- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
desolator #15751 üzenetére
Pontosan. Ennnyiből áll a multizás konzolon, rákattintasz, és belép vhova, az isten tudja hova. CoD4-be úgy volt, hogy elindítottam a multit, beléptem egy szobába, ahol találomra hajigálja be a játékost a gép, aztán játszottunk két mapet, és kilépett a szerver indítója... Szóval mókás egy dolog. PC-n meg beléphetsz közösségbe, klánokba játszhatsz, sokkal élvezetesebb.
-
feka007
veterán
válasz
Peat;) #15748 üzenetére
Hát nem tudom... A mostani generációra is azt mondták, hogy zek már nemcsak játékgépek lesznek, hanem a pc-hez hasonlóan sokmindenre lehet majd őket használni, ennek ellenére nálam megmaradtak csak játékgépnek, dvd-zni PS2-vel is lehetett már. Talán a PSP-t mondanám sokoldalúbbnak, azt lehet használni GPS-nek, van rajta erős wifi, filmnézésre is jó, tv-re köthető, vannak rá jó játékok, szerintem jókis cucc.
-
feka007
veterán
válasz
Fusion01 #15744 üzenetére
Az xbox360at nem kell fejleszteni, arra a teljesítményre optimizálják a gamekat.
Optimalizálnák, de mégis szaggat sokszor...Aha, mert magyarországon minden háztartásban ott figyel az lcd tv... Crt tévén meg had ne mondjam milyen ocsmány képet nyújt, szóval ezzel az erővel a 90 ezres pc-hez is veszek 10k alatt használtan egy 17"-os crt-t, és meg is vagyok...
Az egy ével ezelött volt nagy szám.
Most már az ATI HD sorozat számít fullosnak
Nektek most az számít, hogy mi a legújabb, ami egy éves, az már nem jó, mert már van gyorsabb is? Ennek ellenére megfelelő a mai játékokhoz maxon teljes mértékben, mint írtam.Mindegy, fölösleges ezen vitázni, leírtam, hogy szerintem a pc-n komolyabban lehet játszani , én jobban szerettem játszani rajta akkor is, mikor megvolt a konzol, volt, hogy két hétig be se kapcsoltam az X-et, pedig megvolt a GTA IV is. Konzolon olcsón ellehet játszani, ezért jó
-
feka007
veterán
válasz
Peat;) #15741 üzenetére
Hát pedig nem véletlenül maradnak rengetegen a pc-nél azok közül, akik olyanokkal játszanak, amik konzolon is elérhetőek, pl fps-ek. Konzolon elég körülményes multizni, nincs rendes szerverkereső, nem tudsz klánba menni normálisan, kevesebb add-on jelenik meg hozzájuk, szvsz messze elmarad a pc-s multitól. Szóval hardcore fps-ezőknek pc, aki meg csakúgy játszani akar, annak konzol, én nekem pc jobban bejön ez biztos.
Igen, eddig úgy volt, hogy az Ati más irányú fejlesztést folytatott a vga-k terén, mint ahogy a játékok haladtak az nV befolyásának köszönhetően, most viszont az Ati is kénytelen lett alkalmazkodni az nV irányelvéhez, és ki is egynelítődött a dolog, a 4870 még a GTX 280-at is behozza sokszor, holott 20k a különbség.
A 8800gtx például 2 éves kártya, és most is van támogatottsága, és visz is mindent.Oké, nem vitatom, hogy ár/értékben a konzolok előrébb vannak, de aki komolyabban játszik online, annak konzol felejtős, mert béna a multi rajta.
-
feka007
veterán
válasz
Fusion01 #15734 üzenetére
Jajj, hagyjuk már, hogy monitor, hangfal, ezeket konzolhoz is megkell venni ugyanúgy, vagy ti monitor nélkül játszotok vele?
Figyelj, ma 23 ezerből kijön egy 8800GT, egy E6750-et veszek 20ezerért, memóriát, 2GB memória 8ezer, winyó elég egy 10ezres, ház táppal együtt 15ezer, ODD 5/10 ezer és meg is vagyunk, bill+egér elég egy 2 ezres... Szóval legfeljebb 90 ezerből megvan egy gamer pc.
-
-
feka007
veterán
válasz
#20584850 #14695 üzenetére
konzolon nem akad a játék
Ezzel vitába szállnék, nálam mikor még volt boxom, úgy szaggat néhány játék, hogy elhűltem hogy lehet ilyet megengedni konzolon, többek között ezért is adtam el... R6 Vegas 2-t ez miatt végig se játszottam, mert szinte nem is tudtam, mert sokszor úgy akadt csatában. GTA IV szintúgy, és PS3-on is, ott még a grafikát is butították. De egyébként se vmi kellemes minden játéknál azt a fix 30 fps-t nézni, és sok esetben így is ledroppol. De egyébként konzolon jóval kevésbé jön ki a kevesebb fps, mert ott a kontrollerrel csak lassú mozdulatokat, forgásokat tudsz venni, pc-n meg ezerrel rángatod a képet, és gyorsabb mozgásnál jobban kijön a kevés fps. Kíváncsi leszek, hogy a pc-s GTA IV hogy fog futni. PC-n egyedül a Crysis bünteti a gépeket, de mai kártyákkal már a HD 4870-nel is simán fut full grafikán, 50k-ért. Egy PS3 árából már összerakok olyan gépet, amin minden játék zsírul fut maxon emberi felbontásban, még a Crysis is elmenne highon talán.Szóval ma már tévhitben él az, aki azt hiszi, hogy konzolon minden faszán fut, már PS2-n is volt pár elcseszett game, ma meg már általános jelenség, hogy szaggatnak rajta a játékok, és ez nem vmi jó jel. PC ezzel szemben jó irányba halad, a hw-ek őrült fejlődésének köszönhetően már konzollal vetekedő árból össze lehet hozni egy igen jó játékkonfigot. Ati középkategóriára gyúrásának köszönhetően még inkább jobb lesz az ár/teljesítmény mutató a pc-k terén
-
feka007
veterán
Most kellemes meglepetés ért, véletlenül kiderült miközben az IP-t állítottam vissza az X-en, hogy tudok mégegy accountot csinálni, gyorsan csináltam is egyet, így van mégegy hónap free Goldom!
Bad Companyztem is másfél órát multiban, el is ment az idő... :
(Kolombusz): Nekem a négy a hangulata miatt tetszik -
feka007
veterán
Hát ez az Xlink Kai elég szar. Mondjuk bese tudtam állítani, mert változó IP-m van, és csak a szolgáltatónál lehetne állítani, de letöltöttem a programot, és összvissz kb 20-an játszottak minden platformon. Ez tényleg csak akkor jó, ha már kibannoltak Liveről
Jövőhéten vehetek 3 hónaposat -
feka007
veterán
Durva ez a Bad Company! Jobb, mintha filmet néznék... És a multiját még kise próbáltam
Na ez meglesz eredetibe az hétszentség -
feka007
veterán
válasz
(Kolombusz) #13177 üzenetére
-
feka007
veterán
válasz
(Kolombusz) #13167 üzenetére
Bad Kompániát mennyiért tudnál majd beszerezni?
-
feka007
veterán
válasz
(Kolombusz) #13136 üzenetére
DMC4 nekem se tetszik, mondjuk sztem már a játékmenete is nagyon lol, nem tudom miért tetszik ez egyeseknek... Jöhetnek a kövek
-
feka007
veterán
Látom itt egyeseknél elgurult a gyógyszer...
-
feka007
veterán
válasz
FishAir #13097 üzenetére
Igen, ez tényleg genyóság, hogy egy crappy demóért tejelni kell, különben várhatsz rá rohadásig... Mintha olyan szegény vállalat lenne.
Mind1, nem is érdekel, pusztuljanak meg
bwoay : nem az, hogy nagy kaland, de gondolják, hogy demóért fizetni fogok Goldért? Most mondjuk fogok venni, de nem azért, mert nem bírnék várni (úgyis mindjárt itt a teljes), hanem mert multizni akarok... na mind1, ez akkor is genyóság... Azt még megértem hogy vhogy visszakell szerezniük a konzol olcsósága miatti bevételeleséstől, de akkor ne kelljen még egy demóért is várnom... Így gyakorlatilag nulla a Silver... -
feka007
veterán
válasz
(Kolombusz) #13084 üzenetére
Bad Companyzni akarok!
Sebaj, hétvégén úgyis veszek 3 hónapos Goldot
-
feka007
veterán
válasz
(Kolombusz) #13077 üzenetére
beszótá?
1ébként kösz b+ -
feka007
veterán
Kb hány napot kell várni rá, hogy egy először csak Gold előfizuval elérhető demót letudjak tölteni Silverrel?
-
feka007
veterán
Hali, vki tudna adni egy linket ahol kaphatok egynapos Gold Live keyt?
-
feka007
veterán
Biztos így van, de elhiheted hogy ezért nem fogok eredeti játékokat venni...
Mindegy, még a Bad companyt megvárom ha már ez volt az egyik ok amiért megvettem a gépet, aztán sztem eladom, nem sokat játszok rajta így hogy a PC is LCD TV-n van... Majd év vége körül veszek inkább PS3-at a GT5 miatt, meg addigra már talán azt is feltörik. -
feka007
veterán
Hát nem tudom. Nálam a R6: Vegas 2 úgy szaggatott mint a rosseb, és mostanában jópár játék jobban fut PC-n mint X360-on (pl Assassin's Creed, meg CoD4 is), ha ez így megy tovább, akkor júniusban még kijátszom a BF: Bad Companyt rajta, aztán sztem eladom...
-
feka007
veterán
Hová tűnt az xbox-paradise.hu? Olyan jókis oldal volt, most meg nem találom.
Ha valaki tudja mi lett vele, pü-ben mondja el, kösz.
-
feka007
veterán
8301...
-
feka007
veterán
Hát mondjuk ez már elég elkeserítő meg unalmas, hogy mindig a meghibásodásról van szó, én azért vettem, mert ki akartam próbálni egy next-gen konzolt, meg a sok gamet ami csak ide jön, és amennyire tudok, vigyázok rá, de ha meghal akkor meghal, ennyi, el kell fogadni, hogy elcseszték. Viszont amíg működik, addig a legjobb játékkonzol.
-
feka007
veterán
28-án itt a Vegas 2.
-
feka007
veterán
Na a tv-nek lőttek, nem jött el a megbeszélt helyre az "ember" akitől vettem volna.
Mindegy, nézek inkább 32-est. -
-
feka007
veterán
Ja, de akkor nem nagyon lenne miből beszedniük ilyen szarért a pénzt, ha még a témák is ingyen lennének. De ez egy vicc, hogy kb van öt szabadon letölthető téma a szarabbik fajtából, a jókért meg fizess 8 ezer forintot, hát haljon meg aki olyan hülye, hogy ezért ki is fizet 8k-t...
-
feka007
veterán
Egyébként egy csomó témát, képet csak akkor lehet szerezni, ha van bizonyos számú Microsoft pontod, ezeket hogy lehet szerezni?
-
feka007
veterán
válasz
spammer #7329 üzenetére
Sajnos nem vágom a bemeneteket, ki tudnátok hámozni, mit kell vennem, hogy menjen egyszerre rajta a kettő?
Ilyen bemenetek vannak a tv-n:
RF bemenet
AV bemenet
S-Video bemenet
Komponens bemenet (Y, Pb, Pr) + Hang
SCART (teljes)
HDMI / HDCP bemenet
RGB bemenet (D-sub 15-tűs)
PC hangbemenet
A vga-mon dupla DVI csati van. -
feka007
veterán
Na mivel lebeszéltek a full HD-ről (mondván, hogy nagyon szarul festenének a játékok 720p-ben, azért az egy-kettőért ami meg támogatja, inkább hagyom) egy ilyenen fog menni a box. Erre egyszerre rá lehet majd kötni a boxot meg a pc-t is?
-
feka007
veterán
válasz
wilddog #7284 üzenetére
Azt még a tervezés sorn kellett volna kiszűrniük, de épphogy összerakták a gépet, már ment is a boltba, mert fontosabbnak tartották a biztonságnál, hogy még a PS3 előtt megjelenjen. Gondolom számoltak a meghibásodásokkal, de szerintem még ők sem képzelték, hogy ennyi szar lesz...
-
feka007
veterán
Na lejárt az egy hónap, megcsináltam a második gamertagomat is, így van még két hónap összesen.
-
feka007
veterán
válasz
sakeee82 #6916 üzenetére
Hát nem tudom ki az a szerencsétlen, aki képes konzolon webezni... Ahol van egy Xbox vagy PS3, ott már csak van vhol egy akármilyen vacak gép netezésre, akkor meg ki akar szenvedni a kontrolleren gépeléssel?
Tudom, jó hecc megnézni a youtubeot 107 centin, de a PS3 bugos webböngészője akkor sem érv az Xboxszal szemben.
-
Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest