- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Ceko
senior tag
válasz
Crazyman33 #42620 üzenetére
Majd megnézem.Csak ezt nem értem ha tényleg 10 percet megy az "FF" akkor ki az a .... aki azzal szeretné használni
!?
-
Ceko
senior tag
válasz
Integrator #42596 üzenetére
Nekem nem kell semmiféle elemet bele raknom. Csak simán hálózati töltő bedug és ennyi.Vagy valamit elnéztem és megy még elemről is?
-
Ceko
senior tag
Ha már szó esett megint a Fifa 10-ről.Azt nem tudjátok hol találok tutorial videókat ami kimondottan Xbox-hoz van? Mondjuk összegyűjtve és feliratozva, hogy mit is kéne csinálni.
Olyasmire gondolok, mint ami a játékban van,csak sztem az elég kevéske.
Vagy ilyenről ne is álmodjak??Youtube-ot már nézegettem.
-
Ceko
senior tag
Erre valaki? [link]
A hsz második felére lennék kíváncsi.
-
Ceko
senior tag
válasz
Gergőke88 #39954 üzenetére
Szia!
Itt Ausztriában most nagyon jó áron vannak az arcade pack-ok 159-169 euro(43.000Ft), többféle is van.Ha gondolod és neked is jó akkor tudok innen vinni persze rendes medias vagy saturnos számlával.
És lenne egy kérdésem is, az normális,hogy a NFS Undercover 1080P-ben igen csak darabos a játék kezdetekor?Vagy netán a boxom haldoklik?Remélem nem...
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Az új 60 GB-os Prémium gépek milyen meghajtóval vannak szerelve BenQ vagy LiteOn?Ezt valahogy kilehet deríteni,hogy melyik lehet benne?
Köszi
-
Ceko
senior tag
Kaptam egy játékot ACDC Live Rock Band Track Pack-t ,de régió kód nem tetszése miatt nem tudok vele játszani.Tudok valamit tenni hogy elinduljon?
Köszi
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Van netán Xbox 360-ra olyasmi játék,mint Wii-re a WiiFit vagy a WiiSport?Persze kiegészítővel együtt kéne.
Köszi
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség Live-al kapcsolatban.A Boxom megvan "buherálva",de időközben úgy alakult a dolog,hogy elég sok játékot megvettem eredetibe,és mostanában inkább ez a jellemző.Szóval ha felmegyek Live-ra, eredeti game van a boxba,akkor is bannolhatnak?Mit néznek ilyenkor azt hogy flashleve van-e a meghajtó vagy eredeti-e a játék?
Köszi
-
Ceko
senior tag
válasz
(Kolombusz) #10486 üzenetére
Nekem is komponenssel van kötve a TV-re és 720P-re van állítva,és azt hiszem még van 1080i is!Persze HDTV esetén.De godolom Te is olyat veszel.
-
Ceko
senior tag
válasz
Vekiboy #10477 üzenetére
Miért szerinted mennyit fogyaszt egy plazma?Mert nekem van egy 107 cm-es,és nem fogyaszt 300W-nál többet.Az LCD-ről nem tudok nyilatkozni,mert nincs de nem hiszem hogy sokkal kevesebbet fogyasztana...
Szerk: Amúgy konzolhoz jobb választás az LCD.Minden máshoz egyenlőre még plazma.
-
Ceko
senior tag
Ott is csak logo van!
-
Ceko
senior tag
válasz
eddie17 #7823 üzenetére
"Tuti, hogy nincs falconos nem hdmi-s." Ez nem teljesen igaz sztem, mert ahogy már régebben leírtam nekem falcon lapos van ( belinkelt képek alapján),amit jó közelről meg is tudtam nézni amikor szét kellet szednem.
Viszont 203W van a dobozára írva és nincs rajta HDMI sem.
Ha jól tudom van még itt valakinek ilyen gépe,majd Ő is megerősít vagy megcáfol..
-
Ceko
senior tag
Valaki játszik vagy játszott a Rcokstar féle Table Tennis játékkal??
-
Ceko
senior tag
A Verbatim lemezen kívül melyik az ami még jó a Xboxba?Mert most pont nincs Verba
Talán a Ricoh(de most nézem ebből csak 8X van)? -
-
Ceko
senior tag
Én ilyenről nem is hallottam,pedig elolvastam 1-2 fórumot ahol Plazma vs LCd a téma.Az tény, hogy konzolhoz jobban ajánlott az LCD,de egy LCD-nek soha nem lesznek olyan szép színei mint egy Plazamának,nem beszélve a feketéről ami egy LCD TV-n sötétkékes szürke.
De amúgy mindenki azt vesz amit akar... -
Ceko
senior tag
Ha valakit érdekel van 4 db 20GB-os vinyóm 15K/db áron(MS garival,bontatalan csomagolásban),és 3 db komponens kábel 4000ft/db áron.
-
Ceko
senior tag
válasz
Skynet258 #6357 üzenetére
Én szerintem az, hogy Pal vagy NTSC az csak a TV-től függ,az a nem mindegy, hogy milyen régiós a játék.Én már játszottam nem egy NTSC játékkal itthon és simán ment.De ha a TV-d nem támogatja NTSC-t akkor is elindul (persze ha régió megfelelő) csak fekete-fehér lesz a kép
-
Ceko
senior tag
Állítólag fent van a Fifa Street 3 Demo Live-on,valaki nem tudná megszerezni kiírható formában?
-
Ceko
senior tag
Valaki játszott a Kameo:Elements of Power Co-Op módjával??
-
Ceko
senior tag
Van egy kis problémám,kéne egy kis help!
Elhoztam Tesómtól egy joy-t,és próbáltam csatlakoztatni az én Xboxom-hoz de nem csinál semmit az írányító csak villogAz elemmel nincs semmi baj, mert újakat raktam bele. Valamit bekell állítani a dashboardba-hogy működjön?Vagy?
-
Ceko
senior tag
Ez elég érdekes lenne ,ha így lenne
: Nem lesz több Xbox játék X360-on?
-
Ceko
senior tag
Senki nem játszik a Skate-el??
-
Ceko
senior tag
Valaki játszik a Skate című játékkal?? Mert kéne egy kis segítség
.Kicsit furcsa nekem ez a játék,de nagyon jó
-
Ceko
senior tag
Ha valaki lát valahol Guitar Hero III-t az legyen szíves szóljon(persze boxra)!
-
Ceko
senior tag
válasz
misirulez #4826 üzenetére
Én nem azt mondtam,hogy hülye.Én arra gondoltam,hogy ha már ír akkor megpróbálhatna értelmesen írni egy pár mondatot arról,hogy mit is szeretne.Na és ha már fórumba ír akkor akkor 1-2 dologgal tisztába lehetne.Téma részemről lezárva
ui:és amúgy igazad van nem értem el vele semmit
-
Ceko
senior tag
válasz
(Kolombusz) #4765 üzenetére
Majd csak márciusban jön sajnos
Én is fenem rá fogam
-
Ceko
senior tag
Most végeztem életem első és egyben utolsó BenQ módosítással,kicsit körülményesen
.De végül sikerült Vista alatt(Dos-al kezdtem)
!Köszönöm a segítséget Prof01-nek!
-
Ceko
senior tag
Valaki aki tud csinálni rendszerindító lemezt(BenQ dos "átalakításhoz"
kéne) azt megkérném,persze ha nem túl nagy kérés,hogy a lemez tartalmát küldje át nekem legyen olyan kedves.
Köszi
Én nem tudok mert Vista van a gépemen
-
Ceko
senior tag
Nem ide
-
Ceko
senior tag
Hogy kell beállítani a Boxot ha szeretném összekötni Pc-ve
l??Probáltam már mindent,de IP address mindig failed
!Van két alaplapi hálókártya a gépemben egyiken jön a net a másikra van kötve a Xbox,elvileg igy megtudom ossztani a netet is!De eddig sem a Pc nem látja a Boxot sem fordítva
.Valaki segítsen pls, Vagy netán van valahol valami leírás ami alpján megtudom csinálni?? Köszi
-
Ceko
senior tag
Ezen keresztül Microsoft Wireless Bridge (XBOX360) össze tudom kötni PC-vel(Vista Media Centerre gondoltam) a Boxot vagy ez csak a internet fogadásra jó?
-
Ceko
senior tag
Hol tudok a legolcsóbban játékokat venni?A Guitar Hero kéne.
-
Ceko
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
Megkaptam első konzolom,tegnap karira!A nagy media markt-os ragasztó szalagból következtetve onnan van!
Ennek a képnek az alapján Benq maghajtó van benne,ha szeretném kicsit "megbuheráltani"(ez nem biztos) a gépet, akkor ez okozhat valami problémát,vagy ezt is lehet "okosítani" minden gond nélkül??
A media markt-os géphez is jár egy év Gold előfizetés??Nahh és még 1 kérdés: mi a különbség egy normális és egy bundle játék között?Köszi
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Starlink
- Eredeti játékok OFF topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest