- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
F.B.I.
veterán
Ha szét tudod szedni, hogy kicseréld akkor tudnod kellene, hogy hol lehet venni?
Esetleg konzolboltokban megkérdezheted. Nálunk 5K-ért árulta ki a srác, aki bevásárolt belőle de a neten is tudsz rendelni.
PS2 korszakban a guruk azt mondták, hogy ha egyfajta lemezt használsz és egy íróval csinálod, akkor nem lehet baj de az régen volt és ez nem a konzolszerelős topik.
-
-
Peat;)
veterán
Én baromira örülök a jaspernek. A 3 led valóban kevés van már, amire 3 év a garancia. Mostanában az e74 hiba a leggyakoribb talán. Nos nekem falconos gépem van, de hála a jasper szériának az e74-es hibára is 3 év garanciát ad 1-2 hónapja a Microsoft.
Szóval a legelején voltak a 3 ledes gépek, jött a falcon ami hol 3 led hol e74 de kevesebb és ezt keretbe foglalja a jasper ami miatt bevezették a 3 év gari e74 dolgot, magyarul döglik mint a fene itthoni tapasztalatok szerint és még hol van a nyár. Ezek alapján szerintem mindegy melyiket veszi az ember, előbb utóbb szívni fog kemény 1-2 hetet és kész.
-
HaroWerks
senior tag
Pedig egy Falcon lehet, hogy jobb választás
A Jasper változatok hullanak keményen ramhibával."Egyébként a jelenleg legmegbízhatóbb alaplap amit kapni lehet a Falcon V2-es. Azt keressétek mert a Jasperre már megint visszarakták a 8 db ramot és forrasztástechnológia is még gyengébb lett."
"Nem kell ahhoz semmit mondanom, hogy kiderüljön, hogy ez a Jasper sem igazán sikerült jól. Hozzánk is többet visszahoztak már és mások is panaszkodnak szóval adok neki 1-2 hónapot amíg rájönnek az userek, hogy mi is a helyzet ezzel."
Wadarr írta egy másik fórumon, szervizelés terén kevés tapasztaltabb ember van nála idehaza
-
eddie17
addikt
Az lehet, hogy Sony fejlesztés, de ez lett a nyertes formátum, innentől kezdve, nem hiszem, hogy a sony beleszólna, hogy ki mibe rak ilyen meghajtót, ez csak nekik is jó.
Ennyi erővel aki a dvd-t megalkotta(most hirtelen nem tudom melyik volt), is siránkozhatna, de nem teszi. Szerintem idővel lesz BR meghajtó. -
-
spammer
veterán
Nem tudom mennyire vagyok a vége fele (sztem kb. közepe lehet inkább), de tizenpár órát eltöltöttem vele. És nem csináltam meg minden mellékküldetést, nem vállaltam el minden melót, nincs benne családom, nem jártam be mindent. Igyekszem persze, dehát nincs annyi időm
Állítólag 10-12 óra a fő szál, dehát aki végigrohan, az mindenből kimarad. Ha ki akarod élvezni, szerintem min. 30 óra lehet benne, de akkor persze még csak 1 irányban fejlődtél (jó vagy rossz) és csak fiú karakter volt, vagy lány. Szóval újrajátszható.Én örülök hogy nem egy 6-8 órás szart kaptunk, hanem egy igényesen kidolgozott remekművet. Pedig én azelőtt láttam róla kb. 1 videót, úgy voltam vele, hogy majd lehet hogy kipróbálom, ha jó értékeléseket kap, de annyira nem érdekelt. Viszont örülök, hogy kipróbáltam, mert ahogy halad a story, egyre csodálatosabb.
-
spammer
veterán
Hát, lehet hogy a GOW2 helyett nálam idén a Fable 2 lesz az év játéka. Bár a GOW2-t majd végig kell tolnom, de egyelőre ettől a Fable 2-től tátom a számat. Valami csoda ez a JÁTÉK. Nagybetűs, igen.
Nagyon jó story, hangulatos zene, ámulatbaejtő grafika és kidolgozás. Jól kezelhető és nagyon játékosbarát, nem szivat sehol, a kezed alá dolgozik, nagyon jó. Rengeteg lehetőség van benne, hihetetlen hogy milyen apró dolgokkal tömték tele. A magyar feliratért hatalmas grat a készítőknek. Igazi mese ez, egyszerűen kötelező mindenkinek aki kicsit is szereti a műfajt.
Grafikai hibák vannak persze ebben is, még pár dolgot bele lehetett volna tenni a menürendszerbe hogy jobb legyen, de ezek nem nagy dolgok. 10/10 nem lehet, mert tökéletes játék nincs, de nekem nagyon erős 9.5 az tuti, végigjátszás után lehet, hogy még több is. (Hozzá kell tennem, nem játszottam anno az első résszel, nyilván azért új még minden, ettől biztosan jobban tetszik, mintha játszottam volna az elsővel.)
-
tiv83us
veterán
Az annyira nem izgat, igy is eleg jo cuccal vagyunk megaldva mostansag. Mindjart le is ugrok egy GameStop-ba a Fable 2-ert aztan oktober vegen meg Fallout 3 elorendelve.
Tegnap megkaptam az Original Xbox Magazine novemberi szamat, benne van a Fallout 3 8 (!!!) oldalas review-je, 10/10-et kapott /eletemben nem lattam meg ilyet ebben az ujsagban...meg a GTAIV sem ugye.../, a Fable 2 pedig 9.5-ot.
-
spammer
veterán
Nem, de nem is az a cél. Van sok ilyen kis arcade játék, liveról is tölthető/vehető (XBLA). Sok régi játék "remake"-je általában. Amúgy nem rosszak ezek, csak ha már boxon játszik az ember, akkor nem ezekkel teszi. Ezek PC-n pár(száz) megás játék formájában bőven jók arra, ha az ember 10-15 percig mondjuk el akar pötyögni valamivel, de a boxot nem érdemes bekapcsolni miattuk
-
Def26
félisten
Már itt voltam eddig is, egy 2006 -os prémiummal.
Csak eljött a HDMI korszak és ne legyen már a TV mögött annyi kábel.
Amugy a MM -be vettem 47.990Ft -ért. Új Falconos lap van benne, mert 175W -ot írnak rá.Most néztem egy laza 30 perc Forza 2 után, hogy nem olyan forró levegőt nyom ki hátul a gép.
Prémiumnál, ekkor már tök forró volt a masina. Iszonyat mit fejlődött a gép 2 év alatt, szvsz igy kellett volna kihozni a annak idején...
-
30z.Samu
félisten
-
Vekiboy
tag
Az első hozzászólásomat kétszer küldte el. Mivel törölni nem tudom így lett belőle mosoly jel..... Azt hittem az eddigi hozzászólásaimból kiderült, hogy nem csak tölteléket írok....
Ezt már nem neked írom, csak nem jegyeztem meg a kedves user nevét:
A valahogy előre kell lépni rangban szöveggel meg el lehet távozni messzi vidékre mert nem 5 éves vagyok, ne magadból indulj ki......
-
Vekiboy
tag
Jó csak van egy x2 4800+, 4 gb geil black dragon 800 Mhz-es ram, asus 8800 gts 320 mb, gépem és van olyan játék ami már élvezhetetlenül belassul, ha szépen felhúzom a grafkót... Ez gáz szerintem én többet nem költök pc-re. Ha az x sem lesz frankó akkor meg ott a psp-m aztán azzal tolom a gameket.....
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest