- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Kasza08
őstag
Mito, ez is nagyon jó gép, enyémben is ilyen blokk van, amilyen ebben
Nekem 70 a vége, de nem ártana neki egy új dugattyú+fúrás, kevés a kompresszió benneMajd március környékén meg lesz csinálva. Frewa kollégának is SR-je volt, ő azt mondta, hogy ilyen fogyasztással mint az enyém 90-et ment
A másik durva, az még a DiTech változat, folytás nélkül 110-et megy haveromé. Furcsa volt, átültem, ugyanolyan, csak nagyon megy
-
Def26
félisten
2: Az xbox live marketplace elérhető lesz az xbox.com-ról is. Tehát a pc-n megvásároljuk a dolgokat és ezeket automatikusan letölti az xbox. Sok értelme nincs legfeljebb, hogy pc-n gyorsabb lesz egérrel és billentyűzettel kiválasztani a dolgokat és beírni a kért kódokat.
Én ezt várom a legjobban, remélem itt már tudok bankkártyával venni ezt azt...
-
bwoay
nagyúr
hát csak a személyes tapasztalataimról tudok nyilatkozni,
és ez az egy gép van a közelemben, ami érintett
Pontosabban kb egy hónapja szart be szomszéd cimborám gépe is,
az én RROD-s masinámmal azonos széria, napra pontosan ugyanakkora készültek,
és ugyanarra a sorsra jutottak. Ez is újra lett gyolyózva,
hűtésmod, overcool, de csak kb egy hete jött meg a szervizből,
majd eldől, meddig bírja (az én régi gépemet meg történetesen a bátyja használja,
és mindketten eleget játszanak ahhoz, hogy alapos használatról beszélhessünk).
Aztán van még nálam egy úgyszintén 2006-os box,
ami meg egy nappal korábban készült, mint ez a két másik
Csak én nagyon keveset használom, második gép, a hálóban van.
Viszont mindenképpen ki akarom nyírni 2009 szeptembere előtt
(addig garanciális), hogy a M$ cserélje az alaplapot Falconra,
a drive-ot meg valami jófajta Philips-LiteOn-ra -
Djuree
félisten
gondolom csak single-ben toltad és azért mondod hogy unalmas. single-ben persze meg lehet unni 1 végigjátszás után de multiban megunhatatlan. semmilyen más rts-ben nincsenek ilyen tökéletesen kiegyensúlyozva a fajok. meg eleve a pályaszerkesztő korlátlan lehetőségeket ad. nincs is annál jobb mint mikor lan partyn 4vs4-ben gyepáljuk egymást
-
Djuree
félisten
StarCraft elavult
WTF! ezt jobb lett volna ha nem is mondod...mivel box-os vagy ezért nem értheted, megbocsájtok
(nézz utána hányan tolják mo.-n! máig a wcg-ken az egyik legfőbb szerep az övé a cs mellett meg a WC3 mellett)
én máig nyomom és még pár ezer évig biztos játszanék vele. nem lehet megunni mert TÖKÉLETES! persze box-ra nincsenek ilyen játékok sajnos. végigtolod és eladod. ennyi. StarCraft nem ilyen... -
Scoobyka
addikt
szerintettek melyik az a két xbox 360as játék amlyiket most érdemes megvenni?....
vagy melyik a két legjobb?...most rendeltem boxot...és két gémet szeretnék venni...ezek már megvannak gta 4,dead rising, dragon ball burst limit, darknessa bad company nem érdekel.....szóval szerintettek?
-
heihachi
addikt
Baromi jól néz ki, nagyon tetszenek az újítások is, meg amúgy is, a Diablo az megunhatatlan volt eddig is, tuti ez is az lesz. Szerencsére nekem van jó gépem, legalábbis olyan közepesen jó, azon azért el fog futkározni.
Azonban szerintem nem olyan nagyon drága az a gép. Ahhoz hogy ez a gém elfusson, szerintem simán elég 100-120k (feltéve, hogy van valami nagyon alap géped, és csak fejleszteni kell, nem nulláról indulsz, tehát nem kell monitor, ház, bill, egér, stb.), nem sokkal több egy elite áránál némi extrával. Jó, ez nem lesz egy erőgép, de futni fog rajta elég jó minőségben. Ráadásul, ugye nem csak ez az egy játék PC sajátosság, meghát ugye nagyon kényelmesen lehet másra is használni azt a gépet azután, tehát szerintem nem vészes. Szigorúann szvsz.
Persze vágom, hogy 120k az a mai világban rettentően sok pénz, sokan nem keresnek ennyit két hónap alatt sem, de ezért a pénzért nagyon sokat kap az ember, ha okosan kiválasztott alkatrészekre költi.
-
1010
őstag
"régi szar"
na igy akartamsztem amugy az egész cég tervezési hibás.
vegyünk egy egyszerű példát az ms hez bevihecc apple notit és azon dolgozhacc mutogathatod.
apple höz még mit ne
nézz meg egy fényképet apple abédlő: tele mac book al
ms ebédlő: van minden
melyik cég a következetesebb és sikeres
nem gazdagabb,sikeres. -
(Kolombusz)
veterán
Hát, én most nem izgulok, hogy levágnak, de már elkezdtem bekésziteni az eredeti játékokat a ban utánra.
Ahogy kivágnak, veszek egy HDMI-s Premiumot, meg egy kábelt hozzá.
Wazz, 8-9k-ért tudom szerezni a legtöbb új játékot (jó egykét slágert kivéve, pl. a gta4-et drágábban tudom csak), ha meg várok kicsit vagy megveszem használtan, vagy mégolcsóbban újonnan. -
Savage5
senior tag
Gondoltam, hogy nem tudod rajtahagyni a routeren. Akkor leírom azt, amit valószínű, Te is eljátszottál már párszor:
- a Vezérlőpultban a Hálózatbeállítás varázslóval megosztod a netet az újonnan vett hálókártyára
- utána beállítod manuálisan is őket: az Internetkapcsolatod értelemszerűen hagyod úgy, ahogy most van, automatikus IP- és DNS-kiosztáson, a másik hálókártyára beállítod a 192.168.1.1-es IP-címet, alhálózati maszk: 255.255.255.0; a DNS-hez pedig szintén az 1.1-es végződésű IP-t írd be. A boxban is beállítod a következőket: 192.168.1.2-es IP-cím, 255.255.255.0 alh. maszk, alapértelmezett átjáró: 192.168.1.1; DNS: 192.168.1.1.
Továbbá minden előbb leírt portot (még a Media Centereseket is) kiengedsz a routeren és az aktuális számítógép tűzfalán is (sőt, szinte bármelyik tűzfalban be lehet állítani IP-címeket is, mint megbízható zónák, tehát írd be a 192.168.1.1 és 1.2-es végződésű IP-ket), vagy kilövöd a tűzfalat a teszt erejéig, amíg próbálgatod az összekötést (a Windows tűzfal abszolút ne fusson)!Ui.: amikor leosztod a netet a második hálókártyára, ott a DNS-nél lehet, hogy nem kell semmit sem beírni, vagy beírod azt, amit automatikusan kaptál a DHCP-től a netszolgáltatódtól. Ha több DNS van ott felsorolva, akkor az elsőt írod be, ugyanígy lehet, hogy a boxban is be kell majd állítani, bár ott az 1.1-es IP-vel hivatkozik a kártáyra.
És bocs, ha már elfutottad néhányszor ezt a kört, több lövésem nekem sincs ezügyben. -
Savage5
senior tag
És ha egyszerűen rajtahagynád a routeren a boxot? Portot nyitottál már neki?
XBox 360 Media Center requires you to forward the 1900,3390,3776,3932,5555,7777 ports.
Xbox Live 360 requires you to forward the 88,3074 ports.K3NZO: az nem valami védelmi funkció? A Dashboardban túrkálj a saját profilod környékén, kell lennie valami Account Management-nek, ahol resetelni is lehet, mert ezt elvileg manuálisan állítottad be magadnak.
-
tiv83us
veterán
Az az igazsag, hogy nem csunya ezzel az a HDMI kabellel, de mivel ugyanugy 720p-re teszi, kulonbseget nem nagyon velek felfedezni.
Megjelenik a beallitasoknal az "Optimal Resoultion" opcio, rabokok es radpbja 720p-re.
Raadasuk a hanggal is bajok vannak azota, sokszor tapasztaltam, hogy csuszik a hang COD4, Mass Effect, ahogy lovok ra egy mp-vel jon a hang. A Rock Band meg ossze-vissza csuszkal, akarhogy kalibralom, a dobot elobb kell utni, hogy ne ess ki..stb.
Szoval nem vagyok tul elegedett.
Mar kiprobaltam mas HDMI bemeneten is, valtozas nincs. Egyelore visszatertem a kompozitra...
Azert koszi a valaszt, meg nehany dolgot kiprobalok. -
antikarts
csendes tag
-
Gebriel
veterán
-
Def26
félisten
Samsung LE26S81B Display/HDTV Settings -en belül van olyan, hogy Optimal Resolution?
-
tiv83us
veterán
Vegig kuldted Colonist-tal, Earthborn-nal, Spacer-rel, ferfi/no-vel, renegade, illetve paragon fokozatokon is, minden mellek kuldetest megcsinalva? /Felderitettel minden bolygot, minden roncsot, osszeszedtel minden Matriarch irast...stb/.?
Azt mar meg sem merem kerdezni, hogy megcsinaltad-e az Achievment-eket azaltal, hogy kulon-kulon ember tarsasagaban viszed vegig a jatekotMert akkor szalute neked, ha ezt mind vegig kombinaltad, jo gyors vagy
En kb most vagyok vele 120+, de meg mindig csakps: Ja es ott van meg a Bringig Down The Sky, 450MS Pont-ert letoltheto kulon kuldetes /lota fun
/
-
tiv83us
veterán
Joooooo, de ha mar 50 dolcsimba fajt a HDMI, akkor mar hadd kapjak mar egy picit szebb kepet is
Egyebkent a kvaliti sztereom is csak mostanaban erkezik, egyelore a Tv beepitett surroundja adja a hangot, a HDMI hangot is a Kidus 2.1-es Harman Kardon vagy mi a pocs cuccaval probaltam ki, hat igy is szep a kulonbseg...:-/
-
-
Keksz
senior tag
Hat nezz meg egy dell 24"-os full hd monitort milyen arban van es miket irnak rola a samsunghoz viszonyitva... pl Dell UltraSharpTM 2408WFP
Bar sztem ez a full-hd meg nem annyira kiforrot. Hany x360 jatek van ami full-hd/1080p?
Persze ha mar belenyomsz 80-100ezer forintot akkor lehet erdemes a 24 colosat megvenni, vagy nezni egy nagyon durva minosegu 22"-est-
-
rolko
őstag
Nállam 1360x768 ra van állítva, szerintem tökéletes a kép. A nagy talán azért lenne jobb mert van 1920x1080 beállítási lehetőség (legalábbis nállam) [link]
De olyat hallottam hogy aki full hd-s monitort/tv-t vesz az ne aggya alább a 1080p-s filmnél mert állítólag a 720p-t és a DVD-t nagyon ocsmányul jeleníti meg....
-
-
rolko
őstag
Szia!
Én ajánlom neked a 22"-os Samsung 223BW-t, viszonylag jó árban van (50-60k boltban) és nagyon szép képet ad X360 alatt is
Ha viszont van egy kicsivel több pénzed, 100k-ért van a 24"-os Samsung 2493HM (1920*1200-as felbontás, 15 Pin D-SUB bemenet, DVI-D, HDMI bemenet, beépített hangszóró)
szerintem jó "kis" monitor -
Savage5
senior tag
Ezen a szar HANA chipen vagyok én is kiakadva, mert sorra pusztulnak meg, azon nincs még egy kis borda sem. Augusztusban jön a Jasper és pont most állok Xbox-vásár előtt, csak nem tudom, merjem-e bevállalni, hogy vegyek egyet a mostani kollekcióból, vagy várjam meg a nyár végét.
Mod: GyuZa, kérdésedre válaszolva, véleményem szerint nem ártana az overcool, bár én is húzom a fogam a felár miatt. Dashboardban pedig tovább kellene járatni, mint 5 perc, mert ha be van kapcsolva a konzol, a GPU és a többi alkatrész ugyanúgy kap tovább áramot és melegszik, mégha nem is olyan intenzíven, mint játék közben.
-
zsocy
őstag
Ha nem tervezed hogy flasheljék akkor nincs. Elviszi a garit, plusz ha egy box 3ledes akar lenni akkor az is lesz, bármit szerelsz is bele.
Én nem tenném bele, a 3 év gari fontosabb. Sőt a Golemet is átgondolnám, nem olcsóbbak sokkal, viszont nem adnak semmi papirt a géphez.
-
Kasza08
őstag
Hát őőő... én ekkora méretben tuti monitort vennék - illetve már van
-, mert több pixel van benne, ezáltal sztem VGA kábelen keresztül is szebb képe lesz mint a kevés pixellel rendelkező HDMI-s TV.
De ez csak magánvélemyén, nem fedi a valóságot. Lehet, hogy tök hülyeséget mondok, de nekem ez az ésszerű
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest