- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Djuree
félisten
hát igen, többek között ezért tartunk ott ahol, itt mindenki lop csal hazudik (énis warezoltam egy darabig, szóval én sem vagyok szent, de mikor össze tudtam spórolni annyi pénzt akkor már nem warezoltam), tisztelet a kivételnek. nemrég vettem 2 használt winyót, természetesen mindkettő rossz volt, így bízzon az ember a másikban
-
karakpecze21
senior tag
Ha már a headset-nél tartunk, akkor lenne egy kérdésem nekem is.
Amit ugye gyárilag kapunk a géphez headset-et azt csak chaet-re lehet használni?Boxot nem használom live-n így még nem próbáltam és nincs tapasztalatom benne.
Tegnap gondoltam beledugom az irányíróba mert az asszony vizsgára készült és nem akartam zavarni.
Sajnos azt tapasztaltam, hogy egy deka játék hangot nem hallottam a headset-en keresztül.
Esetleg valamit át kell állítani, hogy működjön vagy tényleg csak chaet-re jó? -
StLui
veterán
Ugyanez a gondom karrier módban, csak kuplung van automatán, rajt után, ugye hátulról indulok, olyan korán fékeznek, hogy egy csomószor beléjük szállok, amikor meg előttük vagyok akkor meg ők akarnak sokkal későbbb fékezni és koccolnak rajtam, viszont nehézre nem tudom állítani, mert gyorsan kell a Zsé Crazy sorozatához, szóval gyűjteni kell az aranyakat rohamtempóban
-
Crazyman33
senior tag
Ha szűz vinyót dugsz rá akkor 16-ra formázza. Tegnap ki próbáltam és le is írtam korábban.
Még a HDD-ről HDD-re másolás Boxon Transfer kábellel témához
A tartalmat midig csak egy kisebb forrás meghajtóról egy ugyanolyan nagy vagy nagyobb célmeghajtóra lehetséges másolni. Legalábbis a kábel használati útmutatója ezt írja.
-
-
FefeeX
veterán
Hát, nem tudom, eddig jó volt-e mentésekre a pendrive, eztán jó lesz, de az sem tuti hogy fel lehet majd telepíteni bannolt gépre az új dash-t és hogy hagyja-e majd azon is használni a pent ilyenekre... Szóval szerintem ezzel kapcsolatban sok kérdés nyitott, gondolom memóriakártyával azért működött a save...
Minden esetre én pl nem tudnám elképzelni már azt a szitut hogy ne lenne vinyóm...
Azért minusz 20-30 dB nem mindegy
-
Crazyman33
senior tag
A satuzás csak beállítás kérdése. A Bajnokság topikban le is írtam. Viszont a hibák amiket felsoroltál, szerintem még enyhén fogalmaztál azzal hogy érdekes. De valljuk be, tökéletes játék nincs. Ameddig nem lesz jobb addig nekem teljesen megfelel. Persze ez csak az én véleményem.
-
heihachi
addikt
Kizárt, hogy jó F1 játék szülessen. Egyrészt szarok eleve az F1 szabályai, ha élethű lesz a játék, akkor az egyben azt is jelenti, hogy dög unalmasan körbe körbe kell autózgatni előzések meg minden izgalom nélkül. Másrészt meg, gyakorlatilag minden játék amit eddig láttam elvérzett azon, hogy kis sebességnél és nagy sebességnél is normálisan irányítható autót kapjunk. A Forza 3 ebben kifejezetten gyenge, az R-es autók irányítása egy vicc, legalábbis kontrollerrel. Harmadrészt meg a Forma1-es autóknál olyan nüanszokon múlik minden, hogy azt csak egy végletekig részletes szimuláció tudja megfelelően visszaadni - márpedig az ilyen részletességű szimuláció konzolon nem életképes, mai napig nincs egy sem.
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Na megörvendeztetlek,hogy az én feleségem is gamel!Boxon kitolta a Mirror's Edge-t,meg nyomja a Forza 3-at,de még egy kis FIFA-ra is rá tudtam szedni!!PC-n meg benn volt a klánba amiben én is!
Jah itt jut eszembe,ha megengeditek belinkelem, csináltam egy kis videót,2hónap kihagyás után,hogy megy még PC-n az FPS!!!!Mindenesetre jobban,mint boxon a BC2!Minőségért,meg a csúnya vágásokart bocsánat,most használtam először videószerkesztőt,és tök egyedül! -
Crazyman33
senior tag
Így van, nekem is pár fokkal balra állt mikor bekalibrálta magát. Még volt rajta garancia, de neki álltam és jó lett!
Itt megtalálodAmúgy milyen dolog, hogy már nem is nyomod velünk? Inkább Race Pro? Hova tűntél druszám?
Hiányzol az eredménylista elejéről.
Azóta felfordult a világ a köridőben. Jövő héten új bajnokság kezdődik! Szívesen látunk! -
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem nincs még meg a játék, nem játszottam még vele, és a topikját is csak felületesen olvasgattam a sok spoiler miatt, de mintha valaki hasonlóra panaszkodott volna, a megoldás ott az volt, hogy van valami ilyen plazmid vagy gene tonic, amit felvéve nem tudsz fegyvereket használni. Esetleg nem ez lehet a probléma?
-
-
_ak_
addikt
Igaz, csak pc-n próbáltam ki, de csalódtam benne. Ugyanúgy néz ki és ugyanúgy történnek a dolgok, de képtelen vagyok felvenni az 1 hangulatát. Az 1-be inkább tartottam az ellenfelektől, itt inkább csak idegesítenek. Nem tudom, h mi, de vmi ellenszenves ebben a folytatásban.
-
Xirtam
veterán
Na jah...
Ha valaki LIVE-ozni akar nem flasheli a gépét mivel így is úgy is bannolják...
Nagy anti warezemről meg annyit, hogy ellenzem is mert aki megteheti az ne warezoljon hanem igen is vegye meg a játékot.
Csabeee 3 hónappal ezelötti hsz-ére meg a rekacióm h ebből moderátoros ügy is volt h terjeszti rólam az igét, mikor nem is így történt a dolog.Akkor kapot figyelmeztetést is...
-
Jon Mathias
senior tag
Köszi! a gyárira MS HDD-t gondoltam. 20-250ig bármeik? 1 érdekes kérdés: ha már G5 proci van benne OS X nem telepíthető rá? v még senki nem gondolt rá. azt tudom h ps3 ra van linux . Ami még érdekelne: távirányító tudom h van hozzá van valakinek tapasztalata vele? mivel még nincs game hozzá (pgr4 minden vágyam
) 1 darabig lejátszóként müködne. nincs valakinek eladó PGR4? itt már kifogytak belőle
-
30z.Samu
félisten
-
Tomics
addikt
nekem van egy 8 gigás pendrive, arra rakok cuccokat, onnan lehet.
tegnap hajnal 4ig forza3maztammég hardon nem tudok nyerni, csak 3.nak tudok bejönni. van amikor 20x is újrakezdem, mire betanulom a pályát.
hétvégén sajnos nem tudok boxoznijövő héttől meg tanulás jön a vizsgaidőszak
-
Djuree
félisten
rövid de annál jobb. olyan mint az 1. amilyen rövid olyan intenzív és csodálatos.
nyomjad az opsokat veteranon, nem hinném hogy olyan rövid lesz
eleve nem single-re van hanem multira, haverral nyomtuk az opsokat coop-ban, majdnem lekéstem a vonatomat is, alig tudtam letenni a joy-t. a live-os multi még jobb...ezért az 1 játékért vettem megint box-ot...Peat
: BC2 ugyan olyan fos lesz mint az 1. azzal sem játszott már senki a megjelenés után 1 hónappal
a 2-től sem várok többet....
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem akkor ez a mostani olcsóbb 81,9K Super MW2 Elite pack azért kerül ennyibe mert német. Mert elfogyott az angol verziós ami 83,9K volt...Akkor viszont nem szóltak neki, hogy német és az tényleg necces. Illetve az necces ha 83,9 ért adták el neki és német.....és nem szóltak..
Én is megnéztem most az oldalt. Ez még a múltkor nem volt kiírva, amikor még 83,9K volt az ára. Gondolom ez egy másik forrás ahonnan szerzik a cucccokat..
-
Mr.Grincs
veterán
Simán elég a box a kábel meg a cd ami van hozzá.
Kéne vennem 256 os vagy 512es memóriát de egy 512es ott van mint egy 20GB os hdd.....De azzal az a baj, hogy 120asról nem tudom közvetlenül arra másolni...
512eset meg annyiért nem fogok venni, azzal a tudattal hogy 20as hddt is vehetnék..Akkor inkább a 64esemet megtartom veszek egy 20asat és átmásolom eggyessével a nagyobb mentéseket, beállításokat és profilokat. mert csak arra kéne a 20as hdd.
Aktív témák
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest