- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Xelo
addikt
javított boxon végigtoltam alpha protocolt. szerintem addiktív ha valaki 5 perc alatt nem hagyja ott, reggeltől azzal játszottam.
a célzás gagyi, a grafika gagyi, a sztori, a fordulatok, a párbeszédrenszer pedig mind mind fenomenális. 8/10 a Xelo-skálán
-
Xelo
addikt
ma reggel visszajött a futár a boxommal, felélesztették a console corneresek
mondom én, az első generációs boxom 2006 óta elpusztíthatatlan, egy kis nátha még belefér
-
Xelo
addikt
elvitte az első generációs xboxomat a consol corner futára, szorítsatok hogy megtudják javítani a 3led hibát.
-
Xelo
addikt
tudtok debrecenben vagy környékén szervízt ahol viszonylag olcsón javítanak x360t? 2006os gépem meghalt, 3led E71 hiba (hardvergond). playboxxal konzultáltam ők azt mondták 10 körül csinálják.
-
Xelo
addikt
vá, box vétele után 2évvel megvan hozzá minden fő cucc. lg 32lg3000 hdtv, hozzá vga kábel (régi boxom van) - isteni
van valami nagyon ajánlandó játék mostanában? gta4be kicsit belefáradtam, elég csigasebességgel tolom, igaz már a 3. városrészben járok.
-
Xelo
addikt
válasz
Mákos7észta #12813 üzenetére
én végigtoltam a Burst Limitet, nagy csalódás. a harc alapból élvezetes, de maga a játék Budokai, BT szériához képest nagy visszalépés, max egy nagy demo az egész. grafika terén sincs igazából előrelépés. már megszoktam a skillshopot, azt hogy a GT történetét is játszhatóvá tették a korábbi részekben.. de nem: Cell saga az utolsó, ami után még mehet egy fájtsorozat Broly ellen (aki szerintem szánalmasan gyengére sikeredett). a karakterek animációja nem éppen epikus, és nagyon sokszor ismétlik önmagukat a jelenetek (csak más karakterekkel). az is érdekes hogy a játék legerősebb szereplője Trunks, ami szép és jó, sokan szeretik, mint ahogy én is, de azért nem olyan izom csávó hogy az ultimét támadása 1600-1800 körül sebezzen (Broly-é pont a felét)
. eltünt az ilyen tournament is... egyetlen mód a survival, ahol 100 ellent kell legyőzni egymás után, amit én 38ig vittem, de iszonyatosan beleuntam, annyira mint a teleshopokba.
a legfőbb probléma hogy BAROMI rövid. az egész Z történeten végigmászni szerintem nincs 5óra. aztán nyomja a survivalt akinek nincs jobb dolga.. sajnálom, szerettem volna megvenni, de ez pénzt nem ér, legalábbis amennyiért adják/adni fogják tuti nem. mindenesetre várom a nextgen budokait.
szerk:
nyomja valaki errefelé a Condemned 2t? én elkezdtem, nagyon tetszik, bár a csókánk ütése szerintem elég nyomorék ("whuháh" és kibalassan üt egyet) -
Xelo
addikt
segítsetek plíz. hogy a fenébe tom megcsinálni az lg 32lg3000 tévén hogy a hang komponensen, a kép pedig vgan menjen??
-
Xelo
addikt
nekem is ilyen "szutykom" van, filmekkel semmi bajom, de játékokkal annál inkább, és azon belül is a ?feliratok?(pl játékokban kiírja jó kis fehér betűkkel az adott objectivet) megjelenítésével.
viszont azt nem állíthatod hogy nem mosottas a kép, max ha még nem tudtad összehasonlítani HD-vel és megszoktad.
szerk: Dead Risin kiírásai pl full olvashatatlanok !itt! sd tévén. -
Xelo
addikt
válasz
szkorhetz #12336 üzenetére
én nem próbáltam, de tényleg elég régi darab, én sem merem ajánlani. akinek kéne LG 32LG3000 135eFt itt. rohadtul megéri szvsz
van raktáron.
wá ez a hozzászólás nagyon tetszettilyen south parkos:
Cartman: ez milyen tévé?
Kenny: ........................... (lassan 4 éves konstrukció)
Stan: szar minta zzzzállat. vegyél ilyet vagy olyat
Kyle: azok tévék.. ez.. ez ez egy szutyok -
Xelo
addikt
válasz
blueye #12322 üzenetére
ne reklamálj. hdmi nem fontos, a lényeg akkor olyan tvt vegyél aminek van vgabemenete, ahhoz meg már csak egy kábel kell és hd minőségben játszhatsz. a régifajta boxokból is vannak nagyon jó szériák, pl a 2006 szeptemberében készültek. én egy ilyennek vagyok a tulajdonosa lassan 2éve. semmi probléma nincs vele, az új se sokkal halkabb.
egyébként én játék közben nem hallom a boxom hangját -
Xelo
addikt
a teszt nem kamu. rockstaros arcok 640pre állították a ps3as max felbontást, hogy játszható legyen. konzolon nem a user állítagatja a szűrőket, hanem a szerint működik ahogy a fejlesztők egyszer belőtték. ps3 vgaja nem képes egyszerre kezelni hdrt és élsimítást, amíg az xboxé tudja, azaz újabb játékoknál nem fogsz ps3 alatt AAt látni. persze ez nem azt jelenti hogy be is van kapcsolva gta4nél, csak tényeket közöltem
old szerintem a xenon, new pedig a falcon gép
Def26: -
Xelo
addikt
wáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
tudjátok mondtam hogy megfogadtam, addig nem boxolok amíg nem tudok beszerezni egy új tévét. már már ma kicsit rosszul éreztem magam, mert kedvem lett volna Nicoval nyomulni, és úgy nézett ki hogy nem lesz meg a cucc egyhamar, de csütörtökön érkezik az 32lg3000
135eFütyök yeah
-
Xelo
addikt
válasz
greeny7 #12263 üzenetére
én full nem értek a tévékhez, működési elvükhöz, de arra jutottam ha valaki normálisan akar felvenni boxról képet akkor kell vennie egy dvdfelvevőt (vagy nem tudom azt hogy hívják)
lehet hogy sántít az elmélet, majd megmondják az okosok, én erre jutottam. szerencsére azoknak az ára is egyre alacsonyabban van, valamikor majd egy másik alkalommal azt is kellene szerezni. valszeg tévéből 32LG3000 lesz 5000 helyett, mert pénzügyi problémáink adódtak, utazás, autóvásárlás, stb, de azzal is ellennék csak lenne meg
15K:1 kontraszt, csomó képjavító cucc.. fincsi
-
Xelo
addikt
válasz
(Kolombusz) #12250 üzenetére
majd tovább próbálkozok ha beszerzem a tévét
dunc: nem csítelek, de azért kössz -
Xelo
addikt
[SZENVEDÉS]ez a GTA4 a világ legnagyobb sz@rja. annyira élvezetes lenne de az ilyen idegölő momentumokkal mint amikor kétszer csinálom meg ugyanazt az 1órás küldit és mind2szer hülyeség miatt b@szom el.. nem igaz.. most kéne románt megmenteni, először meg is tettem, mondja üljünk bele ebbe az autóba, de aztán áthajtottam valami robbanós gecin és kezdhetem újra. következő csinálnám újra, dobnám a gránátot de ez a f@szkalap Nico nem a lábára dobja vazz?? dehogynem.. egyetlen játék ami így feltud baszni, ilyenkor az egész xboxot húznám le a klotyón. megkérdem magamtól minek szenvedek ilyen szarral ami nem is fun?? baromi jó lenne de minden pozitívum eltörpül az alatt hogy egyszerüen kiborítja a bilit. miért tudtam Mafia-t és GTASA-t gondnélkül végigtolni?? nem azt mondom, volt hogy szenvedtem, de itt még rohadt 32%nál járok de minden második küldetést legalább háromszor kell megcsináln iemrt vmi kis hiba miatt, AMI 90%BAN NEM MIATTAM VAN, elrontom.
[/SZENVEDÉS]
bassza+.. sry de kikellett engednem a gőzt.. -
Xelo
addikt
-
-
Xelo
addikt
válasz
Buldozer99 #12022 üzenetére
áhh megnyugtattál
akkor azt hiszem én is benevezek egy LG-re.
-
Xelo
addikt
válasz
palika90 #12014 üzenetére
nyilván vmelyik játék csak úgy lett volna futtatható ha updatelődik az xbox software, de ezt nem tudta elsőre megtenni, ezért ismerősöd ki is szedte a gamét azzal a felkiáltással hogy: há ez sz@r. pedig van ilyen, általános dolog hogy az update nem megy elsőre. tegye be azt a játékot ami updatelni akarta magát, és addig indítgassa újra amíg be nem jelentkezik. nállam nyolcadszorra sikerült
-
Xelo
addikt
válasz
Buldozer99 #11884 üzenetére
mert mi történt vele?
ill LG3000 v LG5000 a masinád?
-
Xelo
addikt
jó ezt hallani, köszi a gyors választ. én az LG5000rest 159eFt-ért tudnám szerezni, azaz akkor már azt a 10est megéri rádobni szerintem
nem mindennap vesz tvt az ember..
jahh egyébként nekem is prémiumom van.
Kolombusz: a tévén van VGA-bemenet, és még amikor azon gondolkodtam hogy a monitoromra kötöm a xboxot, vettem is vga kábelt, így azon keresztül használnám ha hd nem játszik. az szebb képet eredményezne mint a komponens, nem? így menne a 720p nem? -
Xelo
addikt
én boxom évjárata: 2006.09.09, 2006 karácsonyán lett véve. eddig egy problémám volt vele: gta4nek kellett vmi update, és azt csak 8. újraindítás után tudta felrakni normálisan
nem fagyott eddig, a piros led se lépett idáig működésbe. nincs értelme azon izgulni hogy behal-e a gép, mert ha szerencsétlenül választ az ember, akkor akármit csinál, vízhűtéssel is kipurcan. ez van. nincs egy hónapja, én is flasheltettem (ill extra hűtést szereltek be) hogy vigye a biztonsági másolataimat, amiket próbáltam problémamentesen mentek. nem tudjátok mikortól adták ki a hd-s xboxokat? most nem tudom megnézni, de jó lenne tudni hogy enyém az-e. másik, azt hiszem döntöttem tv ügyben : LG 32LG5000
edigben 185, de van ahol kevesebbért is beszerezhető. nagyon sok extrát tud, és a 50.000:1 kontraszt arány is csábító, még ha dinamikus is, illetve az intelligen sensor is bejövős.
mit gondoltok? párosodnának az xboxommal? -
Xelo
addikt
Devil May Cry 4-t próbáltátok? szerintem baromira jól sikerült
-
Xelo
addikt
válasz
(Kolombusz) #10922 üzenetére
igen, vetera azért messze nem ebay
-
Xelo
addikt
nah tegnap szívtam a "backup lemezeimmel".. vettem 3 philips dvd+r dl lemezt, fogtam nero-t, kiírtam a képfilet, örültem mint majom a farkának. berakom a x360ba, fél óra kerregés nyekergés szenvedés, kiírja hogy unplayable -> ******************... oké utánnajártam a neten mit is kell tennem hogy működjenek: író firmware-jének frissítése, verbatim lemezek beszerzése, clonecd használata. remélem nincs semmi más amit figyelmen kívül hagytam mert most megy a próba nyomás
-
Xelo
addikt
nextgen dragonballt ide nekem: [júniusban jelenik meg elvileg]
-
Xelo
addikt
ezek kérdések??
1. ha nem akarsz vagyonokat költeni eredeti játékra, vagy biztonsági másolatot akarsz készíteni a boltból vásárolt discjeidről, igen
2. hibás lehet, de az új szériánál ezt úgy hallottam már kiküszöbölték. nekem első szériából való van 2 éve és semmi baja nem volt --> szériája válogatja (ps3 is lehet hibás)
3. a játékoknál észrevehető grafikai különbség mindíg az xbox360 javára van, azon egyszerü okból hogy jobb, modernebb videokari van benne mint vetélytársábanhiába a ps3 8magos procija, a videokártya jelenít meg, amiben pedig egyáltalán nem jobb mint az x360
-
Xelo
addikt
kinlódok itt a monitorommal meg kábelezek, veszegetem a hangszórókat a fene egye meg, veszek egy lcd tévét
[ez is csini], csak nekem túl nagy, elég lenne egy 26"-os [ehhez hasonló darab]. mind2 100k körül van, érdemes e kettő közül választanom? -
Xelo
addikt
illetve mivan ha nekem a monitoromba nincs beépítve hangszóró? hogy oldom meg meg a hangot?
-
Xelo
addikt
sziasztok. az lenne a kérdésem hogy egy Samsung wide 1440×900-as LCD monitorral akarom összedugni a vasat, egy [ilyen] kábel megfelelő lenne nekem?
valamelyikőtök ha tudna vállalni flashelést bpn csütörtökön, vagy ismer valakit aki tudna norm áron, légyszi dobjon már egy privátot.. -
Xelo
addikt
akkor nézzük csak összegezve..
veszek egy monitort:
[link]
''Input connector 1) HDMI
2) DVI-D
3) D-sub''
''Signal cable 1) VGA cable
2) DVI Cable''
ugyebár alapból ezzel nem megy a XBOX 360, csak ha veszek egy ilyet hozzá:
[link]
ha igazam van, akkor így a kép már meg van oldva. ebből a kábelből fityeg az a két audió cuccos.. nahh most ehhez szerzek egy ilyet:
[link]
ezzel megoldanám a problémát, s simán mehetne ezzel:
[link]
s ha szeretném használni a monitort a konzollal és géppel együtt, akkor még veszek egy ilyet is:
[link]
szóljatok ha nem jól gondolom
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
amm azt vágom hogy ALAPBÓL nincs, de lehet hozzá hivatalos microsoft kábelt venni.. amúgy meg kb semmire nem adtál választ - legalábbis az én kérdéseim közül semmire..
a hangszórónál azt irják xboxhoz pölö játékkonzol átalakító kell, de te erre írod hogy nem fog menni mert az xbox360al nem kompatiblis?? akkor mivan azzal ha én láttam youtube-on boxal összecsatlakoztatva?
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
ide is belinkelem a problémám, kérlek nézzétek meg
[link] -
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
és ha debrecenben nem nagyon van választék, hanem 1 helyen frissítenek, akkor ott honnan tudom hogy régi vagy új firmwire-re frissítenek? szal érted..
amúgy azt is meglehet hogy pl azokat a gameket veszem meg eredetiben amikkel akarok játszani online, a többit meg simán.. bár ha nincs kockázat
azért kéne még bíztatás -
Xelo
addikt
válasz
M@trixfan #725 üzenetére
de hogy derül ki? pl Live-on játszok akkor már game fut nincs különbség eredeti és másolt között, már ha beolvassa... ill ha fizetem Live-ot, akkor magától letölti ezeket az update-eket? nem mondhatom neki hogy: anyád? és x és kész nem kell letölteni?? és akkor max az után frissíteném ha kiderült mi lesz a következménye. meg azért ne bannolgassanak már ha megvettem 100eFt-ért az X360at...
engem gyakorlatilag csak az a felbontás frissítése érdekelne, ha egyáltalán lesz.. vagy muszi mindíg a legújabb verziójú Dashboard-nak ''futnia'' hogy lehessen multizni? mint pl a PCs FPS játékoknál egyeznie kell a szerver game verziójával a csatlakozó verziója, itt meg mondjuk dashboard.. nem nagyon ástam még bele magam ebbe szóval nem sokat tudok. remélem tudtok segíteni.
-
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
majd lesz egy 22''es LCD monitorom amin van HDMI port, és olvastam hogy PS3al iszonyatbaróóó.. gondolom így van ez akkor X-el is. a felbontása 16xx×10xx, vagyis most nincs támogatva, de hallottam hogy 1080p felbontásban gyönyörű. nah most, majd lenne firmwire frissítés a boxomon, hogy menjenek rajta a biztonsági másolatok is. a kérdés: ha onlány updatelném xbox360-t a jövőben pölö amikor megjelenik majd a ''patch'' amitől kezdve rendesen kezelni fogja az előbb említett felbontást (16xx×10xx), ez nem fogja felülírni a már flashelt verzsönt és akkor megint ...
vagy ez a firmwire frissítés végülis olyan mint egy BIOS update és amit ő letölt útközben és frissíti magát az hasonlit a Windows Live Update-hez? mert ha igen gondolom nem kell tartanom.
-
Xelo
addikt
válasz
Partizan182 #672 üzenetére
yahh 1ről beszélünk csak rosszul fejeztem ki magam.. :\ ha olyan wide-ot veszek, amit nem támogat, akkor nyújtani fogja a képet vagyis kaka... akkor már jöjjenek a csíkok, oszt jóvan
-
Xelo
addikt
de nem arról van szó hogy 16:10el sz@r? olvastam offisöl xbox360 fórumot és nekem ez jött le hogy várják az ápdétet hogy menjen az 16xx×10xx, stb...
az 1280 meg alapból támogatva van, nem?? asszem mennem kell oda ahova SzlobiG küldött mert itt nem lépek előre - összezavarodtam
-
Xelo
addikt
erről mi a vélemény? ViewSonic VX922 19'' TFT-LCD
[link]
nekem nagyon tetszik, és teszteken is bizonyított
ezzel hogy nézne ki az xdoboz? -
Xelo
addikt
ezzel a monitorral milyen lenne az XBOX360? vagy widescreennel nem érdemes? akarok neki venni egy monitort olyan 70k körül..
-
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
írtam a Konzol ravatba, de mivel válasz nem érkezett, remélem itt fog:
''üdv, nekem is itt egy baba X360 prémium nahhmost még nem próbáltam, egy ideig nem is fogom, de tleg iszonyúú szar sima TVn? akkor inkább a 17'' TFTmen nyomjam? (1280×1024) a másik: ugyebár külső vinyója van. ezt kívülről könnyü aplikálni? vagy szétkell szedni hogy belepakoljuk vagy hogy van ez? még nemnagyon szemrevételeztem.. a másik: ugyebár a TFTt használom a PCmhez is.. vagyis vmi olyan elosztó kéne amivel tok kapcsolni hogy most melyikkel menjen, van ilyen? ill mennyibe fáj? én most 2 játékot fogok beszerezni Dead Or Alive 4 (arcade fighting powaaa), nahh meg asszem FIFA 07 (akárki akármit mond én nagyon bírtam PCn is..) aztán majd jön a többi.. main játékgép a PCm, marad is az, főleg hogy WoWozok szal mást nemnagyon nyomok mostanában PCn, hiába a viszonylag erősebb vas.. partygameket gyüjtök majd rá, szal amivel lehet akár osztottképernyős módban nyomni, egymás ellen home.
ty
szerk: yahh még vmi: debrecenben van aki profin tudná frissíteni a boxot? meg nincs baj a frissített verzsönnel? mi van ha elbassza? az ár hallottam 5-8k között kering..''
köcce
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VPN topic
- Autós topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest