
Külföldi fórumokat olvasgatom nyár óta. Hát elég nagy a bizonytalanság, a LOT number-ek alapján próbálják azonosítani a Jaspert, ami úgy tűnik, egyelőre nem létezik. Rengeteg a találgatás, szinte hetente felbukkan egy-egy infó amit felkapnak, és rendszerint kiderül, hogy vaklárma volt. Kavarta a dolgokat a "Falcon v2" lapos gépek megjelenése is (a Falconhoz képest annyi a változás, hogy áthelyeztek néhány memóriachipet az alaplap másik oldalára - az új 60GB Bundle kiadásúak (Kung Fu Panda+Indiana Jones) már majdnem mind ilyenek - ebből valószínűsíthető, hogy a nem-Bundle Xboxok között biztosan nincs Jasper lapos). Biztos, hogy az új GPU kisebb energiaigénye miatt kisebb tápegységek kerülnek a Jasper lapos gépek dobozaiba. Az új tápegység 150W/12.1A-os lesz. De mivel a Falcon bevezetésekor a legelső gépek dobozaiba az előző széria 203W/16.5A-s tápjai kerültek, valószínűleg az első Jasperek is a Falcon 175W/14.2A-s tápjával érkeznek majd.
Egyelőre egy biztos módszer létezik arra, hogy megmondjuk, egy 360-ról, hogy Jasper-e vagy sem. Meg kell mérni, hány wattot vesz fel ténylegesen. A Falconok a Dashboardban 100W körüli értéket esznek, játék alatt 120W körül. Akkor Jasper, ha ezeknél lényegesen kisebb értéket kaptok.
Még valami. A LOT number mellett van a (Manufacturing) TEAM kódja is: a legtöbb FDOU vagy CSON. A Falconra az FDOU team állt át hamarabb, van esély rá, hogy a Jaspernél is ők lesznek az elsők.
Remélem, tudtam segíteni. -
bwoay
nagyúr
az még hagyján, de lassan az, hogy a formátum"háborúban" a BD áll jobban,
sokaknak azt jeletni, hogy most akkor a PS3 is
rögtön átvett valamiféle vezető pozíciót, csupán emiatt.nincs abban semmi rossz, hogy aki PS3-at vett,
az most még nagyobb eséllyel fogja otthon teljes értékű
medialejátszóként használni, mert meglesz hozzá a szükséges kínálat.
meg a Sony is bőszebben fogja ilyen célokra ajánlgatni,
de ettől még konzolként nem lesz erősebb,
az ugyanis nem ezen múlik. -
Viktor26
tag
Csak fikázni akart minket
De mindenki tudja, hogy nem lehet összehasonlítani a két konzolt! Ahogy írtad a boxban nincs HD lejátszó, a PS3 meg még nincs kihasználva, túl meleg még. Mire viszont már fullos játékok lesznek rá, amik szebbek lesznek, mint X360-ra, addigra mi is megkapjuk a mi új, még meleg Dobozunk, és akkor megint csak mi leszünk előnyben, hisz az új gépre már pletyka szinten fejlesztik a játékokat! Ha ez így van, megint sokkal többet nyerünk, hisz nekünk is lesz BD meghajtónk bele, és addigra már a filmek is és az üres lemezek is jóval olcsóbbak lesznek, szóval mi egyből játszhatunk majd a backup játékokkal
Aztán ne is beszéljünk az irányításról!!!!!!!! Az x360 joya a legkirályabb, PS-sel emiatt lehetetlen élvezetesen játszani! ha csak nem vagyunk mazohisták, és szertjük, ha fél óra múlva ínhüvelygyulladással kell forogni az irányítóval!!!
Szóval nincs értelme hasonlítgatni!
-
n0_gAboR
őstag
Allitolag ezzel lehet: http://download.videohelp.com/r0lZ/pgcedit/index.html
Megy linuxon, kell hozza Tcl/Tk.Illetve itt van egy leiras hogy growisofs-el command line-bol hogy tudsz irni xbox360 backupokat: http://www.bross.eu/2007/08/29/how-to-burn-xbox-360-backups-in-linux/
(az az --use-the-force-luke kapcsolo kb a --force-nak felelhet meg
csak viccesek voltak a fejlesztok )
-
Mr.Grincs
veterán
A dvd íróm ezt a lemezt nagyon csípi az asztalai dvd lejátszó is könnyedén hiba nélkül vissza tudja olvasni, a gép meg ugye pláne meg más gépébe is. Verbatim lemezekre vannak kiírva az adatim. Remélem ez azért egy kicsivel segített.
Szerintem az xboxnál sem lesz semmi gond. -
Ebit
addikt
Igen, több helyen is próbálkoznak vele, főleg ott ahol, nincs valós garis háttér.
A termék árában elméletileg benne van a gari ára, kivétel pl azok az esetek amikor az értékcsökkent termék vásálásakor ezt közlik a vevővel.
Azért irtam az EU-ra utalva, mert a garisügyintézés azóta jelentősen romlott a korábbiakhoz képest.
-
Senhi
aktív tag
-
medvegy
aktív tag
Én z4-et használok, röviden: nagyon meg vok vele elégedeve.
Lakótársam a szomszéd szobában a jól ismert fadobozos 5.1-es genius-t használja.
A genius nyilván hangosabban tud szólni, mint a z4, de hangminőségben a z4 rendesen rá ver. Csak ajánlani tudom, az egyik legjobb2.1-es... -
bwoay
nagyúr
már elnézést,
de nem vagyok hajlandó semmilyen óvintézkedést tenni annak érdekében,
hogy a gép rendeltetésszerű használat közben ne dögöljön meg.
ez pusztán elvi dolog: elolvastam a manualt, aszerint használom.
nem állt benne az, hogy fektessem el,
meg járassam játék után dashboardban, hogy lehűljön.
Magyarán ezt bírnia kell. Ha nem, akkor senki nem róhatja fel nekem,
hogy valamit rosszul csináltam, a gép volt szar vitathatatlanul. -
rocket
nagyúr
Elite+2 jatek oktober 26-an nyito akcioban a duna plazaban is ilyen volt, megrendelhetted kifizetve az teljes vetelarat, akik rendeltek sokan meg a mai napig nem kaptak meg pedig akkor kikellett fizetni a teljes vetelarat.
Az igazi pofatlansag az az egeszben, hogy pont tegnap erkezett elite gep a saturnba, es a 2 jatek ami oktober 26-an akcioban a gep melle jart is van nekik szoval minden akadaly elharult megse jutnak gephez akiknek ott all a penzuk 1 honapja lassan, vegen az lesz visszaadjak a penzt ami azota mar a mai napig ~5%-ot vesztett az ertekebol.Saturnos konzol akciok nagy atveresek nem letezo vagy nagyon alacsony darabszammal, igergetessel, erdemes megnezni most is fedi egymast 2 akcio 49990ft-os arcade november 28-ig lenne, de mar van uj ervenyes akcios ujsag amiben 59990ft fuzion frenzy 2-vel (ez a jatek kb. 5000ft-ot er ujonnan), premium + cod4 se volt nekik egy darab se pedig az az akcio is mar elindult.
-
medvegy
aktív tag
ajajj, ez rosszul kezdődik... az elitekkel is így volt, seperc alatt elfogyott a helyszini készlet, aztán a nép előre kifizette, kapott blokkot, a konzol meg majd elvileg jön... egy csomó ember még most sem kapta meg elitjét (majd egy honap után)
... fórumok vannak tele siránkozásaikkal
-
_Blank_
senior tag
1. már ezen is HDMI kimenet van úgy mint az újfajta Premiumon, nincs hozzá merevlemez csak egy 265 megás kari, ezért már nem ezt venném
2. tudtommal nincs, de nem követem annyira az új fw-ket..ha live-ozni akarsz akkor szvsz origivel játsz.
3. ezekkel játszhatsz 360-on, bal oldalt komp. lista
4. szubjektív, én az lcd-t ajánlanám, ha brutálméretű megjelenítőt akarsz akkor plazma
Aktív témák
- Sorozatok
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Formula-1
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest