- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
m3ss
veterán
+1
nem gyozom irogatni az eszhez terito maileket embereknek, linkelgetni a realis arakat..
sztem a hirdetok nagy resze nem igazan akarja eladni a hirdetett termeket, inkabb varja a csodat..
vagy mi vagyunk eltevedve, es van annyi hozza nem erto vasarlo, hogy el is mennek a cuccok
bocs az offert -
hommeros
őstag
Ez az érvelés nem állja meg a helyét, mert mire minden kis szar kütyüt megveszel, ugyanannyi mint a PC. Hisz itt még a neten való játékért is fizetni kell, és az emelt xbox játékok áráról se beszéljünk. 18e. volt a BF: BC. Kifizeted te azt a különbséget bőven.
Még a 8800GTS-em is odaveri grafikára, pedig az nem csúcs szuper már.Elszórakozni jó, de szerintem semmi több. Amúgy, azt tapasztalom, ami önmagában is röhej, az FPS játékosok főleg itt is monitoron, bill+egérrel játszanak. Akkor meg még úgysincs értelme az egésznek.
Egy jó dolog van benne, nincs a folyamatos cheaterezés, meg neki 1000fps, nekem meg 100.De minden másban már odacsap neki a PC.
-
hommeros
őstag
Rendben, rákeresek.
Még egy olyan kérdésem van, hogy a szobában lévő pc-ről akarnék átjátszani az xbox-ra filmet a Média Centeren keresztül. Na most, gondolom a gépen futtatná a filmeket. Átnéztem a topikot, írták, kell a Média Update az xboxra. Feltettem. de ugyanúgy kiírja minden videóra, amit a hálózaton nyitok meg, hogy nincs codec. Gondolom, a PC-n kellene akkor mellé tennem valami codecet. Tud valaki tanácsot adni, mit kellene? Vagy egyáltalán jó nyomon járok? -
sch_a
addikt
-
p_milan
aktív tag
ha már itt tartunk, ennél az oldalnál.
Ezt az üzenetet olvashatom az acsik felett :
MGC Note:
We are missing game data totaling 680 GamerScore.
This can be corrected by simply booting games not shown in this list.Azt értem mit akar, de csak nem akarja szétosztani azt a 680acsit a gamek között... Mindegyik játék benne van a listába.
Mi baja? (Város azt tudom...
)
-
p_milan
aktív tag
A probléma ezzel csak az, hogy "direkt azért" váltottam Boxra, mert 1.6 (CS) be felbaszták mindíg az agyam a 12éves idióták, akik bejöttek a szar csítjükkel és elbaszták az egész gamet. Itt is ugyan ez van? :S
(Egyébként volt olyan liveon is, hogy alul kiírta az üzeneteknél, hogy honnan lehet letölteni a cheatet...)
Még egy. Ez a pc-Xbox összeeresztés csak a TeamF2-nél van, vagy másnál is tapasztalható?
-
burgatshow
veterán
-
Djuree
félisten
egyetértek
azért kapott olyan jó kritikákat, mert a sok kis 14-16 éves gyerkőcnek nagyon bejön (ugye a gémerek kb. 75%-át az ő korosztályuk adja ki), mert ők még nemigen játszottak az előző részekkel, max a san andreassal.
de nekünk, akik már az első rész óta nyomjuk, nagyon nem jött be. 10 haveromból 8-nak nem tetszik, mert NUKU hangulat és baromi uncsi...persze vannak kivételek akik már a kezdetek óta nyomják, és mégis bejön nekik, hát egészségükre
kíváncsi lennék hány olyan ember van akinek a gta1 tetszett és a gta4 is tetszik. sztem nem sok van -
Mr.Grincs
veterán
Akkor te nagyon nagy kivétel vagy
Nagyon sok játékos azt a játékot várta, hogy megjelenjen, platformtól függetlenül és végre játszhasson vele. Köztük én is
Nagyon jól sikerült bár hiányoltam belőle az utasszállíót repülőgép vezetését
Az még nagyot dobott volna rá. De szerintem a következő rész nevezzük GTA 5 nek már biztosan ennél is durvábban fog kinézni. És szerintem az sincs kizárva, hogy még xbox 360 ra is kijön hamarosan. Úgyértem még ebben a konzolgenerációba.
Hány év is telt el a GTA SA és a GTA 4 megjelenése között? -
VD
őstag
Nehéz a kérdés, embere vállogatja mi jön be neki. Ahogy időnk van rá havi rendszerességgel nyomunk "sörözős box-olást".
Ami viszi a prímet az a Fifa (most már 09, idáig 08), Burnout Revenge (ez még megy splitben a paradise már nem.
Nincs annál állatabb mint amikor felqrod a másikat a falra és megy az anyázás....
) Ha kevesen vagyunk akkor GOW 1-2 és Army of TWO a coop játék miatt.
Bár sokan oda vannak a Guitar Hero meg Rock Band cuccokért, én nem csípem egyiket sem és a csapatot sem köti le. De izlések és pofonok, ahogy itt olvastam a többségnek nagyon bejön, egy próbát megérhet!De ami SZVSZ kihagyhatatlan az v.mi VS játék. (Mortal VS DC, Street Fighter 4, Dead or Alive 4, Soul Calibur 4.)
-
zsocy
őstag
Hello,
Szerintem nagyon ritkán fagyhat csak le, nekem eddig összesen 2-szer produkálta fél év alatt. Nem mindig a melegedés vagy a játék a hibás, van hogy ingadozik az áramhálózat és attól is úgymarad.
Mr. Grincs: Nem akarok vádaskodni, de nem lehet hogy haverod azért adta el a gépet mert neki is állandóan fagyott? Mindenesetre fogadd meg a többiek tanácsát és vitesd el szervízbe. Kelleni fog az eredeti számla, de a gariba még belefér.
-
-
HagaNRG
őstag
Úgy van, ahogy Zsocy mondja, sorry.
Viszont ettől függetlenül néha szemtlen akciók is vannak, minthogy 12 ezerét használt GRID. (újan meg talán még olcsóbb).A GTA-val kapcsoaltban érdeklődnék.
Mivel egyrészt az évtized játéka, másrészt meg némely hírek szerint az évtized csalódása.
A játékmenetről nem érdeklődöm, az egyértelmű, ami viszont nem hagy nyugodni, az az a bizonyos pixelhiba, meg szaggatás.Most hogy is van ez? Vagy ez csak a másolt játékokra jellemző?
Vagy tényleg eredetiben is bugos és meg-meg akad, és hibás pixelek vannak? (ez nem is tudom, mit jelent).
Ráadásul megterhelheti a gépet is a grafika, ezzel plusz melegedést előidézve? (vagy a melegegedés az úgyis maxon van, akár fifázik az ember, akár GTA IV?)Köszi szépen előre is bármi segítséget!
-
törölt tag
-
VD
őstag
Elsőre nekem is szokatlan volt az analóg kar (joy), de egy hónap után már nem tudnék élni nélküle. Mondjuk én előtte egér + billel toltam mindent (fifa, NBA, FPS-ek, TPS-ek), de igazak az állítások, minden csak megszokás kérdése.
Első nap folyamatosan falnak rohantam a Gears of Warban, most egy hónap távlatában, parancsot adok a csapatnak, újratárazok, és fejen lövöm a locustot mindezt egy mozdulatból futás közbenSzóval gyakorlás, gyakorlás és bejutsz az operába!
-
Djuree
félisten
cod sokkal jobb. sajna a battlefiled nagyon gáz lett. tele van buggal és csak 1 nyomorult játékmód van....
Prof01: sajnos a juggernaut elvette a profik kedvét hamar a játéktól. a hc módok jobbak mert valamennyire ellensúlyozzák a juggert de nem sokkal. sajnos egy casual játék lett belőle. más hogy bármivel lősz nem kell tudni lőni igazán. próbáld ki a cod3-at, na ott tudni kell lőni, ott tényleg csak az érvényesült akinek volt hozzá tehetsége...
Aktív témák
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest