Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Peat;) #46217 üzenetére
Csak nem játszanának be egy ilyet...persze nem ez lenne az első, hasonló lépése, az MS-nek.
Sajnos tényleg olykor nehéz különbséget tenni, h segít vagy árt-e az a nightvision féleség, vagyis, rosszul fogalmaztam, egyértelműen szar sokszor. Amikor tök sötét van, akkor jól használható, de csata közben, ha már futkározni kell, akkor hol vakít, hol meg tök vak vagyok nélküle.
Ettől függetlenül ennyire még sosem tetszett az ODST, mint most. Úgy néz ki, h jót tett ez a "kisebb" szünet, h nem HALO-ztam. -
adalbert1
veterán
válasz
Peat;) #44785 üzenetére
A kulcsszó a DXVA. Amelyik film nem így van kódolva, azokat az ATI kártyák ha jól tudom egyáltalán nem gyorsítják. Viszont a CUDA képes NV kártyák azokat is. Így kb. minden nulla prociterheléssel megy egy Geforce 210 társaságában. Szintén Media Player Classic Home Cinema a lejátszó.
Hogy on is legyek : csak jó ez a Fight Night 4... Eleinte nem tetszett annyira mint a 3, viszont miután belemelegedtem a Legacy módba, egyre jobb lett... Ami kicsit vicc, hogy sokszor 3 padló után is feláll az ellenfél (mindez 1 menetben)...
-
Jon Mathias
senior tag
-
FefeeX
veterán
válasz
Peat;) #44668 üzenetére
Az a 30 biza az 24... A BR nem véletlen 24p...
És nem azzal van a baj adott esetben, ha a minimum fps 24, hanem ha az átlag annyi, mert akkor a minimum átlépi lefelé a bűvös 24et és elkezd lassulni a dolog. Nem villódzik, nem szaggat, csak belassul. Mint a PS2 emulátor a gépemen kb.A mátrixos hasonlat mondjuk erre jó
-
Devil111
csendes tag
válasz
Peat;) #44656 üzenetére
Olvasom itt az hozzászólásokat.
Nem értem, hogy a GTA4-el mi a gondotok. Én most játszok vele először. Anno a Pc-men próbáltam (volna), ha nem diavetít minimumon, azután haverom gépén amin szintén játszhatatlan volt.
Mostanra sikerült végre beszereznem Boxra, és tapasztalatom alapján tükör simán fut (telepítve van). Egyetlen egy város részen (3. térkép rész) tud belassulni ha zsaruk üldöznek vagy ha túl sok autó van az adott útszakaszon, de ennyi.
Lehet az én szememmel van gond.
Szerintem amúgy nem számottevő konzolon ha egy játék belassul. Pc-n már kellemetlenebül tud hatni.A játék melleslleg nagyon ütős minden téren. Nagy kedvenc lett. Ha a VC hangulatát nem is übereli, de kb egy szinten van vele.
-
FefeeX
veterán
válasz
Peat;) #44647 üzenetére
Az általam eddig tapasztalt "akadás" annyi volt, hogy néha az NBA Live 10 megáll 1 másodpercre, aztán tovább megy. 100 percből egyszer. Nos, ez nem igazán hozható fel a játékgyártónak, inkább egy cache ürítési probléma.
PC-n ezzel szemben az akad a játék alatt általában az alacsony FPS, folyamatos szaggatás, szinte játszhatatlan szutyok (Crysis, GTA 4) a jellemző. Tehát a két dolog igencsak különbözik, az akadást én így értettem.
"optimalizáció meg túlzás hogy ennyit ér,"
hm, nézzük meg a GTA 4-et. Csúcskonfigon, ami gyakorlatilag az XB36 hardveri képességének többszörösét jelentette, szarul ment. Optimalizáció, mert megcsinálták konzolra és szarul portolták. Ennyi. -
FefeeX
veterán
válasz
Peat;) #44644 üzenetére
Elméletileg konzolon nincs akadás, valamint a grafika sem volt még igazán rosszabb, mint akármelyik PC-s játéknál.
Tehát, mivel ugyebár patchelés nem egyszerű konzolon, valamint a grafikában látható eltérést maximum egyelőre a magasabb AA és AF jelentheti többnyire...Sokkal erősebb VGA nem jelenthet problémát, mivel konzolnál az optimalizáció a vasra kb 100szorosa a PC-snek. Ez kb azt jelenti, hogy egy 4-5szörös teljesítményű VGA sem tudja azt a szintet hozni, mint az optimalizált konzol. (lásd, PS2 emulátor, találj egy olyan gépet, amin 100%-osan fut a PS2 emulátorral az összes játék... Pedig a PS2 a mai gépekhez képest egy eléggé őskori vas...)
"megjelenés előtt egy nappal már megvolt (eredeti) a játék"
azért ezután, még ha eredeti is volt, nem biztos, hogy biztonságos lenne vele felmenni Live-ra, hallottam olyat, hogy ilyen miatt bannoltak... Már ha be is tetted és használtad a lemezt megjelenés előtt... -
adalbert1
veterán
válasz
Peat;) #44291 üzenetére
Hát PC-n jelenleg a videó kártya probléma lenne, és azt egy darabig nem akarok cserélni (alapvetően olyat kerestem, ami passzív, és a nem DXVA-s HD filmeket is gyorsítja, így esett GF210-re a választásom - a régi játékokat meg viszi ez is-)...
Amit itthon észrevettem jópár online shop kínálatát böngészve:
- a legtöbb régebbi játék nagyrészt beszerezhetetlen, ha igen akkor irreális áron, kivéve pár nagyobb nevet.
- eleve kicsi a választék a legtöbb shopban (mármint amiket néztem online)
- az új játékok legtöbbször még postaköltséggel együtt is olcsóbbak külföldről.Külföldről ki honnan szokott rendelni? Amiket eddig néztem:
- game.co.uk : rengeteg az itthoni árnál olcsóbb game, alacsony árú postaköltség (3 gbp). Viszont sok cucc itt is out of stock... Amit rendeltem azt meg is kaptam.
- playasia.com : úgy vettem észre, hogy ami nem akciós az drágább mint máshol...
-amazon.co.uk : itt eléggé összekavart a postázás díjszabásának a leírása, viszont kb. mindent találam. Valakinek van már velük tapasztalata?
Persze itthon is lehet jó árú játékokat kifogni, de szerintem elég ritka hogy a hazai boltok versenybe tudjanak szállni...
-
Sakab
senior tag
válasz
Peat;) #44321 üzenetére
Na figyu reagálok és részemről befejezve a személyeskedés...
Hidd el tudom h mit írok. Egy 1xerü kérdés tettem fel amire jött a válasz h ha warez akkor pc miközben szó nem volt warezről a kérdésemben. Még utalás szintjén se. De te ebből telepatikus úton kikövetkeztetted h én bizony "warez és maradjak a pcnél". Hát vicces. Amit belinkeltem abban hol van írva h warez ez a felmásolgatás? De gondolj amit akarsz mert le..om. Majd ha azt a kérdést írom vagy írja vki h "warezolni szeretnék erre jó-e a box" majd akkor kifejtheted az eszmefuttatásodat. De ha jólemléxem nemtettem fel ilyen kérdést. De kötekedjél nyugodtan ha neked ez a szórakozás akkor hajrá csak sajnálni tudlakAkik használható információval szolgáltak a pár kérdésemmel kapcsolatban azoknak köszönöm még 1xer
-
Sakab
senior tag
válasz
Peat;) #44319 üzenetére
Nemtudom megint miről beszélsz de ittvan nézd csak[link]
"...Örvendünk az új Xbox Experience egyik nagyszerű lehetőségének, miszerint mostantól az Xbox 360 merevlemezére másolhatjuk kedvenc játékainkat. Jó ha tudjuk azonban, hogy egy-egy játék mekkora helyet kíván magának a HDD-n, hiszen a kisebb háttértárolókkal rendelkezőknek bizony nagyon oda kell figyelniük a felhasználható szabad helyet illetőleg...."
-
sch_a
addikt
válasz
Peat;) #44315 üzenetére
Nekem is legfőképp a törésmodell hiányzik, hihetetlen mennyire laposak úgymond az ütközések.
Na meg amitől a hajam feláll, az ez a visszatekerés, amit mostanában mindenhol nyomatnak.. Grid meg hasonlókban még okés. De egy Forzaban... Még az új MotoGP-be is beletették.. Teljesen elveszik a hangulata a játéknak. Értem én, hogy a lényeg, hogy minél nagyobb réteg megvegye, de akkor legalább egy normális szimulátort csinálnának. Még az F1-ben reménykedem, azt a név miatt úgyis mindenki megvenné, de ugye Codemasters..
-
Sakab
senior tag
válasz
Peat;) #44315 üzenetére
Bocsmá de te miről beszélsz???
Másold már be nekem pls azt a mondatomat ahol arról írtam v utaltam rá h én warezolni akarnék.
Mindössze egy házilagos vinyó frissítés felől érdeklődtem ha neked ez warez akkor bocs.
Azt meg majd én eldöntöm szerintem h pc v konzolTudtommal az meg nem warez h egy játékot legyen az eredeti v írott felmásold a vinyóra h gyorsabb legyen és ne dögöljön meg az olvasod x hónap múlva.
Nem azt kérdeztem h az írott másolt játékokkat hogy meg mint eszi meg... -
heihachi
addikt
válasz
Peat;) #44308 üzenetére
Az igazság az, hogy ha lenne benne eső meg éjszakai versenyzés, akkor is csak mutatóba lenne, mert senki nem játszana vele. Egyszer kétszer megnéznénk, megmutatnánk a haveroknak, hogy milyen jól néz ki, aztán hagynánk a francba. Legfeljebb hülyülésre jó, de másra nagyon nem. Ráadásul a Forza 3 koncepciójába sem fér be, tök felesleges lenne mérni külön az éjszakai időket, az esős időket, az éjszakai időket, az éjszakai esős időket. Baromság, tök felesleges a Forzába meg szvsz a GT sorozatba is. Ha meg lenne eső, akkor is olyanok a gémerek, hogy akkor most miért nincs időjárás változás menet közben. Miért nincs kicsit eső, meg nagyon eső. Miért nincs intermediate gumi meg faxom tudja milyen gumi. Elbaszott egy játék lenne, ha ilyenek lennének benne.
-
-
alien_
őstag
válasz
Peat;) #39836 üzenetére
Xboxhoz és ps3-hoz is tökéletes egy hd ready 82cm-es, legolcsóbb fajta lcd tv. A többi felesleges
Egy szép display sokat dob az összhatáson, a méret pedig leginkább attól függ, hogy milyen messze akarsz ülni a TV-től: 3m távolságból pl. már távcsővel nézheted a 82-es TV-t.
-
kisJack
aktív tag
válasz
Peat;) #38402 üzenetére
OFF/
Hát igen, azok a régi szép idők..
Videókról még én sem voltam elájulva tőle, de "élőben" tényleg gyönyörű, néha megálltam pusztán nézelődni.Jó, nem minden egyes szeglete hajletevős, de pl. amikor térdig gázol a hóban, közben esik-kel, az animációja tökéletes, (legalábbis eddig nem látott) lángol egy-két vagon, bevilágítja a környezetét, közben fúj a szél és szakad a hó, nah az a vizuális orgazmus. Sok ilyen rész van még benne ami odabax nagyon.
ON/
Halo3 ODST-t próbálta már valaki? Mennyire különbözik a többi Halo-tól? Chief nincs is benne.
Halo3 nagy kedvencem, de az ODST-vel szemben vannak fenntartásaim, jó lenne egy demo legalább. -
eddie17
addikt
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Peat;) #37334 üzenetére
Nyugi?
pedig kettőben nélküle mentem
Azt hittem ezt az automata váltóra értetted. Bocs.
Igen valóban időveszteség. De vannak autók ahol ezt is ki kell tapasztalni. Van amelyiket érdemesebb még piros előtt elváltani van amelyiket érdemes pirosba forgatni. Bár szerintem ezek már annyira tizedek, ahogy tapasztalom, hogy igazán csak körversenyeknél jön ki az előny.
Koc nélküli köröm volt már, de versenyem még nem. Amúgy általában nem előzök egyből, kivárom a tiszta helyzeteket.Na, elszívok egy cigit és kipróbálom hard ellenfelekkel.
-
sch_a
addikt
válasz
Peat;) #37334 üzenetére
Én hardon játszom, manuális váltóval. Viszont a blokkolásgátlót még nem mertem kikapcsolni, még a váltást is szoknom kell. Első évadomban nem is nyertem szinte futamot. Most már azért jobban megyeget. Úgy van esélyem csak megfogni az elsőt, ha annyira feltuningolom az autóm, hogy épp még beleessen a kategória-határba. Azért rendesen kell gépészkedni egy-egy győzelemért. Érintés nélkül nagyon nehéz előzni az élen. A rusnya kis felkiáltójellel is gondba vagyok egy-két pályán. Nem egyértelmű a festés. A klasszikus versenypályáknál szerencsére nincs vele probléma.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Peat;) #37326 üzenetére
Nem olvastad a válaszom (#37196), vagy olvastad csak nem akartál majdnem szombatig játszani vele?
Akkor szinte egy véleményen vagyunk!
Az ellenfelek hardon? Na, azt még nem próbáltam, eddig közepesen volt, de ma átállítom. Úgy több pénzt ad amúgy?
Viszont akkor már nem biztos hogy korrekten versenyeznek az ellenfelek, vagy igen? Leszorítanak? Beszúrnak féktávon?Még a 3 demóban is sínautózás volt, itt azért már elég jól billegnek az autók.
A cockpit nézet valóban lehetne jobb. Én is mindig motorháztető nézetből játszom, így nagy volt az öröm mikor megláttam hogy kaptunk egy tükröt.
Azt nem értem hogyha a 2-t kézi váltóval nyomtad akkor a 3-nál miért kell megtanulni? -
Crazyman33
senior tag
válasz
Peat;) #37190 üzenetére
Nem szívsz vele ha kihúzod a netet. Nem is todum mióta vártam erre, szombatig várni?
Forza3
407 autó / 57 márka
A legtöbb a Porsche / 30 db, ezt követi 29-el a Ferrari.
Vannak márkák amiből csak egy van (Bugatti, Citroen, Buick, Fiat, Land Rover). Suzuki nincs.
Vannak 2010-es modellek (370Z, Golf GTI Mk6, Genesis Coupe, Abarth 500, Camaro SSS). Amúgy a legtöbb márkánál 2008/2009 a legújabb modell egészen a régiektől kezdve.
A játék elején van egy szintmérő az R8 5.2 FSI Quattro-val (demóból ismert). Aztán persze egy kis kategóriás autót vehetsz amivel kezdesz. Jó magam egy Fiesta Zetec S-el nyitottam.
Az autókról sok adat van feltüntetve ami alapján rendszerezheted. Gumi méret, tömegek, levegő beszívás, modellcsalád, karosszéria tipuscsalád, stb. A márkáknál a gyártó története meg maradt, érdekes olvasmányok ezek, mint az előző részben is.
A menü nagyon részletes és ezért szar, annyi menüpont van hogy el lehet tévedni. Viszont egy-két funkció pont emiatt átláthatóbb. Pl. a matricázás-festés sokkal egyszerűbb de részletesebb funkciókban.
A karrier is teljesen más. Aki játszott az előző résszel az tudja milyen volt. Ahogy nyerted a versenyeket úgy nyíltak meg előrébb a versenyek. Ha akartad akkor választhattál melyiket csinálod meg előbb- Na ez most felejtős. Egy évadot nyomsz le, mutatja a falinaptárt. Amin be van bejelölve, hogy mondjuk márc.20(hétfőn) és márc.24(pénteken) versenyed lesz. Nem tudsz ugrálni csak szépen sorba. Mondjuk lemegy egy bajnokság akkor bead megint 3 félét amiből választhatsz, ha kiválasztottad akkor azt berakja neked a naptárba. A versenyeket az alapján adja hogy milyen autóid vannak a garázsban. Aztán van mikor csak később lesz a verseny amin indulni akarsz és szól hogy van két szabad heted mit akarsz csinálni? Persze hogy addig kis versenyeken akarok indulni. Arra viszont van lehetőség hogy visszamenj és újból megcsináld a pénz miatt.
A karrieren kivűl tudsz menni gyors versenyt és time trial-t, ja és multi sem hiányozhat.
Kap az autó és a pilóta is külön-külön tapasztalatipontokat. Ütközés, pályaelhagyás, visszatekerés, levágás, mind csökkentik a verseny végén kapható pontjaidat. Ugyanígy az autón okozott kár is mínusz. Pont ezek miatt mindenképpen törekedni kell a tiszta versenyre. Kicsi érintés még belefér, amúgy észre veszed mert az időd mellé odarakja a háromszöget. Kiválaszthatod azt is hogy a netre az időd mellé felrakod a beállításaidat is vagy nem. Az ellent közepes szintre állítottam, hibáznak ők is néha rendesen. Viszont amin beszartam. Mentem egy gyors versenyt Camaro-val a demós Montserrat-on. A balos széles visszafordítónál kicsit későn fékeztem és külső ívről kellett visszahúznom hogy még elférjek a szalagkorlátnál. Kanyarkijövetelnél hirtelen megláttam mellettem egy kék motorháztető darabkát. Csodálkoztam hogy a picsba került ez mellém, beelőzte a mögöttem lévőt. Vissza játszásnál kiderült, hogy mikor én elfékeztem magam ugyanakkor a kék Corvette belső íven beszúrta magát a fekete Camaro mellé, és a széles ívben egyszerre fordultunk el hárman, centikkel egymástól. Meg sem löktek sem engem, sem egymást!
Ja! És megoldották hogy billegjen az autó.
Visszajátszásnál nagyon jó kamera nézetek vannak. Van olyan mikor totál felülről mutatja az autót(helikopter nézet). Nagyon jól lehet ilyen esetben látni hogy ki kihez mihez ért stb.
102 pálya van, persze ebben benne van a reverse is. Viszont van Drag és aszfaltos rally pálya. Van A-B-be hegyi szerpentines pálya, jókat lehet driftelni. A kézifék kurva jó benne. Normálisan lehet használni, nem mozog bután az autó.
Nür is benne. Sőt az egész körös verseny mellett, elszabdalták 4 fele,és így szakaszonként gyakorolhatsz!Amire nem tértem ki a hang és grafika, de azt a demóból is tudjuk hogy hatalmas és szép.
Kibaszott nagy durranás lesz, persze ez csak az én véleményem. -
tiv83us
veterán
válasz
Peat;) #37193 üzenetére
A FIFA 10 Store-ban toltottem le a jatekon belul, mint DLC 80 MS pontert, tehat elvileg nem szabad, hogy regio-szabalyzott legyen.
Meg ugye mivel mi Amerika vagyunk, nem csak USA, igy az ON-DISC kommentarok amik alapbol fent vannak /spanyol, francia ugye/, azokra sem lehet valtani, legalabbis en nem talalom. -
Gebriel
veterán
válasz
Peat;) #36819 üzenetére
Ha az ember egyszer ráérez, akkor megy, mint a karikacsapás.
Időigényesnek annyira nevezném csak, mint a többi játékot. Fél óra alatt a következő mentéspontig el lehet érni.
Nem olyan pörgős mint mondjuk egy COD mert itt folyamatosan tervezni kell ott meg a játék visz előre. -
Def26
félisten
válasz
Peat;) #36657 üzenetére
Sok kereskedő még így is paraszt és nemhogy a 3 napot, hanem azt sem tartják be amit a saját weboldalukon "hirdetnek" az elállás jogáról, pénzvisszafizetésről stb...
MS: Azért abban sem vagyok biztos, hogy ugyanúgy állnak mondjuk egy angol srác masinájához mint pl. az enyémhez. De ezt már lehet, csak a ma bejelentett áramemelés hozza ki belőlem.
-
Def26
félisten
válasz
Peat;) #36524 üzenetére
Neked mi bajod van? Ki warezolt itt? Djuree leírta, hogy már kint van, én meg, hogy az USA, és akkor mi van? Ez az a qrva nagy warezolás?
A többi infót innen szedtem."Tipikus magyar mentalitás"
Az hát, ami tipikusan most rád is illik... -
szaszlaci
addikt
válasz
Peat;) #36423 üzenetére
Pontosan
Az utóbbiakat meg direkt nem én akartam leírni..
Ennyi erőből hagyhatnánk porosan a képernyőt, akkor sem látszanak a recék.
Az élsimítást azért kell a VGA-nak elvégezni kemény teljesítmény csökkenés árán, mert ott van meg 3D-ben a kép, az tudja, hogy hol van az él/fűrészfog, mi milyen távol van, stb. -
Gebriel
veterán
válasz
Peat;) #32383 üzenetére
"..Egyébként te összemostad a kategóriákat, meg mi az hogy csereár. Nem boltban cserélek jóember..."
"..Na most egy játék másik játékra történő cserélése nálam (valakik keresnek is rajta) 0ft-tól 2000ft-ig terjed, ha azonos árkategóriás játékokat nézek..."
Te írtad..
"Mondtam, aki kocka és éves szinten vagy 50 játékot kitol annak megérheti a warez az x-nél, másnál szerintem inkább bukta esélyes. (egy psp, nindentendo ds-nél más lenne a véleményem, de most egy kétes minőségű cuccról beszélünk)."Ki beszélt itt warezről
-
Gebriel
veterán
-
bwoay
nagyúr
válasz
Peat;) #29238 üzenetére
én úgy vágtam neki a sony konferenciának, hogy semmit nem vártam tőle,
pláne a zorkó MS bejelentések, meg a lófaszjóska Nintendo után.
Ehhez képest komoly dolgok hangzottak el ott is, összességében elégedett vagyok.
Jó, hát a PSP felhozatal kemény lófasz volt a seggbe, a gép meg irdatlanul sokba
fog kerülni itthon, azon csak nevettem, jönnek megint a jól bevált átirat játékok,
semmi eredeti handheld gém, csak ez az újabb gép, horror áron.Viszont a PS3 exkluzívokra nemigen lehet panasz.
Tény, hogy a MS által bejelentett dolgok közül több volt, ami lázba hozott,
de az új fumito Ueda játék, a The last guardian olyan horderejű,
hogy emiatt érdemes volt végignézni az egészet.
Meg természetesen a God of War gameplay sem volt gyenge,
bár ahogy elnéztem, maradt a sínen rögzített kameraállás,
pedig itt ugye rendelkezésre áll a hihetetlen nagy teljesítmény
Azon leesett az állam, hogy csak egy MGS-t jelentettek be, azt is PSP-re,
ez olyan, mintha a Rising xbox exkluzív lenne, meglepődnék...GT5 meg ott volt rallyval, törésmodellel, csak éppen dátum nélkül,
majd 2010 nyarán meg is jelenik... -
burgatshow
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Peat;) #27509 üzenetére
Lehet hogy már régen lenyomják a pc-k a konzolokat de árban tuttira nem és sokaknak ez a is a dontő dolog. Nincs telepítés órákig, nem kell javítást leszedni hozzá neked pöcsölni vele, nem kell videókarit venni mert a régi nem jó már egy játéknak, nem kell ramot venni bele stb. Ha most vennék egy nagyon erős asztali gépet szerintem olyan 200 250 között jönne ki a dolog. És abból veszek egy PS3at meg egy boxot is. Addig simán fognak menni a játékok amíg nem lesz konzolgeneráció váltás és még azután is ki fognak jönni játékok és akkor is menni fognak. PS2 re a mai napig kianak játékokat pedig nem egy mai bútordarab.
És igan néha van olyan hogy lassú volt a gta 4, de nem fagy le nem indul újra nincs ilyen probléma ami pc vel előfordulhat. Nekem ez nem jelentett olyan nagy érvágó problémát, telejesn játszható volt..(Ez lehet, hogy pont a témábaba vág)
Haveromat most bírtam rá, hogy vegye meg 2K ért PCre a MOH Airborne-t. Igen nem mai játék ez sem, de élvezetes. Rakatott össze egy erős játékgépet valami okos kereskedővel. A vga kari 8800, 4 giga ram, szóval nem lehetne ratyi gép jah és xpvel használja ami csak 3 gigáig látja a ramot 4et csak a 64biters tudja vagy a vista.... És nem indul el rajta a MOHA. Szóval ennyit a görcsölésről. Az én gépemen amit én raktam össze azon meg simán megy. Az más kérdés már, hogy a kersekedő lesz@rja mit rak bele, csak a lóvéja legyen meg. Én meg nem szarok rá nagyívbe. -
tiv83us
veterán
válasz
Peat;) #27380 üzenetére
Eloszor is kezdjuk azzal, hogy Magyarorszagon meg hivatalosan nincsen Live es meg ehhez kepest is kurva olcso a szolgaltatas, ezt azt azert tartsuk szem elott.
2011-12 korul biztos fogjak emelni az arakat, de hogy 50%-al emeljek a dijakat, azt kizartnak tartom, nonsense. Ha igy lesz, akkor onkentesen fogom beadni a boxom a legkozelebbi homeless shelter-be /elvbol/.
Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest