- Yettel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Úgy működik ez az ingyenes balhé hogyha, van egy 20GBos vinyóval szerelt xbox 360ad magyarul Prémium pack és van egy Elite géped akkor kasz egy ilyet. Igényelni kell.
Le kell írni a 20as szériaszámát és a 120as szériaszámát és akkor küldenek egy ilyen készletet. Amit eredetileg egy 120as packhoz kapsz ha veszel olyan hdd + transzfer készletet, a hdd és kábel együtt 19990 Ft a multiformatban ez magyarul az Expansion Pack.
Mivel nekem volt 20as Premium packom, meg Elite packom ezért járt nekem ingyé. Amúgy kéz alól 3-5 Ft ért lehet szerválni ha tudsz. De nagyon ritka. -
Mr.Grincs
veterán
Akkor az zsír. De azért az nem válik korruptá? Vagy csak a gép lesz selejtes és korrupt?
Annyira nem speckód de szerintem olyankot már nagyon nehéz szerezni ha haáilag akarsz csinálni. Meg olyan áron árulják őket, mármint a 20as eredeti box keretes hddket ami szinte ingyen van.
-
StLui
veterán
Ha rádióért lehet tüntetni akkor legyen -olcsó bundle-t a népnek- tüntetés is, 100dolláros laptop mintájára 100 dolláros MW2 csomag. Persze én rendes lennék, aki drágábban vette kapja vissza a különbözetet
Komolyabra fordítva, talán az első ilyen mennyiségi gond az xbox 360 első megjelenésekor volt, Bécsbe kiautóztam egy fórumos hírt olvasva, hátha kapok még, h.lyeségnek nincs határa, pedig az osztrák még ott volt akkor
iphon-nál ugyanez megfigyelhető, nem győznek eleget gyártani, új videokarik is ahogy olvasom csak lassan csurognak, és elég rapszodikus árakon. Szóval ez nem egy egyedi eset csak ugyi érintve vagyunk és rosszul esik.
ui: persze aztán boxot kaptam, sikerült a jelentősebb áresés előtti utolsó pillanatban megvennijelesen ponnt az itt emlegetett boltban, hogy örülhettek, hogy megvettem gyorsan két németnyelvű játékot is, nem értettem hozzá, így nem figyeltem
Szóval az hogy mit mondtak a telefonba mind1, tényleg kevés lehet, máskülönben bemehetnék holnap és vehetnék de valószínűleg nem így lesz -
Mr.Grincs
veterán
Hát meg lehet azt oldani, főleg ha 50 métereset veszel. Bárhol el tudod vezetni a szobában szőnyeg alatt, falon, ajtókeret fölött stb. Bárhol megkapod a kábelt elég jó áron készre kötvet. Én magamnak csináltam kábelt, mert van itthon fogó meg rj45ös dugó meg törésgátló.
Szerintem egész jó áron vannak: kábel Nemtudom honnan hova akarod vinni és az kb hány méter de olcsóbban jössz ki a kábellel mindenképp.
-
alien_
őstag
A szabályzat szerint az elárazott rendeléseket Amazon lemondja. Onnantól jogerős a szerződés a vevő és eladó között, amikor megkapod a "Dispatched" (kiküldve) levelet, szóval egyáltalán nem a rendelés pillanatától. Az én rendelésemet is simán törölhették volna (sőt, levelet is kaptam a rendelésem törléséről, két órával a kiszállítást igazoló e-mail előtt), valószínűleg hibáztak, amikor ezt nem tették meg, nem valószínű, hogy többszáz rendelést kiküldenek csupán jófejségből.
Egyetlen dolog, amit mág el tudok képzelni, az az, hogy közbeszólt a marketing osztály: A veszteségnél jóval többet költenek amúgy is hirdetésekre, és ennek az Xbox mizériának igen nagy reklámértéke van: jót tesz a cég arculatának.
És ez működik is, mert aki olvasta a story -mat, mindenki azt gondolja, hogy milyen jó fej ez az Amazon =) -
szaszlaci
addikt
Nem nagyon ide való a kérdés (sőt ez sehova), megpróbálok azért válaszolni.
Hivatalosan ha megbontod a géped, ugrik a garancia. Hivatalosan a gar. cimke sem eltávolítható. Ha értesz. Ha módosított boxot küldesz vissza, észreveszik.Hűtésmódok nagy részének nyoma van, és azt nem lehet visszacsinálni, esélyes hogy manapság ezért nem fogják megjavítani.
Hűtésmód az nem egyenlő az utóhűtéssel. Csináltasd meg, ha ez megnyugtat..Komolyan, aki ezt kitalálta, hogy ez jó és kérjünk érte pénzt.. A Júdás-módért.
Sikerült ma szereznem ilyen csatlakozót, ami a box DVD-n van, Oktogon fele van, 200 Ft volt.
Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest