Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Kasza08
őstag
-
p_milan
aktív tag
válasz
Ukraan #20346 üzenetére
Én személy szerint a gépért 20ezret adnék nagyon max (mert ugye kinek kellene HDD nélküli box). A játékokért viszont még kaphatsz majdnem kétszer ennyit is, ha szerencséd van.
De egybe szerintem 60ról indulj, vagy még lentebbről.
(Bár játékeladásban van már tapasztalatod, ha jól emlékszem (gamer365ön)).
-
-
Scoobyka
addikt
válasz
Ukraan #19809 üzenetére
nagyon hosszan kifejtettem ezt már jópár helyen...nem lehet megoldani,hogy nincs fekete csík vagy esetleg úgy lehet megoldani,ha a képből vágnak le....mivel a játékok felbontása adott többség 1280x720 ez 16:9es képarány.....a monitorod 16:10es képarányú,a boxnak muszály képmanipulációt végeznie mivel a pixeleket nem lehet kellőképpen teljes mértékben kiraknia..
plazmánál erős elmosodással és manipulálással oldják meg.....4:3as megjelenítőnél pedig a 16:9es képből vágnak le kétoldalt....és még sorolhatnám,a lényeg,hogy ez már nem az msen múlik....a játékok felbontását ők már nem nem tudják megváltoztatni,csak a méretezésen csíszolhattak,így vagy lesz fekete csík vagy manipulált lesz a kép....további infoért google.
-
Djuree
félisten
válasz
Ukraan #19648 üzenetére
milyen hülye kérdés ez
neked kell hogy megérje nem nekünk. ha te szívesen játszol ezzel a 2 játékkal, a moha-t meg már nem nyomod akkor meg. ha úgysem játszanál velük akkor nem.
(amúgy én a jó kis moha-t soha nem cserélném el 2 ilyen szemét játékra, de ez magánvélemény) -
-
HagaNRG
őstag
válasz
Ukraan #19485 üzenetére
Ukraan, ha van boxod is és gondolom neted is van, ha itt vagy, nem értem mi gátol meg, hogy csinálj egy LIVE accountot és szedegesd lefelé a demokat.
Ha kell, küldök linket és segítek megcsinálni is, egy angol acc semmiből sem tart, nem illegális és még egy hónap goldod is lesz, hogy játssz a többiekkel, nagy élmény, hidd el!
(egyébiránt ott van PGR3 és 4 demo is-én is valami csoda grafikájú játéknak tartottam a TV reklámok alapján, ami mintegy kötelező az első újgenerációs konzol élményéhez. Aztán rájöttem, hogy grafika OK, de nekem a Forza mellett nem kell egy ilyen PGR szintű játék, ahol semmi sem motiválja az embert az agyatlan körözésre, akkor meg már hiába a csodaszép grafika).Sajnos sok autós játéknál gyakori hiba a motiváció hiánya. Manapság már kevés az, hogy start tournament mód, vagy hasonló és jönnek a pályák egymás után és max. nyersz új kocsikat, vagy nyitohatod meg az új pályákat.
Végülis egy Superbike, vagy F1, rally játékban ez nem probléma, de az NFS UG utáni részekhez szokott fazonoknak, meg pláne a Forza tuningja után már az ember sokszor vágyik az egyediesítés lehetőségére.
(még abban a nyamvadt arcade őrület PURE-ben is megvan a quadépítés lehetősége). -
spammer
veterán
válasz
Ukraan #18898 üzenetére
Hát, most nincs itt a monitorom, de valahol a settingsben (picture) mintha lett volna olyasmi opció, hogy wide, auto vagy ilyesmi. Aztán lehet, hogy nem arra vonatkozott, meg az is lehet, hogy monitortípusonként változó, hogy állítható e. De ha nekem 1280x720-ban széthúzta a képet fullra, akkor 1680x1050-ben kellene hogy csík nélkül menjen. Majd kiderül, de megvárom a hivatalos update-et (meg a monitoromat
)
-
RockHaRD
addikt
-
heihachi
addikt
válasz
Ukraan #15909 üzenetére
Nekem mindkettő megvan, mindkettő király játék.
A Conan inkább észnélküli gyilkolás, kevésbé szép, van egy kicsit rajzfilmes feelingje, de csúnyának nem mondanám. Rengeteg kombó van, és ezért változatos a harc, nem untam meg egy végigjátszás után. A bossfightok eszméletlen királyak, látványosak, nagyszabásúak, jók az ellenfelek. A körítés viszont végtelenül profi, a történet mesélése, a szereplők hangjai, zene, stb. Tök lineáris a játékmenet.
A Viking nagyon királyul néz ki, de sokkal inkább ésszel kell gyilkolni, egy 10 fős ellenfél csapat már tud nagy gondot okozni. Úgy van beállítva, mintha nem lenne lineáris, de mégis az a játékmenet. A grafika mellett furcsa, de a hangok nagyon igénytelenek. Viszont amikor két 100-100 fős csapat egymásnak ugrik... Hát igen király móka
Multi, coop egyiknél sincs sajna.
Nekem van is egy eladó Conan-em
-
-
spammer
veterán
válasz
Ukraan #15613 üzenetére
Nem használok HDMI-t, de a gyárilag hozzá adott kábelnek (kompozit/scart) is ilyen nagy burkolata van, mint ahogy a VGA kábelnek is, így gyanítom h buherálás nélkül egyik sem fér be ha HDMI is be van dugva. De ha mindenképp HDMI-n akarod, vegyél egy olcsó kábelt és próbáld ki. Max leszeded a műanyagot róla, ha nem fér el
Viszont nyugodtan használhatod VGA kábellel is, szerintem tökéletes a kép, de voltak neten már ilyen kinagyított képek, melyeken látszott h a VGA szebb részleteiben is
-
spammer
veterán
válasz
Ukraan #15610 üzenetére
HDMI és VGA/TV mellett lévő RCA egyszerre csak akkor használható, ha VGA kábel burkolatát lebontod (lásd FAQ).
VGA kábelen is teljesen jó a kép, futni fog minden normális felbontásban, update után a 16:10-es monitorok natív felbontásában is. Én is ősszel készülök 22"-ost venni.
-
nesh20
aktív tag
válasz
Ukraan #15328 üzenetére
Szia.
Én javaslom hogy a Turok-ot ne vedd meg! Nem jó játék!!
A Jericho nem rossz ( annyira ) az Airborn jó! Ha FPS-t szeretnél a következőket ajánlanám figyelmedbe.1. [Frontlines - Full Of War]
2. [The Darkness]
3. [Time Shift] - Nem rossz
4. [Bioshock]Remélem tudtam segíteni!
By - Nesh
-
nesh20
aktív tag
válasz
Ukraan #15135 üzenetére
Én javaslom keress neki helyet és fektesd el, nézd meg hogy amit most eltakarsz talpat azon mennyi levegőt szív be?!
Plusz a lemezeknek is egészségesebb ha a gép fekve hajtja meg Őket.
Tény sokkal jobban néz ki állítva!!
Az RROD-tól lehet félni meg lehet ne törődni vele! Azt mondom nem törődj vele! Ha az akar lenni úgyis az lesz, nem tudsz vele mit csinálni!
Ha nem flash-elteted akkor nincs mitől félned.
Használd egészséggel és jó játékot!By - Nesh
Fusion01 azt szerette volna írni hogy ha elszeretnéd kerülni akkor járasd a Dashboard-ban 5-10 percig kikapcsolás előtt.
-
Fusion01
tag
válasz
Ukraan #15135 üzenetére
Hello
1.Grat.
2.Igen hangos de ha nyomatod hifin akkor nem lehet hallani.
3.Én is állítva használom, így fért el.Nem függ semmitől.Jobban néz ki állítva.
4.Nem hiszem max ragaszd össze a dobozt ha tudod.Mert ha 3ledes lesz a géped akkor a gyári dobozba viszi el a futár.
5.Igen, csak akkor szoktam lekapcsolni a hosszabitót ha pár napra elmegyünk itthonról.
6.Ha elszeretnéd kerülni a RRoD-ot akkor kikapcsolás elött ha a dashboardban 5-10 percig. -
Fusion01
tag
válasz
Ukraan #15025 üzenetére
Igaz nekem premiumom van de Benq drive van benne ami az arcadokba van.Hát filmeknél kattog 1percig, játékoknál olyan mint egy repülőgép hajtóműve.Meg lehet szokni.Játék közben nem is hallod.Persze 2 db AA elemmel működik.Mindegy hogy vartas e vagy energizer.Forza 2 (5k a bundle kiadás amihez kapsz viva pinatát),Gears of War( 5-6 k) ,Call of Duty 2 vagy 3 (ez is kb 5-6k)
-
Peat;)
veterán
válasz
Ukraan #15025 üzenetére
Forza2-őt nagyon ajánlom 3. játéknak (komolyabb fajta autós), vagy gears of wart(menj és lőj szép grafikával).
Bármilyen AA-s elemmel megy a kontroller, abból kiindulva hogy noname 2000 és duracell 2650mah-es elemmel is megy.Nem maga a gép hangos(az még elviselhető), hanem a dvd olvasója. Mivel mostanában volt meghajtó beszállító váltás xboxnál lehet hogy az újabb darabok már halkabbak. Az előző szériás, benq márkájú dvd-s változatok nekem még hangosnak minősülnek, de elviselem. Ha csak ez tart vissza, akkor vedd meg bátran.
-
kobe24
tag
válasz
Ukraan #15025 üzenetére
Hát az én ismerősöm most vett egy arcade gépet, de én nem találtam hangosnak, pedig én is sok helyen olvastam ilyen elrettentő dolgokat, hogy milyen hangos.Lehet csak én vagyok halláskárosult
. Meg szerintem ha az ember nem arra figyel, hanem arra amivel játszik akkor észre se veszi, de lehet csak én vagyok ilyen, hogy annyira bele tud merülni a játékokba, hogy mást észre se veszek
.
-
Ebit
addikt
válasz
Ukraan #14595 üzenetére
Szivesen.
Jól érted, de nem annyira zavaró,nálunk is most átmenetileg használtunk, egy 51-es samsungot, és nem nagyitottunk a képen./ a boxon viszont érdemes PAL 60-st beállitani./
Természetesen a nagyobb kép, növeli a játékélményt, a végcél mindig egy plazma,vagy LCd legyen, de minden , nem mehet egyszerre. -
HagaNRG
őstag
válasz
Ukraan #14595 üzenetére
Szia Ukraan!
Én nagyon féltem a használt gép vételtől és még csak most, hogy 3. hete van eg kezdek lenyugodni és már néha tlejesen nyugodtan kapcsolom be, hogy talán nem lesz 3led megint.
De amúgy azt mondják, ami jön, az úgyis jön, ha nem ma, holnap.
Itt annyi a kétesélyes dolog, hogy ha tényleg megbízható helyről, netán ismerőstől veszed a régi gépet és tuti,hogy még nem romlott el, akár lehet jó darab is, talán már nem is lesz baja. De lehet, hogy épp holnap romlik el, mikor hazaviszed.De az újnál meg kifoghatsz, akár autóban is egy eleve hibás példányt, amit csak küldözhethetsz vissza az MS-nek.
Nehéz ügy.
Azért nálam az ár mindenképpen a használt felé billentette a mérleget, de a te prémiumodo az még drágább lenne, mint egy új Arcade. Meggondolandó. TUdom,hogy a játék is sokat jelent, használt áron nálam még az is jelentett egy tizest minuszba az árból, de én esetedben inkább mindenképp az újat venném, azért módosult már 1-2 dolog az új modelleken, kiforrottabbak. Játékot meg majd szerzel még hozzá. -
spammer
veterán
válasz
Ukraan #14589 üzenetére
Csak a Falcon, illetve ha eredetivel játszol, akkor szerintem várj egy picit, nemsokára itt a Jasper, még újabb, olcsóbb stb.. Bár ha flash mentes lesz, akkor a Falcon is jó, max elküldöd gariba.
CRT széthúzás passz, de vannak játékok, amik mennek FS módban. (pl. COD4, PGR4, Halo3)
Feliratot pedig többen is írták h nehezen olvasható (pl. Mass Effect).
Ha van egy TFT monitorod, kösd rá arra, 2-3k egy VGA kábel. Ég és föld.
Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest