- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
tunerfüggő dolog, Panasonicoknak pl híresen jó a képük SD anyaggal is,
meg azt a Samsungot is dícsérték, amit megvettem végül.
Mondjuk én nem nézek TV-t, tehát tök mindegy,
a DVD meg jó (pláne felskálázva), de szobaantennávalazért kipróbáltam,
és amelyik adás viszonylag jól jött, azt meglepő képminőséggel lehetett nézni.Srácok, srácok: azért már hadd reklamáljon az ember,
ha az eladó félrevezeti! Vagy ti sem vinnétek vissza az autót,
amikor otthon kiderül, hogy a kereskedő állításával ellentétben nincs is benne turbo? -
bwoay
nagyúr
én asztali DVD-írónak hívom, ami elég esetlenül hangzik, belátom,
viszont a DVD-recorder meg olyan fennhéjázó
jó lenne, ha ezeket is simán csak videonak hívhatnánk,
a régiekhez meg odatennénk, hogy VHS, mert már az számít extránakTV biznisz:
Istenem, mennyire örülök, hogy már túlvagyok ezen a baszakodáson,
végigkínlódtam vagy 2 hetet emiatt. -
zsocy
őstag
Az tényleg egy rohadt genyó küldetés volt, a trükkje a fedezék használata. Mondjuk szerintem mindegyiknek ez a trükkje, páncél és sok bújkálás
Engem egy verseny szivatott, azt többször is elkezdtem mert volt egy kanyar ahol állandóan felborultam... Mire újra szereztem a kocsit, újrakezdtem, aztán megint felborultam.. na ott majdnem én is lehúztam a boxot a klotyón. Kitartás, türelem
-
dunc
nagyúr
Én se pl a helikopterrel ,nem kell legalább átcammogni a városon ha 6X kezded újra a küldit az első kod is a mászkálástól kímél meg (fegyver+élet) tehát ezt nem nevezném csalásnak.
A többiektől kérdezem beszerezetm a Halo3-at ,ami nagyon bejön ,jövő héten veszek live karit és multiba akarom nyomni kérdésen a következő,van -e normális DM, TDM játékmod vagy hasonló?
-
dunc
nagyúr
Boxra
Élet - 4825550100
Pajzs - 3625550100
Fegyverek #1 - 4865550100
Fegyverek #2 - 4865550150
Körözés megszüntetése - 2675550100
1 körözési csillag hozzáadása - 2675550150
Időjárás váltás - 4685550100
Annihilator [jármű] - 3595550100
Jetmax [jármű] - 9385550100
NRG - 900 [jármű] - 6255550100
Sanchez [jármű] - 6255550150
FBI Buffalo [jármű] - 2275550100
Comet [jármű] - 2275550175
Turismo [jármű] - 2275550147
Cognoscenti [jármű] - 2275550142
SuperGT [jármű] - 2275550168Telefonos segitég
-
(Kolombusz)
veterán
-
Ebit
addikt
Szerintem viszont örüljünk annak, hogy valaki felválalta ezt a vizsgálatot, és legalább kivonatosan tájékoztat az eredményről.
Számomra az a szomorú, hogy nem egyedi esetről van szó, hanem mindhárom konzolra jellemző, ez a" technikai "megoldás, amiből jelenleg több tizmillió darabot adtak el.
-
-
Def26
félisten
Az egy qrva jó LCD TV, de én inkább a kistesóját venném 32LG3000. Boxod biztos, hogy nem HDMI-s (ha a HD-s alatt ezt értetted). A 2006.09. havi konzolok szvsz nagyon jól sikerültek, nekem is az volt a régi Prémiumom és soha semmi baja sem volt.
Több ismerősőmnek 2006.09 havi gépe volt és senkitől nem hallottam, hogy baja lenne vele. Ez egy jó széria volt. -
proper
őstag
én is most veszem a tv-t
samsung 37R82B lesz ha minden jól megy vagy LG 37LC51
nézegettem tegnap a corában a tv-ket és a 82-es nekem kicsinek tünik
lehet velem van a bajvagy a 4:3 107cm után mind kicsinek tünik
82-est akartam de ha ezek közül valamelyik összejön akkor meglesz 145-böl
csak ezek kicsit messze vannak tőlem, majd kedden beszaladok mert van itt nálunk samsung outlet hátha lesz helyben is valami finomságma elvitték a projektoros tv-t igy bámulhatom a falat
mig ki nem nyit valami bolt
hülye pünkösd -
Peat;)
veterán
Én is ezt néztem ki, meg a samsung le-32r8x-es szériát (mert ez van fehérben is, jobban illene x-hez
képen engem nagyon megfogott a fehér, ez is ugyanaz az árkategória). Az Lg egy új modell, ha rendben van akkor jó vételnek tűnik. Samsung meg bejáratott és dicsért (e-digital-on amatőr vélemények vannak a modellek értékelésénél, nekem ezek valók
). Én majd pénzérmét dobok fel ha vásárlásra kerül sor.
-
Def26
félisten
-
-
tothl
addikt
Aha van valami vga-dvi. v. hdmi atalakito, de hogy hogyan fog mukodni hdcp-t varo berendezesekkel azt nem tudom, es csak a napokban jott ki, es ha jol tudom nem microsoftos. De tevedhetek is. Egy biztos. A sima, nem elite XBOX360 -nak nincsen digitalis kimenete. Ha van hozza kabel, akkor azt VGA-bol alakitjak at. Nezd meg nagyon, mielott megveszed, nehogy ne mukodjon.
A hangszorodon nem gondolkodtam egyaltalan, a valaszom a kepnek szolt, nem a hangnak.
Az xbox360-nak van digitalis kivezetese, de a csatlakozo nincs rajta, azt a kabelgyartok teszik ra a kabeleikre. En eddig csak optikait lattam, de siman elkepzelheto koax is.
Ezt megfelelo erositobe, vagy megfelelo erositovel ellatott multimedias hangfalszettbe dugva kapod az 5.1 hangzast. Remelem segitettem.
Nekem egyebkent a komponens van kozositve az erositomben, tehat bemegy az x360 es a dvd lejatszom komponense, es kijon egy komponens a megjelenitohoz, igy tudom kapcsolgatni a kettot.
Levi -
tothl
addikt
Ne haragudj, hogy megkerdezem, de honnan veszed, hogy az x360-nak van dvi v. hdmi kimenete ? Meg kell mondanom, nincs neki egyik sem. (kiveve az Elite-nek)
Az X360 es XBOX konzolokban a gyartojukon kivul semmi kozos nincsen, nem ertem miert altalanositanak egy paran, hogy o ha xboxon valami lehetseges volt akkor biztos 360on is. Hat nem. Teljesen mas keszulek.
A magyaritasrol annyit, hogy egyelore alairatlan kodot NEM tudnak futtatni a 360on. Egy biztonsagi rest sikerult idaig talalni, aminek a segitsegevel mukodik a dolog, DE : Az egy 2-vel ezelotti dashboardverzioval mukodik csak, az uj jatekokhoz pedig lassan mar az ujabbak kellenek, a LIVE-hozmeg mindig a legujabb. Ezenkivul ez is csak tisztan kulsos kod futtatasat teszi lehetove, azok meg per pill nem hasznalnak semmit a gep hardveres kepessegeibol, megfelelo programozasi dokumentacio hijan.
Meglevo MS alkalmazasok modositasa mint pl. maga a Dashboard vagy a jatekok eleg kemeny feladat, konkretan nem sikerult meg senkinek eleddig. Ugyanis a kod olyan modon van vedve/hitelesitve, hogy nem nagyon lehet belenyulni, es ha megis, a gep utana mar nem inditja el.
No remelem igy mar tisztabb.
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
-
jimessor666
aktív tag
Nem kell muszályból frissítened a dash-t,csak ha te akarod....multizni csak eredetivel lehet,mert 99% hogy kibaqnnolnak mint macskát....jah...
Ne fizess elő Live!-ra ha flasheltel akarod tolni...
Egyrész bannolnak,másrész ugrik az előfizetésed is...persze ha eredetivel nyomod akkor csak rajta....
Felbontás frissítés nem hiszem hogy lesz....hiába veszel 22''-os moncsit,''csak'' 1360*768-ban fogod tudni tolni...persze lehet hogy az M$ majd nyom vmi frissítést....de nem valószíni,a HD felbontások miatt...
Érted... -
M@trixfan
addikt
Az a helyzet, hogy a DVD meghajtó firmware-ét érinti az okosítás, a Dashboard frissítés pedig az oprendszert érinti amit futtat a box. Én inkább attól félek, hogy kibukik valahogy a flash-elés egy ilyen frissítés alkalmával, illetve kibannolnak egyszer a Live-ról a biztonsági másolat miatt. Emiatt nem mertem még beleugrani egy 360-ba.
-
Xelo
addikt
-
jimessor666
aktív tag
Mert miért lenne csík???
Akkor lesz csík ha nem Wide monitort használsz hozzá...
16:10 az jó lesz mint már írtam én is 19'' wide-ot használok (Asus)...1360*768-ban megy,és mint már írtam nem 1440*900-ban,bár sztem ezt egy frissítéssel meg lehetne oldani csakhogy a Mikrofos xarik rá...
Szóval...1360*768-ban NEM LESZ CSÍK SEHOL!!!!
Max egy kicsit megnyújtja a képet,de semmi több...
....
Wááááá...Nézz körbe egy kicsit... -
Zolko001
tag
JAja. Ezeknek már sima tv-n is szép a képe.
De azért valami HDTV lenne az igazi.
Tudom figyelmedbe ajánlani a GEARS OF WAR c. játékot. Valami félelmetesen jóóóóó!!! Sima tv-n is keggggyetlen a grafikája. Igaz kicsit brutálisan erőszakos és véres a játék (na jó lehet hogy a POP - Warrior within a kegyetlen kivégzési módjaival keményebb volt) de nagyon fasza.
Chippeltessed ki de azonnal!
Zoli -
rocket
nagyúr
Aktív témák
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest