- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
(Kolombusz) #11852 üzenetére
jaja bevezethetnék már a monitoros felbontásokat is nem tom meddig tartana
a következő dashboard update-ben már benne lehetne.... -
GeneraL_XTX
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
(Kolombusz) #8862 üzenetére
nekem általában csak netes dolgoknál szokott fagyni amikor valaki bejelentkezik vagy hasonlók
single játéknál általában sosem -
GeneraL_XTX
veterán
Gyerekek ez a Battlefield Bad Company beta valami isteni...
iszonyat stabil lagmentesek a szerverek és a játék is nagyon nagy főleg agrafika meg a fizika
iszonyat nagy játék lesz ez -
GeneraL_XTX
veterán
eladó zsír új dobozos 20gigás winyó a boxhoz 15k-ért
akit érdekel privizzensorry az off-ért
-
GeneraL_XTX
veterán
tudom hogy nem ide tartozik de hátha érdekel valakit
lenne egy eladó,alig használt, tökéletes állpotban lévő(természetesen kipróbálható) 20 gigás xbox winyóm
ha érdekel valakit nyomjon egy privit és megbeszéljük a piszkos anyagiakat is
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
darnellsmith #7250 üzenetére
Überkonzol
ott tuti nem baxnak át ha Falcon-osat kérsz azt is kapod
-
GeneraL_XTX
veterán
már hogyne lenne multi?
az hogy hivatalosan nem elérhető még nem jelenti azt hogy nem létezőként kell kezelni szinte mindenki használja a live-ot így igenis érintett hogy vannak olyan játékok pl az új burnout ahol vagy nem működik vagy nem 100%-osan használható ki anetes játék a winyó hiánya miattaz meg hogy vehet bele később vinyót az oké csak több pénzbe fog neki fájni összeségében mintha most venne egy winyósat
és a későbbiekben még több problémára lehet számítani a vinyó nélküli géptulajoknak -
GeneraL_XTX
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
feka007 #6774 üzenetére
ne dobálózzunk már monitor esetében a fullHD meg a HDready kifejezésekkel mert ez a monitorokra nagy általánosságban nem érvényes(többek között kivétel az a samsung is amit én írtam)
ezek a kifejezések egy szabványt takarnak és a felbontáson kívül számos más kritériumnak meg kell feleniük, hogy megkapják a készülékek és ezek inkább a tv-kre vonatkoznak!
FullHD:
-16:9 képarány
-1920*1080-as fizikai felbontás(minimum 720 soros függőleges fizikai felbontás)
-legalább 1db HDCP kompatibilis HDMI bemenet
-legalább egy analóg komponens bemenet
-1080i támogatás
-50 és 60hz támogatásezeknek a monitor nagytöbbségben nem felel meg tehát nem is fullhd megjelenítő
ez egy sima 1920*1080-as felbontású monitor nincs ebben szvsz semmi átbaszás max azért ilyen olcsó mert kevésbé minőségi panel van benne és semmi extra dolgot nem pakoltak bele sőt még DVI sincs rajta ettől függetlenül simán viheti ezt a felbontástcsak azt nem értem hogy akkor ez a moncsi 16:9-es nem 16:10-es?
-
GeneraL_XTX
veterán
Most a madaras tescóban 2 nagyon jó kis ajánlat van (lesz február 8-tól) amin szvsz érdemes elgondolkodni aki most tervez megjelenítőt venni 360-hoz
az egyik egy Samsung 22colos TFT 16:9-es HD Ready FULL HD felbontású HDMI bementes TV tuneres! monitor 99k-ért ami szerintem igencsak megéri, az egyik legolcsóbb fullHD megoldás
a másik meg egy Samsung 106cm-es plazma 10000:1 kontraszt HDMI 720p stb 189000 azért ez sem rossz ár
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
woodbear #6517 üzenetére
hát nem igazán így van ez.....
azthiszem a kettővel ezelőtti dashboard frissítéssel kapta meg a 1080p támogatást a box, de igazán csak a hdmi-s gépeken lehet jól kihasználni hdmi-n keresztül
az első támogatott gém a splinter cell double agent voltaz 1080i-t minden HD-Ready TV-n be lehet állítani de összességében a legtöbb játékban rosszabb ilyen esetben a kép mint ha 720p-n néznéd mivel a progresszív jel jóval stabilabb képet ad
inkább olvass utána adolgoknak mielőtt hülyeségeket írsz...
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
darnellsmith #6472 üzenetére
hát nem rossz de az FF hiánya meglátszik rajta és minőségre se olyan jó mint a gyári ms kormánynak
nekem volt egy logitech de inkább eladtam és gyűjtök az ms kormányraegyébként ne g25 meg momo féle kormányra gondolj hanem ez egy alacsonyabb kategóriás kormány olyan 15k körül mozog újonnan
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
kormi0312 #6459 üzenetére
sajna nincs olyan kormány ami megy 360-on is meg PC-n is
360-hoz 3 fajta kormány van:
1,az a logitech amit te is írtál (DriveFX)
2,a gyári ms kormány
3,valami Madcatz de arról nem sokat tudniha van pénzed vedd meg az ms kormányt mert igencsak megéri az árát és jelenleg az az egyetlen ami valódi ForceFeeedback-el rendelkezik és vezeték nélküli
a logitech olcsóbb viszont nincs benne FF(csak avalmi hasonló) kisebb maga a kormány átmérője is illetve csak 90 fokban fordul és nem minden játék támogatja 100%-osan -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
peti386 #1314 üzenetére
azt még hozzá kel tenni hogy a másolt játékokkal való játszás és a Live!-ozás már sajna nem fog együtt működni előbb-utóbb bann lesz a vége
tehát vagy eredeti gamék+live vagy olcsó másolt játékok és pár hónapig live aztán kibanolnak és azzala géppel többet nem fogsz tudni felcsatizni -
GeneraL_XTX
veterán
nah x360 tulajok akar valaki egy jót COD3-azni?
van már egy elég nagy magyar csapatunk kb minden este szoktuk tolni akit érdekel vegyen fel freinds-be
a gamertagom: GeneraL XTX (úgy ahogy írtam) -
GeneraL_XTX
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
én nem várnám anyira a helyetekben attől még hogy kijön egy átalakító nem lehet úgy játszani a játékokkal mert a gémeknek is támogatnia kell...
ha jól emléxem sima xboxon is volt valami hasonló de egy kalap fos volt
ami biztios hogy egy usb-s MS billentyűzet kijön rá de csak chatelést megkönnyítendő -
GeneraL_XTX
veterán
hogy mit tud?
3 magos g5 proci ami egyenként 2 feldogozószálat kezel mindegyi 3.2ghz-en 512mb ddr3 ram 700mhz-en és egy ati videokártya 500mhz-es maggal és 48 egyesített vertex egységgel
ezzel a teljesítménnyel bőven futtatja maxon(HD felbontásban élsimítáéssal) a legdurvább játékokat is
Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest