- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
misirulez #17774 üzenetére
"HDD jó mentésekre illetve egyéb kiegészítőkre, nekem addig nem is volt amíg a GTA IV megjelent, mert akkor hdd nélkül olyan szinten popupolt, hogy játszhatatlan volt.
Ha meg van vinyó akkor arra ment egy két adatot, így nem popupol."Valakinek meg igen. Tök kiszámíthatatlan az a bughalmaz(nálam alig van elkésett textúra/objektumtöltés arcadeon, mondjuk ez nincs hackelve), kiváncsi leszek a felmásolós dolog után mennyire lesz megszokott, hogy aki nem másolja fel annak majd jönnek a töltési hibák..rossz előérzetem van.
-
-
Kasza08
őstag
válasz
misirulez #16730 üzenetére
Igen, pont ma próbáltam ki én is, egész nap ezzel játszottam. Nekem tetszik, ez az "überárkád", a Forza 2 annyira borzalmasan realisztikus, hogy csak még. Ez olyan laza, de mégis izgalmas. És csak úgy dobálja a Gamerscoreokat
Az elején, mikor a quadot kellett összerakni, azt hittem megőszülök mire kész lesz, de hála képpen kaptam érte 5G-t
Így útólag jó, hogy ennyi alkatrész van, mert így lehet variálni, hogy melyik legyen gyors, melyik legyen jó trükközésre.
Nekem tetszik (bár a DMC4-re is ezt mondtam, ahhoz képest a tutorial utáni pályán feladtam, azóta se játszottam vele). -
válasz
misirulez #12721 üzenetére
Köszönöm a hasznos segítséged Mágus Mester!
Talán a "körülbelül" szó hiánya vagy a "véleményetek szerint" nem elég alapos kihangsúlyozása késztetett eme értelmes hozzászólás megírására?Mivel nem egy héttel ezelőtt jött ki a gép, így azoknak akik figyelemmel kísérik az eseményeket/piacot, gondoltam sejthető lehet az infláció mértéke, netalántán személyes tapasztalattal rendelkeznek, ezért bátorkodtam meggyalázni eme szent topikot és megsérteni ezzel becses személyed...
-
alien_
őstag
válasz
misirulez #11292 üzenetére
...ezen kívül a kontrollerek is idővel megsínylik a sok nyomkodást. Lehet, hogy szerencséje lesz, és vízhűtés beszerelése után semmi baja nem lesz a gépnek akár évekig, de hatalmas rizikót vállal (főleg amilyen szar minőségű ólommentes cint használ az MS), mert most kapásból rákölt +20k-t, meg javításonként x összeget, ha bármi gond lesz a géppel. Abból, hogy nem hallottál még hibás lejátszóról, nem az következik, hogy nem is megy tönkre, max az, hogy nem néztél utána.
-
Ebit
addikt
-
jayjay
tag
válasz
misirulez #10800 üzenetére
Igen erre gondoltam, és hogy megérné e érdemes e váltani?
Tudsz pc vs. xbox (PS3)cikkeket ajánlani?
Meditálok már régóta, hogy vegyek e új gépet, vagy ne.A mostani kb 190000Ft volt tavaly, ami ma nem ér túl sokat.Egy újhoz kb 50000Ft kellene, hogy menjen úgy minden, ahogy ezen tavaly.A FullHdtv-t már korábban kinéztem , mert most "csak" egy 32-es van.Ezt akarom egy 100Hz-es 40-es Samsungra, vagy egy 42-es Toshibára cserélni.Ilyen felbontáshoz erős PC kell.Egy fullos Xbox max 90000Ft.Melyiket érdemes megvenni?
Miket kell hozzá venni?Természetesen nem kormányra meg ilyesmire gondoltam.
Hallottam valami díjról is a nethez.Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget
-
spammer
veterán
válasz
Ugrálás vagy sem, szerintem ez a trailer alapján nagyon ott van. Grafika, hangok, ZENE, nagyon odatesz. Nyilván a játékról még nem sokat tudni, csak annyit látunk hogy fut meg ugrál, de nyilván lesz vmi kis story is és ötletes lehetőségek, pályák.
Szerintem a Portal is nagyon ott volt, remélem ez is hasonlóan innovatív lesz, de az már tuti h a grafikára és a zenére nem lesz panasz (részemről) ha ilyen lesz mint a videóban.
-
bwoay
nagyúr
válasz
ez nemhogy nem faszság,
hanem végre valami újabb innováció az FPS műfajban.
Az, hogy parkour az alapja, csak olyan szempontból számít,
hogy ezt más módon nem is lett volna érdemes megcsinálni,
mert itt azon múlik a dolog,
mennyire sikeresen tudják ábrázolni a (roppant dinamikus) mozgást.
Kb 100x jobban képes visszaadni az élményt,
mint azok az FPS-ek, amiknél ha egy létrán mászol fel,
akkor csak annyi történik, hogy elkezd lefelé scrollozni a kép,
ha rohansz, akkor meg begyorsulsz és kész
Én eleve nem vagyok FPS párti, és ettől a játéktól sem vártam sokat,
egészen mostanáig, mert ez a trailer szerintem lenyűgöző.
Biztos, hogy nagyobb figyelemmel fogom kísérni,
miután láttam mozgásban, még ha tudom is, hogy játszani
valszeg sosem fogok vele. -
-
-
bwoay
nagyúr
válasz
misirulez #10520 üzenetére
aki azt vallja, hogy boxhoz nem venne plazmát (akárcsak én),
az alacsonyabb felbontásra szokott hivatkozni.
a plazma vízszintes felbontása 25%-al kisebb,
mint az LCD-é, ez azért jelentős veszteség.
Ezen a linken bárki beírhatja a képméreteket (768x1024x0 illetve 768x1366x0),
és jól láthatóvá válik, mennyit kell a plazmának elkamuznia
a natív 720p felbontásból. -
Skynet258
veterán
-
spammer
veterán
válasz
misirulez #10138 üzenetére
Értem én, csak miután ki lett moderálva egy pár komment és moderátor is szólt h abba kellene hagyni a dolgot, akkor szerintem még poénból sem kellene erőltetni. De ismétlem, nem ellenzek én semmit, csak ha már megkértek/figyelmeztettek mindenkit, akkor ne ragozzuk tovább a témát
Hétfőtől mindenki annyit beszélhet itt is a GTA-ról, amennyit akar. És addigra a többségnek lesz is miről beszélnie
-
Ticsike
tag
válasz
misirulez #10110 üzenetére
Muszáj ilyen madaraknak is lenni mint én, és még jó pár ember ilyen, mert különben honnan és kitől lenne nektek használt játék? Ezen elgondolkoztál már?
Ha később veszed meg a játékot olcsóbban akkor is a milliárdos amerikai cégeket támogatod, de ha használtan vennéd meg, akkor azt is egyszer valakinek muszáj volt megvennie.. Nekünk szükségünk van az amerikai cégekre, nektek pedig ránk
egy mókuskerék
-
richwar
csendes tag
válasz
misirulez #9643 üzenetére
http://www.gamer365.hu/topic.php?id=4017 itt szerintem sokat tudnak segíteni. én se vágom azt
öcsém prémiuma (2007,07) az elsőnap pirosan világított de mind a 4 led gyors kikapcsoltam aztán gyakoroltam a szövegem h miért jobb mint a ps3 mert azt akart venni csak lebeszéltem
nézem a kábeleket h minden jó-e és a táp kábel nem volt teljesen bedugva benyomtam és azóta semmi baja nem volt még fagyás se
kopp-kopp!
egyedül a vivapinata reccen mikor ment de az is csak 1pillanatra
amugy 2 haverom is kifagyott már játék közben de ők fleshelt géppel nyomulnak és ügye a verba lemez azért csak nem olyan mint az eredeti!?
burnout paradise demot kiírtuk a haver újraírhatójára ami nem volt karcmentes azt amikor a hídon mentünk akkor kilépet a box. a jófajta philips dvd-vel a bioshock demo pedig 15 perc vagy több mire betöltjah meg halo3-mal nyomultunk öcsémmel és megéheztünk pause 2óra is eltelt mire vixa jöttünk mert eldumáltunk. gondoltam jó meleg lehet a box hátra nyúlok és basszus még langyi se volt ugyanezt dashboardban hát inkább forró
ez miért van???
-
richwar
csendes tag
válasz
misirulez #9632 üzenetére
hy!
jah csak LIVE-ról lehet leszedni de jó a heroic map is ami már free lettne social gameket nyomj hanem rankedet. elvileg olyanokkal rak össze akik hasonló szinten vannak de ha csak 20-as szintűek vannak szabad játékon akkor ellenük rak be
amugy mutataja is h milyen szintek közt keresgél. jah és ne lépj ki mecs közben a teamből mert minusz exp-t kapsz öcsémnek így statja 15exp -17exp= -2exp
látom neked is van 1 minusz -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
misirulez #9586 üzenetére
Mint említettem, monitoron akarom használni a cuccot. A lényeg, hogy a gép is arról menne, és mivel kétféle bemenetem van a monitoron, leegyszerűsödik a problémám, nem kell switc-et alkalmaznom. A gép menne VGA- ról (csak VGA kimenet van), a box pedig HDMI-DVI- n keresztül. Így a monitoron váltogathatok, vagy automatikusan jelet vált, ha érzékeli. Ennyi. És rájöttem a megoldásra. HDMI- n ugye jön a video, az AV- be dugom az audio átalakítót, és abba dughatom az audio- t, van is egy leírás ITT. Tökély, most csak azt kell megtudnom, hogy van e a Premium csomagban ilyen cucc, vagy külön kell vennem. Egyébként tökély
-
bwoay
nagyúr
válasz
misirulez #9583 üzenetére
de, pontosan ez megy.
és az nem megoldás, hogy az első HSZ-be menjen minden,
mert azt át kell olvasni. Ahhoz meg lusták az emberek.
Szerintem az, hogy FAQ, konkrétan arra jó, hogy még véletlenül se nézzen bele senki.
Olyan, mint a manual - az emberek direkt leszarják. Utána meg hőbörögnek.
Szóval hiába csinálunk bármit, nem a fórumon, a topicon kell változtatni,
hanem az emberek hozzáállásán, szemléletén. Az meg nem megy.én is azért nézek be, hátha valaki játékokról ír,
vagy esetleg bármilyen érdemi újdonságról olvashatok. na ilyen nincs soha.
helyett nézhetjük mások nyűglődését százszor kivesézett témákban.
korábban a PS2 fórumot is olvasgattam, ott aztán végképp nincs ilyen,
csak a warez, de ott konkrétan és töményen.valahogy marhára nem értem ezt. van annak is helye,
de az szerintem nem a PH. Ez olyan, mintha egy zenei fórumon
csak arról tudnának beszélni az emberek,
hogy melyik torrentoldalról lehet leszedni az adott albumot.
Vagy mondjuk mobilarénán egy teszthez kapcsolódó HSZ-ek
90%-a unlockkal kapcsolatos lenne. -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
misirulez #8099 üzenetére
ennyiben ki is merül a hasonlóság? ez még nagyon távol van a gta-tól
ennyi erővel majdnem az összes játékra hasonlíthat.
utcán mászkálni ezer meg egy játékban lehet.
küldetéseket választani megintcsak.
egyetlen embert irányítasz majdnem minen játékban.
akció játék több 1000 van...
akkor most hogy van ez? talán mégsem annyira hasonlít a gta-hoz? lehet... -
Djuree
félisten
válasz
misirulez #8085 üzenetére
nem egy olyan játékot láttam én amit istenítettek a tesztoldalak, aztán meg a játékkal senki sem játszott mert nagyon ratyi lett mégiscsak.
asszem olyan sims szerű játék. suliba mész, aztán otthon teszel-veszel stb. nekem nem kenyerem az ilyen játék. de egy próbát megér annak aki szereti a sims-eket...
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest